Ναι γιατί όχι;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
User_601
Οχι βρε συ,ειναι το σκαφος του λολεκ λεμε.
Παντως,εδω πραγματικα χαμος και μαλιστα λενε τα δελτια οτι απο αττικη και κατω το αποψινο βραδυ ειναι το χειροτερο.
Κοιτα,αν εξαιρεσεις οτι στην πολη που ειμαι δεν χιονισε,κατα τα αλλα ειναι οντως βαρυς καιρος.Υ[οψιαζομαι το πρωι θα βλεπω το βουνο διπλα μου χιονισμενο.
Αποκλείεις δηλαδή να έχει κανένα καλό, κανένα κότερο;Εσθήρ έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:46Οχι βρε συ,ειναι το σκαφος του λολεκ λεμε.![]()
Παντως,εδω πραγματικα χαμος και μαλιστα λενε τα δελτια οτι απο αττικη και κατω το αποψινο βραδυ ειναι το χειροτερο.
Κοιτα,αν εξαιρεσεις οτι στην πολη που ειμαι δεν χιονισε,κατα τα αλλα ειναι οντως βαρυς καιρος.Υ[οψιαζομαι το πρωι θα βλεπω το βουνο διπλα μου χιονισμενο.![]()
the end
Ας γελάσουμε λίγο με τον πόνο μας.
Υ.Γ. Μόνο για μυημένους
Υ.Γ. Μόνο για μυημένους
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σε παρακαλώ άλλη φορά τέτοια βίνδεο να τα βάζεις σε σπόιλερ. Κάνει που κάνει κρύο...
the end
Τρελό κρύο. Πήγα κέντρο πάγωσα

Πήγα θάλασσα παρόλο που ήταν λιμανάκι

Χιόνι όμως

Πήγα θάλασσα παρόλο που ήταν λιμανάκι

Χιόνι όμως
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έφτασε το απόγευμα και εδώ η κακοκαιρία.Μηχανικός έγραψε: 23 Φεβ 2019, 13:14 Μα έλεγαν για κύμα κακοκαιρίας και το μόνο που έγινε ήταν να βρέχει εχθές.
Ούτε κρύο, ούτε αέρας.
Κρύο, φυσάει και βρέχει. Σε μια ώρα είχε αλλάξει ο καιρός, ούτε ο Αλέξης δεν κάνει τέτοιες μεταβολές 360 μοιρών.
Ωραίο (αν και πρέπει να ξέρεις τι είναι τα μπικικίνια και τα κοκοκόψαρα που αναφέρει για να πιάσεις την πλάκα).
-
User_601
Οπως με βλεπεις και σε βλεπω !!!Πάνας έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:48Αποκλείεις δηλαδή να έχει κανένα καλό, κανένα κότερο;Εσθήρ έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:46Οχι βρε συ,ειναι το σκαφος του λολεκ λεμε.![]()
Κοιτα,αν εξαιρεσεις οτι στην πολη που ειμαι δεν χιονισε,κατα τα αλλα ειναι οντως βαρυς καιρος.Υ[οψιαζομαι το πρωι θα βλεπω το βουνο διπλα μου χιονισμενο.![]()
Δεν σε βλέπω!Εσθήρ έγραψε: 23 Φεβ 2019, 20:29Οπως με βλεπεις και σε βλεπω !!!Πάνας έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:48Αποκλείεις δηλαδή να έχει κανένα καλό, κανένα κότερο;Εσθήρ έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:46
Οχι βρε συ,ειναι το σκαφος του λολεκ λεμε.![]()
![]()
the end
-
User_601
Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2019, 19:41Ναι γιατί όχι;;
Που θα συναντηθούμε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές