!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:12
Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09 Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.
Αλλά δεν έφταιγα και την έβαλε επίτηδες επειδή ήμουν στο οριο. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Αλλά και πάλι παρά την αδικία προς το πρόσωπό σου δεν του μίλησες όπως αυτή η μαθήτρια. Καταλαβαίνεις ότι αυτή ξεπέρασε αρκετά το όριο.
Ναι αλλά βάλε πως της απάντησε και ο καθηγητής και θα αντιληφθείς την γενικότερη εικόνα γιατί του μίλησε έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

Χμμμμ, νάιδα έχεις αδελφό; Εϊναι δυνατός;
Augustin Meaulnes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Augustin Meaulnes »

talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:13
Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09
talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06

ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαρι
Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.
Αλλά δεν έφταιγα και την έβαλε επίτηδες επειδή ήμουν στο οριο. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
οταν λες δεν εφταιγες; εγω πιστευω βεβαια οτι δεν εφταιγες αλλα με κλονισε προς στιγμην η αποψη σου οτι:
Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα.
μηπως του προτεινες να αγει προς γενετησιαν πραξη και αυτος ο πουριτανος σε απεβαλλε; ερωτημα θετω δε ξερω
+1
Τα ειπες ολα (αν και η επιλογή του ρήματος "αγει" ειναι πολυ ύποπτη, τόσα συνώνυμα κυκλοφορανε)
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet

(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

καλωστονα τον Αυγουστή, πιασε στασιδι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Augustin Meaulnes

Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:21 καλωστονα τον Αυγουστή, πιασε στασιδι
Καλώς σας βρηκα
Γιατι; θα κοινωνησουμε;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:13
Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09
talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06

ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαρι
Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.
οταν λες δεν εφταιγες; εγω πιστευω βεβαια οτι δεν εφταιγες αλλα με κλονισε προς στιγμην η αποψη σου οτι:
Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα.
μηπως του προτεινες να αγει προς γενετησιαν πραξη και αυτος ο πουριτανος σε απεβαλλε; ερωτημα θετω δε ξερω
Όχι καλέ, ούτε που μίλαγα. Καθόμουν ήσυχα ήσυχα και ζωγράφιζα τις γωνίες στα φύλλα στο τετράδιό μου. Οι πίσω μιλούσαν και είχαν ένα ραδιοφωνάκι και έβαζαν μουσική. Μας έβγαλε όλη την τετράδα έξω. Ούτε που μιλαγα. Πήγα να του εξηγήσω δεν άκουγε τίποτα, θα μείνω του έλεγα και δεν φταίω τίποτα αυτός ούρλιαζε σαν υστερικός. Το μόνο που του είπα βγαίνοντας έξω ήταν "Μάλλον δεν σας άρεσε ο σταθμός.Άλλη φορά θα σας παίζουμε κλαρίνα" κι έφυγα. Ούτε μπινελικια, ούτε τίποτα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Augustin Meaulnes έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:23
Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:21 καλωστονα τον Αυγουστή, πιασε στασιδι
Καλώς σας βρηκα
Γιατι; θα κοινωνησουμε;
σσσσσσσσσσ

σολαρει η Ναιδα - καπριτσιο για βιολα νο 3 σε ρε μειζονα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:10
Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06
Υδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:05

Α εχεις μεινει και στην ιδια ταξη... χμ
Παραξενευτηκες ;
Δε κατάλαβα. Υπονοείς κάτι;
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:14
Τι σημασια εχει ;
Οπως αποδειχτηκε και 20 κορδονια καβα ακομα σε απουσιες να σου εδιναν παλι θα έμενες - η μια δικη του ηταν σαν μη γενομενη,
Έχει σημασία γιατί ήταν άδικη. Αλλά επειδή είχε την εξουσία να δρα αυθαίρετα το έκανε. Και το γεγονός ότι ήταν άδικη και ότι θα εμένα δείχνει το πόσο μαλακάκος ήταν.
Κουρκούας έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:18 Χμμμμ, νάιδα έχεις αδελφό; Εϊναι δυνατός;
Έχω αδερφό, δυνατός είναι γιατί; Θα παλέψετε; :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

talaipwros έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:50
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:43
talaipwros έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:42

συγγνωμη, πως εφτασες το οριο απουσιας; καμια εκατοστη ωρες ηταν μαζι δικαιολογημενες και αδικαιολογητες.
εγω στα 6 χρονια γυμνασιο - λυκειο μονο σε μια χρονια ειχα 12 ωρες απουσια λογω βαριας γριππης που με κρατησε 2 μερες τεζα. Οι αλλες 5 χρονιες μηδεν ωρες.
Κοπάνες τι άλλο :102:
Εικόνα
:smt005: :smt005:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

εγώ σαν απουσιολόγος στην δέσμη, δεν έβαζα ποτέ απουσίες...
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:23
Όχι καλέ, ούτε που μίλαγα. Καθόμουν ήσυχα ήσυχα και ζωγράφιζα τις γωνίες στα φύλλα στο τετράδιό μου. Οι πίσω μιλούσαν και είχαν ένα ραδιοφωνάκι και έβαζαν μουσική. Μας έβγαλε όλη την τετράδα έξω. Ούτε που μιλαγα. Πήγα να του εξηγήσω δεν άκουγε τίποτα, θα μείνω του έλεγα και δεν φταίω τίποτα αυτός ούρλιαζε σαν υστερικός. Το μόνο που του είπα βγαίνοντας έξω ήταν "Μάλλον δεν σας άρεσε ο σταθμός.Άλλη φορά θα σας παίζουμε κλαρίνα" κι έφυγα. Ούτε μπινελικια, ούτε τίποτα.
καλα, δικιο εχεις, θα μπορουσες να πας τον Ιουλιο στο διευθυντη να στην διαγραψει, δεν ξερω ομως αν απο 176 απουσιες πηγαινες στις 175 ποσο πολυ θα βοηθουσε
Augustin Meaulnes

