!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε ΟΧΙ ΡΕ!
-
Al Bundy
Ε ΟΧΙ ΡΕ!
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ εντάσσεται από σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης. Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του δήλωσε ότι θεωρεί αυτονόητη επιλογή να συστρατευθεί και εκείνος στην προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει η χώρα σελίδα. Ο κ. Λαζαρίδης είχε εκλεγεί τον Σεπτέμβριο του 2015 με το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Β’ Θεσσαλονίκης. Είχε ανεξαρτητοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2018, λίγο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Με την ένταξη του κ. Λαζαρίδη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον 79 βουλευτές. Στη δήλωσή του ο κ. Λαζαρίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα κάνω την αυτονόητη για κάθε Ελληνα πατριώτη επιλογή. Προσθέτω τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να γυρίσει η χώρα σελίδα. » Με την απόφασή μου αυτή ξαναβρίσκω φίλους και γνωστούς, παλιούς συναγωνιστές από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει. » Στην πολιτική όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Πρέπει ωστόσο να έχουν το θάρρος και την καθαρή σκέψη να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα κάθε συγκυρίας. » Καλώ όλους τους φίλους που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει και εκείνοι διαφορετικές επιλογές να πουν και αυτοί «παρών» στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. » Ολοι μαζί να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Και να αποκτήσουν ξανά η Ελλάδα και οι Έλληνες ελπίδα και την προοπτική». Πηγή: Protagon.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 23 Μαρ 2019, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
- Highlander
Re: Ε ΟΧΙ ΡΕ!
Οι ψεκασμένοι εθνομπατριωτς γυρίζουν στον φυσικό τους χώρο.
Ο τύπος κοιτάει το πολιτικό το μέλλον τώρα που οι ΑΝΕΛ δε θα ξαναμπούν στη βουλή.
Η βάση των ΑΝΕΛ όμως σκέφτεται διαφορετικά, και θα ψηφίσει πατριωτικά κόμματα.
Η βάση των ΑΝΕΛ όμως σκέφτεται διαφορετικά, και θα ψηφίσει πατριωτικά κόμματα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μια χαρά κυβερνήσατε με αυτούς τόσα χρόνια και τα κανατε όλα πουτάνα.
Με αυτούς κυβερνήσατε μας κατσικωθήκατε 4 χρόνια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτοί που μέχρι χτες ΕΣΥ λιβάνιζες!
ΕΝΤΙΤ: Πολύ απανωτή καρπαζιά έπεσε βλέπω!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ο τύπος αυτός ούτε για κατούρημα δεν πάει χωρίς άδεια. Σίγουρα θα πήρε το ΟΚ από το Θείο Βάνια για αυτή τη μετακίνηση.
- Highlander
Εγώ πάντα ψεκασμένους ακροδεξιούς τους έλεγα και είχα μαλώσει μάλιστα με κάποιους φίλους που έλεγαν ότι είναι τίμιοι δεξιοί, τώρα με τη νέα ακροδεξιά μακεδονομαχική μπαλτάκεια στροφή καμμένου, μου λένε ότι είχα δίκιο. Ο δεξιός είναι δεξιός. Άμα θες, ψάξε και στα παλιότερα μου ποστ.Nandros έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:51Αυτοί που μέχρι χτες ΕΣΥ λιβάνιζες!
- Highlander
Η αριστερά κυβέρνησε και εφάρμοσε τις πολιτικές της χάρη στους εθνομπατριωτς που έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δε σας χάλασε.
Μας χάλασε.Highlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:07Η αριστερά κυβέρνησε και εφάρμοσε τις πολιτικές της χάρη στους εθνομπατριωτς που έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δε σας χάλασε.![]()
Και πολύ.
Ελπίζω μόνο ότι δεν προλαβαίνετε πλέον καμιά αντίστοιχη των Πρεσπών συμφωνία με την Τουρκία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΜπλεΜπουμπυς
Και τωρα θα λιβανιζεις εσυ !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην ορκίζεσαι. Σε πιστεύουμεHighlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:05Εγώ πάντα ψεκασμένους ακροδεξιούς τους έλεγα και είχα μαλώσει μάλιστα με κάποιους φίλους που έλεγαν ότι είναι τίμιοι δεξιοί, τώρα με τη νέα ακροδεξιά μακεδονομαχική μπαλτάκεια στροφή καμμένου, μου λένε ότι είχα δίκιο. Ο δεξιός είναι δεξιός. Άμα θες, ψάξε και στα παλιότερα μου ποστ.Nandros έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:51Αυτοί που μέχρι χτες ΕΣΥ λιβάνιζες!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
δεν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Highlander
Αν μπορείς βρες ένα ποστ μου στο οποίο να υποστηρίζω τους ΑΝΕΛ.Nandros έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:14Μην ορκίζεσαι. Σε πιστεύουμεHighlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:05Εγώ πάντα ψεκασμένους ακροδεξιούς τους έλεγα και είχα μαλώσει μάλιστα με κάποιους φίλους που έλεγαν ότι είναι τίμιοι δεξιοί, τώρα με τη νέα ακροδεξιά μακεδονομαχική μπαλτάκεια στροφή καμμένου, μου λένε ότι είχα δίκιο. Ο δεξιός είναι δεξιός. Άμα θες, ψάξε και στα παλιότερα μου ποστ.Nandros έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:51
Αυτοί που μέχρι χτες ΕΣΥ λιβάνιζες!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
δεν!![]()
.
- Highlander
Είδες; Το ξερα ότι σας χάλασε όλους τους εθνικομπατριωτς.Chainis έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:12Μας χάλασε.Highlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 18:07Η αριστερά κυβέρνησε και εφάρμοσε τις πολιτικές της χάρη στους εθνομπατριωτς που έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δε σας χάλασε.![]()
Και πολύ.
Ελπίζω μόνο ότι δεν προλαβαίνετε πλέον καμιά αντίστοιχη των Πρεσπών συμφωνία με την Τουρκία.
Μακάρι να δρομολογηθούν άμεσα και συμφωνίες με Αλβανία & Τουρκία για να ελβετοποιηθεί απολύτως η περιοχή.