Athina__P έγραψε: 01 Μαρ 2019, 08:55Πού είναι και οι Souvlatzides και οι γκέι rights που μοιάζουν σε άλλες περιπτώσεις να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν, να πουν ότι είναι σέκσι να πηγαίνει ο 50ρης με τον 15 και δεν είναι καθόλου κακό πράγμα! Εσύ αυτό κατάλαβες από όλο αυτό; Εγώ απλά σχολιάζω την υποκρισία γύρω από το θέμα. Για το ίδιο το θέμα, δεν ξέρω και ποιος μπορεί να πει σε μια υποθεση he said, she said. Δεν έχω το χρόνο να το ψάξω, αλλά όπως όλα δείχνουν έκανε κάτι καταδικαστέο, δεν νομίζω ότι είπε κιόλας κανείς το αντίθετο. Απλά απορώ λίγο με τη διάσταση που πήρε το όλο θέμα με τα μποτς λες και δεν υπάρχει κάτι πιο ουσίας για τον ψηφοφόρο από αυτό! Τα μποτς δεν είχαν πάρει γραμμή να ασχοληθούν τόσο πολύ με την ενεργα, φαίνεται. Με τα κρεβάτια των άλλων ασχολούνται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ενώ χαριεντίζονται με ακτιβιστές που κυκλοφορούν οι ίδιοι μεσόκοποι επιδεικτικά με 16χρονα! Γιατί κανονίστηκε να είναι ΟΚ. (Άλλη κουβέντα αυτή, δεν είχε γίνει επίσης τόση κουβέντα από όσο θυμάμαι) Εδώ στην Αθήνα, όχι στη Λεττονία και στο Βελιγράδι. ΟΧΙ ΛΕΣ ΕΣΥ;. Αυτό ναι, το βρίσκω ενοχλητικό.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 01:06Δεν με απασχολούν οι νόμοι τους ουτε το τι φαντάζεσαι εσύ πως έκανα ή δεν έκανα. Το να πάει κάποιος με δεκαπενταχρονο η δεκαεξάχρονη είναι παιδεραστία. Αν σου ξινίζει ότι ο Γεωργιαδης ήταν νεοδημοκράτης και στον στενό κύκλο του εκπροσώπου της οικογενειοκρατίας Κούλη Μητσοτάκη, πρόβλημά σου.Athina__P έγραψε: 01 Μαρ 2019, 00:08
Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε προ τριετίας, ο 15χρονος έχει δικαίωμα να φέρει ό,τι του κατέβει στο κρεβάτι του, αρκεί να μην πάρει χρήματα. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, σου φαίνεται βίτσιο, τέλος πάντων, δεν κοίταξες ποιος τα ψήφισε αυτά!
Όσο κι αν προασπαθείς να ξεπλύνεις την διαστροφή αυτού του γελοίου που αγόραζε αγορά από κύκλωμα trafficing, αποτυγχάνεις.
Και για να υπάρχουν τέτοιες εικονες στην Αθήνα σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν σκίστηκαν και τόσα καλσόν όπως αυτά που σκίζεις τώρα γιατί... σου έκανε κλικ ο συγκεκριμένος μεσήλικας... Θα μου πεις δεν έτυχε να δεις την εικόνα, δεν συχνάζεις σε παρακμιακά, ακτιβιστικά κλπ μέρη. Εντάξει! Σωστό και αυτό. Κάτσε καλά εκεί που κάθεσαι.
Καλά, όχι ότι βγάζουν και κάνα νόημα αυτά που γράφεις, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.
Εσύ αγαπητη μου, δεν σχολιάζεις καμία υποκρισία γυρω από κάποιο θέμα. Ίσα ίσα που φαίνεται να υποκρίνεσαι ότι σε ενόχλησε η στάση κάποιον "μποτ" όπως τα λες, χωρίς να αντιλαμβανεσαι πως δηλώνοντας κάτι τέτοιο έχεις καταστήσει σαφές ότι παίρνεις κυριολεκτικά τις τρολιες, που τα μποτ σου/σας κερνανε. Επειδή όμως μου φαίνεται αδύνατο να είσαι τόσο χαζή, υποθέτω πως εν τέλει υιοθετείς μια τέτοια στάση απέναντι στα μποτ, ώστε να έχεις να προσαψεις κι εσύ ένα "κατηγορώ" κάπου, μήπως και φύγει λίγο η συζήτηση από τον νεοδημοκράτη ξεφτίλα που αγόραζε, για σεξ, αγόρια από κύκλωμα trafficing.
Επί του πρακτέου είναι τόσο έντονα πασιφανές το θέλω σου να εξωτερικευσεις την λανθάνουσα τάση σου για προάσπιση προς κάθε τι που αφορά την ΝΔ, που δεν πείθεις κανένα με ό,τι λες. Έτσι κάθε σου προσπάθεια να πεισεις αποτυγχάνει και καταρρέει κάτω από το βάρος μιας υποκριτικής αγανάκτισης για τρίτα και μη σχετιζόμενα άτομα με την παρούσα υπόθεση.
Η ρίζα όλου του αυτού του κακου, είναι μια δογματικά υιοθετημένη υποταγή στην νδ, με αποτέλεσμα μια ασυνείδητη άμεση ή έμμεση προασπησή της, που εν τέλει εσένα εκθέτει. Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.