Lugozzi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:53
άρχισε το damage control από ζάιους και λοιπούς δεν είμαι σύριζα, αλλά...?
Δεν φτάνει που έχετε ανταποκριτή στο μέτωπο γκρινιάζετε κι από πάνω
Ο μπέρια είναι αντικομμουνιστής αλλά όχι από τα δεξιά,από τις δημοσιεύσεις του τουλάχιστον.Ως προς το συριζα είναι από εχθρικός μέχρι το πολύ ουδέτερος.
Lugozzi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:53
άρχισε το damage control από ζάιους και λοιπούς δεν είμαι σύριζα, αλλά...?
Ο μπέρια είναι αντικομμουνιστής αλλά όχι από τα δεξιά,από τις δημοσιεύσεις του τουλάχιστον.Ως προς το συριζα είναι από εχθρικός μέχρι το πολύ ουδέτερος.
Μπέρια, αν ήθελες να έχεις αντικειμενική εικόνα, θα ξεκινούσες να πάς πιο αργά, οπότε θα ήσουν εκεί κατά τις 4. Τώρα είναι συγκέντρωση στην οποία καταφθάνει ακόμα κόσμος.
Πάντως, όπως λένε θα ξεπεράσει την προηγούμενη στην Αθήνα, δηλαδή θα είναι χαλαρά πολύ πάνω από 1 εκατομύριο.
louben έγραψε: 20 Ιαν 2019, 14:18
3000 χιλιάδες το πολύ είναι. άντε να γίνουν 5000 μέχρι το βραδυ. πετυχημένη εκδήλωδη bravo τους. η μακεδονία είναι ελληνική.
ως προς τις πρέσπες
μια χαρά είναι μαζί σας
Που σημαίνει ότι οι Πρέσπες δεν κάθονται στον άξονα Σύριζα-αντισύριζα, αλλά σε τελείως διαφορετικό άξονα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 14:17
Δεν απογοητευόμαστε, σίγουρα θα βγουν καλτ λαβράκια ακόμα κι έτσι.
Είναι νωρίς ακόμα, δεν έχει σκανναριστεί το φούτατζ.
Για κάντο πιο λιανά αυτό; Αυτό είναι στρατηγική; Είναι στρατηγική να κάνουν φούτατζ οι άλλοι από κάτι άτομα σε άλλες συγκεντρώσεις που τους είχαν πει ότι δεν θα βρουν ποτές κάτι να κάνουν με τη ζωή τους με τα μνημόνια γιατί πεινάμε, λιποθυμάμε, ανθρωπιστική κρίση και έτσι δεν έκαναν τίποτα με τη ζωή τους;
ως προς τις πρέσπες
μια χαρά είναι μαζί σας
Που σημαίνει ότι οι Πρέσπες δεν κάθονται στον άξονα Σύριζα-αντισύριζα, αλλά σε τελείως διαφορετικό άξονα.
σύριζα με λίγους πεινασμένους ανεξάρτητους και λίγη τσόντα από ποτάμι
Πριν 19 λεπτά ψευτη; και εγώ τι έσπρωχνα για να ανέβω από τα Public πριν μιάμιση ώρα;
Πόσο κάτω πηγες για να βγάλεις φωτογραφία;
Αν σου στείλω το jpg και δεις στα metadata ότι είναι ακριβώς την ώρα που την ανέβασα, θα γράψεις Είμαι σουργελο και αμφισβητώ τον Μπέρια;
Σουργελο είναι όποιος σε πιστεύει.
Κι αν έχω κάνει λαμογιές αλλάζοντας τα στοιχεία στις φωτογραφιες, ημερομηνία, ώρα και επεξεργασία. Έχει προσκυνήσει και φωτογράφος το ταλέντο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 20 Ιαν 2019, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
louben έγραψε: 20 Ιαν 2019, 14:18
3000 χιλιάδες το πολύ είναι. άντε να γίνουν 5000 μέχρι το βραδυ. πετυχημένη εκδήλωδη bravo τους. η μακεδονία είναι ελληνική.
Θεός!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων