Η Μιμή;wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:16Παιδί κι αυτό.πατησιωτης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:06Για το Νταβός ο ίδιος ο Ανδρέας έχει πει ότι έκανε λάθος.Το είπε μάλιστα στα λατινικά στη βουλή mea culpa για να μην καταλάβουν πολλοί οπαδοί του ότι είπε λάθος.Νόμιζε ότι το ανακοινωθέν έγραφε άλλα πράγματα από αυτά που έγραφε.Ο Καρατζαφέρης είπε ότι δεν το διάβασε επειδή βιαζόταν να πάει σε ραντεβού με τη Μιμή αλλά αυτό εγώ δεν το ξέρω.
![]()
Θυμάμαι μία αγγελία που έμπαινε κάθε μέρα τότε στα σέξυ περιοδικά και έλεγε "αεροσυνοδός ψάχνει για ευκατάστατο κύριο".
Λες ;
Ήταν και μιά άλλη που έλεγε "Νίλσεν σ' αγαπώ" και προφανώς τον Νίλσεν της ΑΕΚ είχε βάλει στο μάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι "σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε τη Μακεδονία" ;
Re: Είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι "σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε τη Μακεδονία" ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Re: Είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι "σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε τη Μακεδονία" ;
Όχι. Η του Νίλσεν και η Μιμή δεν νομίζω να ήταν οι ίδιες.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2019, 11:07Η Μιμή;wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:16Παιδί κι αυτό.πατησιωτης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:06
Για το Νταβός ο ίδιος ο Ανδρέας έχει πει ότι έκανε λάθος.Το είπε μάλιστα στα λατινικά στη βουλή mea culpa για να μην καταλάβουν πολλοί οπαδοί του ότι είπε λάθος.Νόμιζε ότι το ανακοινωθέν έγραφε άλλα πράγματα από αυτά που έγραφε.Ο Καρατζαφέρης είπε ότι δεν το διάβασε επειδή βιαζόταν να πάει σε ραντεβού με τη Μιμή αλλά αυτό εγώ δεν το ξέρω.
![]()
Θυμάμαι μία αγγελία που έμπαινε κάθε μέρα τότε στα σέξυ περιοδικά και έλεγε "αεροσυνοδός ψάχνει για ευκατάστατο κύριο".
Λες ;
Ήταν και μιά άλλη που έλεγε "Νίλσεν σ' αγαπώ" και προφανώς τον Νίλσεν της ΑΕΚ είχε βάλει στο μάτι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άρα η Μιμή, συννενοηθήκαμε.wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 11:12Όχι. Η του Νίλσεν και η Μιμή δεν νομίζω να ήταν οι ίδιες.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2019, 11:07Η Μιμή;wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:16
Παιδί κι αυτό.
Λες ;
.
.
- wooded glade
Τι λε ρε ;sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2019, 11:15Άρα η Μιμή, συννενοηθήκαμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Όχι κ ρε.wooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 11:19Τι λε ρε ;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 360 Προβολές