Σπάρτακος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 18:04
ΑΥΤΗ είναι η νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά
Α καλά....
Μνημόνια
Φασιστική σε βάρος του μακεδονικού λαού συμφωνία των Πρεσπών
Άρνηση ύπαρξης μακεδονικής μειονότητας
Συγκυβέρνηση με ΑΝΕΛ και βουλευτές ΝΔ
Άγρια καταστολή των λαϊκών διαδηλώσεων
Μη χορήγηση χαρτιών στους μετανάστες
Φιλίες με τον ακροδεξιό Τραμπ και το ΝΑΤΟ
Φιλίες με την ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη Μέρκελ
Πλειστηριασμοί
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Είμαι βέβαιος ότι οι Γερμανοί και οι θεσμοί θα σταματήσουν τους αριστερούς και τις πολυεθνικές να θησαυρίσουν εις βάρος των Ελλήνων και λοιπών Ευρωπαίων καταναλωτών.
Είμαι σίγουρος ότι οι αδιάφθοροι Γερμανοί θα αποδώσουν δικαιοσύνη όπως είχε γίνει και με την Siemens ... oh wait.
Σπάρτακος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 18:04
ΑΥΤΗ είναι η νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά
Α καλά....
Μνημόνια
Φασιστική σε βάρος του μακεδονικού λαού συμφωνία των Πρεσπών
Άρνηση ύπαρξης μακεδονικής μειονότητας
Συγκυβέρνηση με ΑΝΕΛ και βουλευτές ΝΔ
Άγρια καταστολή των λαϊκών διαδηλώσεων
Μη χορήγηση χαρτιών στους μετανάστες
Φιλίες με τον ακροδεξιό Τραμπ και το ΝΑΤΟ
Φιλίες με την ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη Μέρκελ
Πλειστηριασμοί
Κομουνιστές είναι σύντροφε, εσύ τι περίμενες από κομουνιστές;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
brb και tyt έγραψε: 06 Μαρ 2019, 18:31
Είμαι βέβαιος ότι οι Γερμανοί και οι θεσμοί θα σταματήσουν τους αριστερούς και τις πολυεθνικές να θησαυρίσουν εις βάρος των Ελλήνων και λοιπών Ευρωπαίων καταναλωτών.
Είμαι σίγουρος ότι οι αδιάφθοροι Γερμανοί θα αποδώσουν δικαιοσύνη όπως είχε γίνει και με την Siemens ... oh wait.
Εσύ ρε ραγιά από τους Γερμανούς περιμένεις να σε σώσουν; Έχουν κανένα χρέος οι Γερμανοί να σε φροντίζουν;
Εσύ ρε ραγιά από τους Γερμανούς περιμένεις να σε σώσουν; Έχουν κανένα χρέος οι Γερμανοί να σε φροντίζουν;
Δεν έχεις ακούσει εδώ και εννέα χρόνια ότι η τρόικα ήρθε να μας συμμαζέψει γιατί είμαστε διεφθαρμένοι; Είπα τίποτα διαφορετικό;
Οι γερμανοι φταινε
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν έχεις ακούσει εδώ και εννέα χρόνια ότι η τρόικα ήρθε να μας συμμαζέψει γιατί είμαστε διεφθαρμένοι; Είπα τίποτα διαφορετικό;
Δεν υπάρχουν σύντροφε.
Απ' ότι καταλαβαίνω όμως από την αντίδραση σου, μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κομουνιστές.
Σωστά;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
under έγραψε: 06 Μαρ 2019, 18:52
Προκαλεις οικτο ρε φουκαρα.
Εσεις που μας πρηζατε τον τσιοκο για τη Novartis να ζητατε απο τους γερμανους να σας σωσουν απο το κομμα σας.
Αν εννοείς εμένα, ποιο είναι το κόμμα μου ρε φουκαρά;
Η τρόικα aka Γερμανοί ελέγχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην οικονομία και όχι μόνον. Είναι κανείς τόσο αφελής που να πιστεύσει ότι από μόνοι τους οι αριστεροί (ή προηγουμένως οι δεξιοί) κανονίζουν για για τις τιμές των φαρμάκων ή οποιουήποτε άλλου αγαθού ή υπηρεσίας;
Εσεις που μας πρηζατε τον τσιοκο για τη Novartis να ζητατε απο τους γερμανους να σας σωσουν απο το κομμα σας.
Η τρόικα aka Γερμανοί ελέγχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην οικονομία και όχι μόνον. Είναι κανείς τόσο αφελής που να πιστεύσει ότι από μόνοι τους οι αριστεροί (ή προηγουμένως οι δεξιοί) κανονίζουν για για τις τιμές των φαρμάκων ή οποιουήποτε άλλου αγαθού ή υπηρεσίας;
άρα όταν ο τσίπρας δίνει επιδόματα και πάλι το κάνει γιατί του το λένε οι κακοί γερμανοί? Ή μήπως οι γερμανοί είναι κακοί όταν ο τσίπρας εφαρμόζει φορομπηχτικές πολιτικές και οι επιδοματικε΄ς πολιτικές οφείλονται αποκλειστικά στην καλή μας κυβέρνηση?
άρα όταν ο τσίπρας δίνει επιδόματα και πάλι το κάνει γιατί του το λένε οι κακοί γερμανοί? Ή μήπως οι γερμανοί είναι κακοί όταν ο τσίπρας εφαρμόζει φορομπηχτικές πολιτικές και οι επιδοματικε΄ς πολιτικές οφείλονται αποκλειστικά στην καλή μας κυβέρνηση?
Να το ξαναβάλω γιατί είτε δεν το διάβασες, είτε δεν το κατάλαβες.
Είναι κανείς τόσο αφελής που να πιστεύσει ότι από μόνοι τους οι αριστεροί (ή προηγουμένως οι δεξιοί) κανονίζουν για για τις τιμές των φαρμάκων ή οποιουήποτε άλλου αγαθού ή υπηρεσίας;
Όσο για την ''φορομπηχτική πολιτική'', γνωρίζεις ότι οι Γερμανοί επέβαλλαν πρωτογενή πλεονάσματα 6.3 δισ ευρώ από το 2017 μέχρι το 2022 και 4 δισ μέχρι το 2060 για να είναι βιώσιμο το δημόσιο χρέος και να μην χρειαστέι μερική διαγραφή του; (''κούρεμα'')
Εσενα εννοω κακομοιρη ζαιε που ζητας απο τους γερμανους να σε σωσουν απο την αριστερα.Τοσο ξεφτιλισμενοι ειστε.
Πες μας για τη Novartis τωρα ρε σαπιε.Ποσα αρπαξατε για τα δις που της δωρισατε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.