!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Άντε να πάρει σειρά και η Αθήνα γι αρχή. Με τις μαλακίες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aπ' ότι κατάλαβα ο μεσολαβητής θα είναι η AirBnb. Κατά τα άλλα θα δηλωθεί μέσω μέσω τάξις. Καθόλου πανάκριβο δεν είναι σε σχέση με αυτά που ζητάνε τώρα οι Έλληνες ιδιοκτήτες. Σε καλή περιοχή, κοντά στον ηλεκτρικό, του 2005, μεγάλο, ανακαινισμένο, με μοντέρνα έπιπλα και κουζίνα, γκαράζ. 450 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται wi fi και καλωδιακή τηλεόραση.bluerose έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:36Ναι, αν πλέον δεν θέλει να το ενοικιάζει με βραχυπρόθεσμη δε θα το δηλώσει έτσι, θα κάνει κανονικά συμβόλαιοAntares έγραψε: 27 Απρ 2018, 18:39 Μπορεί να υπογραφεί συμβόλαιο μακροπρόθεσμης ενοικίασης (πάνω από 3 χρόνια) μέσω AirBnb; O ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός, μάλλον Σουηδός και νοικιάζει ένα πολύ καλό διαμέρισμα σε καλή τιμή. Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα όμως, ταξιδεύει και ζητάει το συμβόλαιο να γίνει μέσω AirBnb. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;
Αλλά γίνεται μέσω τάξις. Γιατί να ανακατέψει το airbnb που είναι για άλλη μίσθωση
Δλ αν γίνει μέσω airbnb θα είναι ίδια η τιμή; Στη μακροπρόθεσμη;; Θα βγεί πανάκριβο.
Ο καθένας ότι θέλει ζητάει, η σελίδα έχει και ψιλά γράμματα
Αστυνομικοί και στρατιωτικοί λύνουν το πρόβλημά τους αν οι ηγεσίες τους αποφασίσουν να χτίσουν ΣΟΑ.Πάνας έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:27 Στους δασκάλους, γιατρούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς κλπ να τα πείτε που δεν βρίσκουν να νοικιάσουν σπίτι.. δάσκαλος στην Σαντορίνη κοιμόταν σε αντίσκηνο.
Ειδικά αν το χειριστούν όπως οι Νατοϊκοί, με ειδικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, λύνουν και το πρόβλημα με περιπτώσεις όπως μονογονεϊκές οικογένειες ή ΑΜΕΑ στην οικογένεια που στην υπάρχουσα κατάσταση, αν θέλουν, απαιτούν μετάθεση ακριβώς δίπλα στους γονείς τους (παππούδες) ακόμα και αν δεν υπάρχει μονάδα ή ΑΤ εκεί. Και πληρώνουμε μισθούς για να ξύνονται.
Και οι χαμηλόβαθμοι που το βλέπουν, λένε από τώρα ότι θα κάνουν οικογένεια χωρίς να παντρευτούν για να πάρουν μετάθεση στο σπίτι τους όπως και σχεδόν όλα τα παιδιά για κάποιον περίεργο λόγο έχουν Άσπεργκερ (ΑΜΕΑ). Κανονική επιδημία.
Οι γιατροί λύνουν το πρόβλημά τους αν δεν πάει κανείς εκεί (ούτως ή άλλως πολλοί φεύγουν έξω για ειδικότητα και εκεί δεν απαιτούν αγροτικό) ή αν κάνουν αγροτικό μένοντας στην πλησιέστερη πόλη που θα βρουν ανθρώπινο σπίτι σε κανονική τιμή.
Και ας κάνουν δύο ώρες να πάνε στο αγροτικό ιατρείο και άλλες δύο να γυρίσουν. Ας ανοίγουν το ιατρείο 3 ώρες να δούμε αν αρέσει στους καράβλαχους που έμαθαν και το Airbnb.
Για τους εκπαιδευτικούς το μόνο που σκέφτομαι είναι να απαιτήσουν να υπάρχει σπίτι για όποιον πάει σε συγκεκριμένο μέρος, αλλιώς δεν θα πάνε. Αλλά με την ανεργία που υπάρχει, δεν ξέρω αν αυτό γίνεται.
Γενικώς, πρέπει να υπάρχει στέγη για γιατρούς και εκπαιδευτικούς με μέριμνα του κράτους αφού το κράτος τους στέλνει εκεί.
Για τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα εκ των έσω με ΣΟΑ και πολύ θα το χαρώ όταν καταρρεύσει το airbnb και οι χωριάτες θα έχουν χάσει τους καλύτερους πελάτες που τους έκαναν αφαίμαξη για δεκαετίες.
Έχω ζήσει τέτοιες μεταθέσεις μικρή, οι ένστολοι και οι φοιτητές έχουν ταΐσει ολόκληρες τοπικές κοινωνίες για δεκαετίες, θα χαρώ πολύ να αναγκαστούν να μάθουν να δουλεύουν οι κηφήνες όταν με το καλό καταρρεύσει το airbnb σε κάποιες περιοχές.
Αν κοιμόμουν σε αντίσκηνο στην Σαντορίνη, οι μαθητές δεν θα μάθαιναν ούτε το όνομα τους να γράφουν.
Παρέμβαση Συντονιστή ή Διαχειριστή
Αφαίρεση κειμένου κατόπιν συναίνεσης μέλους
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ειναι υποκρισια να κλαψουριζεις για τους εργαζομενους που δεν εχουν που να μεινουν Juno οταν ζητησες και πετυχες να καταργηθει ΟΕΚ σαν ((αχρηστο)) οργανισμο.Για την ωρα η airbnb εχει απλα καθυστερησει την μεταβαση των κατοικιων στα μονωπολια των Real Estate.Θεωρω οτι βοηθαει σε ανθρωπους να εχουν ενα συμπληρωματικο εισοδημα αρκει να εφαρμοστει με κανονες και περιορισμους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Juno μιλάς λες και υπάρχουν χρήματα να χτιστούν ΣΟΑ.
Τις Λύσεις του Ελ κράτους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης τις ξέρουμε... κοντέινερ... το έργο το έχω ξαναδεί. Άντε μείνε σε κοντέινερ ντάλα καλοκαίρι ή χειμώνα.
Είμαστε στον πρώτο κόσμο στην σκέψη αλλά στην πράξη στον τρίτο.
Τις Λύσεις του Ελ κράτους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης τις ξέρουμε... κοντέινερ... το έργο το έχω ξαναδεί. Άντε μείνε σε κοντέινερ ντάλα καλοκαίρι ή χειμώνα.
the end
Επί δεξιάς, για να πάνε καθηγητές σε δύσκολα μέρη τους έδιναν έξτρα λεφτά.
Δεν ήταν καθορισμένο το ποσό, το ανέβαζαν μέχρι να δεχτούν κάποιοι καθηγητές να πάνε.
Μου το είχε πει καθηγητής που για να δεχτεί το 60 να πάει από Καλαμάτα στην Κορώνη, του έδωσαν σχεδόν διπλάσιο μισθό.
Δεν ήταν καθορισμένο το ποσό, το ανέβαζαν μέχρι να δεχτούν κάποιοι καθηγητές να πάνε.
Μου το είχε πει καθηγητής που για να δεχτεί το 60 να πάει από Καλαμάτα στην Κορώνη, του έδωσαν σχεδόν διπλάσιο μισθό.
Μιλάμε για ανθρώπους με μισθό 1000 ευρώ και ο κάθε χωριάταρος ζητάει και 700 ευρώ για δυάρι με σκεπή από ελενίτ και σόμπα. True story.Πάνας έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:08 Juno μιλάς λες και υπάρχουν χρήματα να χτιστούν ΣΟΑ.
Γιατί να μην ψάξει δεύτερη δουλειά αυτός ο άνθρωπος (γιατί σιγά μην παραιτηθεί). Εσύ δεν θα έψαχνες για δεύτερη δουλειά; Και είναι ετοιμοπόλεμος όταν η δεύτερη δουλειά τον ταΐζει; Πού θα δώσει περισσότερη προσοχή;
Τώρα για τα αστικά κέντρα όπου οι μονάδες είναι υποστελεχωμένες, αν υπολογίσεις πόσους μισθούς δίνουν στην επαρχία, σε άτομα που στην κυριολεξία ξύνονται όλη μέρα καφεδάκι και internet επειδή δεν έχουν αντικείμενο εργασίας εκεί, αλλά πρέπει να είναι δίπλα στον τόπο συμφερόντων τους λόγω κοινωνικών κριτηρίων (μονογονεϊκές, ΑΜΕΑ, τους παίρνει η τράπεζα το σπίτι) αν κάνουν ΣΟΑ, κάνουν απόσβεση στο εγγυώμαι. Τους φέρνουν πίσω γιατί θα έχουν αναιρέσει τα προβλήματα λόγω κοινωνικών κριτηρίων και όποιος δεν έρχεται, απολύεται.
Και εννοείται πως δεν μένουν όλοι στα ΣΟΑ. Αν έχεις περιουσία σε εκείνο το μέρος ή αν δεν έχεις μεταθέσεις λόγω ειδικότητας, να πας να βρεις σπίτι.
Αυτόν όμως που τον στέλνεις κάπου, πρέπει να του παρέχεις και στέγη. Που θα πληρώνει φυσικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μετά όμως οι καθηγητές συνδικαλίστηκαν στην αριστερά, τι κρίμα!Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:31 Επί δεξιάς, για να πάνε καθηγητές σε δύσκολα μέρη τους έδιναν έξτρα λεφτά.
Aυτό πρέπει να είναι απάτη. Φυσικά δεν πρόκειται να μεταβιβάσει κανείς εγγύηση αν δεν έχει δει το σπίτι και δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Δεν μου το έχει ζητήσει ακόμη, αλλά επικοινωνεί μόνο μέσω e mail και δεν έχει δώσει κανένα τηλέφωνο. Η αγγελία δημοσιεύθηκε στη Χρυσή Ευκαιρία μόνο με το email του ιδιοκτήτη, χωρίς τηλέφωνο.Antares έγραψε: 28 Απρ 2018, 08:46Aπ' ότι κατάλαβα ο μεσολαβητής θα είναι η AirBnb. Κατά τα άλλα θα δηλωθεί μέσω μέσω τάξις. Καθόλου πανάκριβο δεν είναι σε σχέση με αυτά που ζητάνε τώρα οι Έλληνες ιδιοκτήτες. Σε καλή περιοχή, κοντά στον ηλεκτρικό, του 2005, μεγάλο, ανακαινισμένο, με μοντέρνα έπιπλα και κουζίνα, γκαράζ. 450 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται wi fi και καλωδιακή τηλεόραση.bluerose έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:36Ναι, αν πλέον δεν θέλει να το ενοικιάζει με βραχυπρόθεσμη δε θα το δηλώσει έτσι, θα κάνει κανονικά συμβόλαιοAntares έγραψε: 27 Απρ 2018, 18:39 Μπορεί να υπογραφεί συμβόλαιο μακροπρόθεσμης ενοικίασης (πάνω από 3 χρόνια) μέσω AirBnb; O ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός, μάλλον Σουηδός και νοικιάζει ένα πολύ καλό διαμέρισμα σε καλή τιμή. Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα όμως, ταξιδεύει και ζητάει το συμβόλαιο να γίνει μέσω AirBnb. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;
Αλλά γίνεται μέσω τάξις. Γιατί να ανακατέψει το airbnb που είναι για άλλη μίσθωση
Δλ αν γίνει μέσω airbnb θα είναι ίδια η τιμή; Στη μακροπρόθεσμη;; Θα βγεί πανάκριβο.
Ο καθένας ότι θέλει ζητάει, η σελίδα έχει και ψιλά γράμματα
-
fagano3
Μην συγκρινουμε ανομιες καταστασεις.
Εδω μιλαμε για μικρες πολεις οπως Παλμα,Βενετια που δεχονται 10 με 20 εκατομμυρια τουριστες το χρονο.
Η Αθηνα εχει 4 εκατομμυρια κατοικους και 1 εκατομμυριο τουριστες.Αθηνα το πολυ πολυ να ακριβυνουν τα σπιτια στην Πλακα λογω airbnb.
Μην χαίρεσαιJuno έγραψε: 28 Απρ 2018, 10:12Μετά όμως οι καθηγητές συνδικαλίστηκαν στην αριστερά, τι κρίμα!Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:31 Επί δεξιάς, για να πάνε καθηγητές σε δύσκολα μέρη τους έδιναν έξτρα λεφτά.
Όταν λέει επί δεξιάς, εννοεί το ΠΑΣΟΚ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στην Πλάκα ήταν ανέκαθεν ακριβά. Πάντως η αύξηση έγινε το 2017 και δεν είναι μικρή. Επίσης είναι σε όλες τις περιοχές εκτός από τις πολύ υποβαθμισμένες από τους αλλοδαπούς. Ψάχνω για διαμέρισμα και έχω αηδιάσει.
Ποια Πλάκα; στη περιοχή μου(κεντρο κοντά στο Γκάζι)σαπάκια 40τμ και μου χτυπάνε ενοίκιο 350€. Ο αλλος ζήταγε για σπίτι 50τμ ημιανακαινισμένο και επιπλωμένο από ΙΚΕΑ 800€. Πολύ το φχαριστιέμαι να τους καρατσεκουρώσει σε πρόστιμα και φορολογία να προσγειωθούν λίγο.fagano3 έγραψε: 28 Απρ 2018, 17:37Μην συγκρινουμε ανομιες καταστασεις.
Εδω μιλαμε για μικρες πολεις οπως Παλμα,Βενετια που δεχονται 10 με 20 εκατομμυρια τουριστες το χρονο.
Η Αθηνα εχει 4 εκατομμυρια κατοικους και 1 εκατομμυριο τουριστες.Αθηνα το πολυ πολυ να ακριβυνουν τα σπιτια στην Πλακα λογω airbnb.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάντα το κέντρο έχει αξία, αυτό ειχε σταματήσει για λίγο, "φτιάχνοντας το αμερικάνικο όνειρο" με μονοκατοικίες πιο εξω
Και τώρα γυρίζουμε πίσω ξανα, και φτιάχνουν τα παλιά είτε προς ιδία χρήση, είτε προς airbnb για να βγουν τα εξοδα συντήρησης του "ονείρου"
Και τώρα γυρίζουμε πίσω ξανα, και φτιάχνουν τα παλιά είτε προς ιδία χρήση, είτε προς airbnb για να βγουν τα εξοδα συντήρησης του "ονείρου"
Υπήρχαν και πιο οικονομικά στο κέντρο. Φαντάσου το σπιτι που είμαι εγώ είναι του 2000,55τμ,γαμώ τα σπίτια,αυτόνομη θερμανση,γαμώ τις θέες,κέντρο,κοντά σε συγκοινωνίες και δίνω 300€. Το έχω από το 14 όμως. Τώρα έχουν πράγματι ξεφύγει οι άνθρωποι. Νομίζουν ενοικιάζουν το Ταζ Μαχάλ 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-