Να κοψεις το χασις και ολα θα πανε καλυτερα.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 09:41 εντάξει παιδιά, θα αγνοήσω την online έκδοση της εγκυκλοπαίδειας της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ αφού το λένε ένας φαρμακοποιός και ένας γκέι οπαδός του Άδωνι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εξηγει πολλα αυτο. Δεν φταιω εγω, το γαμημενο το γονιδιο φταιει....Stalker έγραψε: 20 Μαρ 2019, 13:13 Το ότι υπάρχει γενετική προδιάθεση προς τις εθιστικές συμπεριφορές είναι εξακριβωμένο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Δημοκράτης
το υπέθεσα ότι παίζιε πολύ και αυτό, Δηλαδή οκ χασίσι αλλά τι σόι ηλίθιος αγοράζει κόκα από τυχαίο ντίλερ; Μετά όμως θυμήθηκα ότί εδώ στο άμστερνταμ παίζει παρόμοια κατάσταση με τους ντίλερ κόκας και η αστυνομία βγάζει μέχρι και ανακοινώσεις να μην αγοράζετε από εκεί γιατί πεθαίνει κόσμος καθώς έχιε ότι σκατά θέλεις μέσα. Οπότε πιθανά κάποιοι πουλάνε μούφα, κάποιοι πουλάνε όμως και μαλακίες. ΤΟ θέμα όμως είναι ότι γίνεται κουλτούρα το να υπάρχουν ναρκωτικά παντού λες και είναι στραγάλια. Δες και τους ζαβούς εδώ μέσα που παρομοιάζουν τον μπάφο με την ζάχαρη, το αλάτι ή το κρασί.panos291 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 00:44Λοιπον επειδή ημουν πρόσφατα στην Λισαβόνα, ακου τι μου ειπε εκει ενας ταξιτζής που ειχα γνωρισει εκει.Δημοκράτης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 11:52τρομερή επιτυχία και η Πορτογαλία, περπατάς και κάθε 10 μέτρα ένα βαποράκι προσπαθεί να σε πουλήσει ναρκωτικά. Ένα όνειρο η ΛισαβόναBelisarius έγραψε: 20 Μαρ 2019, 11:42 Για Πορτογαλία ακούγονται θετικά σχόλια πάντως. Γενικά η τάση είναι προς αποποινικοποίηση κάνναβης και ναρκωτικών γενικότερα. Η συσχέτιση πάντως της κάνναβης με σχιζοειδή επεισόδια δεν είναι κάτι που μπορεί να προσπεραστεί ελαφρά τη καρδία.
Τον ρώτησα πως γινεται τα βράδια καθε 100 μετρα να σε πλησιάζει κάποιος που θέλει να σου πουλησει μαριχουανα ή κοκα, ακομα και σε μερη που υπάρχουν τριγύρω αστυνομικοι, και μου είπε ότι τα ναρκωτικά που σου πουλανε είναι μαϊμού.
Το σακουλάκι με τη μαριχουανα ειναι χορτα, και η κοκα ειναι αλεύρι. Σου τα πουλανε και οταν το παρεις χαμπάρι έχει πετάξει το πουλακι.
Δεν αγορασα οπότε δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω 100%, οτι μου ειπε σου λεω.
-
Δημοκράτης
ισχύει το ότι αν θα εθιστείς ή 'οχι είναι θέμα ντι εν έι , όπως και το πόσο ζημια θα παθεις. Απλά ο μέσος ηλίθιος για κάποιο λόγο πιστεύει ότι έχει γονίδια Τζάγκερ και όχι γονίδια Γουάινχάουζ
Για το αλατι κραταω καποιες επιφυλαξεις, Γερμανος χειρουργός μου ειπε οτι τελευταιες μελετες απεδειξαν οτι το αλατι δεν επηρεαζει την πιεση οπως νομιζαμε.perseus έγραψε: 20 Μαρ 2019, 19:58 Τι να μαθει να διαβαζει ? Περισσοτερο σκοτωνει η ζαχαρη και το αλατι απο τα αλλα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
the comet the course the tail
κι όμως η "ψύχωση" συνήθως αναφέρεται ως ένα σύνολο συμπτωμάτων, ως μια κατάσταση νοητική η οποία συναντάται σε κάποιες ασθένειες (σχιζοφρένεια, διπολική) και ορισμένες φορές είναι εντελώς παροδική. οπότε την λες ασθένεια; ασθένεια της ασθένειας;Otto Weininger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 10:51Απλά δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις εν προκειμένω.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 09:41εντάξει παιδιά, θα αγνοήσω την online έκδοση της εγκυκλοπαίδειας της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ αφού το λένε ένας φαρμακοποιός και ένας γκέι οπαδός του Άδωνι.under έγραψε: 20 Μαρ 2019, 23:53
Κοψε το χασις.Σε εχει κανει ψυχωτικο.
Η ψυχωση σε καθε μορφη της ειναι διαταραχη,παθολογικη κατασταση.Δλδ ασθενεια.
