!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κι όμως. Δεν είναι το Ισλαμαμπάντ, είναι η Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Κι όμως. Δεν είναι το Ισλαμαμπάντ, είναι η Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 21:14
nostromos έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:22
Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:16 Fysika ειναι ευρεως γνωστο οτι προερχονται απο την ευρυτερη περιοχη της σημερινης Μογγολιας οι πρωτοτουρκοι.
Δλδ ηταν ενα ασιατικο φυλο με ασιατικα χαρακτηριστικα.

Μικρη σημασια εχει αυτο για το νημα αλλα το ποσταρω ετσι για τη γευση.
Και για αυτο φυσικα επικρατησαν στην μεση ανατολη και ανατολικη ευρωπη, ακριβως λογω της πολεμικης και οπλικης τους ανωτερωτητας καθως κατειχαν και αυτοι αριστα την τεχνη του εφιππου τοξοτη οπως και οι συγγενεις τους μογγολοι.
καλα ολα αυτα ... πες μας τωρα στη Σουδια που ζεις σε αντιμετωπιζουν σαν κατσιβελο ...?
Οχι , κατσιβελε.
δεν σε βλεπουν σαν ανθυποβαλκανιο μαυριδερο επαιτη επιδοματων ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

nostromos έγραψε: 21 Απρ 2025, 22:44
nostromos έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:22

καλα ολα αυτα ... πες μας τωρα στη Σουδια που ζεις σε αντιμετωπιζουν σαν κατσιβελο ...?
Οχι , κατσιβελε.
Οχι, γιατι; Ζηλευεις;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 22:48
nostromos έγραψε: 21 Απρ 2025, 22:44

Οχι , κατσιβελε.
Οχι, γιατι; Ζηλευεις;
γιατι εσυ παλιοτερα μας εγραφες οτι ετσι μας βλεπουν ... τωρα εσυ μας εκπροσωπεις στη χωρα των ξανθων ...πες μας οτι εισαι και ξανθος με γαλανα ματια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 14:51
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2025, 13:38
Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 11:14 Κανενας ρατσισμος παρα τον οχετο βλακειας σου. Οι τουρκοι προηλθαν απο τη μογγολια, η γλωσσα τους ανηκει στην μογγολικη οικογενεια και ειχαν ξεκαθαρα μογγολικα χαρακτηριστικα , αυτο κανενας λογικος δεν το αρνειται ουτε καν οι ιδιοι και ειναι και υπερηφανοι γιαυτο.
Σταμάτα να επιδεικνύεις την απέραντη άγνοιά σου και ξόδεψε λίγο χρόνο να μορφωθείς έστω και στα γεράματά σου. Τραβάω τα μαλλιά μου με τις μαλακίες που γράφεις.

Οι Τούρκικες γλώσσες είναι ολόκληρη οικογένεια γλωσσών, όπως και οι Μογγολικές και είναι τελείως άσχετες γλωσσικές οικογένειες. Έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όσο οι Ινδοευρωπαϊκές με τις Αφροασιατικές.

Ούτε ήρθαν οι Τούρκοι από την Μογγολία ούτε μιλάνε μογγολική γλώσσα ούτε είναι μογγολικό φύλο.

ΔΙΑ. ΒΑ. ΣΕ. Ως πότε θα είσαι αμόρφωτος;
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Turkish_language

Εδω παντως αλλα γραφει. Οτι δλδ η πρωτοτουρκικη γλωσα πρπερχεται απο τη μογγολια, το λικνο των πρωτοτουρκων.
Σιγουρα καμουν λαθος ε?
Πουθενά δεν γράφει τέτοιο πράγμα, ηλίθιε. Οι τουρκικές και οι μογγολικές γλώσσες είναι ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2025, 23:43
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2025, 13:38

Σταμάτα να επιδεικνύεις την απέραντη άγνοιά σου και ξόδεψε λίγο χρόνο να μορφωθείς έστω και στα γεράματά σου. Τραβάω τα μαλλιά μου με τις μαλακίες που γράφεις.

