Το μισό της ηλικίας σου + 7 χρόνια ειναι ο επιστημονικος / μαθηματικος τύπος για να ξέρεις από που και κατω εισαι λετσερους ολντ μαν χωρίς ερώτησεις. Πιο πανω μπορει, μπορεί αλλά δεν είναι σιγουρο, και να το σώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο γυναικοκρατικος κουζινοκαπιταλισμος εχει το πανω χερι : θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι (cf. Εθνι).Sid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:01Αυτό πράγματι αναρωτιέμαι γιατί παρατήρησα ότι με διαφορές ηλικίας μοιράζομαι πιο πολλά κοινά συνήθως, καλύτερη παρέα και πιο πολλά να πω από ότι με πιο κοντινές μου ηλικιακά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τώρα μου το έλεγαν.
Γυρίζει ένας Ελληνοαμερικάνος συνταξιούχος (δηλαδή κάπου 65 ετών) στο χωριό του, εδώ στην περιοχή μας, με αρκετά λεφτά.
Παντρεύεται μια κοπέλα 22 χρονών.
Έλεγαν οι γονείς στην κοπέλα (μπορεί να το σκεφτόταν και η ίδια) «φτωχή είσαι, πάρτον και σε μερικά χρόνια που θα πεθάνει θα σου μείνουν τα λεφτά του και θα ξαναφτιάξεις την ζωή σου».
Έκαναν 6 παιδιά και πέθανε στα 103 όταν η <κοπέλα> είχε γίνει 60 χρόνων.
Γυρίζει ένας Ελληνοαμερικάνος συνταξιούχος (δηλαδή κάπου 65 ετών) στο χωριό του, εδώ στην περιοχή μας, με αρκετά λεφτά.
Έλεγαν οι γονείς στην κοπέλα (μπορεί να το σκεφτόταν και η ίδια) «φτωχή είσαι, πάρτον και σε μερικά χρόνια που θα πεθάνει θα σου μείνουν τα λεφτά του και θα ξαναφτιάξεις την ζωή σου».
Έκαναν 6 παιδιά και πέθανε στα 103 όταν η <κοπέλα> είχε γίνει 60 χρόνων.
Στο χωριό μου στην παιδική ηλικία, μια και πηγαίναμε σε όλους τους γάμους τα καλοκαίρια, είτε καλεσμένα, είτε ακάλεστα, είχα δει τόσο περίεργα πράγματα, όσο και ωραία.
Μια κοπέλα που ήταν σαν να την πηγαίνουν στο απόσπασμα με το νυφικό. Όταν είδα τον γαμπρό κατάλαβα. Ήταν και μεγάλος στην ηλικία και άσχημος. Επίσης δεν φαινόταν καλοβαλμένος πλούσιος. Φαινόταν ψυχασθενής.
Μια κοπέλα 16 χρονών να έρχεται στην εκκλησία με το νυφικό για να παντρευτεί έναν μεγάλο. Φαινόταν μπάρμπας, καμία σχέση με τους σημερινούς 45άρηδες ή και 50άρηδες.
Συμμαθήτρια στην τρίτη λυκείου να είναι έγκυος, παντρεμένη με έναν από τους καθηγητές μας, αλλά και αυτός φαινόταν μεγάλος.
Είχα ακούσει για 13χρονη που την πάντρεψαν και έπαιζε ακόμη με τις κούκλες.
Συμμαθήτριες που παντρεύτηκαν μεγάλους και πλούσιους στα 15 και 16 και τις βλέπαμε στις παρελάσεις ντυμένες σαν 30άρες.
Εκεί που θαυμάζαμε ήταν όταν το ζεύγος ήταν νέο και ωραίο από τις δύο πλευρές.
Έζησα το 1920-30 ανακατεμένο με την δεκαετία του 80 γιατί υπήρχαν και οι έρωτες στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο με τις μικρές διαφορές ηλικίας. Βέβαια στο σχολείο τα ηνία έπαιρναν οι εξωσχολικοί (ως 25 το πολύ).
Μια κοπέλα που ήταν σαν να την πηγαίνουν στο απόσπασμα με το νυφικό. Όταν είδα τον γαμπρό κατάλαβα. Ήταν και μεγάλος στην ηλικία και άσχημος. Επίσης δεν φαινόταν καλοβαλμένος πλούσιος. Φαινόταν ψυχασθενής.
Μια κοπέλα 16 χρονών να έρχεται στην εκκλησία με το νυφικό για να παντρευτεί έναν μεγάλο. Φαινόταν μπάρμπας, καμία σχέση με τους σημερινούς 45άρηδες ή και 50άρηδες.
Συμμαθήτρια στην τρίτη λυκείου να είναι έγκυος, παντρεμένη με έναν από τους καθηγητές μας, αλλά και αυτός φαινόταν μεγάλος.
Είχα ακούσει για 13χρονη που την πάντρεψαν και έπαιζε ακόμη με τις κούκλες.
Συμμαθήτριες που παντρεύτηκαν μεγάλους και πλούσιους στα 15 και 16 και τις βλέπαμε στις παρελάσεις ντυμένες σαν 30άρες.
Εκεί που θαυμάζαμε ήταν όταν το ζεύγος ήταν νέο και ωραίο από τις δύο πλευρές.
Έζησα το 1920-30 ανακατεμένο με την δεκαετία του 80 γιατί υπήρχαν και οι έρωτες στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο με τις μικρές διαφορές ηλικίας. Βέβαια στο σχολείο τα ηνία έπαιρναν οι εξωσχολικοί (ως 25 το πολύ).
Γίγαντας!Μηχανικός έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:58 Τώρα μου το έλεγαν.
Έκαναν 6 παιδιά και πέθανε στα 103 όταν η <κοπέλα> είχε γίνει 60 χρόνων.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Yochanan έγραψε: 04 Φεβ 2019, 22:14Το μισό της ηλικίας σου + 7 χρόνια ειναι ο επιστημονικος / μαθηματικος τύπος για να ξέρεις από που και κατω εισαι λετσερους ολντ μαν χωρίς ερώτησεις. Πιο πανω μπορει, μπορεί αλλά δεν είναι σιγουρο, και να το σώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο γυναικοκρατικος κουζινοκαπιταλισμος εχει το πανω χερι : θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι (cf. Εθνι).Sid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:01Αυτό πράγματι αναρωτιέμαι γιατί παρατήρησα ότι με διαφορές ηλικίας μοιράζομαι πιο πολλά κοινά συνήθως, καλύτερη παρέα και πιο πολλά να πω από ότι με πιο κοντινές μου ηλικιακά
μη περιμένεις να σου πουν ηλικίες!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Η τωρινή μου είναι λίγο πιο πάνω, πρέπει να πάρω αποφάσεις.Yochanan έγραψε: 04 Φεβ 2019, 22:14Το μισό της ηλικίας σου + 7 χρόνια ειναι ο επιστημονικος / μαθηματικος τύπος για να ξέρεις από που και κατω εισαι λετσερους ολντ μαν χωρίς ερώτησεις. Πιο πανω μπορει, μπορεί αλλά δεν είναι σιγουρο, και να το σώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο γυναικοκρατικος κουζινοκαπιταλισμος εχει το πανω χερι : θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι (cf. Εθνι).Sid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:01Αυτό πράγματι αναρωτιέμαι γιατί παρατήρησα ότι με διαφορές ηλικίας μοιράζομαι πιο πολλά κοινά συνήθως, καλύτερη παρέα και πιο πολλά να πω από ότι με πιο κοντινές μου ηλικιακά
(ευτυχώς δεν είναι στο phorum).
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Συνηθες - επεστρεφαν οι Μπρουκληδες ματσωμενοι και διαλεγαν απο τον αφρο.Chainis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 18:45Γίγαντας!Μηχανικός έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:58 Τώρα μου το έλεγαν.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και τ' αγαπούσε σα δικά του...Chainis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 18:45Γίγαντας!Μηχανικός έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:58 Τώρα μου το έλεγαν.
![]()
-
Γραφικός
Μου θυμίζει ένα ανέκδοτο για τον Χιου Χιέφνερ που είχα ακούσει: Η Κριστάλ, λέει είχε πει: τον παντρεύτηκα γιατί μου είπε ψέμματα για την ηλικία του, ότι ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 19 Απαντήσεις