Ναι. Λιγο biased σε μερικα σημεια αλλα πολυ καλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
- Dwarven Blacksmith
Προσυπογράφω κι εγώ μετά από μισή ώρα που μου πήρε να το διαβάσω άξιζε τον κόπο.
Είχα σκεφτεί να το συνοψίσω αλλά πραγματικά έχει τόσα καλά ποιντς που δεν μπορείς να διαλέξεις.
Είχα σκεφτεί να το συνοψίσω αλλά πραγματικά έχει τόσα καλά ποιντς που δεν μπορείς να διαλέξεις.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
talaipwros
- Dwarven Blacksmith
Άμα πάρει και τη βεντούζα να ξεβουλώσει καμια τουαλέτα, κάτι γίνεται.
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το Brexit, αν κέρδιζε πρόωρες εκλογές, αψηφώντας όσους υποστηρικτές των Εργατικών ζητούν νέο δημοψήφισμα.
Πηγή: Κόρμπιν: Αν κέρδιζα τις εκλογές, θα διαπραγματευόμουν νέα συμφωνία για το Brexit | iefimerida.gr
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Northern Spirit
Αφου σιχτιρισαν την μει τωρα ετοιμαζονται να ..υπερψηφισουνε την συμφωνια με την ΕΕ...Αυτα ειναι.. 
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Dwarven Blacksmith
Ναι μωρε νταααααξ τώρα...Portia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:19Σιγα τον Εθνικο Διχασμο ρε συ, νταξ μην τρελαθουμε κιολας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:16 Δικαίωμα σου να καταλαβαίνεις ότι θέλεις.
Αλλά αν ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει τρομερός διχασμός στη Βρετανία τότε κάτι άλλο συμβαίνει και όχι η αυξανόμενη σου κατανόηση.
Queen to urge Britain to put aside its 'deeply held differences' in last Christmas speech before Brexit
- Northern Spirit
Βασικα η Βρετανια περναει μια φαση αναλογη με εκεινη της Ελλαδος στο παρελθον οοιυ υπηρχε (και αω ενα βαθμο υπαρχει ακομη) συγκρουση αναμεσα σε φιλοδυτικους και φιλορωσους.
Στην Βρετανια η συγκρουση αφορα οπαδους της Βρετανικης Κοινοπολιτειας και τους Ευρωπαιστες. Η σκυγρουση θα συνεχιστει και μετα το μπρεξιτ (ειτε αυτο συμβει ειτε οχι) γιατι αφορα identity politics συγκρουση για την ταυτοτητα του εθνους που ξεπερναει πχ θεματα οπως οι οικονομοκιες και κοινωνικες επιπτωσεις.
Στην Βρετανια η συγκρουση αφορα οπαδους της Βρετανικης Κοινοπολιτειας και τους Ευρωπαιστες. Η σκυγρουση θα συνεχιστει και μετα το μπρεξιτ (ειτε αυτο συμβει ειτε οχι) γιατι αφορα identity politics συγκρουση για την ταυτοτητα του εθνους που ξεπερναει πχ θεματα οπως οι οικονομοκιες και κοινωνικες επιπτωσεις.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Δεν Είμαι Φασίστας
Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα (νεαροί, επιστήμονες κλπ) που έφυγαν από ΗΒ και ήρθαν Γερμανία τα τελευταία χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Δεκ 2018, 00:40Ναι μωρε νταααααξ τώρα...Portia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:19Σιγα τον Εθνικο Διχασμο ρε συ, νταξ μην τρελαθουμε κιολας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:16 Δικαίωμα σου να καταλαβαίνεις ότι θέλεις.
Αλλά αν ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει τρομερός διχασμός στη Βρετανία τότε κάτι άλλο συμβαίνει και όχι η αυξανόμενη σου κατανόηση.
Queen to urge Britain to put aside its 'deeply held differences' in last Christmas speech before Brexit
Το ότι κάνει Άγγλος κάτι τέτοιο σημαίνει πολλά. Δεν είναι λαός γκασταρμπάιτερ όπως εμείς. Οι νεαροί είναι δικαίως οργισμένοι με τους χουντόγερους της Daily Mail που τους γάμησαν το μέλλον χωρίς κανέναν λόγο πέρα από χολή και ρατσισμό.
Όλη αυτή η δυσαρέσκεια δε θα ξεχαστεί. Το ΗΒ έβαλε κοινωνική βόμβα στα θεμέλια του και τα αποτελέσματα του διχασμού θα τα βλέπουμε για δεκαετιες.
- Μαυροβασίλης
μην κρίνεις από τους λίγους εξπατς που γνώρισες, μια χαρά έχουν γαλουχηθεί με μπρητις σουπρημασυ ψευδαισθήσεις και οι νεαροί, κάθε μηντιακή αναφορά σε επιστήμες, μηχανική, τέχνη, αθλητισμό όζει σωβινισμό και εαρλ γκρεη
συνέχεια αναφορών στο σαξεςς στορυ
https://www.autonews.com/commentary/har ... -ignorance
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Δεν είναι expats αλλά οικονομικοί μετανάστες. Ναι, μερικοί από αυτούς είναι ρατσιστές.Μαυροβασίλης έγραψε: 25 Δεκ 2018, 16:38 μην κρίνεις από τους λίγους εξπατς που γνώρισες, μια χαρά έχουν γαλουχηθεί με μπρητις σουπρημασυ ψευδαισθήσεις και οι νεαροί, κάθε μηντιακή αναφορά σε επιστήμες, μηχανική, τέχνη, αθλητισμό όζει σωβινισμό και εαρλ γκρεη
- Northern Spirit
Η αληθεια ειναι οτι οι νεοτεροι συνειδητοποιουνε οτι για να δουλεψουνε η να αγορασουνε σπτι στην Ευρωπη, σε οποιαδηποτε απο τις 27 χωρες της, θα χρειαζονται βιζα.Αυτο οταν γινει κανονας μετα το μπρεξιτ θα χτυπησει πολλους πχ μεγαλο κομματι βρετανων που σταγεραματα ψαχνουνε να αγορασουνε σπιτια σε Ισπανια ή γενικοτερα την Μεσογειο.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Δεκ 2018, 10:52Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα (νεαροί, επιστήμονες κλπ) που έφυγαν από ΗΒ και ήρθαν Γερμανία τα τελευταία χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Δεκ 2018, 00:40Ναι μωρε νταααααξ τώρα...
Το ότι κάνει Άγγλος κάτι τέτοιο σημαίνει πολλά. Δεν είναι λαός γκασταρμπάιτερ όπως εμείς. Οι νεαροί είναι δικαίως οργισμένοι με τους χουντόγερους της Daily Mail που τους γάμησαν το μέλλον χωρίς κανέναν λόγο πέρα από χολή και ρατσισμό.
Όλη αυτή η δυσαρέσκεια δε θα ξεχαστεί. Το ΗΒ έβαλε κοινωνική βόμβα στα θεμέλια του και τα αποτελέσματα του διχασμού θα τα βλέπουμε για δεκαετιες.
Οι σκληροπυρηνικοι μπρεξιτερς δεν τα σκεφτονται αυτα ακομη αλλα θα προκυψουνε στο μελλον..
Υπαρχει ενα σεναριο να χαλαρωσουνε οι διζες με ΗΠΑ, Καναδα κλπ...Αν οντως προκυψει ισως ισορροπησουνε καπως τα πραγματα, αν οχι θα πεσει τρελλη μουρμουρα μετα το μπρεξιτ.
προσωπικά έχω σοκαριστεί από το χαμηλό επίπεδο των βρετανών. Αφού να σκεφτείτε τους θεωρώ (σαν μέσο όρο φυσικά) χειρότερους από τους Ελ και αυτό δεν το λέω πολύ συχνά. Ειδικά οι συντηρητικοί πολιτικοί είναι κάτι ανάμεσα σε Μακελειό και Spice Girls.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 27 Απαντήσεις