!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογικά Διλήμματα
Εκλογικά Διλήμματα
Η Συμφωνια των Πρεσπων, οπως φαινεται περναει, οσοι ομως ειμαστε εναντια σε αυτην πρεπει να βρουμε τροπους να τιμωρησουμε τους προδοτες, εστω και εκλογικα. Τι εκλογικες επιλογες εχουμε λοιπον; Το σκεφτομαι καιρο τωρα, με το θεμα της Μακεδονιας τελειωμενο, αυτο που θα πονεσει περισσοτερο τον Συριζα ειναι ψηφος στη Νεα Δημοκρατια, δεν μπορω να καταληξω καπου αλλου.
Εχω να ψηφισω Νεα Δημοκρατια απο το 2004 κι ομως ο Συριζα καταφερνει αυτο που για χρονια θεωρουσα ακατορθωτο, να ξαναριξω ψηφο στη Νεα Δημοκρατια, οχι επειδη με εκφραζει, οχι επειδη στηριζω Κουλη, αλλα επειδη ο Συριζα πρεπει να φαει καυλι που θα τον αφησει παραλυτο.
Συγχαρητηρια κυριοι του Συριζα, ο εχθρος του εχθρου μου ειναι ισως τελικα η πιο καταλληλη ψηφος!
Εχω να ψηφισω Νεα Δημοκρατια απο το 2004 κι ομως ο Συριζα καταφερνει αυτο που για χρονια θεωρουσα ακατορθωτο, να ξαναριξω ψηφο στη Νεα Δημοκρατια, οχι επειδη με εκφραζει, οχι επειδη στηριζω Κουλη, αλλα επειδη ο Συριζα πρεπει να φαει καυλι που θα τον αφησει παραλυτο.
Συγχαρητηρια κυριοι του Συριζα, ο εχθρος του εχθρου μου ειναι ισως τελικα η πιο καταλληλη ψηφος!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
- omg kai 3 lol
Re: Εκλογικά Διλήμματα
ο ιδεολογικος αντιπαλος του συριζα ειναι το κιναλ οποτε ψηφο καλυτερα στην Φωφαρα!(μονο πασοκ) πρεπει αλλωστε να υπαρχει και καποιος ακομη για να συγκυβερνησει ο Κουλης
Και η ΝΔ υπερ της συμφωνιας ηταν, αποδειξη η συμπεριφορα της χθες στη Βουλη.
.
.
Οχι αγορινα, η ιδεολογια του Συριζα και πολλων κομματων της Ελληνικης Βουλης ειναι η καρεκλα, την καρεκλα θα του την στερησω ψηφιζοντας τον βασικο του αντιπαλο, οχι ενα μικρομεσαιο κομμα που μπορει να απορροφηθει, διασπαστει κλπ.omg kai 3 lol έγραψε: 24 Ιαν 2019, 15:34 ο ιδεολογικος αντιπαλος του συριζα ειναι το κιναλ οποτε ψηφο καλυτερα στην Φωφαρα!(μονο πασοκ) πρεπει αλλωστε να υπαρχει και καποιος ακομη για να συγκυβερνησει ο Κουλης
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πόσα βιντεάκια νεοδημοκρατών θες που να μίλανε γιά σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό μπλα μπλά ;
Κατά τα άλλα ναι, κολοκυθόπιτα, είτε γλυκειά είτε αλμυρή
Κατά τα άλλα ναι, κολοκυθόπιτα, είτε γλυκειά είτε αλμυρή
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Η ΝΔ δεν ψηφιζει υπερ της συμφωνιας.Αρίστος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 15:36 Και η ΝΔ υπερ της συμφωνιας ηταν, αποδειξη η συμπεριφορα της χθες στη Βουλη.
.
Εσεις ξεπουλατε την Μακεδονια με δικη σας ψηφο, θα ριξω λοιπον κι εγω την ψηφο μου εκει που θα σας τσουξει περισσοτερο.
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριζω και γω
για να ερθει μια ωρα αρχυτερα το τελος του κυνοβουλευτισμου
για να ερθει μια ωρα αρχυτερα το τελος του κυνοβουλευτισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Απροθύμως θα δώσω την ψήφο μου υπέρ της νουσδούς.
Απορρίπτεται ΚΚΕ, πιλαφοειδή, Σύριζα, αβγά, πολυκατοικιακά ενώ όποιος άλλος υπάρχει υποτίθεται θα πολεμήσω για να του βγάλω ... μία έδρα και μία ατέλεια για το Ολυμπιακό στάδιο, του χρόνου που θα παίζει η ΑΕΚ πάλι τσάμπιονς ληγκ μέσω πλεϊ οφ.
Άρα ΝουΔου αν και δεν είναι πραγματικό φιλελέ κόμμα.
Θα το σκεφτόμουνα όμως και για Φώφη αν τακτικώς επιτυγχάνεται κάτι.
Απορρίπτεται ΚΚΕ, πιλαφοειδή, Σύριζα, αβγά, πολυκατοικιακά ενώ όποιος άλλος υπάρχει υποτίθεται θα πολεμήσω για να του βγάλω ... μία έδρα και μία ατέλεια για το Ολυμπιακό στάδιο, του χρόνου που θα παίζει η ΑΕΚ πάλι τσάμπιονς ληγκ μέσω πλεϊ οφ.
Άρα ΝουΔου αν και δεν είναι πραγματικό φιλελέ κόμμα.
Θα το σκεφτόμουνα όμως και για Φώφη αν τακτικώς επιτυγχάνεται κάτι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η ΝΔ θα πανηγυριζε αν εφερνε αυτη τετοια συμφωνια. Ειναι τουλαχιστον κωμικο να πιστωνεται σταση κατα της Συμφωνιας οταν η ιδια η Ντορα ειχε ζητησει το Βορεια Μακεδονια.
.
Αν κυβερνουσε η ΝΔ ξερετε πολυ καλα τι θα ελεγε: Αυτο που δεν πετυχαμε στο Βουκουρεστι το 2008 το πετυχαινουμε μετα απο 10 χρονια εξαιτιας της επιμονης μας και της υποδειγματικης διαπραγματευσης.
.
.
Ασε τα "Θα" και την δικη προθεσεων, η ΝΔ δεν εφερε καμμια συμφωνια, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, εσεις ειστε αυτοι που την φερνετε με διαδικασιες ταχυμεταφορων.
Nostalgia έγραψε: 24 Ιαν 2019, 15:48
Ασε τα "Θα" και την δικη προθεσεων, η ΝΔ δεν εφερε καμμια συμφωνια, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, εσεις ειστε αυτοι που την φερνετε με διαδικασιες ταχυμεταφορων.
Βρε ψηφισε οτι θες. Η Συμφωνια ωστοσο δεν παυει να ειναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ της ΝΔ και η ονομασια ΒΟρεια Μακεδονια επιλογη της Ντορας.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πριν κανα δυο μηνες μιλουσες για Ρωσοφιλη ακροδεξια ΝΔ που θελει να σαμποταρει την συμφωνιαΑρίστος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 15:36 Και η ΝΔ υπερ της συμφωνιας ηταν, αποδειξη η συμπεριφορα της χθες στη Βουλη.
.
Τωρα μας λες οτι ειναι υπερ;
Αμα ειναι υπερ ας παραιτηθει ο Τσιπρας να την ολοκληρωσει ο Κουλης
Δεν σας σωζει τιποτα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απο αυριο το μοτο θα ειναι ενα "Δεν ξεχνω ποιος πουλησε την Μακεδονια, θα τον ψωλιασω ψηφιζοντας τον εχθρο του"