!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μα αυτοί θα διώξουν τον Τσίπρα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Nito
Επικοινωνία:

Re: Μα αυτοί θα διώξουν τον Τσίπρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

southern έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:14
Nito έγραψε: 13 Μαρ 2019, 23:59 Ο Τσιπ θα φύγει. Την Ζωάρα που έρχεται να δω πως θα διώξετε. :8)
Κι όμως ξέρω ακόμα και ψηφοφόρους της ΧΑ που θα πουν ένα καλό λόγο για αυτή. Ίσως με ποιο προσεκτικό λόγο να συνεισφερε σε ευρωσκεπτικιστικο μέτωπο
Για Κυβερνήτη χρειαζόμαστε ένα ντόμπρο αρσενικό με κάτι μπάλες να.
Γι'αυτό εδώ που φτάσαμε, αν και γενικά δεν μου αρέσουν τα bdsm, προτείνω ανεπιφύλακτα Κω/λου.

Βέβαια, εγώ πλέον πιο πολύ γουστάρω ΚέιΚέιΙ/Τζούτσε/Β. Κορέα και τέτοια. Τι να το κάνεις όμως όταν το ελ προλεταριάτο είναι καθυστερημένο; Καμιά φορά δικαιολογώ τις ΜΚΟ, που φέρνουν Ασιάτες στη Δύση. Γιατί σου λέει, αυτοί δεν πίνουν, δεν τρώνε χοιρινό, δεν ασχολούνται με λούσα, άρα θα έχουν όλον τον χρόνο και την όρεξη να κάνουν την Παγκόσμια Επανάσταση.
Εν τέλει, νομίζω ότι μια ολιγομελής λαική δικτατορία, με επικεφαλής τους Κωνσταντοπούλου, Καραμπελιά, Δημουλίδου, είναι η ενδεδειγμένη λύση για καμιά εικοσαετία. Μετά βλέπουμε.

Hasta la vista victoria siempre, baby comandante. :8)
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Nito έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22
southern έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:14
Nito έγραψε: 13 Μαρ 2019, 23:59 Ο Τσιπ θα φύγει. Την Ζωάρα που έρχεται να δω πως θα διώξετε. :8)
Κι όμως ξέρω ακόμα και ψηφοφόρους της ΧΑ που θα πουν ένα καλό λόγο για αυτή. Ίσως με ποιο προσεκτικό λόγο να συνεισφερε σε ευρωσκεπτικιστικο μέτωπο
Για Κυβερνήτη χρειαζόμαστε ένα ντόμπρο αρσενικό με κάτι μπάλες να.
Γι'αυτό εδώ που φτάσαμε, αν και γενικά δεν μου αρέσουν τα bdsm, προτείνω ανεπιφύλακτα Κω/λου.

Βέβαια, εγώ πλέον πιο πολύ γουστάρω ΚέιΚέιΙ/Τζούτσε/Β. Κορέα και τέτοια. Τι να το κάνεις όμως όταν το ελ προλεταριάτο είναι καθυστερημένο; Καμιά φορά δικαιολογώ τις ΜΚΟ, που φέρνουν Ασιάτες στη Δύση. Γιατί σου λέει, αυτοί δεν πίνουν, δεν τρώνε χοιρινό, δεν ασχολούνται με λούσα, άρα θα έχουν όλον τον χρόνο και την όρεξη να κάνουν την Παγκόσμια Επανάσταση.
Εν τέλει, νομίζω ότι μια ολιγομελής λαική δικτατορία, με επικεφαλής τους Κωνσταντοπούλου, Καραμπελιά, Δημουλίδου, είναι η ενδεδειγμένη λύση για καμιά εικοσαετία. Μετά βλέπουμε.

Hasta la vista victoria siempre, baby comandante. :8)
Ξεχασα να σου πω ότι μετά την εμπειρία Τσίπρα, υπάρχει μια επιφυλακτικότητα με οποιοδήποτε αριστερο λογω λάθρο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Δημοκράτης έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:22 εκ παραδρομής έγραψα το νιουςιτ. Δεν έχει σχέση αν κάνει κριτική στον Τσίπρα και δεν έχει σχέση με το ότι η ΝΔ δεν είναι κανένα σοβαρό κόμμα. Έχει να κάνει με το ότι πολύ απλά η ΝΔ είναι η μόνο επιλογή για να φύγει ο Τσίπρας και γιατί αντικειμενικά η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι το λιγότερο προβληματικό κόμμα. Δηλαδή τι να ψηφίσουμε; Πάλι Τζήμερο και να ξαναβγεί ο Τσίπρας; Τους νεοναζί τσιράκια του Τσίπρα; Τους καραγκιόζηδες των ΑΝΕΛ με όλους τους προδότες μέσα; Δεν υπάρχουν σοβαρά κόμματα στην Ελλάδα
Και το τελευταίο είναι που κάνει την κατάσταση επικίνδυνη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

southern έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:45 Ο Τζημερος είναι πολύ προτιμότερος από τον Κούλη. Δεν ντρέπεται να δηλώσει αυτό που είναι. Έχει καθαρές θέσεις και δεν αποφεύγει να μιλήσει για το μεταναστευτικό. Όπως άλλωστε και ο Ανδριανόπουλος. Δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί είναι υπερβολικά μερκελικος, θέλει διαχωρισμό εκκλησίας κράτους και στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης
Οι εποχές που ψηφίζαμε Τζήμερους, Λεβέντηδες, Κυνηγούς, κλπ ανήκουν στο παρελθόν. Δεν έχουμε χώρο πια για παιγνιδάκια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Nandros έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:06
southern έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:45 Ο Τζημερος είναι πολύ προτιμότερος από τον Κούλη. Δεν ντρέπεται να δηλώσει αυτό που είναι. Έχει καθαρές θέσεις και δεν αποφεύγει να μιλήσει για το μεταναστευτικό. Όπως άλλωστε και ο Ανδριανόπουλος. Δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί είναι υπερβολικά μερκελικος, θέλει διαχωρισμό εκκλησίας κράτους και στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης
Οι εποχές που ψηφίζαμε Τζήμερους, Λεβέντηδες, Κυνηγούς, κλπ ανήκουν στο παρελθόν. Δεν έχουμε χώρο πια για παιγνιδάκια.
.
ακριβώς. Αν ο Τσίπρας ξαναβγεί ή αν έχει πιθανότητες επανεκλογής μέσα στην επόμενη 8ετία δεν θα υπάρχει χώρα.
Άβαταρ μέλους
Nandros

southern έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:27
Δημοκράτης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:10
southern έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:55 για την ουσία του άρθρου δεν βγάζετε κουβέντα. ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.
η δε συνωμοσιολογία ταιριάζει στους νεοδημοκράτες χρήστες όπως είδαμε στο νήμα με τις φωτιές, τσούζει η ανεπάρκεια της ελεεινής κυβέρνησης Καραμανλή. Το μόνο που θα αλλάξει σε μια κυβέρνηση Κούλη είναι η διαχείριση του μνημονίου που θα είναι πολύ πιο άγρια.
Αλήθεια υπάρχει κανένας που να πιστεύει σοβαρά ότι ο Κούλης δεν θα κάνει απολύσεις δημοσίων υπάλληλων;;;
ο Κούλης ελπίζουμε να κάνει απολύσεις δ.υ. αλλά δυστυχώς δεν θα τις κάνει
θα τις κάνει γιατί θα είναι πιο πιστό πιόνι της Μέρκελ. είναι ένας νεοφιλελεύθερος που ντρέπεται να το πει και δηλώνει κεντρώος
Μπα; Εγώ είδα πως οι μέγιστοι γερμανοτσολιάδες και μερκελιστές αποδείχτηκαν οι τσιπραίοι!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Η Ζωάρα είναι φρεγάδα και πλέει. Αλλά βουλή δεν θα δει!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”