Δε προσέβαλα κανέναν, ούτε έβρισα. Οπότε και ΔΕ θα σβηστεί.Juno έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:29Το κάνω παράθεση γιατί μου αρέσει, αλλά η Εσθήρ μάλλον θα ζητήσει να το σβήσουν.Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:28 Από πότε η λέξη "χασικλουδες" παιρνει διαγραφή;
Χαλαρώστε λίγο.
Εσθηρ όταν μιλάς με τέτοια υποτίμηση για άλλες μοιραία θα κριθείς και εσύ. Αλλά σου λέω εσένα δε σε παρεξηγώ. Σου είπα μαζί σου θα έπινα κανένα τσιπουρο, τάβλι, καμία μπάλα, θα ρίχναμε τίποτα Παναγιές. Μια χαρά. Μου θυμίζεις τον κλασσικό μαχαλομαγκα, ασικη, παλιάς κοπής μάστορα κάτω στην Αγορά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
Re: "Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Ενταξει τελειως κοινοτυπο ειναιΕσθήρ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:05
Και για πολλοστη φορα θα σε παραπεμψω στην υπογραφη μου,που ειναι 100/100 ΕΓΩ.
Α, δεν μπορώ να το πώ εγώ αυτό για τον εαυτό μου. Άλλωστε είναι θέμα γούστου σε κάποιες (και κάποιουςNatasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:58Χμ...άσβερκος, αλλά είσαι ΚΑΙ σέξυ σαν τον Ηλία;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:51Ναι.Ελα, είσαι και συ άσβερκος με πολύ κοντό μαλλί;![]()
Άσβερκο με ανεβάζουν, άσβερκο με κατεβάζουν. Κι όλα αυτά γιατί εδώ και κάποια χρόνια γυμνάζω πολύ ώμους. Μα τί να είμαι? Ωμοφοβικός?
![]()
Ο Δαραβίγκας απαλλάσεται, λόγω του οτι με τέτοια φάτσα είναι τόσο αντιπαθης που γίνεται συμπαθής.Και μονο οτι δεν βουτηξε τον Δαραβιγκα,φτανει.Εγω δεν θα κρατιομουν αν με ελεγε τουρκοσπορο.
Και η Κανέλλη πήγε να του σταματήσει το μπιουκάκε.Ήταν αλληγορική κίνηση ( παρτα μωρή σε χύνω και σένα)
Ω, μα τί τιμή.Καλησπερα σας, η συγγραφικη ομάδα που κληρονομησε το brand name διάσημου υπογραφοντα με ψευδώνυμο σκιτσογραφου που απεβίωσε προ ετων, επιθυμεί να σας συναντήσει για άμεση πρόσληψη στα γραφεία της στο Πρωτο Θεμα διότι εχει ξεμείνει απο ιδέες.
(και αίμα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
User_601
Οτι το ειπε η χυαγιτοτζουνο οτι θα κανω εγω αναφορα στο μηνυμα σου,και εσυ το υιοθετεις ναι;Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:32Δε προσέβαλα κανέναν, ούτε έβρισα. Οπότε και ΔΕ θα σβηστεί.Juno έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:29Το κάνω παράθεση γιατί μου αρέσει, αλλά η Εσθήρ μάλλον θα ζητήσει να το σβήσουν.Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:28 Από πότε η λέξη "χασικλουδες" παιρνει διαγραφή;
Χαλαρώστε λίγο.
Εσθηρ όταν μιλάς με τέτοια υποτίμηση για άλλες μοιραία θα κριθείς και εσύ. Αλλά σου λέω εσένα δε σε παρεξηγώ. Σου είπα μαζί σου θα έπινα κανένα τσιπουρο, τάβλι, καμία μπάλα, θα ρίχναμε τίποτα Παναγιές. Μια χαρά. Μου θυμίζεις τον κλασσικό μαχαλομαγκα, ασικη, παλιάς κοπής μάστορα κάτω στην Αγορά.![]()
Μάλλον της αρέσουν οι μελαμψοί τύπου Ινδοί, Αιγύπτιοι κτλ. Δεν είναι κακό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ανθρωπος που εκανε με τον Χιο δεν φοβαται Χαρο.Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:36
Ο Δαραβίγκας απαλλάσεται, λόγω του οτι με τέτοια φάτσα είναι τόσο αντιπαθης που γίνεται συμπαθής.Και μονο οτι δεν βουτηξε τον Δαραβιγκα,φτανει.Εγω δεν θα κρατιομουν αν με ελεγε τουρκοσπορο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Όχι. Απλά είπα ότι ΔΕ θα διαγραφεί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υπερκουλτουριάρης
Για να λέμε και αλήθειες , θυμάμαι το βλέμμα λαγνείας της Δούρου όταν έφαγε το νερό στην μάπα. Καλοί οι φεμινισμοί, η αριστερές και οι πρόοδοι, αλλά ο παλαβιάρης ο Λιάκος, ξύπνησε αρχετυπικά συναισθήματα. Το βασικό ένστικτο της Κανέλη στην ίδια σκηνή(και εμείς αρχίδια έχουμε ρε μλκ, είναι δικιά μου) ακολουθεί και αυτό τον δικό του δρόμο.
Get over it, ο Κασί μετράει. Μόνο αυτός μπορεί να διαδεχθεί την Τσίπρα.
Μιά χαρά είναι ο Κασιδιάρης και σε εμφάνιση και σε στυλ, αν δεις την κατεύθυνση της φλωριάς που πάει να πάρει η κοινωνία. Τώρα τα πολιτικά είναι άλλο ζήτημα.
Ε, βέβαια, έτσι είναι αν ψηφίζετε γκόμενους, αλλιώς θα ψηφίζατε Βαρουφάκη.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:47 Για να λέμε και αλήθειες , θυμάμαι το βλέμμα λαγνείας της Δούρου όταν έφαγε το νερό στην μάπα. Καλοί οι φεμινισμοί, η αριστερές και οι πρόοδοι, αλλά ο παλαβιάρης ο Λιάκος, ξύπνησε αρχετυπικά συναισθήματα. Το βασικό ένστικτο της Κανέλη στην ίδια σκηνή(και εμείς αρχίδια έχουμε ρε μλκ, είναι δικιά μου) ακολουθεί και αυτό τον δικό του δρόμο.
Κύριος!
the end
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν μιλάς στον Σουβλατζή. Η γοητεία του Κασιδιάρη δεν έχει επίδραση πάνω μου.Πάνας έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:50Ε, βέβαια, έτσι είναι αν ψηφίζετε γκόμενους, αλλιώς θα ψηφίζατε Βαρουφάκη.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:47 Για να λέμε και αλήθειες , θυμάμαι το βλέμμα λαγνείας της Δούρου όταν έφαγε το νερό στην μάπα. Καλοί οι φεμινισμοί, η αριστερές και οι πρόοδοι, αλλά ο παλαβιάρης ο Λιάκος, ξύπνησε αρχετυπικά συναισθήματα. Το βασικό ένστικτο της Κανέλη στην ίδια σκηνή(και εμείς αρχίδια έχουμε ρε μλκ, είναι δικιά μου) ακολουθεί και αυτό τον δικό του δρόμο.
Κύριος!
Αλέκα Παπαρήγα γουστάριζα πριν καμιά 20αρια χρόνια. Το σοβαρό ρομποτικό στυλ με άναβε. Την πρωτη φορά που ψήφισα(2000 κατι) έριξα ΚΚΕ για πάρτη της.
Σήμερα την βγάζω με την Ζωή
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν το αντίπαλον δέος της φλωριάς είναι η σκατομαγκιά του Κασιδιάρη, δηλώνω φλωρος.mec έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:50 Μιά χαρά είναι ο Κασιδιάρης και σε εμφάνιση και σε στυλ, αν δεις την κατεύθυνση της φλωριάς που πάει να πάρει η κοινωνία. Τώρα τα πολιτικά είναι άλλο ζήτημα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Ορέστης 35
εμενα μου αρεσει αυτη η δικηγορος που ηταν στο πασοκ
Ε, τώρα με τρολλάρεις, δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση, εγώ με την Παπαρήγα τάιζα τις ανιψιές μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 00:01 Δεν μιλάς στον Σουβλατζή. Η γοητεία του Κασιδιάρη δεν έχει επίδραση πάνω μου.
Αλέκα Παπαρήγα γουστάριζα πριν καμιά 20αρια χρόνια. Το σοβαρό ρομποτικό στυλ με άναβε. Την πρωτη φορά που ψήφισα(2000 κατι) έριξα ΚΚΕ για πάρτη της.
Σήμερα την βγάζω με την Ζωή.
the end
Πιστεύω ότι μπορεί να αρέσει σε πάρα πολλές γυναίκες. Δεν έχουμε τα ίδια κριτήρια με αυτές. Οι περισσότερες ψάχνουν στιβαρά μπράτσα για να καλύψουν ανασφάλειες.brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 00:03Αν το αντίπαλον δέος της φλωριάς είναι η σκατομαγκιά του Κασιδιάρη, δηλώνω φλωρος.mec έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:50 Μιά χαρά είναι ο Κασιδιάρης και σε εμφάνιση και σε στυλ, αν δεις την κατεύθυνση της φλωριάς που πάει να πάρει η κοινωνία. Τώρα τα πολιτικά είναι άλλο ζήτημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 123 Απαντήσεις