!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
πάρε λόγκο ρε και κόλλα τα παπούτσια σου στην πατούσα και μετά άστους να λένε. Θα σου έλεγα και το μπουφάν αλλά το καλοκαίρι θα μπλέξεις.
πάντως ρε μήχ έχεις δίκιο, υπάρχει μια αξιοθαύμαστη τρέλα σε μερικές περιπτώσεις, ντετόλ παντού κλπ, και γάτα, που είναι λέει καθαρή. 
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ότι ο σκύλος κάθεται όπου θέλει στο σπίτι, ακόμη ανεβαίνει και στο κρεβάτι, χωρίς να έχει πλύνει το πουλί του όταν κατούρησε και τον κώλο του όταν έχεσε.lafkiotis έγραψε: 31 Δεκ 2018, 02:08 Τι ακριβως λετε στον ανθρωπο που ερχετε σπιτι σας για επισκεψη και βλεπει τον κοπρο σας να γλυφει τα μπαλακια του ενω εσεις τρωτε διπλα?
Πως θα σας φαινόταν αν ένας άνθρωπος που δεν σκουπίζει τον κώλο του όταν χέζει και το πουλί του όταν κατουράει, να κάθεται γυμνός στις πολυθρόνες σας και στο κρεβάτι σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 31 Δεκ 2018, 03:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου εχει τυχει και εμενα. Περπατουσα με καλτσες στις οποιες κολλησαν οι σκυλοτριχες, και εριξα χιλια καντηλια.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 02:33 Έχω πάει σε σπίτια που έχουν σκύλο, αλλά βγάζουν όλοι τα παπούτσια τους όταν μπαίνουν.
- Sid Vicious
Α δεν έχω τέτοια προβλήματα, δεν έχει μπαλάκια η δικιά μου, θηλυκή είναιlafkiotis έγραψε: 31 Δεκ 2018, 02:08 Τι ακριβως λετε στον ανθρωπο που ερχετε σπιτι σας για επισκεψη και βλεπει τον κοπρο σας να γλυφει τα μπαλακια του ενω εσεις τρωτε διπλα?
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
πώ ρε ζήλια, πείτε ρε μαλάκες οτι θέλετε να γλύφετε τα μπαλάκια σας και τα έχετε βάλει με τα σκυλιά, με είχατε κάνει να νομίζω οτι δεν πάτε καλά.
οπότε βγάζουμε άκρη, ο φος ζηλεύει τα σκυλιά που πηδάνε πλαστικές κούκλες, ο άλλος που κάνουν μπάνο στα συντριβάνια, ο μηχ που χώνουν το πουλί τους στο κενό της πολυθρόνας, άλλος;
- Sid Vicious
Να πω πως δεν δέχομαι και απρόσκλητες επισκέψεις, παραβιάσεις ονομάζονται αυτές, δεν είμαι ελλαδικό κράτος όποιος θέλει να κάνει λαθρεπισκεψεις δίχως πρόσκληση.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Βάλε και τα σάλια τους σε διάφορα αντικείμενα.enaon έγραψε: 31 Δεκ 2018, 03:15 οπότε βγάζουμε άκρη, ο φος ζηλεύει τα σκυλιά που πηδάνε πλαστικές κούκλες, ο άλλος που κάνουν μπάνο στα συντριβάνια, ο μηχ που χώνουν το πουλί τους στο κενό της πολυθρόνας, άλλος;
Άμα ερχόταν άνθρωπος στο σπίτι σου και σάλιωνε διάφορα αντικείμενα, τι θα έλεγες;
Ό,τι λέω σε κάθε άνθρωπο που γλύφει το μαχαιροπήρουνο, το κουτάλι ή το ποτήρι. Δηλαδή τίποτα.Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 08:39Βάλε και τα σάλια τους σε διάφορα αντικείμενα.enaon έγραψε: 31 Δεκ 2018, 03:15 οπότε βγάζουμε άκρη, ο φος ζηλεύει τα σκυλιά που πηδάνε πλαστικές κούκλες, ο άλλος που κάνουν μπάνο στα συντριβάνια, ο μηχ που χώνουν το πουλί τους στο κενό της πολυθρόνας, άλλος;
Άμα ερχόταν άνθρωπος στο σπίτι σου και σάλιωνε διάφορα αντικείμενα, τι θα έλεγες;![]()
Συνήθως τα δίνω στο σκύλο να τα γλύψει, πριν την επόμενη χρήση. Κάνω και οικονομία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι άλλο που έχει πάρει διαστάσεις και με εκνευρίζει.
Υπάρχουν πολλά σκυλιά χοντρά. Τα έχουν κλεισμένα στο διαμέρισμα και τα ταΐζουν συνεχώς, αποτέλεσμα να παχαίνουν.
Έχω εδώ μια γειτόνισσα που έχει κάνει το σκυλάκι της σαν γουρούνι, είναι για να το λυπάσαι.
Στα σκυλιά που ζουν ελεύθερα δεν υπάρχουν χοντρά, ας έχουν να τρώνε όσο φαΐ θέλουν.
Υπάρχουν πολλά σκυλιά χοντρά. Τα έχουν κλεισμένα στο διαμέρισμα και τα ταΐζουν συνεχώς, αποτέλεσμα να παχαίνουν.
Έχω εδώ μια γειτόνισσα που έχει κάνει το σκυλάκι της σαν γουρούνι, είναι για να το λυπάσαι.
Στα σκυλιά που ζουν ελεύθερα δεν υπάρχουν χοντρά, ας έχουν να τρώνε όσο φαΐ θέλουν.
ενα κανις που ειχα μικρος, απλως δεν φορεσε ποτε λουρι. ηταν παντα 20 ποντους μακρια απο το ποδι μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2018, 15:12
Τι εννοείς;
Όταν πήγαμε σε έξοχη λυμένο ήταν. Έτρεχε και γύριζε να δει αν έρχομαι. Με τον που τον φώναζα ερχόταν δίπλα.
Αλλά στην πόλη όχι. Θα τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο.
ενα αλλο σκυλι με τετοια συμπεριφορα, ηταν ενα γιγαντιαιο λυκοσκυλο, σε ενα ξενοδοχειο στη φτερη αιγιου, που πηγαιναμε μερικα καλοκαιρια για διακοπες. ο ποπαυ.
θαμουν 7-8 χρονων. στο ξενοδοχειο δεν ειχε παιδακια να παιζω, αλλα 2 χιλιομετρα μακρια, μεσα απο μονοπατια στο δασος, ηταν μια κατασκηνωση προσκοπων. τις πρωτες φορες με πηγε η μανα μου (ο ποπαυ διπλα) καθομουν μεχρι το μεσημερι, γυριζα για φαγητο, και ξαναπηγαινα το απογευμα.
μετα πηγαινα μονος μου, με τον ποπαυ. το θυμαμαι γιατι πρεπει να ηταν η πρωτες φορες που εκανα οτιδηποτε χωρις γονικη επιβλεψη, που ημουν μονος.
ο ποπαυ ηταν διπλα μου, στο 1 μετρο, σε ολη τη διαδρομη. μετα αραζε σε μια σκια και με παρακολουθουσε που επαιζα. κατα το μεσημερι αρχιζε να μου γαυγιζει, "ωρα να φυγουμε", πηγαιναν και οι προσκοποι για φαγητο, πηγαιναμε και εμεις στο ξενοδοχειο, και παλι το απογευμα η ιδια διαδρομη.
αν προσπαθουσα να παρω καποιο λαθος μονοπατι, για εξερευνηση, μου γαυγιζε και εμπαινε προστα μου να με εμποδισει.
μαλλον ημουν το προβατακι του, και με πηγαινε για βοσκη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 03:18 Να πω πως δεν δέχομαι και απρόσκλητες επισκέψεις, παραβιάσεις ονομάζονται αυτές, δεν είμαι ελλαδικό κράτος όποιος θέλει να κάνει λαθρεπισκεψεις δίχως πρόσκληση.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γίναμε Ευρωπαίοι.aLiCat έγραψε: 31 Δεκ 2018, 09:37Sid Vicious έγραψε: 31 Δεκ 2018, 03:18 Να πω πως δεν δέχομαι και απρόσκλητες επισκέψεις, παραβιάσεις ονομάζονται αυτές, δεν είμαι ελλαδικό κράτος όποιος θέλει να κάνει λαθρεπισκεψεις δίχως πρόσκληση.![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το χειρότερο είναι τα σκυλιά που τρώνε σκατά άλλων σκυλιών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές