!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα καλα νεα - Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τα καλα νεα - Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς
Στις ΗΠΑ θα τους έδιναν και συγχαρητήρια για τη συγκεκριμένη σύλληψη,μη γίνω υπερβολικός ότι θα έπαιρναν και προαγωγές
Re: Τα καλα νεα - Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς
To δημοσίευμα φαίνεται αληθές. Τη θεωρώ ημέρα ντροπής. Προσωπικά δηλώνω αλληλέγγυος στους αστυνομικούς.
-
Γραφικός
Το σταφ που παίρνεις σε κάνει να βλέπεις πουλάκια. Τέλος πάντων, επειδή ο καθένας βγάζει το δικό του πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα, θα πάρω υποπεριπτώσεις προσπαθώντας να δω αν θα συμφωνήσουμε όλοι. Όχι ότι έχει καμιά σημασία, αλλά θέλω να δω.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:51 Το γκέι πρεζόνι αποπειράθηκε να μαχαιρώσει κόσμο και αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο από το οπτικό υλικό. Από μόνο του αρκεί για την αθώωση όλων όσο και να σκούζει το αδερφάτο...
ΑΝ δεν φταίνε οι αστυνομικοί για τον θάνατό του ή ΑΝ τον χτυπήσανε για να προστατέψουν την ζωή κάποιου άλλου πολίτη, αθώωση στους αστυνομικούς.
ΑΝ τον σκοτώσανε τον άνθρωπο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια κάποιου, πούλο από το σώμα, φυλάκιση και διαπόμπευση στους τέσσερις φονιάδες.
Με αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι; Θέλω να το εξακριβώσω γιατί έχω την εντύπωση πως κάποιοι σκατάνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το κατά πόσον ένοχοι είναι οι αστυνομικοί.
Οι μισοί από αυτούς του κάποιους θέλουν να τους αθωώσουν, έστω κι αν είναι ένοχοι, γιατί δεν θεωρούν την ζωή που χάθηκε ίση με την δική τους κι οποιουδήποτε άλλου πολίτη. Οι άλλοι μισοί θέλουν να καταδικαστούν, έστω κι αν είναι αθώοι, για να δουν ένστολο αίμα να ρέει, σα να θέλουν να ισορροπήσουν κάποιο κοινωνικό κάρμα.
strings
για να είναι και εντός του θέματος
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
Γραφικός
Τόση απαξίωση σε ένα νέο παιδί που πέθανε.
Τι να πω;
Δεν είναι ακριβως ενα νεο παιδι που πεθανε ...
Αντιπαθω τις υπερβολές , τις διαστρεβλώσεις γεγονότων και τις υστεριες απο οπουδήποτε και αν προέρχονται ...
Απο εκεί και περα η διάκριση των εξουσιών υπάρχει μόνον θεωρητικά στη πράξη δεν εφαρμόζεται
Ενα πράγμα που κανει η κυβέρνηση του Σύριζα , αλλά και που το έκαναν ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι τώρα , ολων των πολιτικών αποχρωσεων είναι άμεση πολιτική ανάμειξη στην δικαιοσύνη σε ποινικές υποθέσεις , πριν μάλιστα γι αυτές γίνει η προβλεπόμενη αστυνομικη και δικαστική έρευνα , δικάζοντας και καταδικάζοντας απο πληροφορίες απο τα ΜΜΕ
Αν είμαι αξιωματικος της αστυνομίας που διεξαγει αστυνομικη έρευνα και ο πολιτικός μου προϊστάμενος βγάλει πόρισμα πριν απο εμένα για την υπόθεση που ερευνω , αποκλείεται να βγάλω εγώ αντίθετο πόρισμα εκθετωντας τον υπουργό μου η την διοίκηση μου
Αν είμαι αξιωματικος της αστυνομίας που διεξαγει αστυνομικη έρευνα και ο πολιτικός μου προϊστάμενος βγάλει πόρισμα πριν απο εμένα για την υπόθεση που ερευνω , αποκλείεται να βγάλω εγώ αντίθετο πόρισμα εκθετωντας τον υπουργό μου η την διοίκηση μου
-
Γραφικός
Πώς θα τον χαρακτήριζες; Πού είναι η ένστασή σου;
Οταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα όλοι εμείς οι οποίοι είμαστε υπέρ η κατα , κρίνουμε Βάση των ιδεοληψιων μας και βαση των στερεοτύπων οου έχουμε στο μυαλό μας και οχι βάση των αντικειμενικών δεδομένων της δικογραφίας
Και οι πολιτικοί μας , ανεξαρτητως πολιτικών παρατάξεων , εμπλέκονται απροκάλυπτα στην δικαιοσύνη προκειμένου να γίνουν αρεστοί σε ένα ταργκετ γκρουπ ψηφοφόρων απο τους οποιους περιμένουν ψήφους
Και οι πολιτικοί μας , ανεξαρτητως πολιτικών παρατάξεων , εμπλέκονται απροκάλυπτα στην δικαιοσύνη προκειμένου να γίνουν αρεστοί σε ένα ταργκετ γκρουπ ψηφοφόρων απο τους οποιους περιμένουν ψήφους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 28 Δεκ 2018, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
..η ένσταση μου είναι στον τρόπο που το περιγραφεις , δεν είναι ένας νεος άνθρωπος που αναιτια και απροκάλυπτα έπαθε ενα ατύχημα
Ασχετα με την ευθύνη , ποινική η άλλη , που έχουν οι υπόλοιποι , και ο ίδιος ο Ζακ έχει ευθύνη γι αυτό που του συνέβει
Χωριά που αν ο Ζακ ηταν χρυσαυγιτης που είχε παει να ληστέψει δεν θα τον λυποσασταν τόσο πολύ !!!!
Είχε βγάλει εναν νομο ο φασίστας Ιωάννης Μεταξάς , που απαγόρευε τοτε στος εφημερίδες και τους δημοσιογράφους της εποχής του να κρίνουν ποινικές δικαστικές υποθέσεις προν αυτές ολοκληρωθούν ως δικές απο τα δικαστήρια
Αυτον τον νομο τον θεωρώ σωστο άσχετα με τον εαν διαφωνω πλήρως με την πολιτικη ιδεολογία του μεταξικού καθεστώτος
Αυτον τον νομο τον θεωρώ σωστο άσχετα με τον εαν διαφωνω πλήρως με την πολιτικη ιδεολογία του μεταξικού καθεστώτος
-
Γραφικός
Ένας. Νέος. Άνθρωπος. Που. ΠέθανεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2018, 10:26 ..η ένσταση μου είναι στον τρόπο που το περιγραφεις , δεν είναι ένας νεος άνθρωπος που αναιτια και απροκάλυπτα έπαθε ενα ατύχημα
Ασχετα με την ευθύνη , ποινική η άλλη , που έχουν οι υπόλοιποι , και ο ίδιος ο Ζακ έχει ευθύνη γι αυτό που του συνέβει
Πέντε λέξεις. Κι οι πέντε αληθείς. Το αν έχει αυτός ευθύνη, το αν δεν φέρει καμία ευθύνη, το αν έχει μεγαλύτερη ευθύνη η κοινωνία από τον ίδιο είναι πράματα που ψάχνονται. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι τόσο πολλές και τόσο αντικρουόμενες που ο κάθε ένας διαλέγει τι του ενισχύει την ετυμηγορία που είχε βγάλει από την αρχή.
Ας μην λέμε "αν ο Ζακ ήταν χρυσαυγίτης" κι αυτό προσβολή νεκρού είναι. Απαντάω στο "αν ήταν ένας χρυσαυγίτης που...".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2018, 10:26Χωριά που αν ο Ζακ ηταν χρυσαυγιτης που είχε παει να ληστέψει δεν θα τον λυποσασταν τόσο πολύ !!!!
Ισχύει, αλλά δε θα έλεγα και καφρίλες ενώ είχε πεθάνει. Απλά δε θα ασχολιόμουν.
Καταντησαμε να δικάζουν και να καταδικάζουν οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ ποινικές υποθέσεις , να τιμωρούνται άνθρωποι με διαδικασίες λυντζ απο αλλυλεγγυους και οι πολιτικοί μας για λόγους ψηφοθηριας να επεμβαίνουν απροκάλυπτα στην δικαιοσύνη για ψηφιθηρθκουε λόγους ( εκτός εαν νομίζετε οτι ο Σύριζα και οι πολιτικοί του ..συμπινεσαν κλαιουν και οδυρονται ομαδικώς και προγραμματισμενα για τον Ζακ γιατί τους έπιασε το συναισθηματικό τους και όχι γιατί περιμένουν ψήφους απο το κοινο που συμπαθούσε τον Ζακ ..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 28 Δεκ 2018, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικές αρχές του νομικού μας πολιτισμού είναι η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς και το ότι ένας κατηγορούμενος θεωρειται αθώος μέχρι να βγει γι αυτον καταδικαστική απόφαση
Και ο επηρεασμός της δικής απο πολιτικές παρεμβάσεις η πολιτικές κινητοποιήσεις (απειλες στον ...δικηγορο του κοσμημστοπωλη απο αλλυλεγγυους ..) ειναι παράνομη παρέμβαση στην δική
Και ο επηρεασμός της δικής απο πολιτικές παρεμβάσεις η πολιτικές κινητοποιήσεις (απειλες στον ...δικηγορο του κοσμημστοπωλη απο αλλυλεγγυους ..) ειναι παράνομη παρέμβαση στην δική
Και γιατί είναι καλά νέα η απόταξη ελλήνων εργαζομένων αστυνομικών οι οποίοι είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν μια ληστεία (εαν το έπραξαν με σωστο η λάθος τροπο ας ελέγχουν αντικειμενικά και ακριβοδικαια ) ..μόνο ο νηματοθετης μπορεί να μας το πει ..
Εκτός εαν σε ληστείες οι αστυνομικοί μοιράζουν στους δράστες λουλούδια ...
Εκτός εαν σε ληστείες οι αστυνομικοί μοιράζουν στους δράστες λουλούδια ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις