Ετσι φιλελεύθερε της πλάκας, γουστάρω να σας βλέπω πόσο βαθεοπασοκάκια γίνεστε στη πρώτη στραβή. Να βάζετε avatar τον Κίμωνα τον Κουλούρη αν και για λέμε την αλήθεια ο πράσινος Κίμων όσο αϊλάινερ κι αν του βάλει κανείς, μοιάζει Τιτάνας της αξιοπρέπειας μπροστά σε σαςJack Shephard έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:29 Πάρε τα χάπια σου. Και πάρε αρκετά για να σε κρατήσουν μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ποιος μωρέ θα φευγει με σκυμένο κεφάλι;σιγά το καμπ νου το καυτατζογλειο..zteo έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:37Τιποτα δεν θα κανετε απλα απο το 2019 θα ψαχνετε τροπους να μας ριξετε διοτι απο το Καυτατζογλειο θα φευγετε με σκυμενο το κεφαλι απο τις ηττες.Ασε που εσας σας εχουμε και στην Αθηνα.GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:11 Οταν ανεβουν στην Α θα τους κρατησουμε εκει νταηλικι για 3 χρονια αλα κομποτης για να πατσισουμε.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ντροπή και κατάντια ειναι.Ευχαριστω σε κανέναν.jason έγραψε: 03 Μάιος 2018, 22:16 Τα γεγονότα ειναι τα εξής
αλλαξε ο νόμος για να μην υποβιβαστεί ο βαζελος
Αυτοί που άλλαξαν την ψήφο υπέρ του ενώ καταδίκασαν τον Ηρακλή ήταν η χάρτινη και ο γαύρος
Αυτά καταγραφηκαν, πείτε τους ενα ευχαριστώ
Και μην κουνάς το δάχτυλο παοκακο..
μην είσαι αγνωμων, ο βαγγελας σε έσωσεΛευκός Λύκος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 22:18Ντροπή και κατάντια ειναι.Ευχαριστω σε κανέναν.jason έγραψε: 03 Μάιος 2018, 22:16 Τα γεγονότα ειναι τα εξής
αλλαξε ο νόμος για να μην υποβιβαστεί ο βαζελος
Αυτοί που άλλαξαν την ψήφο υπέρ του ενώ καταδίκασαν τον Ηρακλή ήταν η χάρτινη και ο γαύρος
Αυτά καταγραφηκαν, πείτε τους ενα ευχαριστώ
Και μην κουνάς το δάχτυλο παοκακο..
Εντωμεταξύ ξεκίνα τώρα με -6, αποκλεισμό απ την ευρωπη και απαγόρευση μεταγραφών να δούμε ποιος πραγματικά σε βοήθησε
- Rocco Siffredi
μονο ο Παναθηναικος θαχε το προβλημα ρε κομπλεξικεMaspoli έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:15Θα το βρουν μπροστα τους ολοι-αρχηγοι και προσκυνημενοι-που ψηφισαν τετοιο εγκλημα και μαλιστα για χαρη της πρασινης κατσαριδας. Οι προσκυνημενοι ειδικα, μη βγαλουν κιχ οταν θα τους ερθει το αγγουρι
δεν ξερεις τι εισαι πασ η΄παοκ καραγκιοζη
Δεν μπορει μεσα σε εναν χρονο που δεν αλλαξαν τα εσοδα των ομαδων να παρουσιαζοντε οτι φετος εχουν προβλημα.Αυτο σημαινει οτι περισυ επρεπε να υποβιβαστουν και αλλες ομαδες μαζι με τον Ηρακλη.Περισυ οι αδειοδοτησεις πρεπει να ηταν μουφα.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Μάιος 2018, 22:37μονο ο Παναθηναικος θαχε το προβλημα ρε κομπλεξικεMaspoli έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:15Θα το βρουν μπροστα τους ολοι-αρχηγοι και προσκυνημενοι-που ψηφισαν τετοιο εγκλημα και μαλιστα για χαρη της πρασινης κατσαριδας. Οι προσκυνημενοι ειδικα, μη βγαλουν κιχ οταν θα τους ερθει το αγγουρι
δεν ξερεις τι εισαι πασ η΄παοκ καραγκιοζη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καθε χρονο μουφα εναι οι αδειοδοτησεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Rocco Siffredi
zteo δεν εχουνε τηλεοπτικο παει η κεντρικη διαχειριση τι εσοδα εχουνε να παρουσιασουνε τα 1000 εισ που κοβουνε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δίκαιη απόφαση, επόμενο βήμα, διαγραφή χρεών, και δωρεάν εκτάσεις για δυο γήπεδα, όλα τα χρωστούμενα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το τομαρι σας σωσατε στην πργματικοτητα.Η ολη σας αυτοκρατορια ειναι χτισμενη στις πλατες των Μποροβηλων-Κομποτη και σια.Οπου σας ανοιγαν τα ποδια να παιρνεται ευκολες νικες για να τσιμπατε τα φραγκα του ΤΛ και εσεις κανατε πλατες να στηνουν παιχνιδια στο στοιχημα.Αν υποβιβαζοταν ο ΠΑΟ θα ανοιγε η πορτα για τον υποβιβασμο Αστερα-Λεβαδειακου οπου οι προεδροι τους εχουν καταδικαστει τελεσιδικα για το Κοριοπολις.Και αν υποβιβαστουν αυτοι τοτε θα αρχισουν να κελαηδουν Κομποτης-Μποροβηλος που σημαινει αναψηλαφηση του Κοριοπολις για την προεδραρα σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι