Να κι αν είναι (ευτυχισμένος) να κι αν δεν είναι.
Νοιάστηκε αυτός αν εγώ είμαι ευτυχισμένος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Να κι αν είναι (ευτυχισμένος) να κι αν δεν είναι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αααα! Όλο και κάποια οικουμενική σύνοδος θα το έλυσε, δε θα το έλυσε;
Δεν είναι το ίδιο, αλλά τρία ισότιμα πρόσωπα που συγκροτούν τη θεότητα.
Το ερώτημα πρέπει να εστιαστεί στο γιατί είναι απαραίτητη ή τουλάχιστον επιθυμητή η επικοινωνία. Γιατί εμείς θέλουμε να επικοινωνούμε με άλλα όντα όμοιά μας; Γιατί θέλουμε συντροφιά και γιατί τρομοκρατούμαστε στην ιδέα να ήμασταν μόνοι στον κόσμο. Υπάρχει προφανώς κάποια ανάγκη γι' αυτό.Cloud87 έγραψε: 29 Ιαν 2019, 15:51 Αν υπάρχει θεός είναι οπωσδήποτε σκεπτόμενο ον. Εχει δημιουργήσει όλη τη πλάση οκ και θα μπορούσε να παρατηρεί τα δημιουργήματα του, να ξεχωρίζει κάποια, και να χαίρεται με τις χαρές τους και να λυπάται με τις λύπες τους. Αλλά πως θα μπορούσε ένα ον να είναι ευτυχές αν υποφέρει από μοναξιά; Αν δεν έχει όμοιο του; Για να επικοινωνήσει; Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τι πιστεύετε; Το τέλειο ον δεν χρειάζεται παρέα;
Αφού η τριάδα είναι ομοούσιος και αδιαίρετος ρε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άρα η θεότητα είναι μία,
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ε.. ναι. Δεν γίνεται αλλιώς.
Αν είναι έτσι γιατί να κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να τον κατανοήσουμε; Τι σημασία έχει; Τι σημασία έχει δηλαδή οποιοδήποτε interaction με το "θείο"; Προσευχή, επίκληση, ρουσφέτι κτλπ. Πες ένα "Δε ξέρω - δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω" και τελειώνει η ιστορία. Ομως είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να κατανοήσεις; Οτι δεν θα μπορείς ποτέ;Κόκκορας έγραψε: 29 Ιαν 2019, 17:08 σκεφτεσαι ανθρωποκεντρικα
ο Τριαδικος Θεος δεν ειναι πλασμα,δεν ειναι δημουργημα,δηλαδη δεν ειμαστε εμεις
οποτε δεν μπορεις να μπεις στην θεση Του
ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο θεομορφικά χαρακτηριστικά, άρα δεν μοιάζει ο Θεός στον άνθρωπο αλλά το αντίθετοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 17:07 πρέπει να σταματήσει ο άνθρωπος να αποδίδει ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά σ'αυτό που νοεί ως Θεο
Και τι χαρακτηριστικά πρέπει να του αποδόσει; Τεχνίτη κατασκευαστή προβοσκίδων;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιαν 2019, 17:07 πρέπει να σταματήσει ο άνθρωπος να αποδίδει ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά σ'αυτό που νοεί ως Θεο