13 /100Cecily Anne έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:19Λοιπόν, από την προτελευταία μου μασαμπούκα με την κυρία.
Το κότσι δικό μου, η πικάνια της κυρίας. Και πάντα γλυκό.
Σκατά μου τρέξαν τα σάλια. Πότε θα ξαναπάμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Kαλα εμενα μου εκατσε μια και χωρις καν νερο, αλλα μιλαμε για τον ορισμο στον τσελεμεντε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 23 Φεβ 2019, 16:17 Kαλα εμενα μου εκατσε μια και χωρις καν νερο, αλλα μιλαμε για τον ορισμο στον τσελεμεντε.
- Cecily Anne
Στον ύπνο σου.
Λοιπόν τι το θυμήθηκα, έχω λυσσάξει να ξαναπάω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μάλλον το τασάκι βαθμολογεί, δεν υπαρχει αλλη εξήγηση
Ε τα πήρα τώρα!!!
Την επόμενη φορά που διαλέγω εγώ θα πάμε σε Vegan!!!
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
OANNHSEA έγραψε: 23 Φεβ 2019, 21:50 Ε τα πήρα τώρα!!!
.
Θα έρθω κι εγώ και θα κάτσω δίπλα στον ριτζέρι να του κουνώ επιδεικτικά το καροτάκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Στον Σταύρο έχεις πάει για κρέας;lyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:04Δεν έχω μαγαζί καρντια μουHey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 18:59 Α πολύ ευκολα αγχωνεσαι
Νόμιζα οτι ηταν δικό σου το μαγαζι ξερωγω λολ
Αγι δεν Εχω καμιά διαθεση να υπερασπιστώ την ναιδα μονο και μονο επειδή ειναι αντικείμενο του πόθου μου αλλα για να λεμε την αληθεια το να σχολιάσεις εσυ το γιαουρτοκοτοπουλο (όπως τόσοι άλλοι μεταξυ των οποίων και γω) + αλλα παραδείγματα ανάλογα, δεν ειμαι ακριβώς:"επέλεξε απο τοτε να μου τα χώνει σε καθε ευκαιρια"
Αλλά είσαι τώρα καλοκαιράκι κ κανεις μπάνιο στο λουτρακι κ λες θέλω κρέας .ε μαγείρεψε το . Όλα τα αλλά είναι γτπκ .
Γενικά τα παραλιακά του Κορινθιακού δεν . Ενώ κάτι ορεινά μάλιστα .
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πιστεύω ότι αν οι μασαμπουκαίοι πάνε σε βέγκαν, θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα ο κρότος από το φούρνο που θα γκρεμιστεί.
Εννοείς τον γειτονικο με το βετζετεριαν μαγαζι, φούρνο που θα γκρεμιζει με τούνελ απο τα πλακάκια του μπάνιου ο ριζερι για να φτάσει στο παραδίπλα ψητοπωλειοΚουρκούας έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:46 Πιστεύω ότι αν οι μασαμπουκαίοι πάνε σε βέγκαν, θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα ο κρότος από το φούρνο που θα γκρεμιστεί.
χμμμ οχι. πού είναι;Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2019, 01:11Στον Σταύρο έχεις πάει για κρέας;lyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:04Δεν έχω μαγαζί καρντια μουHey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 18:59 Α πολύ ευκολα αγχωνεσαι
Νόμιζα οτι ηταν δικό σου το μαγαζι ξερωγω λολ
Αγι δεν Εχω καμιά διαθεση να υπερασπιστώ την ναιδα μονο και μονο επειδή ειναι αντικείμενο του πόθου μου αλλα για να λεμε την αληθεια το να σχολιάσεις εσυ το γιαουρτοκοτοπουλο (όπως τόσοι άλλοι μεταξυ των οποίων και γω) + αλλα παραδείγματα ανάλογα, δεν ειμαι ακριβώς:"επέλεξε απο τοτε να μου τα χώνει σε καθε ευκαιρια"
Αλλά είσαι τώρα καλοκαιράκι κ κανεις μπάνιο στο λουτρακι κ λες θέλω κρέας .ε μαγείρεψε το . Όλα τα αλλά είναι γτπκ .
~~¥~~
Θυμάμαι ότι αυτό το νήμα στο παλιό είχε ξεκινήσει για αξιολόγηση σουβλακερί.
the end
lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56χμμμ οχι. πού είναι;Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2019, 01:11Στον Σταύρο έχεις πάει για κρέας;lyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:04
Δεν έχω μαγαζί καρντια μου
Μην της πεις....ουτε σε μας ειπε για τις ορεινές επιλογές.........
- Otto Weininger
Δεν θυμάμαι πως λέγεται η οδός.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56χμμμ οχι. πού είναι;Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2019, 01:11Στον Σταύρο έχεις πάει για κρέας;lyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:04
Δεν έχω μαγαζί καρντια μου
Μπαίνεις Λουτράκι με το αυτοκίνητο όπως έρχεσαι από Αθήνα.
Λίγο αφού έχεις μπει στην πόλη, στο δεξί σου χέρι στην γωνία έχει μια τράπεζα.
Αγροτική ήταν,.λογικά Πειραιώς τώρα.
Κανείς δεξιά στον δρόμο αυτό και καπάκι στο πρώτο στενό πάλι δεξιά και προχωράς ευθεία. Σαν να πηγαίνεις προς τα πίσω πάλι.
Στο σημείο που τελειώνει ο δρόμος και πέφτεις πάλι σε μεγάλο κάθετο δρόμο, στα δεξιά σου πάλι είναι ξ ταβέρνα.
Κατατοπιστικός ε ;
Θα ρωτήσω το όνομα της ταβέρνας γιατί Σταυρός λέγεται το αφεντικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban