Καλέ ναι.Ποιά είμαι εγώ, που θα σας χαλάσω την νιρβάνα;Vardos έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:36Ζήτω ο βασιλιας Παυλος.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:31Mike Bassett έγραψε: 03 Απρ 2025, 09:55 Δεν θα κάνει κανένα κόμμα. Λίαν συντόμως θα αποκατασταθεί στον θρόνο του. Ζήτω ο Βασιλεύς των Ελλήνων Παύλος Β'!!!!![]()
![]()
Η μοναδική ελπίδα του έθνους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο «διάδοχος» Παύλος Ντε Γκρες θα κάνει κόμμα;
Re: Ο «διάδοχος» Παύλος Ντε Γκρες θα κάνει κόμμα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εσυ εισαι αυτη με την μαυρη κουκουλα που καταφερες να σβησουν το νημα για τον εποικισμο της Νορβηγιας
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια. Δεν θα κατσει να κυλιστει στα σκατα που λεγετα Ελ πολιτικη σκηνη με Αδωνιδες, Πολακηδες, Κωνσταντοπουλου, Καραφλους Σαμανους, Κουκουεδες (κομματικα) θρησκοληπτους και κανονικα θρησκοληπτους.
Τουτου δοθεντος ειναι προφανες οτι και για βασιλιας δεν μας κανει. Αυτες οι εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Οποτε ας τον αφησουμε στην ησυχια του να κανει τις διακοπες του κλπ.
Υ.Γ. Ειδαμε και τι ωραια που τα πηγε το φιλοβασιλικο κομμα της Εθνικης Ελπιδας στις εκλογες του 2012. 0.4% πηρε. Περαν του οτι δε θα κατσει να συγχρωτιστει με τα σκατα της Ελ πολιτικης σκηνης, δεν ειναι και ηλιθιος για να ξεφτιλιστει με 0.4% στις εκλογες.
Τουτου δοθεντος ειναι προφανες οτι και για βασιλιας δεν μας κανει. Αυτες οι εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Οποτε ας τον αφησουμε στην ησυχια του να κανει τις διακοπες του κλπ.
Υ.Γ. Ειδαμε και τι ωραια που τα πηγε το φιλοβασιλικο κομμα της Εθνικης Ελπιδας στις εκλογες του 2012. 0.4% πηρε. Περαν του οτι δε θα κατσει να συγχρωτιστει με τα σκατα της Ελ πολιτικης σκηνης, δεν ειναι και ηλιθιος για να ξεφτιλιστει με 0.4% στις εκλογες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ δυστυχώς ήρθα δεύτερη και καταϊδρωμένη. Είχε ήδη πατηθεί από άλλον πριν.Vardos έγραψε: 03 Απρ 2025, 11:40Εσυ εισαι αυτη με την μαυρη κουκουλα που καταφερες να σβησουν το νημα για τον εποικισμο της Νορβηγιας
Εννοείται πως είναι δικαίωμά μου να πατάω το κουμπάκι όταν κρίνω πως κάτι παραβιάζει κατάφωρα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δη, όταν κάποιος σαν και του λόγου σου, εντυπωσιάζεται και επικροτεί έναν κατά συρροήν δολοφόνο. Εντάξει τώρα; Καλή συνέχεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τό 'χω ξαναπεί, αν είχαμε ένα σοβαρό κράτος ο Κωνσταντίνος θα είχε διοριστεί πρέσβης εκ προσωπικοτήτων και μετά τον θάνατό του, ο Παύλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 19 Απαντήσεις