Ναι. Δεν παρεξηγούμαι. Αλλά, αυτή είναι η εντύπωση, όντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελληνιδες
Ναι. Δεν παρεξηγούμαι. Αλλά, αυτή είναι η εντύπωση, όντως.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Βρε Αγι κατηγορείς τις Ελ για συμφεροντολόγες και για ευκολάκια την ίδια στιγμή που εξυμνείς τα ρωσσάκια οι οποίες πιο εύκολα θα κάτσουν σε παππού για το πενηντάρικο παρά σε άφραγκο νέο και ωραίο. Πως γίνεται αυτό. Και σε ρωτάω γιατί όντως δε νομίζω οτι τρολάρεις στο συγκεκριμένο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η Ελληνίς έχει τον Σουν Τζού και τον Μακιαβέλι για πλάκα. Εμείς κοιμόμεθα.
* Ερμή τίς Ρωσσίδες τις εξυμνώ για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά - δεν έχω αναφερθεί σε χαρακτήρα κλπ.Αν έχω φέρτε το.
* Ερμή τίς Ρωσσίδες τις εξυμνώ για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά - δεν έχω αναφερθεί σε χαρακτήρα κλπ.Αν έχω φέρτε το.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό όμως είναι υποκειμενικό. Για άλλους είναι θεές για άλλους (κυρίως δύσμορφους ή παππούδες) είναι λύση ανάγκης.
Υποκειμενικό οτι η Ρωσσία παράγει γυναικάρες σε υψηλό ποσοστό επί του πληθυσμού ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάργα. Για εμένα το ξεπλυμένο και σε συσκευασία κολώνας είναι απο αδιάφορο έως και άκρως απωθητικό. Αν βάλεις στη μέση και τα αγέλαστα μούτρα που έχουν μια φυσική παγωμάρα-στριμάδα τότε το έχεις το πακετάκι.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:53 Υποκειμενικό οτι η Ρωσσία παράγει γυναικάρες σε υψηλό ποσοστό επί του πληθυσμού ;
- Dwarven Blacksmith
Η μέση Ρωσίδα είναι κάπως έτσι.

Ο γκουγκλ παντως με ενα προχειρο σερτς για αβερετζ γκρικ γουμαν βγαζει αυτη.Κερδαμε.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ας μην παρεκτρέπουμε τη συζήτηση. Εδώ συζητάμε για τις Ελληνίδες και το τι εχουν στο μυαλό τους. Για τις Ρωσιδες και τις λοιπές αλλοδαπές, ας ανοίξουμε ξεχωριστό θέμα.
όποιος έχει πάει σε Ρωσία Ουκρανία το ξέρει βρε νάνε.
Τωρα αν θεωρείται μνάρα η παρακάτω, όπως είδα σε άλλο νήμα, τότε τι ν πώ

γελάει η πλάση
Τωρα αν θεωρείται μνάρα η παρακάτω, όπως είδα σε άλλο νήμα, τότε τι ν πώ

γελάει η πλάση
Ωραία είναι! Όχι μναρα όμως! 
Νομίζω ότι άλλες σλαβικες χώρες έχουν ωραιότερες γυναίκες, οπως Κροατία και Τσεχία.
Νομίζω ότι άλλες σλαβικες χώρες έχουν ωραιότερες γυναίκες, οπως Κροατία και Τσεχία.
Κύριοι ας σοβαρευτούμε και ας επανέλθουμε στην συζήτηση με την ωριμότητα που μας διακρίνει Θα παρακαλούσα να μην με φέρετε στην δύσκολη θέση να διακόψω την συνεδρίαση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θέλω βαθμολογία για τη ξανθούλα παραπάνω.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 14:29 Κύριοι ας σοβαρευτούμε και ας επανέλθουμε στην συζήτηση με την ωριμότητα που μας διακρίνει Θα παρακαλούσα να μην με φέρετε στην δύσκολη θέση να διακόψω την συνεδρίαση .
Χειρότερη απογοήτευση και απο τη Ρωσία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Μάιος 2018, 14:25 Ωραία είναι! Όχι μναρα όμως!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
GoBack έγραψε: 01 Μάιος 2018, 14:14 Ο γκουγκλ παντως με ενα προχειρο σερτς για αβερετζ γκρικ γουμαν βγαζει αυτη.Κερδαμε.
![]()
ρε...
ντροπή!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα