!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:55 δυνατο τρολ
:D
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Ο ενας μου παππούς ηταν Οπλαρχηγος στην Δραμα κα πολεμησε μαζι με τον Αντων Τσαους τους βουλγαρους και τους ελασιτες.

Πολεμησε στην γέφυρα των Παππάδων.

Οι Βούλγαροι του εκαψαν το σπιτι μετα την Μαχη στην γέφυρα των Παππάδων.

Δυο φορες ειχαν στησει ενεδρα οι Βούλγαροι για να τον συλλάβουν ή τον σκοτώσουν και ηταν τυχερος και γλυτωσε.

Ο μεγαλος γιός του παππού μου εφυγε απο την Δραμα και καταταχθηκε στην Θεσσαλονίκη μολις εκλεισε τα 18 τον Μάρτιο 1941.

Κατοπιν μπηκαν οι γερμανοι στην Θεσσαλονίκη δεν εμαθε κανεις τιποτα για αυτον. Αγνοουμενος και εξαφανισμενος.

Τον ειχαν ξεγραψει νομιζαν οτι ηταν νεκρός.

Το 1944 ειδοποιησε την οικογένεια ο Ερυθρός Σταυρός οτι τον βρηκαν οι Αμερικανοί και τον απελευθερωσαν απο το Μαουτχάουσεν

Παντρευτηκε μια Αυστριακή και εφυγαν στην Αμερική. Ξαναγυρισε για επίσκεψη στην Δραμα το 1951 - δεκα χρονια αφότου έφυγε για να καταταγει.

Ο αλλος παππούς ηταν Βενιζελικος, ειχε πολεμησει στην ιδια μοναδα με τον μικροτερο αδελφο του στην Μικρά Ασία. Στην κατοχη ηταν αποκλεισμενος στην Αττική και μετα τον Οκτώβριο 1944 κρυβόταν για να μην τον πιασουν οι κουκουεδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 05 Φεβ 2019, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:54 Ο δικός μου παππούς ήταν στον εθνικό στρατό, αλλά καμιά σχέση δεν είχε με ταγματαλήτες.
Καλός ήταν κι ο Εθνικός Στρατός αλλά οι Ταγματασφαλίτες ήταν καλύτεροι. Βασικά το ίδιο είναι αφού και οι περισσότεροι Ταγματασφαλίτες στον Εθνικό Στρατό εντάχθηκαν. Ο άλλος σου παππούς;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:59
Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:54 Ο δικός μου παππούς ήταν στον εθνικό στρατό, αλλά καμιά σχέση δεν είχε με ταγματαλήτες.
Καλός ήταν κι ο Εθνικός Στρατός αλλά οι Ταγματασφαλίτες ήταν καλύτεροι. Βασικά το ίδιο είναι αφού και οι περισσότεροι Ταγματασφαλίτες στον Εθνικό Στρατό εντάχθηκαν. Ο άλλος σου παππούς;
και ο άλλος εθνικό στρατό. Είμαι από οικογένεια με δεξιούς παππούδες και κομμουνίστριες γιαγιάδες (καπνεργάτισσες και οι δυο στην Καβάλα).

Ο παππούς (από της μάνας τη μεριά) πολέμησε Αλβανία το '40, μετά εθνικό στρατό (και σε Γράμμο, για να χαρείς!).
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Κι οι δυο μου παππούδες πολέμησαν με τον Εθνικό Στρατό κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας των Ελλήνων. Είναι μια περήφανη, ματωμένη μα τιμημένη, περίοδος για την οικογένειά μου.

Το ότι στο τέλος νικήσαμε κιόλας το κάνει απλώς ακόμα καλύτερο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:01
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:59
και ο άλλος εθνικό στρατό. Είμαι από οικογένεια με δεξιούς παππούδες και κομμουνίστριες γιαγιάδες (καπνεργάτισσες και οι δυο στην Καβάλα).

Ο παππούς (από της μάνας τη μεριά) πολέμησε Αλβανία το '40, μετά εθνικό στρατό (και σε Γράμμο, για να χαρείς!).
Πρέπει να αντιγράψουμε κομμουνιστικές τακτικές. Να βάζουμε τις γυναίκες να ορκίζονται στα εικονίσματα ότι ψήφισαν το κόμμα που ψηφίζουμε κι εμείς κι αν δεν το κάνουν να τις πετάμε έξω από το σπίτι.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

ο πατέρας μου ήταν δεξιός και βασιλικός και πολέμησε με τον εθνικό στρατό, η μητέρα μου είχε αδερφό και ξαδέρφια ταγματασφαλίτες, οι οποίοι πολέμησαν και με τον εθνικό στρατό. :)
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

metaxoskolikas έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:22 ο πατέρας μου πολέμησε με τον εθνικό στρατό, η μητέρα μου είχε αδερφό και ξαδέρφια ταγματασφαλίτες, οι οποίοι πολέμησαν και με τον εθνικό στρατό. :)
Απέναντι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Yochanan έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:23
metaxoskolikas έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:22 ο πατέρας μου πολέμησε με τον εθνικό στρατό, η μητέρα μου είχε αδερφό και ξαδέρφια ταγματασφαλίτες, οι οποίοι πολέμησαν και με τον εθνικό στρατό. :)
Απέναντι;
όχι. κατετάγησαν στον εθνικό στρατό, αυτό εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:10 Κομμούνια οι δικοί μου λοιπόν. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ένας θείος μου έβαζε μια θεία μου να ορκιστεί στα εικονίσματα ότι ψήφισε κκε. Και οι δύο τους ήταν βαθιά θρησκευόμενοι. Ο πατέρας μου από ένα σημείο και μετά το γύρισε στο πασοκ μέχρι που τελικά έγινε συριζαίος. Τον αγαπώ, το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά στους φίλους μου λέω ότι είναι Χρυσαυγίτης.
Γιατί μας πρήζεις ρε γατάκι;;

Αυτομαστιγώσου στο Σύνταγμα μέχρι να φτύσεις αίμα στην τελική αλλά ξεκόλλα το μυαλό σου επιτέλους. Εναλλακτικά βρες τρόπο να ηρεμήσεις, δεν σε βλέπω καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:25

Αυτομαστιγώσου στο Σύνταγμα μέχρι να φτύσεις αίμα στην τελική αλλά ξεκόλλα το μυαλό σου επιτέλους. Εναλλακτικά βρες τρόπο να ηρεμήσεις, δεν σε βλέπω καλά.
Είσαι Ταύρος;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:36
Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:25

Είσαι Ταύρος;
Όχι δάσκαλε.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:37

Όχι δάσκαλε.
Γμτ. Μην απογοητεύεσαι, i am watching you.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:39 Γμτ. Μην απογοητεύεσαι, i am watching you.
Like a hawk perhaps..... :8)
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Τρολονημα, αλλά θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον.

Παππούδες και προπαππουδες, και από τις δύο μεριές, με μεγάλη πολεμική ιστορία.

Ενδεικτικά θα πω οτι έχουμε φωτογραφία του ενός προπαππου με τον Παύλο Μελά του οποίου ήταν εις εκ των υπαρχηγων του.

Οι υπόλοιποι συνοπτικά και χωρίς λεπτομέρειες είχαν παρουσία/δράση:

Βενιζελικο κίνημα, Μικρασιατική εκστρατεία, Β Παγκοσμιος, Συμμοριτοπολεμος.

Αλλά και στην Μάχη του Μακρυγιάννη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”