!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H δραχμη της Κατερινας
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: H δραχμη της Κατερινας
Φορμόλη ειναι η ουσία που έρριξαν προχθές στο ιχθυοτροφείο τα δολοφονικά καθίκια του ρουβικώνα.Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Πού διάβασες αυτές τις φιδιές; Οι μπανάνες έρχονται με πλοία ψυγεία σε θερμοκρασία περίπου 13 βαθμούς. Η φορμόλη είναι διάλυμα μεθανάλης σε νερό, θέλεις να πεις ότι οι μπανάνες μέσα στο πλοίο είναι βυθισμένες σε νερό; Btw η φορμόλη είναι απαγορευμένη ουσία για τρόφιμα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:14Κοβονται πρασινες και για μικρο κοστος τις βαζουν σε καραβια οπου κανουν εβδομαδες να ερθουν φυσικα μεσα στην φορμόλη για να διατηρηθουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 24 Φεβ 2019, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Μπανανας μου το ειπε, οταν αγοραζα κρητικες μπανανες και μου ειπε οτι εχει και πιο μεγαλες (τσικιτα, ντολ κλπ), του ειπα δεν μου αρεσει η γευση τους γι αυτο παιρνω τις κρητικες, μου ειπε δεν εχεις αδικο κι εγω στα παιδια μου αυτες δινω οι αλλες μπλα μπλα μπλα....Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Πού διάβασες αυτές τις φιδιές; Οι μπανάνες έρχονται με πλοία ψυγεία σε θερμοκρασία περίπου 13 βαθμούς. Η φορμόλη είναι διάλυμα μεθανάλης σε νερό, θέλεις να πεις ότι οι μπανάνες μέσα στο πλοίο είναι βυθισμένες σε νερό; Btw η φορμόλη είναι απαγορευμένη ουσία για τρόφιμα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:14Κοβονται πρασινες και για μικρο κοστος τις βαζουν σε καραβια οπου κανουν εβδομαδες να ερθουν φυσικα μεσα στην φορμόλη για να διατηρηθουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Άραγε τα φυτοφάρμακα που τις ρίχνουν είναι εγκεκριμένα από την ΕΕ;Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Πού διάβασες αυτές τις φιδιές; Οι μπανάνες έρχονται με πλοία ψυγεία σε θερμοκρασία περίπου 13 βαθμούς. Η φορμόλη είναι διάλυμα μεθανάλης σε νερό, θέλεις να πεις ότι οι μπανάνες μέσα στο πλοίο είναι βυθισμένες σε νερό; Btw η φορμόλη είναι απαγορευμένη ουσία για τρόφιμα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:14Κοβονται πρασινες και για μικρο κοστος τις βαζουν σε καραβια οπου κανουν εβδομαδες να ερθουν φυσικα μεσα στην φορμόλη για να διατηρηθουν.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Ελβετός Τραπεζίτης
Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:26Μπανανας μου το ειπε, οταν αγοραζα κρητικες μπανανες και μου ειπε οτι εχει και πιο μεγαλες (τσικιτα, ντολ κλπ), του ειπα δεν μου αρεσει η γευση τους γι αυτο παιρνω τις κρητικες, μου ειπε δεν εχεις αδικο κι εγω στα παιδια μου αυτες δινω οι αλλες μπλα μπλα μπλα....Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Πού διάβασες αυτές τις φιδιές; Οι μπανάνες έρχονται με πλοία ψυγεία σε θερμοκρασία περίπου 13 βαθμούς. Η φορμόλη είναι διάλυμα μεθανάλης σε νερό, θέλεις να πεις ότι οι μπανάνες μέσα στο πλοίο είναι βυθισμένες σε νερό; Btw η φορμόλη είναι απαγορευμένη ουσία για τρόφιμα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:14Κοβονται πρασινες και για μικρο κοστος τις βαζουν σε καραβια οπου κανουν εβδομαδες να ερθουν φυσικα μεσα στην φορμόλη για να διατηρηθουν.
Καταπληκτικό βιβλίο! Ιστορική και εμπορική αναδρομή στο πως απο τις 150 διαφορετικες ποικιλίες μπανάνας εκτοπίστηκε το 95% του φρούτου και στο παγκόσμιο εμπόριο διακινούνται μόνον 3-4 είδη μπανάνας.Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Υπάρχουν και <βιολογικές> μπανάνες, με περίπου 1,60 το κιλό.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:26Μπανανας μου το ειπε, οταν αγοραζα κρητικες μπανανες και μου ειπε οτι εχει και πιο μεγαλες (τσικιτα, ντολ κλπ), του ειπα δεν μου αρεσει η γευση τους γι αυτο παιρνω τις κρητικες, μου ειπε δεν εχεις αδικο κι εγω στα παιδια μου αυτες δινω οι αλλες μπλα μπλα μπλα....Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Πού διάβασες αυτές τις φιδιές; Οι μπανάνες έρχονται με πλοία ψυγεία σε θερμοκρασία περίπου 13 βαθμούς. Η φορμόλη είναι διάλυμα μεθανάλης σε νερό, θέλεις να πεις ότι οι μπανάνες μέσα στο πλοίο είναι βυθισμένες σε νερό; Btw η φορμόλη είναι απαγορευμένη ουσία για τρόφιμα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:14 Κοβονται πρασινες και για μικρο κοστος τις βαζουν σε καραβια οπου κανουν εβδομαδες να ερθουν φυσικα μεσα στην φορμόλη για να διατηρηθουν.
Τα χουν κόψει κι αυτά ήδη, μυαλό είτε έχεις είτε όχι τι να το κάμεις αν έχεις κόψει επαφή με την (Ελληνική) πραγματικότητα(;).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:38 Τόσα χρόνια περάσανε, ακόμα να βάλετε μυαλό; Μέχρι τώρα τα μνημόνια έκοβαν λίπος. Τα επόμενα θα κόψουν μύες και κόκαλα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Εσύ έγραψες τιτανομέγιστες παπαριές, όπως συνήθως. Και φυσικά αντί να το παραδεχτείς, άρχισες τις περαιτέρω τσαρλατανιές.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 14:48Σε κάποιο ανύπαρκτο νοητικό κόσμο που έφτιαξες το να υφίσταται πληθωρισμός καθε ετος περί το ~6% ειναι «σημάδι υγείας»hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 03:07Ποια χώρα είχε μέσο ετήσιο πληθωρισμό κάτω από το 6% πριν το 1980; Η Αμερική είχε μέσο ετήσιο πληθωρισμό 9% από το '73 ως το '81 και δεν θυμάμαι να γίνανε σμπαράλια και θρύψαλα τα πάντα. Ο Καναδάς το ίδιο. Η Σουηδία είχε 10% την ίδια δεκαετία.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 02:34
Δεν χρειάζεται να υπάρχει Υπερπληθωρισμός για να καταρρεύσει η οικονομία μιας χωρας.
Αρκουν λιγες συνεχόμενες χρονιές με ετήσιο πληθωρισμό πάνω απο το 6% και γίνονται σμπαράλια και θρύψαλα τα πάντα.
What the fuck are you talking about?![]()
Οσο για τις υπόλοιπες παπαριές που έγραψες, αυτες ειναι δική σου παρανόηση. Αλλά όλες αυτες οι χωρες που ανέφερες ειχαν σοβαρότατα προβλήματα απο τον πληθωρισμό.![]()
Είπες ή δεν είπες ότι γίνονται σμπαράλια και θρύψαλα τα πάντα από συνεχόμενες χρονιές με πληθωρισμό πάνω από 6%; Σε ποια απ' αυτές τις χώρες, ρε κακομοίρη, έγιναν θρύψαλα τα πάντα και επί πόσες δεκαετίες γίνονταν θρύψαλα τα πάντα;
Μόνο πανηλίθιος θα ισχυριζόταν ότι ο Καναδάς και η Αμερική αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα την δεκαετία του '70 και του '80 και μάλιστα εξαιτίας του πληθωρισμού τους που ήταν στο 10%.
Μάθε ένα πράγμα που λέγεται ντροπή και τουλάχιστον όταν λες μαλακίες μην το κάνεις χειρότερα και κρύψου κάναν μήνα να ξεχαστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πήξαμε στους τρεντι οικονομολόγους εδώ μέσα Κοίτα την πραγματικοτητα μια Ελλάδα χωρίς Ελληνες με ευρωΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:03Εγκλεισμό σε Ιδρυμα ανίατων περιπτώσεων χρειάζονται μερικοί που υποστηρίζουν την δραχμή σε μια χωρα που δεν παράγει τίποτα.nemo έγραψε: 24 Φεβ 2019, 11:12 Τρίψιμο με συρματόβουρτσα χρειάζονται μερικοί που υποστηρίζουν το ευρώ σε μια χωρά που δεν παράγει τίποτα
- hellegennes
Η τακτική του Γιαννόπουλου να ανεβάζει μεμονωμένα στοιχεία και μετά να αρνείται ότι το έχει κάνει για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό είναι γνωστή.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:35Πουθενα δεν αφηνω να εννοηθει κατι τετοιοπήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:09
Ο γιαννόπουλος αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
(κοιτάχτε ποσο ανεβηκαν οι τιμές, να παρτε παράδειγμα την κατερίνα)
Εγώ ξεσκεπάζω τη μαλαγανιά.
Εσύ πας να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου,
ολίγιστος, δεν πιάνουν αυτά, λυπήσου σε
Αντιθετα εσυ απεγνωσμενα προσπαθεις να μου το φορτωσεις
Αλλά πες μας εσύ, καλή μου χορεύτρια, ποιος ήταν ο σκοπός της σύγκρισης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιας συγκρισης;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Ελβετός Τραπεζίτης
Συγχωρεισαι που στην κοντοφθαλμη οπτική σου νομιζεις οτι η Αμερικη του 70-80 δεν αντιμετωπισε τεραστια προβληματα απο τον αυξανομενο χρεος & πληθωρισμο.*hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:12Εσύ έγραψες τιτανομέγιστες παπαριές, όπως συνήθως. Και φυσικά αντί να το παραδεχτείς, άρχισες τις περαιτέρω τσαρλατανιές.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 14:48Σε κάποιο ανύπαρκτο νοητικό κόσμο που έφτιαξες το να υφίσταται πληθωρισμός καθε ετος περί το ~6% ειναι «σημάδι υγείας»hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 03:07
Ποια χώρα είχε μέσο ετήσιο πληθωρισμό κάτω από το 6% πριν το 1980; Η Αμερική είχε μέσο ετήσιο πληθωρισμό 9% από το '73 ως το '81 και δεν θυμάμαι να γίνανε σμπαράλια και θρύψαλα τα πάντα. Ο Καναδάς το ίδιο. Η Σουηδία είχε 10% την ίδια δεκαετία.
What the fuck are you talking about?![]()
Οσο για τις υπόλοιπες παπαριές που έγραψες, αυτες ειναι δική σου παρανόηση. Αλλά όλες αυτες οι χωρες που ανέφερες ειχαν σοβαρότατα προβλήματα απο τον πληθωρισμό.![]()
Είπες ή δεν είπες ότι γίνονται σμπαράλια και θρύψαλα τα πάντα από συνεχόμενες χρονιές με πληθωρισμό πάνω από 6%; Σε ποια απ' αυτές τις χώρες, ρε κακομοίρη, έγιναν θρύψαλα τα πάντα και επί πόσες δεκαετίες γίνονταν θρύψαλα τα πάντα;
Μόνο πανηλίθιος θα ισχυριζόταν ότι ο Καναδάς και η Αμερική αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα την δεκαετία του '70 και του '80 και μάλιστα εξαιτίας του πληθωρισμού τους που ήταν στο 10%.
Μάθε ένα πράγμα που λέγεται ντροπή και τουλάχιστον όταν λες μαλακίες μην το κάνεις χειρότερα και κρύψου κάναν μήνα να ξεχαστεί.
Τωρα καλο μου παιδι ξαναγυρισε στο μαγαζι σου.
* γιατι αραγε ο Νιξον αποσυνδεσε το $ απο τον χρυσο - ενα ερωτημα στο οποιο οι θαμωνες του καταστηματος σου θα θελουν " να τους τα μαθεις "
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή, το 1992 ήταν αρκετά φθηνότερο σε σχέση με το 1975.Ηράκλειτος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:20Το 1992 ο βασικός μισθός ήταν 82.500 δραχμές, https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... WmMRNrKChVbrb και tyt έγραψε: 24 Φεβ 2019, 14:53Το 1992 ο βασικός μισθός ήταν 120 χιλιάδες αν δεν κάνω λάθος άρα 150 δραχμές ήταν φθηνό ποσό.
Άραγε πόσο ήταν ο βασικός μισθός το 1975;
Το 1976 ήταν 5.000 δραχμές, https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/9371
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αστον ρε έβαλε και στις τσέπες σήμερα.hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:18Η τακτική του Γιαννόπουλου να ανεβάζει μεμονωμένα στοιχεία και μετά να αρνείται ότι το έχει κάνει για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό είναι γνωστή.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:35Πουθενα δεν αφηνω να εννοηθει κατι τετοιοπήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:09
Ο γιαννόπουλος αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
(κοιτάχτε ποσο ανεβηκαν οι τιμές, να παρτε παράδειγμα την κατερίνα)
Εγώ ξεσκεπάζω τη μαλαγανιά.
Εσύ πας να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου,
ολίγιστος, δεν πιάνουν αυτά, λυπήσου σε
Αντιθετα εσυ απεγνωσμενα προσπαθεις να μου το φορτωσεις
Αλλά πες μας εσύ, καλή μου χορεύτρια, ποιος ήταν ο σκοπός της σύγκρισης;
Να ζήσει, να δειρουμε κι αύριο. μην το χαλάς
- hellegennes
Επειδή είχε 10% πληθωρισμό για μια δεκαετία;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:23 * γιατι αραγε ο Νιξον αποσυνδεσε το $ απο τον χρυσο - ενα ερωτημα στο οποιο οι θαμωνες του καταστηματος σου θα θελουν " να τους τα μαθεις "![]()
Μάθαμε σήμερα από τον Ελβετό τραπεζίτη ότι η υφήλιος έζησε ένα τεράστιο κραχ από τα μέσα του '70 ως τα μέσα του '80.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 4536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 158 Απαντήσεις