εγω εκτιθεμαι και εδω ειμαστε να μου τα κοπανατε αν εχω αδικοChilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:12 Ρε Έθνι έχεις γεμίσει το νήμα διαμάντια, σταμάτα ή δώσε μας τίποτα σαγιονάρες δεν έχει πού να πατήσουμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΒΑ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΝΒΑ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Υπάρχουν καλοί σουτέρ στην άλλη ομάδα αλλά υπάρχουν και ανοικτά και ελεύθερα σουτ που συνήθως βάζεις με βάση τα στατιστικά σου και σήμερα δεν έβαζες. Τι να γίνει; Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Και πάλι έχασαν με σχετική δυσκολία.
-
Nero
Οκ, ας πούμε ότι κατα κάποιο τρόπο ήταν το ότι τους άνοιξε ο κώλος με 50% στα τρίποντα που βάζαν κι απ το σπίτι τους. Τους, υπο κανονιές συνθήκες καλούς σουτερ του ελαφιακού πιο σχέδιο τους έκανε να σπάσουν τα καλάθια και να σταματήσουν να παίζουν άμυνα?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:04 το πηγαν εκει που ηθελαν οι 76ερς κλειδωνοντας τους υπολοιπους και οδηγωντας τον αντετο να παιρνει ολο το επιθετικο παιχνιδι πανω του χτυποντας τις τρυπες στην αμυνα τως μπακς που δημιουργησαν οι νεες προσθηκες με τις νεες 5αδες που δημιουργησαν
χωρις μπρογκτον αλλη ομαδα επιθετικα,πολυ πιο χυμα το επιθετικο του παιχνιδι (για μενα ο mvp φετος των μπακς)
επίσης,δεν ξέρω, η άποψη ότι τον υποχρέωσαν να πατήσει κάτω στη ρακέτα και να βάλει 50+ είναι λίγο...να το πω παρανοϊκή?
Ρε εθνι ειναι χαζος ο κουττς των Μπακς και δεν βλεπει τις αμυντικες τρυπες του Μιροτιτς να μην του δινει καθολου χρονο; Εκτος αν θεωρεις μεγαλη απωλεια στην αμυνα τον Θον Μακερ. Ο Μπρογκντον ειναι οντως μεγαλη απωλεια αλλα mvp των μπακς δεν ειναι.Ελεος δηλαδη.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν εχω προβλημα να χανω οταν ο αντιπαλος εχει 47% στα τριποντα και εγω 32 ,εχω λιγοτερες βολες και εχουν χασει ενα σωρο ελευθερα σουτ οι δικοι μας.
Θυμασαι ποσα λειαπ εχουμε χασει?
Ειπαμε με ,Νικο και Σνελ αρνητικους ,Μπλεντσο κακο,Κρις κακο προς μετριο,Λοπεζ μετριο ,μια χαρα τα πηγαμε.
Θυμασαι ποσα λειαπ εχουμε χασει?
3/12 τριποντα ειχε ,πιο πολυ με πειραξαν τα 2 καρφωματα τους Σιμμονς οταν πηγε για βοηθεια ο Γιαννης στον Εμπιντ.Σήμερα ο Λόπεζ έκανε του κόσμου τις μαλακιες. Η μεγαλύτερη όμως ήταν εκεί που άφησε τον εμπιιντ να σουτάρει τρίποντο ανενόχλητος 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να κάνει το +7.
Ειπαμε με ,Νικο και Σνελ αρνητικους ,Μπλεντσο κακο,Κρις κακο προς μετριο,Λοπεζ μετριο ,μια χαρα τα πηγαμε.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ξεσκίστηκε κι ο Μπάτλερ στο τέλος, ό,τι και να δοκίμαζε του έβγαινε. Και με το μπούτι να σούταρε, καλάθι ήταν.perseus έγραψε: 18 Μαρ 2019, 06:54 Δεν εχω προβλημα να χανω οταν ο αντιπαλος εχει 47% στα τριποντα και εγω 32 ,εχω λιγοτερες βολες και εχουν χασει ενα σωρο ελευθερα σουτ οι δικοι μας.
Θυμασαι ποσα λειαπ εχουμε χασει?3/12 τριποντα ειχε ,πιο πολυ με πειραξαν τα 2 καρφωματα τους Σιμμονς οταν πηγε για βοηθεια ο Γιαννης στον Εμπιντ.Σήμερα ο Λόπεζ έκανε του κόσμου τις μαλακιες. Η μεγαλύτερη όμως ήταν εκεί που άφησε τον εμπιιντ να σουτάρει τρίποντο ανενόχλητος 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να κάνει το +7.
