οκ, αλλά για βοήθα να λύσουμε το παζλ που προέκυψε. μπορείς να σκεφτείς κανάν κομμουνιστή ηγέτη που να ήταν πστης;Nero έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:10η άλλη επιλογή είναι να μην γράφεις τίποτα. Για μεγάλο διάστημα έπεφτα στο τρυπάκι και προσπαθούσα να συζητήσω "σοβαρά" με τέτοια άτομα αλλά πλ΄ρον πραγματικά βλέπω ότι δεν βγάζει νόημα. Οι επιλογές είναι είτε να το παίξεις τρέλα και να μπεις στο παιχνιδάκι των κουφών υπερβολών είτε να μη γράφεις καθόλου, ποτέ. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει λίγο πολύ που αρχίζει και που σταματάει η υπερβολή, οι άλλοι αρχίζουν να λένε κουραφέξαλα για Μάο και Στάλιν και με διασκεδάζουν. Για τους καμμένους της μιας ή της άλλης πλευράς δεν μπορώ να κάνω κάτι και δε νομίζω ότι χρειάζονται τη βοήθεια κανενός για να τραφούνhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:03Ναι, αυτό ακριβώς λέω. Ότι δεν είναι καλό. Πρώτα απ' όλα, δίνεις τροφή σε άλλους, που είναι πραγματικά καμένοι.Nero έγραψε: 11 Μαρ 2019, 22:58
μ'αρεσει να προσαρμόζομαι στο επίπεδο του συνομιλητή. Η καλή επικοινωνία είναι είναι πολύ σημαντικό πράγμα, το σημαντικότερο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει αν βρεθεί ο τάφος του Αλεξάνδρου;
Re: Τι θα γίνει αν βρεθεί ο τάφος του Αλεξάνδρου;
Nito έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:16Σιγά μην είχε ταλέντο ο Αλέ. Απλά, είχε φάρδος αμέτρητο (ξέρεις που) γι'αυτό και έφερε εκτός έδρας διπλό σε Γρανικό, Ισσό και Γαυγάμηλα.lolek1 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:11οχι καθολου, απλα σχολιαζω οτι για να φτασεις στην κορυφη πρεπει να εχεις καποιο ταλεντοhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:06
Αυτό είναι μαλακία, όχι επιχείρημα. Και ο Αλέξανδρος ταλέντο είχε, άρα αυτό ακυρώνει τα επιτεύγματά του;
- hellegennes
Οπότε η λέξη αυτοδημιούργητος δεν έχει νόημα; Ή θεωρείς ότι οι αυτοδημιούργητοι δεν φτάνουν στην κορυφή ποτέ; Διότι είπες ότι ο Γιάννης δεν είναι αυτοδημιούργητος, έχει ταλέντο.lolek1 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:11οχι καθολου, απλα σχολιαζω οτι για να φτασεις στην κορυφη πρεπει να εχεις καποιο ταλεντοhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:06Αυτό είναι μαλακία, όχι επιχείρημα. Και ο Αλέξανδρος ταλέντο είχε, άρα αυτό ακυρώνει τα επιτεύγματά του;lolek1 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 22:59 σιγα μην ειναι ο μπασκεμπολιστας αυτοδημιουργητος και αποτελεσμα σκληρης δουλειας. ο ανταγωνισμος ειναι τοσο μεγαλος, που μπορει να πετυχει σε αυτο και ολα τα υπολοιπα αθληματα μονο αυτος που εχει ταλεντο δηλ κατι που τον ξεχωριζει απο τους αλλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
Κανέναν. Η ομοφυλοφιλία είναι αστική παρέκκλισηΚουρκούας έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:17οκ, αλλά για βοήθα να λύσουμε το παζλ που προέκυψε. μπορείς να σκεφτείς κανάν κομμουνιστή ηγέτη που να ήταν πστης;Nero έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:10η άλλη επιλογή είναι να μην γράφεις τίποτα. Για μεγάλο διάστημα έπεφτα στο τρυπάκι και προσπαθούσα να συζητήσω "σοβαρά" με τέτοια άτομα αλλά πλ΄ρον πραγματικά βλέπω ότι δεν βγάζει νόημα. Οι επιλογές είναι είτε να το παίξεις τρέλα και να μπεις στο παιχνιδάκι των κουφών υπερβολών είτε να μη γράφεις καθόλου, ποτέ. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει λίγο πολύ που αρχίζει και που σταματάει η υπερβολή, οι άλλοι αρχίζουν να λένε κουραφέξαλα για Μάο και Στάλιν και με διασκεδάζουν. Για τους καμμένους της μιας ή της άλλης πλευράς δεν μπορώ να κάνω κάτι και δε νομίζω ότι χρειάζονται τη βοήθεια κανενός για να τραφούνhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:03
Ναι, αυτό ακριβώς λέω. Ότι δεν είναι καλό. Πρώτα απ' όλα, δίνεις τροφή σε άλλους, που είναι πραγματικά καμένοι.
Οκ, πάντως θίξατε σημαντικό θέμα εσύ και ο γιόχι. Υπάρχει ο κίνδυνος αν βρεθεί η μούμια του αλέξανδρου, το μνημείο που θα χτιστεί να γίνει κέντρο αναφοράς των πανταχού ελτζιμπιτήδων. Το θέλουμε κάτι τέτοιο στη μακεδονία μας;
Nero έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:19Κανέναν. Η ομοφυλοφιλία είναι αστική παρέκκλισηΚουρκούας έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:17οκ, αλλά για βοήθα να λύσουμε το παζλ που προέκυψε. μπορείς να σκεφτείς κανάν κομμουνιστή ηγέτη που να ήταν πστης;Nero έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:10
η άλλη επιλογή είναι να μην γράφεις τίποτα. Για μεγάλο διάστημα έπεφτα στο τρυπάκι και προσπαθούσα να συζητήσω "σοβαρά" με τέτοια άτομα αλλά πλ΄ρον πραγματικά βλέπω ότι δεν βγάζει νόημα. Οι επιλογές είναι είτε να το παίξεις τρέλα και να μπεις στο παιχνιδάκι των κουφών υπερβολών είτε να μη γράφεις καθόλου, ποτέ. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει λίγο πολύ που αρχίζει και που σταματάει η υπερβολή, οι άλλοι αρχίζουν να λένε κουραφέξαλα για Μάο και Στάλιν και με διασκεδάζουν. Για τους καμμένους της μιας ή της άλλης πλευράς δεν μπορώ να κάνω κάτι και δε νομίζω ότι χρειάζονται τη βοήθεια κανενός για να τραφούν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nero
Και για να μην παραπονιέται ο Χέλης, υποψιάζομαι χωρίς να το έχω ψάξει ότι δεν είναι άσχετη η θέση των κομμουνιστών στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας με την κοινωνική εμπειρία από την οποία προέρχονταν οι κεφαλές τους, μικροτεχνίτες της επαρχίας και αγρότες. Η χριστιανική ηθική ήταν ισχυροί αλλά σαν καλοί έφηβοι και κυρίως καλοί εγγελιανοί έπρεπε κάπως να την ξαναβαφτίσουν και να τη βάλουν με το ζόρι σε νέο πλαίσιο γιατί έτσιΚουρκούας έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:25 Οκ, πάντως θίξατε σημαντικό θέμα εσύ και ο γιόχι. Υπάρχει ο κίνδυνος αν βρεθεί η μούμια του αλέξανδρου, το μνημείο που θα χτιστεί να γίνει κέντρο αναφοράς των πανταχού ελτζιμπιτήδων. Το θέλουμε κάτι τέτοιο στη μακεδονία μας;
ο αυτοδημιουργητος εχει αξια, γιατι αρκετοι εχουν το ταλεντο του αλλα λιγοι το αξιοποιησανhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:18Οπότε η λέξη αυτοδημιούργητος δεν έχει νόημα; Ή θεωρείς ότι οι αυτοδημιούργητοι δεν φτάνουν στην κορυφή ποτέ; Διότι είπες ότι ο Γιάννης δεν είναι αυτοδημιούργητος, έχει ταλέντο.lolek1 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:11οχι καθολου, απλα σχολιαζω οτι για να φτασεις στην κορυφη πρεπει να εχεις καποιο ταλεντοhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:06
Αυτό είναι μαλακία, όχι επιχείρημα. Και ο Αλέξανδρος ταλέντο είχε, άρα αυτό ακυρώνει τα επιτεύγματά του;
εγω βεβαια δεν λεω για καποιους που τα πανε καλυτερα απο τους αλλους σε κατι, αλλα για αυτους που πραγματικα ξεχωριζουν.