Οι Τούρκικες γλώσσες είναι ολόκληρη οικογένεια γλωσσών, όπως και οι Μογγολικές και είναι τελείως άσχετες γλωσσικές οικογένειες. Έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όσο οι Ινδοευρωπαϊκές με τις Αφροασιατικές.

Ούτε ήρθαν οι Τούρκοι από την Μογγολία ούτε μιλάνε μογγολική γλώσσα ούτε είναι μογγολικό φύλο.

ΔΙΑ. ΒΑ. ΣΕ. Ως πότε θα είσαι αμόρφωτος;

Εδω παντως αλλα γραφει. Οτι δλδ η πρωτοτουρκικη γλωσα πρπερχεται απο τη μογγολια, το λικνο των πρωτοτουρκων.
Σιγουρα καμουν λαθος ε?
Πουθενά δεν γράφει τέτοιο πράγμα, ηλίθιε. Οι τουρκικές και οι μογγολικές γλώσσες είναι ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
γραφει οτι ειναι συγγενεις γλωσσες αλλα παραταυτα το ποηντ μου ηταν οτι οι τουρκοι και η γλωσσα τους αρχικα προηλθαν απο την ευρυτερη περιοχη της μογγολιας. Καταπιε το και παρε μια βαθια ανασα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 23:46

Σιγουρα καμουν λαθος ε?
γραφει οτι ειναι συγγενεις γλωσσες αλλα παραταυτα το ποηντ μου ηταν οτι οι τουρκοι και η γλωσσα τους αρχικα προηλθαν απο την ευρυτερη περιοχη της μογγολιας. Καταπιε το και παρε μια βαθια ανασα.
Δεν γράφει πουθενά ότι είναι συγγενείς γλώσσες. Είναι τελείως άσχετες μεταξύ τους γλωσσικές οικογένειες και δεν ήταν αυτό το πόιντ σου, είπες ότι ήταν μογγολικό φύλο, που δεν είναι, και μιλάνε μογγολική γλώσσα, που δεν μιλάνε.

Ένα μάτσο ανιστόρητες μαλακίες είπες, με μπόλικο ρατσισμό για σχιστά μάτια και λοιπές πίπες.

Μάθε να το βουλώνεις όταν λες πίπες. Δεν χρειάζεται να περιφέρεις την αμάθειά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

παντως στην κεντρική Ασία όντως παίζουν σχιστά μάτια, αλλά είναι variable η φάση. Μπορεί να παίξει ακόμα κ φάση σχιστό μάτι αλλά μπλε χρώμα. Άλλοι μοιάζουν όντως Μογγόλοι ή Κινέζοι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

φατε δυση :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Απρ 2025, 11:26 παντως στην κεντρική Ασία όντως παίζουν σχιστά μάτια, αλλά είναι variable η φάση. Μπορεί να παίξει ακόμα κ φάση σχιστό μάτι αλλά μπλε χρώμα. Άλλοι μοιάζουν όντως Μογγόλοι ή Κινέζοι
Παίζουν στην Κεντρική Ασία. Έχει επιστημονική ονομασία αυτό. Και στην Ευρώπη παίζουν, ακόμη και στην Σουηδία, αλλά σπανιότερα. Είναι ρατσιστικό στερεότυπο όμως ότι οι Τούρκοι ήταν Μογγόλοι και είχαν σχιστά μάτια. Καταρχήν υπήρξαν δεκάδες διαφορετικά τουρκικά φύλα με δεκάδες διαφορετικές γλώσσες, όπως είχαμε στην Ευρώπη δεκάδες κελτικά φύλα με δεκάδες διαφορετικές γλώσσες. Τα τουρκικά φύλα που κατέληξαν στην σημερινή Τουρκία προέρχονται από πολλές διαφορετικές περιοχές της Ασίας.

Και φυσικά το γεγονός ότι κάποια φύλα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μογγολίας δεν σημαίνει ότι είναι μογγολικά φύλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2025, 11:33
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Απρ 2025, 11:26 παντως στην κεντρική Ασία όντως παίζουν σχιστά μάτια, αλλά είναι variable η φάση. Μπορεί να παίξει ακόμα κ φάση σχιστό μάτι αλλά μπλε χρώμα. Άλλοι μοιάζουν όντως Μογγόλοι ή Κινέζοι
Παίζουν στην Κεντρική Ασία. Έχει επιστημονική ονομασία αυτό. Και στην Ευρώπη παίζουν, ακόμη και στην Σουηδία, αλλά σπανιότερα. Είναι ρατσιστικό στερεότυπο όμως ότι οι Τούρκοι ήταν Μογγόλοι και είχαν σχιστά μάτια. Καταρχήν υπήρξαν δεκάδες διαφορετικά τουρκικά φύλα με δεκάδες διαφορετικές γλώσσες, όπως είχαμε στην Ευρώπη δεκάδες κελτικά φύλα με δεκάδες διαφορετικές γλώσσες. Τα τουρκικά φύλα που κατέληξαν στην σημερινή Τουρκία προέρχονται από πολλές διαφορετικές περιοχές της Ασίας.

Και φυσικά το γεγονός ότι κάποια φύλα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μογγολίας δεν σημαίνει ότι είναι μογγολικά φύλα.
ειναι σαν να λες οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ νοτιων ελληνων και βορειων ελληνων
η τουρκικη φυλη ή καλυτερα να την πω ορδη ειναι μια απο τις πολλες που ακολουθησαν τον τζεκιν χαν
μεχρι στο σημερινο ιραν και απο εκει διαχωρισθηκαν και ακολουθησαν μια αυτονομη πορεια
φτανοντας στην ανατολια ..σαφως εχουν και μογγολικες ριζες καθοτι η μογγολια ηταν διασπαρτη
απο υποομαδες
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2025, 11:10
Οργισμένος έγραψε: 21 Απρ 2025, 23:46

Δεν γράφει πουθενά ότι είναι συγγενείς γλώσσες. Είναι τελείως άσχετες μεταξύ τους γλωσσικές οικογένειες και δεν ήταν αυτό το πόιντ σου, είπες ότι ήταν μογγολικό φύλο, που δεν είναι, και μιλάνε μογγολική γλώσσα, που δεν μιλάνε.

Ένα μάτσο ανιστόρητες μαλακίες είπες, με μπόλικο ρατσισμό για σχιστά μάτια και λοιπές πίπες.

Μάθε να το βουλώνεις όταν λες πίπες. Δεν χρειάζεται να περιφέρεις την αμάθειά σου.
Mayro derma , σχιστα ματια, χονδρες μυτες, μικρο υψος, γαλαζια ματια κτλ κτλ ειναι σωματικα ή και φυλετικα χαρακτηριστικα. Ρατσιστικα ειναι μονο στο μυαλο σου. Συνελθε βλημα, εγω δεν θεωρω τους τρανς ως ψυχικα αρρωστους οπως εσυ, εκτος κι αν αλλαξες γνωμη.

Απο κει και περα το ποηντ μου ειναι οτι οι πρωτο τουρκοι προερχονται απο την περιοχη της μογγολιας, χωνεψε το και ασε τα χαζα.

Ηρθαν στην Ανατολια απο την ευρυτερη περιοχη της μογγολιας και ειχαν ασιατικα μογγολικα χαρακτηριστικα δλδ σχιστα ματια κτλ. Παρολα αυτα λογω του μικρου πληθυσμου τους, αν και στρατιωτικα ανωτεροι, νομοτελειακα αφομοιωθηκαν με τους πληθυσμους της ανατολιας και πλεον δεν εχουν τα αρχικα φυλετικα του χαρακτηριστικα, κατι που ειναι συνηθες στην ανθρωπινη ιστορια.
Δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας ωστε να μην κατανοεις κατι το τοσο απλο. ΟΧΙ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κανονικά εδώ είναι το σημείο που το βουλώνεις, ζητάς συγγνώμη για τις μαλακίες που είπες και τραβάς να διαβάσεις ανθρωπολογία και ιστορία αντί να είσαι πίθηκος.

Αντ' αυτού, επειδή εκτός από αμόρφωτος είσαι και θρασύς, βγάζεις γλώσσα για τις μαλακίες που είπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”