Καρίερ χάι ο Γιάννης!.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απο οτι λενε οι 76ο Μπατλερ εκανε το καλυτερο παιχνίδι χθες .Κανενα νεο για το ποδι του Γιαννη?
Νομιζω παντως πρεπει να αρχιζουμε να κανουμε τανκιγκ να αφησουμε ραπτορς και σελτικς να φαγωθουνε
Νομιζω παντως πρεπει να αρχιζουμε να κανουμε τανκιγκ να αφησουμε ραπτορς και σελτικς να φαγωθουνε
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι ανάγκη ρε έχει το ελάφι; Στραμπούληξε το πόδι του και μετά μπήκε τους πήρε παραμάζωμα. Αν είχε λίγη στήριξη χθες απ' τους συμπαίκτες του, ασάλιωτα θα τους πηδούσαν.perseus έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:35 Απο οτι λενε οι 76ο Μπατλερ εκανε το καλυτερο παιχνίδι χθες .Κανενα νεο για το ποδι του Γιαννη?
- Eθνικοκοινωνιστης
η παρουσια του μιροτιτς δημιουργει αμυντικες ανισσοροπιες που σε ενα υψηλο επιπεδο ανταγωνισμου βγαινουν στην επιφανειαΔρακουμελ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 03:02 Ρε εθνι ειναι χαζος ο κουττς των Μπακς και δεν βλεπει τις αμυντικες τρυπες του Μιροτιτς να μην του δινει καθολου χρονο; Εκτος αν θεωρεις μεγαλη απωλεια στην αμυνα τον Θον Μακερ. Ο Μπρογκντον ειναι οντως μεγαλη απωλεια αλλα mvp των μπακς δεν ειναι.Ελεος δηλαδη.
ο μιροτιτς αποκτηθηκε στην λογικη να εχουν σουτ απο εξω οι μπακς αλλα αυτο βαρυνε τις πενταδες και μειωσε την αμυντικη αποδοση τους συνολικα
απο την πρωτη στιγμη ειχα πει οτι ειναι λαθος κινηση και οτι επρεπε να παρουν κιλερ γκαρντ που να μην ειναι κινητο ποστ οπως ο ιζαια τομας και να πανε σε αγορα 3d φοργουοντ αλλα με δεδομενη την αγορα και τις μεγαλες αλλαγες που ηθελε σε επιπεδο προσφαιρεσεων εκαναν αυτη την λαθος κινηση και ετσι οι μπακς κινδυνουν να παθουν οτι παλαιοτερες ομαδες που μπροστα στην αναγκη να εχουν βαθος παγκου επεσε το συνολικο επιπεδο των πενταδων τους
mvp ειναι ο μπρογκτον με δεδομενο το efficiency του στην αποδοση της ομαδας οπως ηταν και ο irving στους καβαλιερς οταν επαιζαν μαζι με τον τζειμς
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν παίζει άσχημη αμυνούλα ο Μίροτιτς, απλα δεν πολυτραβάνε τα πόδια του. Είναι ρε παιδί μου το παλικάρι... να δεις πως το λένε... α ναι, λευκός 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Eθνικοκοινωνιστης
ο λογος που εχασε η ρεαλ το ευρωπαικο του 13Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:32 Δεν παίζει άσχημη αμυνούλα ο Μίροτιτς, απλα δεν πολυτραβάνε τα πόδια του. Είναι ρε παιδί μου το παλικάρι... να δεις πως το λένε... α ναι, λευκός![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
40 βολές είχε ο γαύρος σε εκείνο τον τελικό. Πιθανόν βέβαια αυτό να ήταν απόρροια της κακής άμυνας του Μιροβυζιά.
- Eθνικοκοινωνιστης
και εφαγε πανω απο 100 σχεδον η ρεαλJolly Roger έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:42 36 βολές είχε ο γαύρος σε εκείνο τον τελικό. Πιθανόν βέβαια αυτό να ήταν απόρροια της κακής άμυνας του Μιροβυζιά.
μην το ψαχνετε,επρεπε οι μπακς να πανε σε γκαρντ σκορερ και 3d φοργουοντ (ενας τυπου ιλιασοβα αρκουσε στα φοργουοντ) αλλα μαλλον θα ηταν υπερβολικα μεγαλη η αλλαγη αλλα τωρα εγιναν χειροτερα τα πραγματα
χαζος ειναι ο καθε ομπραντοβιτς που επιμενει να παιζει με ενα σκληρο πυρηνα παικτων και δεν παει στην πασκουαλεια λογικη των πολλων εναλλακτικων ιδιου επιπεδου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 18 Μαρ 2019, 12:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Και 98 έφαγε από τη Μακάμπι (των Μπλατ και Σόφο) την άλλη χρονιά, πάλι με Μιροβυζιά μέσα. Τους 25 στην παράταση (!).