!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:57 Οι παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις και ότι άλλο αναφέρεται, λέγονται συμπτώματα και εντάσσονται στην εικόνα της νόσου (ασθένειας).
Τα συμπτώματα δε αυτά δεν τα προκαλεί η χρήση κάνναβης . Μα με τίποτα όμως.
Ναι κι εγώ μια φορά άνθρωπο να καπνίζει και να παθαίνει τέτοια δεν έχω δει ποτέ :102:
Χαλαρώνουν, γελάνε, πεινάνε, άντε καμμιά υπνηλία το επόμενο πρωί, αυτά
Μήπως μιλάμε για αυτούς τους τύπους που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ, αλλά πάνε άμστερνταμ για τουρισμό και παραγγέλνουν 300 hash brownies και τα τρώνε σα να είναι καραμέλες;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:18
Παιζει ρολο εαν η ποσοστοση σε Indica/Sativa;
Ναι. Οσο το περισσότερο indica τόσο περισσότερο THC. Αυτές είναι για νυχτερινή χρήση όταν είσαι σπίτι και χαλαρώνεις.
Η sativa είναι για πρωινο/μεσημέρι, για τον καφέ, να κάνεις καμιά δουλειά γύρω γύρω στο σπίτι, για να σαι χαλαρός και ευδιάθετος όλο το υπόλοιπο της μέρας.
Ούτε άγχος, ούτε φωνές, ούτε νεύρα, ούτε τσακωμοι.

Η κοινωνία σαν σύνολο έχει ανάγκη τη φούντα, όσο έχει ανάγκη και την πορνεια και το αλκοόλ.
Για φανταστείτε πολιτισμό χωρίς πορνεια, πόσες αντρικές σουφρες θα τσουζανε απ' το γαμησι και τι ποσοστά βιασμών θα υπήρχανε.

Όσοι είσαστε αντίθετοι, μάθετε πως η φούντα θα είναι το αλκοόλ του μέλλοντος.
Αν και πάλι εξακολουθείτε να το παίζετε Σκληροί, δεν πειραζει. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τέχνη της, την λογοτεχνια/ποίηση της, την μουσικη της.

Αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά το μόνο έργο τέχνης που θα ήταν διαθέσιμο θα ήταν οι μύθοι του Αισώπου.

Δεν σας χαλασε

Ο νους σας στο κακό μην πάει
Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα
Κι όλα τα λεφτά μου πουν'τα;
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:02
Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:26
Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:06

Μιλάμε για 40 χρόνια πριν ρε τύπε.

Ειρωνεία: Όταν αρρώστησε η μάνα μου και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες οι παρενέργειες ήταν πολύ άσχημες.
Ο γιατρός της με έπιασε και μου είπε εξομολογητικά: 'Δεν μου δίνουν νόμιμα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες. Αν θες, μπορείς να της βρεις κάνναβη, θα μειωθούν οι εμετοί και οι ναυτίες'
Δεν κυκλοφορούσαν λάδια τότε και η απαγόρευση είχε και έχει σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορούν μόνο κάτι άθλιες, ραντισμένες αλβανικές μπουρούχες. Δεν θα μπορούσε να το καπνίσει, οι πνεύμονες είχαν καταρρεύσει.
Οπότε δεν της το πρότεινα καν. Θα ήθελα να δω την αντίδρασή της.
μιλάμε για διασκέδαση τύπε.
Τι σημαίνει αυτό το ποστ. Μιλάει για τη μάνα του δηλαδή καταθέτει κάτι πολύ προσωπικό κι εσύ του τη λες με ειρωνεία;
το οποίο παράδειγμα δεν αναφερόταν στην χρήση για διασκέδαση.
Όλοι το καταλαβαν το ποστ που έκανα και σε τι αναφερθηκα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:50
Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:26
μιλάμε για διασκέδαση τύπε.
Τι σημαίνει αυτό το ποστ. Μιλάει για τη μάνα του δηλαδή καταθέτει κάτι πολύ προσωπικό κι εσύ του τη λες με ειρωνεία;
όποιος υποστηρίζει ότι η ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης πρέπει να είναι απαγορευμένη (σε αντίθεση πχ με την φαρμακευτική) ας ξαναδιαβάσει τι υποστηρίζει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:22
Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:57 Οι παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις και ότι άλλο αναφέρεται, λέγονται συμπτώματα και εντάσσονται στην εικόνα της νόσου (ασθένειας).
Τα συμπτώματα δε αυτά δεν τα προκαλεί η χρήση κάνναβης . Μα με τίποτα όμως.
Ναι κι εγώ μια φορά άνθρωπο να καπνίζει και να παθαίνει τέτοια δεν έχω δει ποτέ :102:
Χαλαρώνουν, γελάνε, πεινάνε, άντε καμμιά υπνηλία το επόμενο πρωί, αυτά
Μήπως μιλάμε για αυτούς τους τύπους που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ, αλλά πάνε άμστερνταμ για τουρισμό και παραγγέλνουν 300 hash brownies και τα τρώνε σα να είναι καραμέλες;
:smt023
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Last Veteran έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:27
Ναι. Οσο το περισσότερο indica τόσο περισσότερο THC. Αυτές είναι για νυχτερινή χρήση όταν είσαι σπίτι και χαλαρώνεις.
Η sativa είναι για πρωινο/μεσημέρι, για τον καφέ, να κάνεις καμιά δουλειά γύρω γύρω στο σπίτι, για να σαι χαλαρός και ευδιάθετος όλο το υπόλοιπο της μέρας.

Η κοινωνία σαν σύνολο έχει ανάγκη τη φούντα, όσο έχει ανάγκη και την πορνεια και το αλκοόλ.
Για φανταστείτε πολιτισμό χωρίς πορνεια, πόσες αντρικές σουφρες θα τσουζανε απ' το γαμησι και τι ποσοστά βιασμών θα υπήρχανε.

Αν και πάλι εξακολουθείτε να το παίζετε Σκληροί, δεν πειραζει. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τέχνη της, την λογοτεχνια/ποίηση της, την μουσικη της.

Αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά το μόνο έργο τέχνης που θα ήταν διαθέσιμο θα ήταν οι μύθοι του Αισώπου.

Δεν σας χαλασε

Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα

:goodpost:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:53
Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:50

όποιος υποστηρίζει ότι η ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης πρέπει να είναι απαγορευμένη (σε αντίθεση πχ με την φαρμακευτική) ας ξαναδιαβάσει τι υποστηρίζει
το διαβασα αλλες 3,5 φορες.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Kανενας απο τους ιεχωβαδες του Περισσου δεν μπαινει στον κοπο να ποσταρει εδω.
Ο πατερουλης Σταλιν θεωρουσε την καναβη ισαξια με το σιταρι και το ηλιελαιο.Εχουν να πουν τιποτα? :lol:
Ιδου το νημα.viewtopic.php?f=11&t=4788
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

plouf έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:58 Kανενας απο τους ιεχωβαδες του Περισσου δεν μπαινει στον κοπο να ποσταρει εδω.
Ο πατερουλης Σταλιν θεωρουσε την καναβη ισαξια με το σιταρι και το ηλιελαιο.Εχουν να πουν τιποτα? :lol:
αυτό που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε με
επικληση στον σταλιν οτιδήποτε παρακμιακό
είναι κάπως.

Βγείτε και πείτε καθαρά «γουστάρω να την πίνω» και αφήστε τα γύρω-γύρω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:56
Last Veteran έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:27

Δεν σας χαλασε

Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα

:goodpost:
Αυτό που λέει για τον Αισώπο μπορεί να είναι και παραμύθι.
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03
plouf έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:58 Kανενας απο τους ιεχωβαδες του Περισσου δεν μπαινει στον κοπο να ποσταρει εδω.
είναι κάπως.

Το συγκρότημα πηξ-λα-μουν το γνωρίζεις φίλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

είναι κάπως.

Εγώ δεν πολυγουστάρω να την πίνω, για να είμαι ειλικρινής
Αλλα δεν γουστάρω καθόλου να κινδυνεύει ο γιος μου και οποιοδήποτε άλλος να τρέχει στα δικαστήρια γιατί μια παράλογη κοινωνία απαγορεύει μια ψυχαγωγική συμπεριφορά.
Καθόλου όμως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

είναι κάπως.

Να σου πω ενα δικιο σε αυτα που λες το εχεις.Εχω φτασει ομως σε μια αρκετα μεγαλη ηλικια και δεν με παιρνει για πολλα.
Αν ποτε νομιμοποιηθει μπορει να δοκιμασω για την εμπειρια δεν νομιζω ομως οτι θα προμηθευομουν παρανομα.
Ειτε νομιμοποιηθει ειτε οχι δεν θα αλλαξει και τιποτα στη ζωη μου.
Εγω αγανακτω με τους κουκουεδες γιατι θελουν να απαγορευτουν τα προϊοντα CBD που λεγεται οτι βοηθουν στην καταθλιψη.
Οσα ψυχοφαρμακα εχω παρει δεν κανουν πολλα πραγματα και θα ηθελα να δοκιμασω και το CBD μαζι ομως με τα φαρμακα
που μου συνταγογραφησε ο γιατρος μου.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

perseus έγραψε: 20 Μαρ 2019, 19:58 Τι να μαθει να διαβαζει ? Περισσοτερο σκοτωνει η ζαχαρη και το αλατι απο τα αλλα.
:smt023

ΖΑΧΑΡΗ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΦΟΝΙΑΣ - Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο.

https://www.facebook.com/notes/%CF%85%C ... 950643924/

Η λευκή ζάχαρη μας σκοτώνει. Είναι ένας από τους «λευκούς δολοφόνους»

Εικόνα
http://perfect-face.pro/i-lefki-zachari ... olofonous/
https://thesecretrealtruth.blogspot.com ... _9931.html

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:09 Για το θεμα της φουντας γενικα, επειδη μεγαλωσα και ζω σε περιοχη οπου την φουντα την βρισκαμε και μεσα στο σχολειο, αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι πινουν πολλοι περισσοτεροι απο οσοι νομιζουμε. Βεβαια εαν πινεις κι εσυ ο ιδιος τοτε ο κυκλος σου απαρτιζεται επισης απο ατομα που πινουν, οποτε η αισθηση οτι πινουν πολλοι γιγαντωνεται, ομως αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι οντως πινουν πολλοι.

Απο αυτους που επιναν φουντα λιγοι περασαν σε πιο σκληρα ναρκωτικα και συνηθως σε μικρες ηλικιες (λυκειο κλπ), αρκετοι παρεμειναν χασικληδες και αρκετοι επισης με την παροδο των ετων το ελάττωσαν και το εκοψαν ή κανουν ενα τσιγαρο το εξαμηνο/χρονο. Καποιοι ειναι ρεμαλια οπως συνηθιζουμε να λεμε, καποιοι ομως ειναι καταξιωμενοι πολιτες.

Η καθημερινη χρηση σιγουρα δεν ειναι καλη, σου αποσπα το μυαλο και συνηθως τα χρονια περνανε σε μια νιρβανα χωρις ενδιαφεροντα για το αυριο και το μελλον, χανεις πολλες ευκαιρίες απο την ζωη σου. Δεν ειναι θεσφατο αυτο που λεω, υπαρχουν σιγουρα εξαιρεσεις αλλα το εχω δει στις περισσοτερες των περιπτωσεων. Μπορει να ειναι καλα παιδια αλλα δεν εχουν τακτοποιημενη ζωη με οτι αυτο συνεπάγεται.

Εαν αποκτησω παιδι και διακρινω αυτη την ανησυχια ή μαλακια, θα του δωσω μονος μου ενα τσιγαρο και θα του εξηγησω ορισμενα πραγματα, ευελπιστωντας για το καλυτερο, η δαιμονοποιηση αλλα και η πληρης χαλαροτητα νομιζω οτι ειναι λαθος προσεγγισεις. Ετσι και αλλιως εαν εχει μπει στο μυαλο του η μαλακια θα το κανει ειτε το θες ειτε οχι.

Επανερχομαι στην καθημερινη χρηση, δεν γνωριζω εαν ειναι πιο βλαβερο στην υγεια απο το τσιγαρο ή το αλκοολ, ειναι ομως σιγουρα βλαβερο για την κοινωνικοτητα του χρηστη διοτι συνδυαζει την καθημερινοτητα του και την διασκεδαση του με αυτο. Για να διασκεδασει στο μπαρ πρεπει να εχει πιει τσιγαρο, αλλιως ειναι ξενερωμενος, για να γελασει με τους φιλους του στην παραλια πρεπει να εχει τσιγαρακι μαζι του, γενικα το συνδυαζει με πολλες καθημερινες καταστασεις στην ζωη του και οταν δεν το εχει γινεται αντικοινωνικος.

Φυσικα εχω δει και περιπτωσεις οπου το χασις εβγαζε ασχημη συμπεριφορα, οπως ακριβως μανουριαζει ενας μεθυσμενος.

Τελος δεν ξερω εαν η απαγορευση ή η αποποινικοποίηση θα ειναι θετικο ή αρνητικο ως προς την μειωση των χρηστων.
ένα καλό ποστ

μάλλον διαφωνώ όμως με το να δίνεις σε έφηβο να δοκιμάσει εξηγώντας του παράλληλα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”