!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εεε, και τί να κάνουμε, πόλεμο?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Εεε, και τί να κάνουμε, πόλεμο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Hey Baby έγραψε: 27 Φεβ 2019, 00:53
NewModelArmy έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:36 Μου προκαλει τοσο ενδιαφερον η ειδηση οσο οι τελευταιες εξελιξεις στο Τατζικισταν
έχετε παρατηρήσει και εσείς (-> λοιποί χρήστες) μια αυξανόμενη κυπροφοβική επέλαση στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες
lorlτετοιος, αυτός εδώ τώρα
πρόκειται για καινούργια μόδα; :p2:

Οχι τόσο καινούργια.Για την ακρίβεια έχει αρχίσει από το 1990 όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός σιγά σιγά και σταδιακά επεκτείνεται.Το κυπριακό επί ψυχρού πολέμου ήταν το εθνικό όπλο της αριστεράς.Σχεδόν όλες οι προκηρύξεις της 17Ν περιελάμβαναν και κυπριακό και οι πορείες στην αμερικανική πρεσβεία πάντα είχαν κυπριακό.Βόλευε επειδή ο αντίπαλος ήταν νατοικός.Φυσικά ούτε τότε ενδιαφέρονταν όλοι αυτοί πραγματικά για την Κύπρο,απλά τη χρησιμοποιούσαν προπαγανδιστικά για το μόνο πράγμα που ενδιέφερε πάντα την αριστερά,την εξουσία στην Αθήνα για να αρπάξουν τα λεφτά των άλλων.Αλλά τσίμπαγαν πολλοί αφελείς με τα περί "πατριωτικής αριστεράς".Το σχήμα λειτουργούσε ως εξής : οι δυτικοί μας αδικούν στο κυπριακό,άρα να κάνουμε στορφή προς τους Σοβιετικούς (με την οποία θα αυξηθεί η δική τους επιρροή και μάσα αλλά αυτό δεν λεγόταν).Μετά το 1990 που δεν υπήρχαν πια Σοβιετικοί έχασε και το κυπριακό την χρησιμότητά του για την αριστερά οπότε άρχισαν και οι αντιεθνικιστικοί προβληματισμοί. :D
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

επίσης έχουν δει πολύ περισσότεροι άνθρωποι Κύπριο από κοντά και ιδιαίτερα θηλυκό να επιστρέφει φορτωμένος τσάντες από τριήμερο shopping στο Λονδίνο και να χρειάζεσαι γύρω στα 10 λεπτά να καταλάβεις τι γλώσσα είναι αυτή που ακούς.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:01 επίσης έχουν δει πολύ περισσότεροι άνθρωποι Κύπριο από κοντά και ιδιαίτερα θηλυκό να επιστρέφει φορτωμένος τσάντες από τριήμερο shopping στο Λονδίνο και να χρειάζεσαι γύρω στα 10 λεπτά να καταλάβεις τι γλώσσα είναι αυτή που ακούς.
Τρου. Να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις το φύλο του εκάστοτε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
foscilis

Kauldron έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:54 Ο τοπικός διοικητής πήρε τηλέφωνο τον Τούρκο ομόλογό του, και απείλησε οτι θα κρατήσει την ανάσα του μέχρι να φύγουν.
Εγώ απορώ ειλικρινά, για ποιό λόγο δεν άνοιξαν πύρ οι στρατιώτες που φυλάνε εκεί πέρα.
Νομίζω δεν έχεις καθόλου εικόνα της κατάστασης.

Τα Στροβίλια, αν και οι ελάχιστοι κάτοικοί τους είναι Κύπριοι υπήκοοι, δεν επικοινωνούν απευθείας με το ελεύθερο τμήμα: ο μισός οικισμός είναι βρετανικό έδαφος (βάση Δεκέλειας) και ο άλλος μισός ανήκει στη νεκρή ζώνη και δεν κατοικείται. Οι μόνοι στρατιώτες που υπάρχουν απέναντι από την τουρκική μεριά της ζώνης είναι οι Βρετανοί. Όλα αυτά για προελάσεις και δημιουργία εγκλωβισμένων είναι μαλακίες. Το μόνο που έγινε είναι ότι ένα οδόφραγμα μπήκε σε έναν αγροτικό δρόμο που οδηγεί σε κάτι χωράφια, πράγμα που ΔΥΝΗΤΙΚΑ αφορά όποιον θέλει να πάει να ποτίσει (κανείς δεν έχει εμποδιστεί ωστόσο).

Να και το statement από τον εκπρόσωπο της Αυτής Μεγαλειότητας που εξηγεί ότι το εμπόδιο το βάλανε αυτοί, σε δικό τους έδαφος:

https://twitter.com/UKinCyprus/status/1 ... 1206923264
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Φεβ 2019, 00:46 Αποκλείεται, εμένα με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν χρειάζεται να λυθεί το Κυπριακό, το σχέδιο Αναν ήταν μπροδοτικο ενώ το στάτους κβο καταπληκτικό και θα ωριμάσει σαν το καλό κρασί.

Οπότε δεν ανησυχώ. Έτσι θα είναι.
NewModelArmy έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:45 Δεν πρεπει η Ελλας να παρεμβαινει σε ζητηματα αλλων κρατων.Ας βρουνε ακρη μονοι τους.
xaris86 έγραψε: 27 Φεβ 2019, 01:22 και τι καθεσαι ρε Kauldron? Πάρε το όπλο σου και τράβα! Από το πχορουμ θα την υπερασπιστείς την Κύπρο?
Καλημέρα στο παρεάκι.
Τι λέει όλα καλά;
Φραπεδάκι;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

elchav έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:06
foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:01 επίσης έχουν δει πολύ περισσότεροι άνθρωποι Κύπριο από κοντά και ιδιαίτερα θηλυκό να επιστρέφει φορτωμένος τσάντες από τριήμερο shopping στο Λονδίνο και να χρειάζεσαι γύρω στα 10 λεπτά να καταλάβεις τι γλώσσα είναι αυτή που ακούς.
Τρου. Να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις το φύλο του εκάστοτε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με προβλημάτισε λίγο αυτό.
Εδώ, στο κέντρο δηλαδή, όλοι οι Κύπριοι έχουνε μούσια, θέλω να πω ξεχωρίζουν και έχει και μερικά καθόλου άσχημα νακιαμού, μέχρι να ανοίξουν το στόμα αυτό.
Περίεργα πράματα.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

για να είμαι ειλικρινής έχω φετίχ με τις ξένες γλώσσες και τις διαλέκτους από γκόμενες. Σίγουρα μετράει στα + μιας Κύπριας.

Αλλά τέλος πάντων παραμένει το γεγονός ότι οι κανονικοί Κύπριοι στο φυσικό τους περιβάλλον όχι μόνο δεν καταλαβαίνεις τι λένε αλλά δυσκολεύεσαι ακόμα και να καταλάβεις τι γλώσσα μιλάνε. Σε συνδυασμό με τις χαώδεις διαφορές στη νοοτροπία και τον τρόπο ζωής, το επιχείρημα ότι είναι μια γωνιά της Ελλάδας δεν έχει πια την ίδια αίγλη που είχε το 1960.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:12
Kauldron έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:54 Ο τοπικός διοικητής πήρε τηλέφωνο τον Τούρκο ομόλογό του, και απείλησε οτι θα κρατήσει την ανάσα του μέχρι να φύγουν.
Εγώ απορώ ειλικρινά, για ποιό λόγο δεν άνοιξαν πύρ οι στρατιώτες που φυλάνε εκεί πέρα.
Νομίζω δεν έχεις καθόλου εικόνα της κατάστασης.

Τα Στροβίλια, αν και οι ελάχιστοι κάτοικοί τους είναι Κύπριοι υπήκοοι, δεν επικοινωνούν απευθείας με το ελεύθερο τμήμα: ο μισός οικισμός είναι βρετανικό έδαφος (βάση Δεκέλειας) και ο άλλος μισός ανήκει στη νεκρή ζώνη και δεν κατοικείται. Οι μόνοι στρατιώτες που υπάρχουν απέναντι από την τουρκική μεριά της ζώνης είναι οι Βρετανοί. Όλα αυτά για προελάσεις και δημιουργία εγκλωβισμένων είναι μαλακίες. Το μόνο που έγινε είναι ότι ένα οδόφραγμα μπήκε σε έναν αγροτικό δρόμο που οδηγεί σε κάτι χωράφια, πράγμα που ΔΥΝΗΤΙΚΑ αφορά όποιον θέλει να πάει να ποτίσει (κανείς δεν έχει εμποδιστεί ωστόσο).

Να και το statement από τον εκπρόσωπο της Αυτής Μεγαλειότητας που εξηγεί ότι το εμπόδιο το βάλανε αυτοί, σε δικό τους έδαφος:

https://twitter.com/UKinCyprus/status/1 ... 1206923264
ROFL. Περιμένω απάντηση Kauldron.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης ΕΙΝΑΙ το φυσικό τους περιβάλλον.

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:26
elchav έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:06
Με προβλημάτισε λίγο αυτό.
Εδώ, στο κέντρο δηλαδή, όλοι οι Κύπριοι έχουνε μούσια, θέλω να πω ξεχωρίζουν και έχει και μερικά καθόλου άσχημα νακιαμού, μέχρι να ανοίξουν το στόμα αυτό.
Περίεργα πράματα.
Ίσως σε φτιάχνει να έχουν οι γκόμενες μεσανατολιτικα-αραβικά χαρακτηριστικά.
Δεν θα το ψήνα το χαλούμι μαζί τους, αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2019, 10:33 για να είμαι ειλικρινής έχω φετίχ με τις ξένες γλώσσες και τις διαλέκτους από γκόμενες. Σίγουρα μετράει στα + μιας Κύπριας.

Αλλά τέλος πάντων παραμένει το γεγονός ότι οι κανονικοί Κύπριοι στο φυσικό τους περιβάλλον όχι μόνο δεν καταλαβαίνεις τι λένε αλλά δυσκολεύεσαι ακόμα και να καταλάβεις τι γλώσσα μιλάνε. Σε συνδυασμό με τις χαώδεις διαφορές στη νοοτροπία και τον τρόπο ζωής, το επιχείρημα ότι είναι μια γωνιά της Ελλάδας δεν έχει πια την ίδια αίγλη που είχε το 1960.
Oντως,οταν μιλανε μεταξυ τους οι Κυπριοι δεν καταλαβαινεις τιποτα.
Την πρωτη φορα που ακουσα τετοια συζητηση εμεινα μαλακας.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Όλοι εσείς οι Ελληναράδες του phorum να πάτε να πολεμήσετε για ένα ξένο κράτος. Οι Τούρκοι σας γαμάνε ασάλιωτα από το 1922. Μάλλον φταίει η Θρησκεία σας, καθώς ο Θεός μάλλον δεν είναι τόσο ισχυρός να σας βοηθήσει όπως ο Αλλάχ...

Μπεεεεε!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

MiGiSukhoI έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:34 Όλοι εσείς οι Ελληναράδες του phorum να πάτε να πολεμήσετε για ένα ξένο κράτος. Οι Τούρκοι σας γαμάνε ασάλιωτα από το 1922. Μάλλον φταίει η Θρησκεία σας, καθώς ο Θεός μάλλον δεν είναι τόσο ισχυρός να σας βοηθήσει όπως ο Αλλάχ...

Μπεεεεε!
Θα πάμε!!!
Όταν θα γυρίσουμε όμως θα περάσουμε από τις ξιφολόγχες όλους τους αριστερούς της Ελλάδας.
Σε συμφέρει αυτό;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Θα έχουμε καταλάβει την εξουσία...

Να έρθετε...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

MiGiSukhoI έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:34 Όλοι εσείς οι Ελληναράδες του phorum να πάτε να πολεμήσετε για ένα ξένο κράτος. Οι Τούρκοι σας γαμάνε ασάλιωτα από το 1922. Μάλλον φταίει η Θρησκεία σας, καθώς ο Θεός μάλλον δεν είναι τόσο ισχυρός να σας βοηθήσει όπως ο Αλλάχ...

Μπεεεεε!
Κοίτα όταν έχεις φιλικες σχέσεις με ένα άλλο κράτος (γιατί υπάρχει και αυτό) αν τους έχει βρεί κάποιο κακό στεναχωριέσαι λίγο λογικά. Εγώ ας πούμε νιώθω αισθήματα συμπάθειας για τους Κύπριους και τους Κούρδους και όσα περνάνε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”