Δεν εχω διαβάσει όλες τις σελίδες και δεν προτίθεμαι (οταν υφιστανται νηματα σαν το ποια η πολιτιστικη κληρονομια της Τουρκίας που στις 10 πρώτες σελίδες παιζει η ιντερνετικη μητέρα των μαχων και όλες οι κριτικές τακτικές πολέμου και επιθέσεις αυτοκτονίας που θα συναντήσει ενα αργοσχολο τρολ στο σύνολο της ισοβιας καριέρας του) αλλα επειδή καπου πηρε το ματι μου οτι ο καθηγητης για να απαντησε ετσι σημαίνει οτι μπλα μπλα

ΚΥΡΙΟΙ (ΚΑΙ ΚΙΟΥΡΙΕΣ) το πώς απαντησε δεν σημαίνει τιποτα απολύτως. Και εγω τριτη λυκείου που μαλακιζομουν πηρα εναν καθηγητη φαρσα σπιτι, του ειπαμε δυο μαλακιες, μας απαντησε σε απταιστα γαλλικά και το εκλεισε. Τόσα χρονια στο σχολειο ητανε τυπος και υπογραμμος. Αλλα οι μαλακιες επιστρεφονται, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη (αρκεί οι συνέπειες τους να μην ειναι πηγή ανηκουστης βλάβης, εκει το πράγμα αλλάζει)
Δεν παίρνω το μερος του καθηγητη, απο μεμονωμένα περιστατικά ποτε δεν κρίνεις, το γενικοτερο κλίμα προφανώς είναι οτι τα παιδιά εχουν ξεφύγει, πέραν αυτού χωρις γνώση όλου του ιστορικού, συμπεράσματα δεν βγαίνουν, μονο αξιοχάζευτα τοπικ

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:56
pussycat έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:52
Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:46 Ολο το περιστατικο ειναι επιβαρυντικο για τον καθηγητη, ο οποιος δεν πρεπει να ξαναμπει σε σχολειο.
Δειχνει οτι η συμπεριφορα του δεν ενεπνεε σεβασμο, ειχε αναπτυξει αδικαιολογητες οικειοτητες και προηγουμενα, που εφτασαν σε αυτο το επεισοδιο. Ο καθηγητης ειναι ο κυριος φταιχτης και πρεπει να απολυθει
+1

επισης
η μαθητρια πρεπει να παρει τα @ρχ!δ!@ του καθηγητη σε πιατο, ως τροπαιο
ο καθηγητης αφου απολυθει να κανει ενα χρονο κοινωνικη εργασια σε γηροκομειο να ξεσκατιζει γερους και να βλεπει γερικα @ρχ!δ!@

υγ κι ενα μεγαλο μπραβο στον αδερφο που υπερασπιστηκε την τιμη της αδελφης του
Τιμή της αδελφής το λένε τώρα; :lol:
χεχε :lol:

η αλλιως τιμαλφη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pussycat την 12 Φεβ 2019, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Augustin Meaulnes έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:32 Δεν εχω διαβάσει όλες τις σελίδες και δεν προτίθεμαι (οταν υφιστανται νηματα σαν το ποια η πολιτιστικη κληρονομια της Τουρκίας που στις 10 πρώτες σελίδες παιζει η ιντερνετικη μητέρα των μαχων και όλες οι κριτικές τακτικές πολέμου και επιθέσεις αυτοκτονίας που θα συναντήσει ενα αργοσχολο τρολ στο σύνολο της ισοβιας καριέρας του) αλλα επειδή καπου πηρε το ματι μου οτι ο καθηγητης για να απαντησε ετσι σημαίνει οτι μπλα μπλα

ΚΥΡΙΟΙ (ΚΑΙ ΚΙΟΥΡΙΕΣ) το πώς απαντησε δεν σημαίνει τιποτα απολύτως. Και εγω τριτη λυκείου που μαλακιζομουν πηρα εναν καθηγητη φαρσα σπιτι, του ειπαμε δυο μαλακιες, μας απαντησε σε απταιστα γαλλικά και το εκλεισε. Τόσα χρονια στο σχολειο ητανε τυπος και υπογραμμος. Αλλα οι μαλακιες επιστρεφονται, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη (αρκεί οι συνέπειες τους να μην ειναι πηγή ανηκουστης βλάβης, εκει το πράγμα αλλάζει)
Δεν παίρνω το μερος του καθηγητη, απο μεμονωμένα περιστατικά ποτε δεν κρίνεις, το γενικοτερο κλίμα προφανώς είναι οτι τα παιδιά εχουν ξεφύγει, πέραν αυτού χωρις γνώση όλου του ιστορικού, συμπεράσματα δεν βγαίνουν, μονο αξιοχάζευτα τοπικ
η ανηκουστη βλαβη τι ειναι ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”