!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Η Λα Μοντ έχει βγάλει και πολύ καλούς αναγνωρισμένους όμως. Απλά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία βγαίνει από εκει είναι λογικό να παίζει κ πολύ γκουρμεδοσουβλατζης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε ψοφαω λίγο αλλα δεν παραπονιέμαι.
σουβλατζη ελληνα στο κντρο δεν εχουμε. μονο στο χαλανδρι τον hastag akis
~~¥~~
- Cecily Anne
Λοιπόν, από την προτελευταία μου μασαμπούκα με την κυρία.
Το κότσι δικό μου, η πικάνια της κυρίας. Και πάντα γλυκό.
Σκατά μου τρέξαν τα σάλια. Πότε θα ξαναπάμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Φεβ 2019, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φιξδlyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:18ε ψοφαω λίγο αλλα δεν παραπονιέμαι.
σουβλατζη σαντουιτσά ελληνα στο κντρο δεν εχουμε. μονο στο χαλανδρι τον hastag akis
- Cecily Anne
E η λα μοντ μπορεί. Εμείς μιλάμε για τη λεμοντ ρε.Ερμής έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:15 Η Λα Μοντ έχει βγάλει και πολύ καλούς αναγνωρισμένους όμως. Απλά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία βγαίνει από εκει είναι λογικό να παίζει κ πολύ γκουρμεδοσουβλατζης
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
παιδια, δεν με νοιαζει τι τρωτε εσεις γενικα κ ποσα πληρώνετε στις μασαμπουκες σας, αλλά περιμενω τη σες - για την ακριβεια την εχω πρηξει- για να παμε για φαγητό περιοπης. καπου στην αττικήCecily Anne έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:19Λοιπόν, από την προτελευταία μου μασαμπούκα με την κυρία.
Το κότσι δικό μου, η πικάνια της κυρίας. Και πάντα γλυκό.
εντιτ: κι εμενα μου τρεξανε αλλα το ερωτημα ειναι ρητορικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 23 Φεβ 2019, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
Σκέφτομαι να προτείνω να πάμε στο Dry n Raw στη Σκουφά αλλά μάλλον θα απορριφθεί η πρόταση μου 
Η πικανια παραπάνω από που; σουνταμερικανα;
Μισο λεπτο κυρια λινά
Γιατί δεν εντασσεστε στην κυρίως μασαμπουκα, στρεφοντας ει δυνατόν και όλη την ομάδα προς προσωπικές σας επιλογές εστιατορίων
Γιατί δεν εντασσεστε στην κυρίως μασαμπουκα, στρεφοντας ει δυνατόν και όλη την ομάδα προς προσωπικές σας επιλογές εστιατορίων
- Cecily Anne
Η συνταγή. Το κρέας αμερικάνικη angus. 220 g. Έφαγα κι εγώ και έμεινε.Ερμής έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:28 Σκέφτομαι να προτείνω να πάμε στο Dry n Raw στη Σκουφά αλλά μάλλον θα απορριφθεί η πρόταση μου
Το κότσι ήταν 250g, το μισό έμεινε. Έπεσα με τη μούρη στα νιόκι γλυκοπατάτας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Φεβ 2019, 15:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιατί ρε Δε σαρεσε το ζυγουρι παραπανω;Hey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:30 Μισο λεπτο κυρια λινά
γιατι κυριε Μπέμπη δεν μπορώ να ακολουθώ το προγραμμα της μασαμπουκας ενεκα ωραρίου . κ δεν το ειχα σκεφτεί να κανω κριτική σε μαγαζια, απλά μου αρέσει να τρώω καλα κ δη με τη σες.Hey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:30 Μισο λεπτο κυρια λινά
~~¥~~
Οχι δεν λεω αυτό, αμα δεν μ αρεσε θα το ελεγα ευθεως
Εγω τελευταια φορα έφαγα καλο τέλειο μαριναρισμένο σε ενα μαγαζι παραλια Λουτρακίου (με ολα τα αλλα πιάτα μουφα)
Απλως ειμαι θιασώτης της συνενωσης μικρών υποομαδων
Κυρια λινα με καλυψατε
Εγω τελευταια φορα έφαγα καλο τέλειο μαριναρισμένο σε ενα μαγαζι παραλια Λουτρακίου (με ολα τα αλλα πιάτα μουφα)
Κυρια λινα με καλυψατε
ωχ με αγχωσες ήδη. πες μου οτι δεν εννοεις το μαιστραλι που εχει κ ψάρια στην κουζινα του;Hey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:37 Οχι δεν λεω αυτό, αμα δεν μ αρεσε θα το ελεγα ευθεως
~~¥~~
- Cecily Anne
Γιατί εγώ είμαι πιο ωραία. Τελεία.Hey Baby έγραψε: 23 Φεβ 2019, 15:37 Οχι δεν λεω αυτό, αμα δεν μ αρεσε θα το ελεγα ευθεως
Κυρια λινα με καλυψατε
Δεν θυμαμαι ονομα αφού τυχαία βρέθηκα δεν συχνάζω
Αλλα γιατί σε άγχωσα;
Αλλα γιατί σε άγχωσα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές