Ο συγκεκριμένος δεν ένιωθε σου λέω
Ρε συ δε ξέρω πως το κάνε αυτό και μου έδωσε το αυτοκίνητο και πως βγήκαμε σώοι. Μιλάμε για δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα σε πολλά σημεία,κατηφορικός με στροφές κλειστές χωρίς ορατότητα και τρελοί γκρεμοί χωρίς κιγκλίδωμα και εγώ πανάσχετη. Δε ξέρω αν έδειξε μεγάλη ανευθυνότητα ή μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ο καλύτερος οδηγός που έχω γνωρίσει ποτέ μου.Custom_F έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:41Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:34Όχι ήταν ψύχραιμος γενικότερα και αυτός μου το έδωσε. Εγώ δεν ήθελα να το πάρω αλλά επέμενε. Βασικά φοβόμουν από τη μια αλλά από την άλλη ήθελα.
Τη μοναδική φορα που έχασε την ψυχραιμία του ήταν όταν μπήκα με γκάζι σε κανα δυο-τρεις στροφές γιατί αυτός μου μου έλεγε πριν μπω στη στροφή "τσίμπα το λίγο" εννοώντας το φρένο και εγώ τσιμπάγα το γκάζι(είμαι επιρρεπής στην ταχύτητα) δε μου έλεγε τίποτα μη το πάρω ως παρατήρηση και ξέρεις δεν κάνει να φοβερίζεις νέο οδηγό αλλά και για να αισθανθώ μόνη μου το λάθος,εγώ στην κοσμάρα μουσε μια στροφή παραλίγο να φύγουμε όξω εντελώς. Δεν άντεξε και μου είπε "γαμώ τη τύχη μου που έμπλεξα, το γαμημένο το φρένο τσίμπα, θα σκοτωθούμε. " Αυτός έφταιγε που δε μου διευκρίνιζε.
Δεν το πηρα όμως για κακό και με φοβο γιατί συνέχισε να μου δείχνει εμπιστοσύνη(μεγάλη υπόθεση) και μου είπε "συνέχισε την οδήγηση ως τέρμα" Τον ρώτησα τέρμα το γκάζι; Αλλά κατάλαβε ότι αστειευόμουν. Ή έτσι νόμιζε![]()
Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση οδηγική και άρχιζα και το έπαιρνα πιο πολύ και πήγαινα ωραία στην αρχή και να τα γκάζια και να τα σπινιαρίσματα.
Αλλά κάποια στιγμή ήμουν απρόσεκτη και μια μέρα πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο (ορκίζομαι δεν τον είχα δει) και κάτι τουρίστες που πήγαν να περάσουν τον δρόμο στο λιμάνι του Πειραιά. Φρέναρα τόσο δυνατά που ένιωσα το αυτοκίνητο να γονατίζει. Τότε μου φώναξε πολύ![]()
Μετά μουλάρωσα και δεν το έπαιρνα, μόλις μετά το ξαναπήρα τράκαρα με την πόρτα του πάρκινγκ. Είναι όμως κωλοσημειο εκεί. Δε φταίω.
Ε μετά δεν είχα αυτοκίνητο.![]()