!!! DEVELOPMENT MODE !!!
U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
Re: U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
χαλασατε το γιαννοπουλο που κσεραμε ?

ε και βέβαια είμαι σε άρνηση, δεν μου αρέσει που ο αγαπημένος μου ποταπός ψεύτης χάζεψε. Θα λεω οτι ειναι ενας άλλος, ο ηλίθιος δίδυμος αδελφός του. Μπορεί να φταίει που κανει πολυ παρέα με τον οττο.
Μπορεί να είχε γίνει πιστευτό αν δεν ήταν ο [user]George_V[/user] να ανακαλύψει τη φωτογραφία επειδή ετην είχε δει στο φόρουμ απ' όπου τη ξεσήκωσε ο φιδέμπορας. Ήταν κάτι που δε μπορούσε να το προβλέψει.Echelon έγραψε: 31 Μαρ 2025, 13:33 Βρε εγώ σας το λέω, αυτός δεν είναι ο Γιαννάκης ο Γιαννόπουλας. Τον Γιαννάκη τον Γιαννόπουλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον κάνουν ροδέλα από την 2η μόλις σελίδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οχι εμείς, η αρκούδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μακάρι να ηταν τόσο άτυχος. Νομίζω απλά δεν ηξερε οτι υπαρχει το google lens, γιατί ειναι ψεύτης τεχνολογικά αναλφάβητος. Κάνε δεξι κλικ και αναζήτηση με google lens πανω στην εικονα που ανέβασε ο γγ στο πρώτο ποστ, βγαινει του Γιώργου πρώτη με το λινκ στο φορουμ με τις σφραγίδες.Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2025, 15:25Μπορεί να είχε γίνει πιστευτό αν δεν ήταν ο [user]George_V[/user] να ανακαλύψει τη φωτογραφία επειδή ετην είχε δει στο φόρουμ απ' όπου τη ξεσήκωσε ο φιδέμπορας. Ήταν κάτι που δε μπορούσε να το προβλέψει.Echelon έγραψε: 31 Μαρ 2025, 13:33 Βρε εγώ σας το λέω, αυτός δεν είναι ο Γιαννάκης ο Γιαννόπουλας. Τον Γιαννάκη τον Γιαννόπουλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον κάνουν ροδέλα από την 2η μόλις σελίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σεβασμος στον κυριο Πιλαβιο μιλαμε για προτυπο
Γιαννόπουλε, θα ξεκινήσεις και κάποιο νήμα για τα σουίνγκερς κλάμπ που έλεγες οτι πηγαίνεις? Το ρωτάω επειδή σε αμφισβήτησαν και σ' αυτά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μόνο που δεν είναι ακριβώς κουβάς.Ναύτης έγραψε: 31 Μαρ 2025, 12:05fixedSeaHawk έγραψε: 31 Μαρ 2025, 10:02 Ας παρουμε το θεωρητικο ενδεχομενο να ην εχω παει ποτε στην Βουλγαρια την συγκεκριμενη περιοδο
Οποιος μιλαει για παλαστογραφια δεν γνωριζει τι εστι πλαστογραφια και εκτος απο τερμα ηλιθιος ειναι και αισχρος συκοφαντης
Πλαστογραφία
Αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση
Η αντικειμενική υπόσταση της πλαστογραφίας στοιχειοθετείται όταν:
ο δράστης καταρτίζει απαρχής έγγραφο, το οποίο αυτός εμφανίζει ότι καταρτίστηκε από άλλονΑΠ Ποιν. 1093/2010άρ. 216 παρ. 1 ΠΚ, ή
ο δράστης νοθεύει γνήσιο έγγραφοΑΠ Ποιν. 1093/2010άρ. 216 παρ. 1 ΠΚ.
Η υποκειμενική υπόσταση της πλαστογραφίας στοιχειοθετείται όταν:
ο δράστης γνώριζε και ήθελε να παραχθούν τα πραγματικά περιστατικά που απαρτίζουν την αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματοςΠλ.Ολομ. ΑΠ Ποιν. 1/2018άρ. 216 παρ. 1 ΠΚ, και
ο δράστης είχε σκοπό να παραπλανήσει άλλον με τη χρήση του πλαστού ή νοθευμένου εγγράφου για γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειεςΠλ.Ολομ. ΑΠ Ποιν. 1/2018άρ. 216 παρ. 1 ΠΚ.
Καλο θα ειναι καποιοι που εχουν παρει φορα ,πολυ μεγαλη και αδικαιολογητη φορα,σε σημειο να βριζουν αισχρα και να συκοφαντουν να αρχισουν να βαζουν οπισθεν
![]()
Κουβάς είναι όταν έχει πειστεί κι ο ίδιος από μια ψεύτικη είδηση, και τη βάζει θεωρώντας οτι είναι αληθινή. Εδώ είναι απόπειρα εξαπάτησης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΝιάουSeaHawk έγραψε: 22 Μαρ 2025, 23:12
Παρασκευη 1/9/1989 βραδυ περασαμε τα συνορα του Προμαχωνα.
Συνεργειο ατομων με τα εργαλεια μας με ενα Opel Kaddet Caravan
Μια κλουβα Ford Transit η οποια κουβαλουσε 9 κλιματιστικα μηχανηματα στην οποια επεβαινε ενας οδηγος και το τριτο ατομο του συνεργειου.
Ενα BMW 5 Series (E34) στο οποιο επεβαιναν δυο ατομα της εταιρειας που εκανε την πωληση στους Αμερικανους και το τεταρτο ατομο του συνεργειου μας.
Μολις περασαμε τα συνορα μας περιμεναν δυο περιπολικα τα οποια μας πηγαν συνοδεια στην Σοφια.
Η δουλεια που αναλαβαμε ηταν η εξης.
Αποξηλωση 6 κλιματιστικων μοναδων τυπου monodlock παλαια τεχνολογιας του Ανατολικου block και τοποθετηση 9 κλιματιστικων τυπου split Ιαπωνικης προελευσεως
Την Κυριακη 3/9/89 μπηκαμε στην Ελλαδα
Για ποιον λογο διαφοροι μαλακες μιλανε συνεχως για μερεμετια και βαψιμο πρεσβειας;
https://www.in.gr/2025/04/07/in-science ... profaneis/
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

Βρέθηκε η αυθεντική σφραγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση