!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?

Το δημοψήφισμα λήγει την 10 Φεβ 2019, 12:46

ΝΑΙ
34
38%
ΟΧΙ
55
62%

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Re: Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge »

Μάλιστα, αυτό είναι τόπικ! :lol:
Vae Victis
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Όσοι δηλώνουν έτοιμοι για πόλεμο να μας ποσταρουν τον ΑΣΜ τους και την μονάδα που θα επανδρώσουν εν καιρό πολέμου.
Υπευθυνότης και σοβαρότης!
Δεν θα κάνετε τον "πούστη με ξένο κώλο" οι Εθνικιστές. :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 26 Ιαν 2019, 13:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25
Η ωμή πραγματικότητα έιναι ότι οι ρωμιοί φερθήκανε απαίσια σε αυτούς τους ανθρώπους και τους εκδιώξανε κακήν κακώς από τη χώρα.Τώρα πως εσύ θες να πας να κατακτήσεις κομμάτια γης για να ενσωματώσεις αυτούς που έναν αιώνα πίσω έδιωξες με κλωτσιές,βιασμούς και ξιφολόγχες είναι απορίας άξιον.
Φίλε, έχεις συγγράψει δική σου ιστορία που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες;
Έναν αιώνα πριν κανένα δεν έδιωξε η Ελλάδα με κλωτσιές, βιασμούς και ξιφολόγχες.
Αυτό που έγινε το 1919 ήταν η συνθήκη με την Βουλγαρία για εθελοντική ανταλλαγή πληθυσμών.
Στα Σκόπια δεν μπήκε ποτέ Ελληνικός στρατός ώστε να τους φερθεί απαίσια, ούτε διώχτηκε κανένας, αυτοί που έφυγαν από την Ελλάδα το 49 αποχώρησαν για να μην συλληφθούν αιχμάλωτοι από τον εθνικό στρατό και έφυγαν γιατί απέτυχαν να αποσπάσουν την Μακεδονία από την Ελλάδα.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Καταλαβαίνω τα κομματικά παιχνίδια και έχω επίγνωση του τι εστί νεοδημοκράτης,αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.
Εμένα πάλι δεν με πολυενδιαφέρει τι εστί νεοδημοκράτης, ο καθένας με τα ενδιαφέροντα του.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Το κατά πόσον θα ήταν μεγαλύτερη απειλή μελλοντικά ο προθάλαμος της μεγάλης βουλγαρίας από τη σημερινή συρρικνωμένη μπορείς να το συζητήσεις με κάποιο επαγγελματία αξιωματικό.
Το έχω συζητήσει.
Η Βουλγαρία σήμερα δεν είναι απειλή για την Ελλάδα ώστε να μιλάς για μεγαλύτερη ή μικρότερη απειλή.
Επίσης όπως σου έγραψα πριν (αλλά συνεχίζεις το χαβά σου) μια αύξηση περίπου 10% του εδάφους και του πληθυσμού της δεν την μεταλλάσσουν σε μεγάλη Βουλγαρία, ούτε χωρίς αυτό το 10% θεωρείται συρρικνωμένη.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Είναι προφανές ότι όλες οι μεγάλες εθνικές καταστροφές που βρήκαν αυτό το λαό έγιναν όταν αυτός ο βόθρος που λέγεται ελληνική δεξιά και είναι η ιδεολογική μήτρα της νδ ήταν στα πράματα.Έχω ακλόνητη πίστη ότι ο λαός θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα για να τελειώνουμε οριστικά με αυτούς τους προδότες του έθνους.
Ξέρω, το έχουμε εμπεδώσει όλοι ότι όλες οι λαμπρές νίκες του Ελληνικού λαού οφείλονται στην αριστερά κι όλες οι ήττες στην δεξιά, μην κουράζεσαι. :lol:

**** Αν έχεις αποθημένα με την ΝΔ πρέπει να ξέρεις ότι δεν με αφορούν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:43
alekhine έγραψε: 26 Ιαν 2019, 12:46 Αν υποθεσουμε οτι ο μονος τροπος να μην παρουν οι γειτονες ονομασια με τον ορο Μακεδονια μεσα ειναι η πολεμικη συγκρουση
θα ησασταν υπερ η κατα?

το σεναριο δεν υπολογιζει οτι δεν θα γινοταν ποτε κατι τετοιο για λογους διπλωματικους κλπ. , αλλα εχει να κανει με το ποσο σημαντικο ειναι το ονομα των σκοπιανων για το ελληνικο κρατος
Πηγαίναμε για βαλκανικό πόλεμο το 2001. Ο Σημίτης είπε ότι ''αν τα Σκόπια διαλυθούν, η Ελλάδα δεν θα μείνει αμέτοχη''. Το ίδιο είχε πει και ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και ο υφυπουργός Αποστολάκης σε ομιλία του στη σχολή Ικάρων.

Είχε αρχίσει το νταβαντούρι στο Τέτοβο με τους ουτσεκάδες και τον στρατό των Σκοπίων όπου υπήρχαν νεκροί από πολεμικές επιχειρήσεις και από τις δύο μεριές.

Ο πόλεμος δεν έγινε επειδή έγινε το χτύπημα στους δίδυμους πύργους και το ενδιαφέρον των ΗΠΑ μετατοπίστηκε στην μέση ανατολή.

Εμείς θα παίρναμε εδάφη όμως θα δημιουργούταν όμως το αλβανικό τόξο πάνω από το κεφάλι μας. Η περιοχή θα ήταν ασταθής για δεκαετίες λόγω του επεκτατισμού των Αλβανών με τσαμουριές κλπ.

Η Ρωσία τότε ήταν αδύναμη λόγω της προδοσίας της από τον Γέλτσιν. Τώρα όμως είναι το αντίθετο. Πριν λίγες μέρες ο Πούτιν έκανε επίσκεψη στην Σερβία. Μόνο πόλεμο δεν θέλουν οι Αμερικανοί για΄τι θα δημιουργούσαν κατάσταση Συρία στην σημαντική για όλους αυτή περιοχή.
Καμία προδοσία δεν έγινε στη Ρωσσία,ξεκολλήστε από τις θεωρίες συνωμοσίες για γέλτσιν και λοιπούς ρώσσους κυβερνήτες.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

billy huge έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:49 Μάλιστα, αυτό είναι τόπικ! :lol:
Άστον ραγια να ξεχαρμανιάσει ρε φιλε, μπορεί να μην ξέρει πως κρατάν τα όπλα αλλά έναν πόλεμο τον θέλει για την Μακεδονία.
Γελάνε και τα τσιμέντα!
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:49 Όσοι δηλώνουν έτοιμοι για πόλεμο να μας ποσταρουντον ΑΣΜ τους και την μονάδα που θα επανδρώσουν εν καιρό πολέμου.
Ενας πολεμος με τα σκοπια θα ηταν walk in the park κυριολεκτικα τωρα αν θα ξεκινουσε αλυσιδωτη αντριδραση δλδ να εκαναν κινηση και οι τουρκοι η οι βουλγαροι δεν το ξερω και δεν νομιζω να το ξερει καποιος αυτο .
.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:50 Καμία προδοσία δεν έγινε στη Ρωσσία,ξεκολλήστε από τις θεωρίες συνωμοσίες για γέλτσιν και λοιπούς ρώσσους κυβερνήτες.
Αν δεν κάνω λάθος πήγε στη Ρωσία το ΔΝΤ. Επίσης πιο πάνω διάβασα ότι ένας ήθελε να πουλήσει τα ρωσικά πετρέλαια στην EXXON.

Το κακό για τους Ρώσους είναι ότι έχασαν πολλά κράτη με τα οποία συνορεύουν. Αλλά η Κριμαία, η Ουκρανία και η Συρία δείχνουν ότι ακόμα είναι υπερδύναμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 26 Ιαν 2019, 13:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Chainis

Γιωργης έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:45
Chainis έγραψε: 26 Ιαν 2019, 12:51 Θα στήριζα έναν πόλεμο που θα είχε στόχο και αποτέλεσμα το μοίρασμα του κράτους των Σκοπίων μεταξύ Ελλάδος, Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Το δυτικό μέρος η Αλβανία, το νότιο η Ελλάδα και το βόρειο-ανατολικό η Βουλγαρία.

Να πολεμήσουμε αλλά να αξίζει τον κόπο.
Ιδιοφυΐα ελλην. Μια ζωη ο βουλγαρος προσπαθει να βγει στο αιγαιο και εσυ τον φερνεις ενα βημα πιο κοντα. Ενας και ενας ειστε εδω μεσα.
Έχεις δει ποτέ χάρτη της περιοχής;
Για πες, πως γίνεται να έρθει πιο κοντά στο Αιγαίο η Βουλγαρία αν ενσωματώσει το βορειανατολικό τμήμα του κράτους των Σκοπίων;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:49 Όσοι δηλώνουν έτοιμοι για πόλεμο να μας ποσταρουν τον ΑΣΜ τους και την μονάδα που θα επανδρώσουν εν καιρό πολέμου.
Εσύ τον κάνεις με τον δικό σου, ε?
:smt047
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-71

Chainis έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:50
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25
Η ωμή πραγματικότητα έιναι ότι οι ρωμιοί φερθήκανε απαίσια σε αυτούς τους ανθρώπους και τους εκδιώξανε κακήν κακώς από τη χώρα.Τώρα πως εσύ θες να πας να κατακτήσεις κομμάτια γης για να ενσωματώσεις αυτούς που έναν αιώνα πίσω έδιωξες με κλωτσιές,βιασμούς και ξιφολόγχες είναι απορίας άξιον.
Φίλε, έχεις συγγράψει δική σου ιστορία που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες;
Έναν αιώνα πριν κανένα δεν έδιωξε η Ελλάδα με κλωτσιές, βιασμούς και ξιφολόγχες.
Αυτό που έγινε το 1919 ήταν η συνθήκη με την Βουλγαρία για εθελοντική ανταλλαγή πληθυσμών.
Στα Σκόπια δεν μπήκε ποτέ Ελληνικός στρατός ώστε να τους φερθεί απαίσια, ούτε διώχτηκε κανένας, αυτοί που έφυγαν από την Ελλάδα το 49 αποχώρησαν για να μην συλληφθούν αιχμάλωτοι από τον εθνικό στρατό και έφυγαν γιατί απέτυχαν να αποσπάσουν την Μακεδονία από την Ελλάδα.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Καταλαβαίνω τα κομματικά παιχνίδια και έχω επίγνωση του τι εστί νεοδημοκράτης,αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.
Εμένα πάλι δεν με πολυενδιαφέρει τι εστί νεοδημοκράτης, ο καθένας με τα ενδιαφέροντα του.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Το κατά πόσον θα ήταν μεγαλύτερη απειλή μελλοντικά ο προθάλαμος της μεγάλης βουλγαρίας από τη σημερινή συρρικνωμένη μπορείς να το συζητήσεις με κάποιο επαγγελματία αξιωματικό.
Το έχω συζητήσει.
Η Βουλγαρία σήμερα δεν είναι απειλή για την Ελλάδα ώστε να μιλάς για μεγαλύτερη ή μικρότερη απειλή.
Επίσης όπως σου έγραψα πριν (αλλά συνεχίζεις το χαβά σου) μια αύξηση περίπου 10% του εδάφους και του πληθυσμού της δεν την μεταλλάσσουν σε μεγάλη Βουλγαρία, ούτε χωρίς αυτό το 10% θεωρείται συρρικνωμένη.
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:25 Είναι προφανές ότι όλες οι μεγάλες εθνικές καταστροφές που βρήκαν αυτό το λαό έγιναν όταν αυτός ο βόθρος που λέγεται ελληνική δεξιά και είναι η ιδεολογική μήτρα της νδ ήταν στα πράματα.Έχω ακλόνητη πίστη ότι ο λαός θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα για να τελειώνουμε οριστικά με αυτούς τους προδότες του έθνους.
Ξέρω, το έχουμε εμπεδώσει όλοι ότι όλες οι λαμπρές νίκες του Ελληνικού λαού οφείλονται στην αριστερά κι όλες οι ήττες στην δεξιά, μην κουράζεσαι. :lol:

**** Αν έχεις αποθημένα με την ΝΔ πρέπει να ξέρεις ότι δεν με αφορούν.
Όλες οι απαντήσεις σχετικά με τα έργα των ρωμιών εις βάρος αυτού του μικρού σλαβικού λαού.Ούτε κατακρίνω,ούτε επικροτώ απλά παραθέτω.Η πηγή είναι ότι πιο δεξιό και αντι-συριζα υπάρχει στην Ελλάδα διατηρώντας μια κάποια ποιότητα (όση ποιότητα μπορούν να έχουν δεξιοί βέβαια).

http://theodotus.blogspot.com/2012/10/blog-post_9.html

Επίσης αυτά τα δεν είμαι νδ αλλά να τα αφήσεις.Εγώ δηλώνω ταυτότητα και ποτέ δεν υποκρίνομαι ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι.Θέλω δυνατά και καθαρά να φωνάζεις ότι ψηφίζεις μητσοτάκη και θες μια κοινωνία φτωχών-πλουσίων,δεν σε τιμά να κρύβεις αυτό που είσαι ειδικά όταν έχεις περάσει εδώ και καιρό στην ενηλικίωση.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Νon4me έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:53 Ενας πολεμος με τα σκοπια θα ηταν walk in the park κυριολεκτικα τωρα αν θα ξεκινουσε αλυσιδωτη αντριδραση δλδ να εκαναν κινηση και οι τουρκοι η οι βουλγαροι δεν το ξερω και δεν νομιζω να το ξερει καποιος αυτο .
Όχι. Τα Σκόπια δεν είναι κίνδυνος αλλά ξεχνάς ότι θα πολεμούσαν και οι Αλβανοί οι οποίοι έχουν κρυφές ή φανερές βλέψεις για τσαμουριά αλλά και μέχρι την Φλώρινα. Όπως έδειξε και ο εμφύλιος, αν ξεκινήσουν εκεί αντάρτικο με τουφέκια, στείλε εσύ Λέοπαρντ και F-16 να τους βγάλεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

parafrwn έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:14
parafrwn έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:11

Τόσα χρόνια τι κάνατε οι μακεδονομάχοι, που όλος ο πλανήτης αποκαλούσε (και αποκαλεί) το κρατίδιο Macedonia; Πόλεμο; :lol: :lol: :lol:
Όχι ρε συ, αυτά τα χρόνια μαινόταν ο πόλεμος που κάνατε οι συριζομάχοι για τη λεφτεριά. Με το που λεφτερώσατε την Ελλάδα, λεφτερώσατε και τα αδέλφια σας και τώρα πάτε να λεφτερώσετε και τη Βενεζουέλα.
Και η μπάλα στην εξέδρα :lol: :lol: :lol:
Η μπάλα στην τρύπα του δεύτερου πληθυντικού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-71

brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:54
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:50 Καμία προδοσία δεν έγινε στη Ρωσσία,ξεκολλήστε από τις θεωρίες συνωμοσίες για γέλτσιν και λοιπούς ρώσσους κυβερνήτες.
Αν δεν κάνω λάθος πήγε στη Ρωσία το ΔΝΤ. Επίσης πιο πάνω διάβασα ότι ένας ήθελε να πουλήσει τα ρωσικά πετρέλαια στην EXXON.

Το κακό για τους Ρώσους είναι ότι έχασαν πολλά κράτη με τα οποία συνορεύουν. Αλλά η Κριμαία, η Ουκρανία και η Συρία δείχνουν ότι ακόμα είναι υπερδύναμη.
Οι ίδιοι θέλησαν να διαλύσουν την ΕΣΣΔ,κανείς δεν τους διέλυσε.Το δντ οι ίδιοι το κάλεσαν όπως και στην ελλάδα το έφερε το πασοκ και οι της νδ συμπορεύτηκαν επειδή επιτέλους κατάφεραν να περάσουν πολιτικές που πριν δε μπορούσαν,υπό το πρόσχημα της χρεωκοπίας.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 14:01
brb και tyt έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:54

Οι ίδιοι θέλησαν να διαλύσουν την ΕΣΣΔ,κανείς δεν τους διέλυσε.Το δντ οι ίδιοι το κάλεσαν όπως και στην ελλάδα το έφερε το πασοκ και οι της νδ συμπορεύτηκαν επειδή επιτέλους κατάφεραν να περάσουν πολιτικές που πριν δε μπορούσαν,υπό το πρόσχημα της χρεωκοπίας.
Οι ίδιοι δηλαδή ο Γέλτσιν. Μετά φάνηκε ότι υπήρχε άλλος δρόμος. Στην Ελλάδα το έφερε η ΕΕ για να περάσουν οι πολιτικές που λες.
Άβαταρ μέλους
Chainis

-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:57
Επίσης αυτά τα δεν είμαι νδ αλλά να τα αφήσεις.Εγώ δηλώνω ταυτότητα και ποτέ δεν υποκρίνομαι ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι.Θέλω δυνατά και καθαρά να φωνάζεις ότι ψηφίζεις μητσοτάκη και θες μια κοινωνία φτωχών-πλουσίων,δεν σε τιμά να κρύβεις αυτό που είσαι ειδικά όταν έχεις περάσει εδώ και καιρό στην ενηλικίωση.
Ρε αυτός είναι περιβόλι!!! :smt005:

Να σου πω, μου είναι αδιάφορο τι δηλώνεις, εγώ σχολιάζω αυτά που γράφεις και δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι ταμπέλες και τα κουτάκια που αρέσουν σε πολλούς και την βρίσκουν να παίζουν μ' αυτά.

Πάντως επειδή καίγεσαι απ' ότι φαίνεται να με βάλεις σε κάποιο κουτάκι σου κι επειδή ήδη το έχω γράψει 2-3 φορές σε αυτό το φόρουμ, στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω τον Τζήμερο αν κατέβει, που μάλλον θα κατέβει.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”