Naida έγραψε: 20 Μαρ 2019, 08:11Τι εννοείς περνούσες καλά χωρίς να έχεις οργασμό; Δεν μπορούσες λειτουργικά να έχεις οργασμό και ας πούμε συμβιβαζόσουν;Athina__P έγραψε: 20 Μαρ 2019, 07:30Επιβεβαιώνω. Ε, αν φτάσεις με μια γυναίκα στο κρεβάτι και δεν είναι τελείως άπειρη, θα το βρεις κάπου στο περίπου στο τέλος. Και άπειρη να είναι... Απλά παίρνεις τα μηνύματα χωρίς να το πολυκουράζεις. Νομίζω δεν είμαστε τόσο ακατάδεχτες. Βέβαια αυτά τα κοζμοπόλιταν έχουν ζαλίσει και τις γυναίκες. Τα πρώτα χρόνια δεν είχα οργασμούς αλλά μια χαρά περνούσα, τι, πιο καλά περνάς κάνοντας κάτι άλλο;Αγις έγραψε: 19 Μαρ 2019, 20:24 Οταν δεν μιλανε για το τι και πως - η λυση απλη ριχνεις εναν οσο κ οπως γουσταρεις - δεν αντεχουν - στρωνουν και κελαηδανε μετα απο μερικες φορες το πολυ.
Μετα αρχιζουν τα δυσκολα για μας![]()
![]()
![]()
Γίνεται να κάνεις σεξ,να μην έχεις οργασμό και να έχεις περάσει καλά; Εμένα θα με έπιαναν τα διαόλια μου.
Καλύτερα να πήγαινα για ψώνια σ' αυτή την περίπτωση.
Ε.... δεν ήξερα τι θα πει οργασμός, ούτε μόνη μου! Αφού δεν το ήξερα, δεν μου έλειπε.
Μετά από λίγους μήνες σχέσης με το πρώτο μου αγόρι, είπα, αυτό είναι οργασμός; Γουάου! Και μετά από χρόοοονια ανακάλυψα την κλειτορίδα. Ως εκ τούτου απολάμβανα το κολπικό χωρίς οργασμό, χωρίς να ξέρω ότι έχει κάτι μετά. Δεν ήταν ο σκοπός αυτός. Μετά τον οργασμό χαλαρώνω και δεν πολυθέλω άλλο... άντε για κάμποση ώρα ακόμα, εξαρτάται. Αλλά στην πορεία είναι ευχάριστο. Οπότε έμενα στο ευχάριστο. Δηλαδή αν το πάμε ανάποδα, μέχρι να έχει οργασμό ο άντρας, δεν το ευχαριστιέται; Το κάνει για τον οργασμό;
Και τέλος πάντων μετά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι άντρες μπορούν να μάθουν... Τα εργαλεία τα έχουν.
Τώρα πχια δεν ξέρω, μετα τα παιδιά μου έρχεται τσακ μπαμ, καταντάει χαζό αυτό το πράγμα. Σαν να σου λέει η φύση δεν θα έχεις χρόνο πχια για τίποτα. Και σε άλλους τομείς. Μερικά πράγματα γίνονται πιο γρήγορα. Μπορώ να τρώω πιο γρήγορα