Καλα τα ειπες πριν.Παθηση=ασθενεια.
Συμβαίνει όταν δεν ξέρεις κάτι και απλά γκουγκλαρεις.
Ο καρκινος του πνευμονα πχ ειναι συνολο συμπτωματων ;the comet the course the tail έγραψε: 21 Μαρ 2019, 12:13 κι όμως η "ψύχωση" συνήθως αναφέρεται ως ένα σύνολο συμπτωμάτων, ως μια κατάσταση νοητική η οποία συναντάται σε κάποιες ασθένειες (σχιζοφρένεια, διπολική) και ορισμένες φορές είναι εντελώς παροδική. οπότε την λες ασθένεια; ασθένεια της ασθένειας;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγω αρχισα να την ψυλιαζομαι οταν ο 5ος/6ος που με πλησιασε, υπηρχε αστυνομία 50 μετρα μακρια.Δημοκράτης έγραψε: 21 Μαρ 2019, 12:10το υπέθεσα ότι παίζιε πολύ και αυτό, Δηλαδή οκ χασίσι αλλά τι σόι ηλίθιος αγοράζει κόκα από τυχαίο ντίλερ; Μετά όμως θυμήθηκα ότί εδώ στο άμστερνταμ παίζει παρόμοια κατάσταση με τους ντίλερ κόκας και η αστυνομία βγάζει μέχρι και ανακοινώσεις να μην αγοράζετε από εκεί γιατί πεθαίνει κόσμος καθώς έχιε ότι σκατά θέλεις μέσα. Οπότε πιθανά κάποιοι πουλάνε μούφα, κάποιοι πουλάνε όμως και μαλακίες. ΤΟ θέμα όμως είναι ότι γίνεται κουλτούρα το να υπάρχουν ναρκωτικά παντού λες και είναι στραγάλια. Δες και τους ζαβούς εδώ μέσα που παρομοιάζουν τον μπάφο με την ζάχαρη, το αλάτι ή το κρασί.panos291 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 00:44Λοιπον επειδή ημουν πρόσφατα στην Λισαβόνα, ακου τι μου ειπε εκει ενας ταξιτζής που ειχα γνωρισει εκει.Δημοκράτης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 11:52
τρομερή επιτυχία και η Πορτογαλία, περπατάς και κάθε 10 μέτρα ένα βαποράκι προσπαθεί να σε πουλήσει ναρκωτικά. Ένα όνειρο η Λισαβόνα
Τον ρώτησα πως γινεται τα βράδια καθε 100 μετρα να σε πλησιάζει κάποιος που θέλει να σου πουλησει μαριχουανα ή κοκα, ακομα και σε μερη που υπάρχουν τριγύρω αστυνομικοι, και μου είπε ότι τα ναρκωτικά που σου πουλανε είναι μαϊμού.
Το σακουλάκι με τη μαριχουανα ειναι χορτα, και η κοκα ειναι αλεύρι. Σου τα πουλανε και οταν το παρεις χαμπάρι έχει πετάξει το πουλακι.
Δεν αγορασα οπότε δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω 100%, οτι μου ειπε σου λεω.
Ο ταξιτζής μου ειπε επίσης οτι και να τους πιασουν δεν τους κανουν τίποτα, τι να κανεις δηλαδη σε κάποιον που κρατάει σακουλακια πχ με χορτα ή αλεύρι?
Καμια φορα λεει, τους γραφουν ότι πανε να κανουν εμπόριο χωρις αδεια, αυτη ειναι η μονη παράβαση.
- Otto Weininger
Η ψύχωση έχει συμπτώματα και λόγους που υπάρχει.the comet the course the tail έγραψε: 21 Μαρ 2019, 12:13κι όμως η "ψύχωση" συνήθως αναφέρεται ως ένα σύνολο συμπτωμάτων, ως μια κατάσταση νοητική η οποία συναντάται σε κάποιες ασθένειες (σχιζοφρένεια, διπολική) και ορισμένες φορές είναι εντελώς παροδική. οπότε την λες ασθένεια; ασθένεια της ασθένειας;Otto Weininger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 10:51Απλά δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις εν προκειμένω.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 09:41
εντάξει παιδιά, θα αγνοήσω την online έκδοση της εγκυκλοπαίδειας της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ αφού το λένε ένας φαρμακοποιός και ένας γκέι οπαδός του Άδωνι.
Συμβαίνει όταν δεν ξέρεις κάτι και απλά γκουγκλαρεις.
Επίσης υπάρχουν διαφορές κατηγορίες ψύχωσης.
Είναι πολύπλοκο θέμα, αλλά το να λέμε ότι ψύχωση είναι απλα σύμπτωμα είναι τελείως λάθος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ένα πιο εκτενές άρθρο για την ψύχωση έχει το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, των ΗΠΑ:
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/ ... wers.shtml
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/ ... wers.shtml
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν και δηλωνω ασχετος με τα θεμα της ψυχωσης κλπ, αυτο που εγραψες μου φαινεται εντελως λογικο.Otto Weininger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 12:18
Είναι πολύπλοκο θέμα, αλλά το να λέμε ότι ψύχωση είναι απλα σύμπτωμα είναι τελείως λάθος.
Για το θεμα της φουντας γενικα, επειδη μεγαλωσα και ζω σε περιοχη οπου την φουντα την βρισκαμε και μεσα στο σχολειο, αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι πινουν πολλοι περισσοτεροι απο οσοι νομιζουμε. Βεβαια εαν πινεις κι εσυ ο ιδιος τοτε ο κυκλος σου απαρτιζεται επισης απο ατομα που πινουν, οποτε η αισθηση οτι πινουν πολλοι γιγαντωνεται, ομως αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι οντως πινουν πολλοι.
Απο αυτους που επιναν φουντα λιγοι περασαν σε πιο σκληρα ναρκωτικα και συνηθως σε μικρες ηλικιες (λυκειο κλπ), αρκετοι παρεμειναν χασικληδες και αρκετοι επισης με την παροδο των ετων το ελάττωσαν και το εκοψαν ή κανουν ενα τσιγαρο το εξαμηνο/χρονο. Καποιοι ειναι ρεμαλια οπως συνηθιζουμε να λεμε, καποιοι ομως ειναι καταξιωμενοι πολιτες.
Η καθημερινη χρηση σιγουρα δεν ειναι καλη, σου αποσπα το μυαλο και συνηθως τα χρονια περνανε σε μια νιρβανα χωρις ενδιαφεροντα για το αυριο και το μελλον, χανεις πολλες ευκαιρίες απο την ζωη σου. Δεν ειναι θεσφατο αυτο που λεω, υπαρχουν σιγουρα εξαιρεσεις αλλα το εχω δει στις περισσοτερες των περιπτωσεων. Μπορει να ειναι καλα παιδια αλλα δεν εχουν τακτοποιημενη ζωη με οτι αυτο συνεπάγεται.
Εαν αποκτησω παιδι και διακρινω αυτη την ανησυχια ή μαλακια, θα του δωσω μονος μου ενα τσιγαρο και θα του εξηγησω ορισμενα πραγματα, ευελπιστωντας για το καλυτερο, η δαιμονοποιηση αλλα και η πληρης χαλαροτητα νομιζω οτι ειναι λαθος προσεγγισεις. Ετσι και αλλιως εαν εχει μπει στο μυαλο του η μαλακια θα το κανει ειτε το θες ειτε οχι.
Επανερχομαι στην καθημερινη χρηση, δεν γνωριζω εαν ειναι πιο βλαβερο στην υγεια απο το τσιγαρο ή το αλκοολ, ειναι ομως σιγουρα βλαβερο για την κοινωνικοτητα του χρηστη διοτι συνδυαζει την καθημερινοτητα του και την διασκεδαση του με αυτο. Για να διασκεδασει στο μπαρ πρεπει να εχει πιει τσιγαρο, αλλιως ειναι ξενερωμενος, για να γελασει με τους φιλους του στην παραλια πρεπει να εχει τσιγαρακι μαζι του, γενικα το συνδυαζει με πολλες καθημερινες καταστασεις στην ζωη του και οταν δεν το εχει γινεται αντικοινωνικος.
Φυσικα εχω δει και περιπτωσεις οπου το χασις εβγαζε ασχημη συμπεριφορα, οπως ακριβως μανουριαζει ενας μεθυσμενος.
Τελος δεν ξερω εαν η απαγορευση ή η αποποινικοποίηση θα ειναι θετικο ή αρνητικο ως προς την μειωση των χρηστων.
Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
Ο OP απευθύνει το ερώτημα στις αρχές της Ολλανδίας;
Διότι στην βαλκανική εσχατιά η χρήση της κάνναβης είναι απαγορευμένη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτο το εχεις δει;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:23 Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
https://sporadiko.gr/
- hellegennes
Διαβάζοντας τον τίτλο, πριν μπω στο νήμα, αναρωτήθηκα το ίδιο πράγμα. Αλλά εντάξει, για τον ταλαίπωρο μιλάμε.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:23 Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε καλά πρακτικά δεν είναι πλέον.
Αφού επιτρέπεται το CBD που εμφανισιακά είναι ίδιο. Τι θα γίνει αν σε βρούνε με ένα τσιγάρο, θα το πάρουν να του κάνουν χημική ανάλυση να δουν ότι έχει ξερωγω 0.3% TCH αντί για 0.2 που επιτρέπεται;
Μόνο με εμπορία ασχολούνται.
Αφού επιτρέπεται το CBD που εμφανισιακά είναι ίδιο. Τι θα γίνει αν σε βρούνε με ένα τσιγάρο, θα το πάρουν να του κάνουν χημική ανάλυση να δουν ότι έχει ξερωγω 0.3% TCH αντί για 0.2 που επιτρέπεται;
Μόνο με εμπορία ασχολούνται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση