!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2019, 13:56 Για αριστερά μιλάμε, το ηθικό της πλεονέκτημα είναι πόσο γρήγορα μπορεί να γεμίσει η τσέπη τους σε βάρος του συνόλου.

Θα είναι άξια εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, δοξάζει τις αξίε$ του κόμματος.
αυτοι ειναι αριτεροι
κομπιναδοοι,απατεωνες,κλεφτες,ληστες,δολοφονοι,κρατικοδιαιτοι δεκαρα δεν δινουν στον λαο που επικαλουντε συνεχεια.
αν μου βρειτε εναν σοβαρο αριστερο που να μην εχει τετοιες ιδιοτητες να μου τον πειτε.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 17:25
Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2019, 17:11 Γιατί δε μου κάνει καμια εντύπωση;

έχει καμια σχέση με τον συγχωρεμένο "μεγα" συνθέτη;
o καημενος ο αγαθιαρης ο λοιζος τροτσκιστης ων ποτε δεν θελησε να εξερευνησει την γυναικεια φυση :e040:
Ρε συ τους έχεις βγάλει όλους τροτσκιστές! Θα κατουριέται από τη χαρά του ο Σάββας :smt005:
Στο ΚΚΕ ήταν ο συχωρεμένος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:25 δε συμφωνώ με τις διαγραφές, θεωρώ πως είναι προφανές πότε κάποιος μιλάει με χιουμοριστική διάθεση και πότε προσβάλλει στ' αλήθεια, αδιάφορα από λεξιλόγιο.
Δεν έχουμε δει το ίδιο "χιούμορ" να στρέφεται κατά αριστερών! :roll:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

λυσσάξατε με την κοπελιτσα - τι θελετε να αναγκαστεί να πηγαινοερχεται με τα αερόπλανα σε ολη τη γης για να μαζευει βιζες κ να μεταφερει εγγραφα - η ακομα χειροτερα να εργαστει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nandros έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:05
foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:25 δε συμφωνώ με τις διαγραφές, θεωρώ πως είναι προφανές πότε κάποιος μιλάει με χιουμοριστική διάθεση και πότε προσβάλλει στ' αλήθεια, αδιάφορα από λεξιλόγιο.
Μα τέτοιες ήταν οι αναρτήσεις που σβήστηκαν. Κατά αριστερών.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 22 Μαρ 2019, 17:39
Υδράργυρος έγραψε: 22 Μαρ 2019, 17:38
Lord Brum έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:07 Αθώα αθώα
Παρτε την στη νδ
βρωμάει αριστερίλα δεν θέλουμε. Δώστε μας τους πασόκους σας, τον σπίρτζη και τον πετσίτη να κάνουμε δουλίτσες
Δημοκρατικές αλλαξοκωλιές... :smt005: :smt005: :smt005:
Όταν είναι για τη μάσα, όλα καλά στο δημοκρατικό τόξο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Daje έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:36
sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:29
Daje έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:12

Oχι, απλα δεν υπαρχουν μη λαμογια στην κοινωνια.
Το 99% των ανθρωπων ειναι ή γινονται από αναγκη λαμογια, απλα υπαρχουν διαβαθμισεις.
Μικρο-λαμογια, λαμογιαJunior, κ.ο.κ.
Η μαλακια γινεται οταν σε καλουν να παιξεις εκτος κατηγοριας. Εκει γινονται τα λαθη.
Εξ ιδίων τα αλλότρια μάνμου, δεν είμαστε όλοι εργολάβοι, δικηγόροι, κομματικοί παράγοντες ή κομματόσκυλα, ούτε καν το 99% δεν είναι όλα αυτά, λάρωσε.
Ασε ρε φιλε.
Αλλου τα παραμυθια.
Στον Daje δεν περνανε αυτα.
Ε ναι ρε ναούμ σιγά μην περνάγανε αυτά στους νεοέλληνες ναούμ.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:31
Nandros έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:05
Ενώ αυτό που αποκαλείς συλλήβδην τους δεξιούς μαλάκες (τρις) ακόμα στέκει σε δυο παραθέσεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:29 .

Πόσο καμμένος πρέπει να είναι κανείς για να εισπράττει 5 χρόνια περιμένοντας ότι δε θα την πληρώσει στο τέλος. Και τι επεισόδιο ήταν αυτό που κράτησε 5 χρόνια. Και αν είναι έτσι γιατί δεν υπάρχουν πια τα λεφτά;
Ε ναι μωρε...επειδη πεθανε η μάνα της πριν της πει τι να κανει με την σύνταξη οταν πεθανει, περιμενε 5,5 χρόνια για " ξεκαθαρίσει μεσα της την κατασταση".

- ειναι "σοβαρά θεματα" αυτα οχι παιξε-γέλασε :lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nandros έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:41
foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:31
Nandros έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:05 Δεν έχουμε δει το ίδιο "χιούμορ" να στρέφεται κατά αριστερών! :roll:
Ενώ αυτό που αποκαλείς συλλήβδην τους δεξιούς μαλάκες (τρις) ακόμα στέκει σε δυο παραθέσεις!
.
Γι'αυτό διαμαρτυρήθηκα που σβήστηκαν οι άλλες, hello?
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:00 Ευτυχώς παραιτήθηκε η Μυρσίνη, έτσι δεν θα μπω στο δίλλημα αν θα την ψηφίσω στις ευρωεκλογες, καθώς μου άρεσε αρκετά. Η επ. παραίτησης της χαστούκι στην ΝΔ του κούλη.

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.

Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα χρέος προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους περίπου 180.000 ευρώ. Το χρέος αυτό προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσα με τον πρώην σύζυγο μου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, αφού εκείνος ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων.

Και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ενώσω τις δυνάμεις μου ώστε να αντιμετωπίσουμε επείγοντα και σπουδαία ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι μικροπολιτικά κουτσομπολιά σχετικά με την οικογένεια μου.

Επειδή ακριβώς η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο.

Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω.

Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει. Όπως και ο φασισμός δε θα περάσει. Οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να περάσει.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος».
Οπου 《ανθρωποφαγία 》 ονομαζεται η αποκάλυψη οτι η Λοΐζου ειναι φτωχομπινεδιάρικο κλεφτρονι

Και 《κρεατομηχανή》 ονομαζεται το Εφετειο που την δίκασε.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:28
μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:25
Δημοκράτης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:17 α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;" :lol:
ναι ρε νούμερα καλύτεροι είναι
Xristoforakos approves this post
Η αλήθεια είναι ότι η ο Τσίπρας ζήτησε από τη Λοϊζου να παραιτηθεί δευτερόλεπτα αφού βγήκε το θέμα με τη σύνταξη, ενώ ο Κούλης ακόμα περιμένουμε να τολμήσει να πει κάτι στον Κεφαλογιάννη.
:smt005: :smt005:

Ενω ειχε ηδη παραιτηθει η λοιζου, ο τσιπρας δηλωσε απο τις Βρυξέλλες οτι "θα ενημερωθω και θα αποφασισω" :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Εικόνα

ο γαμπρός άπιστος και η νυφ χρησιμοποιημένη - συμβαίνουν αυτά...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”