ας πουμε ενας τραγουδιστης οσο και να χτυπιεται αν δεν εχει καλη φωνη δεν θα φτασει ποτε στην κορυφη η καποιος που θελει να ασχοληθει με τον αθλητισμο αν δεν εχει ταλεντο δεν θα κανει τιποτα. η πατουλιδου, δεν εκανε προπονηση στιβου. επαιζε μπασκετ. καποτε ειδε ενας προπονητης οτι ειχε πολυ καλο καθετο αλμα. καλο καθετο αλμα σημαινει καλο οριζοντιο δηλαδη τρεξιμο.ετσι την πηγε για προπονηση δρομων και εγινε διασημη. αλλα για να παρει μεταλλιο επρεπε να εχει το ταλεντο. δοκιμασε και στα εμποδια 110 μετρα. αλλα ηταν πολυ μεγαλη για να μαθει την σωστη τεχνικη. δοκιμασε και αλμα εις μηκος. τα ιδια....κανεις δεν ξερει τι θα εκανε εαν την ειχε δει καποιος απο την εφηβεια να παιζει μπασκετ.
ετσι και ο γιαννης. ειναι εργατικος αλλα χωρις το ταλεντο δεν θα ηταν τιποτα
- hellegennes
Το ίδιο ισχύει για τους πάντες. Κανείς δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή μόνο γιατί έχει ταλέντο ή μόνο γιατί έχει δουλέψει σκληρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παράδειγμα ο Τσίπρας.hellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 23:41 Το ίδιο ισχύει για τους πάντες. Κανείς δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή μόνο γιατί έχει ταλέντο ή μόνο γιατί έχει δουλέψει σκληρά.
Η υπουργός του πολιτισμού ήθελε να στείλει τον Δρομέα στα Σκόπια και να τον ανταλλάξει με … έναν Μέγα Αλέξανδρο. 
- Βινόσαυρος
Μηχανικός έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:37 Η υπουργός του πολιτισμού ήθελε να στείλει τον Δρομέα στα Σκόπια και να τον ανταλλάξει με … έναν Μέγα Αλέξανδρο.![]()
εφιππο στρατιώτη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν είναι σαφές αν ήθελε να τον ανταλλάξει με τον έφιππο στρατιώτη. Ο έφιππος στρατιώτης είναι πιά σύμβολο των Σκοπίων και ούτε κι'εγώ θα ήθελα να φύγει. Πιθανόν να υπάρχει σύγχυση με την λέξη Σκόπια (= Βόρειος Μακεδονία) και στην πραγματικότητα να αναφέρεται σε αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπάρχουν στο Πρίλεπ και στο Στιπ.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:43Μηχανικός έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:37 Η υπουργός του πολιτισμού ήθελε να στείλει τον Δρομέα στα Σκόπια και να τον ανταλλάξει με … έναν Μέγα Αλέξανδρο.![]()
εφιππο στρατιώτη
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Βινόσαυρος
Ενα μέρος που κάνει την ελλάδα διεθνως ρεζίλιLeporello έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:32Δεν είναι σαφές αν ήθελε να τον ανταλλάξει με τον έφιππο στρατιώτη. Ο έφιππος στρατιώτης είναι πιά σύμβολο των Σκοπίων και ούτε κι'εγώ θα ήθελα να φύγει. Πιθανόν να υπάρχει σύγχυση με την λέξη Σκόπια (= Βόρειος Μακεδονία) και στην πραγματικότητα να αναφέρεται σε αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπάρχουν στο Πρίλεπ και στο Στιπ.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:43Μηχανικός έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:37 Η υπουργός του πολιτισμού ήθελε να στείλει τον Δρομέα στα Σκόπια και να τον ανταλλάξει με … έναν Μέγα Αλέξανδρο.![]()
εφιππο στρατιώτη
![]()
είναι και αυτό.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Ποιό;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 1461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις