!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Και μάλιστα, κοιτώντας τον παραπάνω χάρτη και τα στατιστικά με τους ρωσόφωνους Ουκρανούς,
τους έχει ξεπατώσει ο προστάτης Πούτιν(Poo-tin)
Έχει ξεσκίσει επαρχίες που όχι μόνο είναι πλειοψηφία αλλά και εκεί που είναι συντριπτική πλειοψηφία.
Κανονικό ξεκλήρισμα λέμε. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός εκεί στη Μόσχα να του εξηγήσει του αφεντικού
ότι κάνει μαλακίες; Τους προστατεύει πιο πολύ απ το κανονικό, κακό και αυτό. Χίλιες φορές με τους Μπαντέρα.
τους έχει ξεπατώσει ο προστάτης Πούτιν(Poo-tin)
Έχει ξεσκίσει επαρχίες που όχι μόνο είναι πλειοψηφία αλλά και εκεί που είναι συντριπτική πλειοψηφία.
Κανονικό ξεκλήρισμα λέμε. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός εκεί στη Μόσχα να του εξηγήσει του αφεντικού
ότι κάνει μαλακίες; Τους προστατεύει πιο πολύ απ το κανονικό, κακό και αυτό. Χίλιες φορές με τους Μπαντέρα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Περιμενε, σε λιγο θ'ανεβασει βιντεακια ο δνα και ο χελωνος με καμια δεκαρια γιαγιαδες και αλκοολικους που υποδεχονται τους εισβολεις.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:02Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06 Τύπε δεν ξέρω τι τα κάνουν τα πλυντήρια και τα τσιπάκια οι φερόμενοι ως Ρώσοι, εγώ ξέρω ότι οι μη ρώσοι φιλοξενούνταν σε 100% Ρωσικά εδάφη, σου απέδειξα ότι όλα τα μνημεία είναι Ρώσικα, αντί να είναι ευγνώμονες στους Ρώσους που κατέχουν τα πατρικά τους εδάφη κάποιοι αποφάσισαν να αναστήσουν την σατανιστική μογγολο-χαζαρία και την είδαν απορωσοποιητές, οπότε ας εισπράξουν τα δέοντα, σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Εμ, πως; όλα πρέπει να τα ξέρεις, λίγο από όλα.
Ε, άμα είναι να καεί ο χλωρός ρωσόφωνος και ρωσικής συνείδησης ουκρανός πολίτης,Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06 σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
επειδή εκεί τριγυρνάνε και ξρά, ουκρανόφωνοι, τι να πω, καλύτερα θα περνούσε ο εωσόφωνος
με τους οπαδούς του μπαντέρα στη γειτονιά που είναι και πιο ξηγημένα παιδιά.
Τι να σου πω...
Σε είχα καταλάβει ότι είσαι στόκος ...
Μήπως είσαι και σε κανένα φάσμα, εκεί πως τα λένε οι γιατροί;
Οι ναζί και λοιποί αντιρώσοι αργά η γρήγορα αν δεν θέλουν να πάνε στα θυμαράκια θα μαζευτούν στο Λβιβ-ιστάν και θα αναλάβουν για 200χρόνια να πληρώνουν τις ζημιές του πολέμου, όλα τα υπόλοιπα να γίνουν Ρωσία, είναι δίκαιο και ηθικό.
- Esperos
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:12 Περιμενε, σε λιγο θ'ανεβασει βιντεακια ο δνα και ο χελωνος με καμια δεκαρια γιαγιαδες και αλκοολικους που υποδεχονται τους εισβολεις.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Χώροι συγκέντρωσης προσωπικού, χώροι αποθήκευσης υλικού, εργαστήρια κατασκευής ντρόουν/επισκευών για άρματα, και χίλια δυο άλλα.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:52Δεν αναφέρομαι στην ζώνη εμπλοκής, ένοπλοι από δω ένοπλοι και από κει.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:17Εμπόλεμη ζώνη είναι. Πώς θέλεις να αποκολληθούν οι ουκρανικές δυνάμεις απ' τις θέσεις τους?Περιμένουμε μια εξήγηση από τους οπαδούς λάτρες Πούτιν (Poo-tin) και λοιπές συνομοταξίες.
Γιατί ο Πούτιν (Poo-tin) βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα τους άμαχους σε περιοχές με μπλε χρώμα που
είναι κατά μεγάλο ποσοστό ρωσόφωνοι και μάλιστα ρωσικής συνείδησης;
Ρωσικής συνείδησης, σύμφωνα με τους δικούς σας ισχυρισμούς και ανακυκωμένες προπαγάνδες πάντα.
Γιατί έχει ισοπεδώσει πόλεις χωριά εργοστάσια και έχει γεμίσει τα χωράφια τους με νάρκες;
Αν ο εχθρός έχει ταμπουρωθεί σ' ένα σχολείο, εννοείται πως θα βομβαρδίσεις το σχολείο.
Άλλωστε, όπως έδειξε το παράδειγμα της Μαριούπολης, όλα αυτά ξαναφτιάχνονται.
Μιλάω για βομβαρδισμούς σε πόλεις χωριά με άμαχους, 100 - 200 και 500 χιλιόμετρα απόσταση απ το μέτωπο.
Αφού, όπως εσείς λέτε, είναι η πλειοψηφία ρωσόφωνοι και με ρωσική συνείδηση, πως βομβαρδίζεις έτσι τους δικούς σου;
Σα να πάνε οι ελληνικές ταξιαρχίες στην Κύπρο, να κάνουν απόβαση στα τουρκοκυπριακά και να ρίχνουν και βόμβες στη
Λεμεσό, την Λευκωσία, στην Πάφο... περίεργα πράγματα.
Πολύ καλύτερα θα περνούσαν οι Ουκρανοί με τους οπαδούς του μπαντέρα στη γειτονιά τους χωρίς να βομβαρδίζει
το μογγολορώσικο βαρβαρικό υποκείμενο Πούτιν (Poo-tin) , που τον έχετε και για ίνδαλμα.
Αυτό θέλω να μου εξηγήσετε.
Στην Μαριούπολη, ποιοι ζουν εκεί; Οι ίδιοι που ζούσαν και πριν; Οι ρωσόφωνοι ρωσικής συνείδησης;
Τώρα δηλαδή τους ξαναέχτισαν τα γκρεμισμένα και είναι μια χαρά όπως πρώτα και καλύτερα;
Να ερθούν και δω άμα είναι τόσο καλοί μάστορες.
Ρε συ, μη μας δουλεύετε, δεν κάνει.
Ο άλλος ο ζόμπι λέει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αυτό βρήκε να μου πει...
είστε ηλίθιοι λέμε.
Φυσικά και είναι νόμιμο να χτυπάνε και πίσω απ' τις γραμμές. Σε κάθε πόλεμο γίνεται.
Απ' την άλλη να θεωρείς οτι θα χρησιμοποιήσει πανάκριβα όπλα για να σκοτώσει αμάχους, που δεν έχουν καμία στρατιωτική αξία, είναι παρανοϊκό.
Ειδικά για αμάχους, σ' αυτό το πόλεμο πρέπει να έχουν σκοτωθεί οι λιγώτεροι απ' οποιονδήποτε άλλο πόλεμο, ακριβώς επειδή πρόκειται για ρωσόφωνους τους οποίους η Ρωσία θεωρεί δικούς της (και είναι). Βέβαια ολόκληρη η "Ουκρανία" ρωσόφωνη είναι, συμπεριλαμβανομένου και του μαλάκα Ζελένσκυ(λι).
Φίλε οι ίδοι οι Αμερικάνοι παραδέχονται πλέον οτι παίξανε και χάσανε, και λένε άντε πάμε γι' άλλα (Κίνα). Αλλά θα φάνε και κανένα λούτσο κι από 'κει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κλάψε "Μανιάτη".ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:12 Περιμενε, σε λιγο θ'ανεβασει βιντεακια ο δνα και ο χελωνος με καμια δεκαρια γιαγιαδες και αλκοολικους που υποδεχονται τους εισβολεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
Δε μιλάμε ούτε για στρατιωτικούς στόχους ούτε αποθήκευσης ούτε τίποτα, βόμβες σε πολυκατοικίες με διαμερίσματαKauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:31Χώροι συγκέντρωσης προσωπικού, χώροι αποθήκευσης υλικού, εργαστήρια κατασκευής ντρόουν/επισκευών για άρματα, και χίλια δυο άλλα.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:52Δεν αναφέρομαι στην ζώνη εμπλοκής, ένοπλοι από δω ένοπλοι και από κει.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:17
Εμπόλεμη ζώνη είναι. Πώς θέλεις να αποκολληθούν οι ουκρανικές δυνάμεις απ' τις θέσεις τους?
Αν ο εχθρός έχει ταμπουρωθεί σ' ένα σχολείο, εννοείται πως θα βομβαρδίσεις το σχολείο.
Άλλωστε, όπως έδειξε το παράδειγμα της Μαριούπολης, όλα αυτά ξαναφτιάχνονται.
Μιλάω για βομβαρδισμούς σε πόλεις χωριά με άμαχους, 100 - 200 και 500 χιλιόμετρα απόσταση απ το μέτωπο.
Αφού, όπως εσείς λέτε, είναι η πλειοψηφία ρωσόφωνοι και με ρωσική συνείδηση, πως βομβαρδίζεις έτσι τους δικούς σου;
Σα να πάνε οι ελληνικές ταξιαρχίες στην Κύπρο, να κάνουν απόβαση στα τουρκοκυπριακά και να ρίχνουν και βόμβες στη
Πολύ καλύτερα θα περνούσαν οι Ουκρανοί με τους οπαδούς του μπαντέρα στη γειτονιά τους χωρίς να βομβαρδίζει
το μογγολορώσικο βαρβαρικό υποκείμενο Πούτιν (Poo-tin) , που τον έχετε και για ίνδαλμα.
Στην Μαριούπολη, ποιοι ζουν εκεί; Οι ίδιοι που ζούσαν και πριν; Οι ρωσόφωνοι ρωσικής συνείδησης;
Τώρα δηλαδή τους ξαναέχτισαν τα γκρεμισμένα και είναι μια χαρά όπως πρώτα και καλύτερα;
Ο άλλος ο ζόμπι λέει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αυτό βρήκε να μου πει...
είστε ηλίθιοι λέμε.
Φυσικά και είναι νόμιμο να χτυπάνε και πίσω απ' τις γραμμές. Σε κάθε πόλεμο γίνεται.
Απ' την άλλη να θεωρείς οτι θα χρησιμοποιήσει πανάκριβα όπλα για να σκοτώσει αμάχους, που δεν έχουν καμία στρατιωτική αξία, είναι παρανοϊκό.
Ειδικά για αμάχους, σ' αυτό το πόλεμο πρέπει να έχουν σκοτωθεί οι λιγώτεροι απ' οποιονδήποτε άλλο πόλεμο, ακριβώς επειδή πρόκειται για ρωσόφωνους τους οποίους η Ρωσία θεωρεί δικούς της (και είναι). Βέβαια ολόκληρη η "Ουκρανία" ρωσόφωνη είναι, συμπεριλαμβανομένου και του μαλάκα Ζελένσκυ(λι).
Φίλε οι ίδοι οι Αμερικάνοι παραδέχονται πλέον οτι παίξανε και χάσανε, και λένε άντε πάμε γι' άλλα (Κίνα). Αλλά θα φάνε και κανένα λούτσο κι από 'κει.
που σκοτώνουν άμαχους. Βόμβες σε σταθμούς τραίνων που περίμενε λαός και γυναικόπαιδα, σχολεία νοσοκομεία.
Μάλιστα όταν διέκοψαν την πληροφόρηση οι ΗΠΑ προς Κίεβο, βρήκε ευκαιρία ο μούλος ο Πούτιν(Poo-tin) και έστειλε μεγάλο όγκο
από βόμβες-βομβαρδιστικα- διότι βρήκε ευκαιρία. Σκότωσε πολλούς και σε περιοχές με τίγκα στους ρωσόφωνους και ρωσικής συνείδησης.
Παρανοϊκό μπορεί να είναι αλλά η τεχνολογία τους είναι της δεκαετίας του '70, ρίχνει και ότι κάτσει.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:31"Απ' την άλλη να θεωρείς οτι θα χρησιμοποιήσει πανάκριβα όπλα για να σκοτώσει αμάχους, που δεν έχουν καμία στρατιωτική αξία, είναι παρανοϊκό."
Τα πανάκρινα όπλα είναι μόνο στις προπαγάνδες και στα άρθρα των ρωσοτρόλ. Αν είχαν πανάκριβα
και αποτελεσματικά, δεν θα κοπανιόντουσαν τρία χρόνια.
Δεν δεν, όλα αυτά που απαντάς δεν ικανοποιούν την ουσία του ερωτήματος.
Το ψέμα έρχεται και σε βρίσκει μόνο του, την αλήθεια πρέπει να ψάξεις να την βρεις και να την συνθέσεις
από τα δεδομένα που σου παρουσιάζουν οι προβοκάτορες, ότι λένε, τα ανάποδα ισχύουν ...
Λίγο παρατήρηση θέλει...
- Esperos
Σιωνιστής που χρησιμοποιεί το "Γιαχωβάς" για να μειώσει και να προσβάλει τον άλλο,Iced Earth έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:26 Τον Γιαχωβά τι τον ανεβάζεις το εσύ με το ομοφυλόφιλο της αρχαιότητας ψευδώνυμο;
περίεργο. Πρώτη φορά...
Μήπως να πας και συ για ένα φακτορι σεταπ να σου ξαναρυθμίσουν τον αλγόριθμο;
Όχι δεν κατάλαβες εσύ μάλλον.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:43Ανοικτά μέτωπα μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα συγκρίσιμα.nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 08:09Αυτή τη στιγμή εκτός από την Ουκρανία υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στη Γάζα και στη Συρία και τα δύο με άμεση εξόντωση αμάχων.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 05:44
Εδώ προκύπτει πως 40 χρόνια ΝΑΤΟ είναι ένα ΠαρασκευοΣααβατοΚύριακο του μογγολορώσου Πούτιν (Poo-tin)
και της νεοναζιστικής μογγολορωσίας. Αν δεν είσαι δικηγόρος του (Poo-tin) τότε καταδίκασέ τον, μη μας λες άλλα.
Τα μίντια ρίχνουν βόμβες σε άμαχους ή τα μογγολορωσικά κανόνια;
Και μία ερώτηση κρίσης.
Αν τα μίντια μοιράζουν σανό που το τρώνε κάποιοι, π.χ. εγώ,
πως είσαι βέβαιως πως εσύ έχεις εξαιρεθεί από το μάσημα και κατάπωση;
Αν δεν είχες φανατιστεί θα έβλεπες τι αντιμετώπιση έχει το πρώτο και τι έχει το δεύτερο.
Π.χ. Στην Γάζα, δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος είναι επιτιθέμενος, ποιος αμυνόμενος, ποιος παίρνει πρώτος τα όπλα
και ποιος είναι ο επιτελικός στόχος της κάθε πλευράς. Οι Λωριδογαζαίοι θέλουν να αφανίσουν ολόκληρο το Ισραήλ,
ούτε ειρήνη θέλουν ούτε συνθήκες ούτε τίποτα, να τους εξολοθρεύσουν εντελώς και αδιάλλακτα.
Οι Ουκρανοί όμως δεν θέλουν να αφανίσουν την μογγολορωσία ούτε πήραν πρώτοι τα όπλα.
Τους μεν Λωριδογαζαίους, δεν μπορώ να τους δω με συμπάθεια, τους δε Ισραηλίτες, έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν
να ζήσουν. Αν πρέπει να επιλέξω κάποια πλευρά, η λογική μου μου λέει είναι οι Ισραήλ. Είναι ο ισχυρότερος και στον
πόλεμο μπορεί να αδικήσει ή να υπερβάλει εις βάρος του αδύναμου, οκαυ, αλλά από όσο φαίνεται, δεν το κάνει σε
μεγάλο βαθμό.
Αν είχαν οι Ρώσοι σε μια λωρίδα δυο εκατομμύρια άοπλους Ουκρανούς, με την βαρβαρότητα και το τυφλό μίσος
που τους διέπει, και το κάζο ρεζίλι που έχουν υποστεί όλα αυτα τα χρόνια, κάνα 2-3000 ουκρανοί θα επιζούσαν μόνο.
Στην Λωριδογάζα, τα θύματα λένε είναι περίπου 60χιλ και οι 30 χιλ είναι χαμασίτες. Μια χαρά.
Στην Συρία, (και στο αφγανιστάν παλαιότερα) δεν είδα κανένα πατριώτη να αντιστέκεται σοβαρά ενάντια στον εισβολέα
όπως αντιστάθηκαν οι Ουκρανοί στον βάρβαρο νεοναζιστικό στρατό. Αυτά είναι διαφορές και δεν έχουν σχέση με ΜΜΕ και σανό.
Το ότι υπάρχουν εγκλήματα πολέμου αλλού στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογούμε ένα ακόμα στην γειτονιά μας.
Το ότι τα ΜΜΕ εστιάζουν επιλεκτικά σε συγκρούσεις που θέλουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα,
προσάρτησε εδάφη της και διαπράττει καθημερινά εγκλήματα πολέμου.
Κατάλαβες ?
Οι δημοσιογράφοι και τα βρέφη που σκοτώνουν οι Ισραηλινοί δεν είναι ξεκάθαρα;
Η αναγνώριση του τζιχαντστικού καθεστώτος, που στοιβάζει πτώματα στο δρόμο, από την ΕΕ δεν είναι ξεκάθαρη;
Και όχι δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι η Ρωσία είναι καλή, που δεν είναι, αλλά έχω αποδείξει ότι ο δικαστής, δηλαδή η Δυση, είναι το ίδιο και χερότεροι.
Ε εσύ αυτό αρνεισαι να το δεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 02 Απρ 2025, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Μάρτυρας του Ιεχωβά είναι ο Τζήμερος. Και άστα αυτά.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
Βρέφη που να τα σκοτώνουν ισραηλινοί, δεν έχω δει. Αλλά δεν έχει σημασία, μπορεί να έχεις δει εσύ.nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 20:23
Όχι δεν κατάλαβες εσύ μάλλον.
Η αναγνώριση του τζιχαντστικού καθεστώτος, που στοιβάζει πτώματα στο δρόμο, από την ΕΕ δεν είναι ξεκάθαρη;
Και όχι δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι η Ρωσία είναι καλή, που δεν είναι, αλλά έχω αποδείξει ότι ο δικαστής, δηλαδή η Δυση, είναι το ίδιο και χερότεροι.
Βανδαλισμούς όπως αυτούς που είδαμε από τους Λωριδογαζαίους εκεί με την σφαγμένη κοπέλα στην καρότσα
του ντάτσουν, ή ομήρους βρέφη μηνών, τέτοιο από Ισραήλ, δεν έχω δει.
Έχω δει όμως που περνάνε από δικαστήριο στρατιώτες για παράβαση καθήκοντος και έχω δει και ανώτατους
Δικαστές στη Χάιφα που είναι Άραβες.
Η Δύση, δεν είναι ούτε το ίδιο ούτε χειρότερη ούτε καλύτερη, είναι άλλο πράγμα. Δεν συγκρίνεται.
Έχει πιο εξελιγμένη μορφή Δημοκρατίας και τις αποφάσεις για την εξωτερική πολιτική, ή για άλλα σημαντικά θέματα,
δεν την λαμβάνει ένας δικτάτορας που είναι στην καρέκλα της εξουσίας 30 χρόνια και δεν τον κουνάει και
αποφάσισε αυτό και αυτό θα κάνει. Στην Δύση υπάρχουν θεσμοί, "χειρόφρενα", συλλογικές ευθύνες και τα λοιπά.
Μια χαρά μπορεί και η Δύση να κάνει εγκλήματα και να εξαπατήσει και να κοροϊδέψει αλλά και να αυτοκτονήσει.
Το πρόβλημά της αυτή τη στιγμή είναι η πολυφωνία, έχουμε φλέγοντα ζητήματα που θέλουν δράση χτες και αυτοί
κοπανιούνται από σύνοδο σε σύνοδο καιαπό συνδιάσκεψη σε συνάντηση...
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, την Δυτική Ευρώπη σημαδεύουν να πάνε,
πνίγονται για να πατήσουν το πόδι τους στη Γερμανία Γαλλία Βρετανία.
Επίλογος.
Το ότι υπάρχουν εγκλήματα πολέμου αλλού στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογούμε ένα ακόμα.
Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:40Δε μιλάμε ούτε για στρατιωτικούς στόχους ούτε αποθήκευσης ούτε τίποτα, βόμβες σε πολυκατοικίες με διαμερίσματαKauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:31Χώροι συγκέντρωσης προσωπικού, χώροι αποθήκευσης υλικού, εργαστήρια κατασκευής ντρόουν/επισκευών για άρματα, και χίλια δυο άλλα.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:52
Δεν αναφέρομαι στην ζώνη εμπλοκής, ένοπλοι από δω ένοπλοι και από κει.
είστε ηλίθιοι λέμε.
που σκοτώνουν άμαχους. Βόμβες σε σταθμούς τραίνων που περίμενε λαός και γυναικόπαιδα, σχολεία νοσοκομεία.
Μάλιστα όταν διέκοψαν την πληροφόρηση οι ΗΠΑ προς Κίεβο, βρήκε ευκαιρία ο μούλος ο Πούτιν(Poo-tin) και έστειλε μεγάλο όγκο
από βόμβες-βομβαρδιστικα- διότι βρήκε ευκαιρία. Σκότωσε πολλούς και σε περιοχές με τίγκα στους ρωσόφωνους και ρωσικής συνείδησης.
Παρανοϊκό μπορεί να είναι αλλά η τεχνολογία τους είναι της δεκαετίας του '70, ρίχνει και ότι κάτσει.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:31"Απ' την άλλη να θεωρείς οτι θα χρησιμοποιήσει πανάκριβα όπλα για να σκοτώσει αμάχους, που δεν έχουν καμία στρατιωτική αξία, είναι παρανοϊκό."
Τα πανάκρινα όπλα είναι μόνο στις προπαγάνδες και στα άρθρα των ρωσοτρόλ. Αν είχαν πανάκριβα
Το ψέμα έρχεται και σε βρίσκει μόνο του, την αλήθεια πρέπει να ψάξεις να την βρεις και να την συνθέσεις
από τα δεδομένα που σου παρουσιάζουν οι προβοκάτορες, ότι λένε, τα ανάποδα ισχύουν ...
Λίγο παρατήρηση θέλει...
Αντιαεροπορικοί πύραυλοι των Ουκρανών. Οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι προδρομούν το στόχο κατά πολύ, χωρίς να υπολογίζουν εδαφική διαμόρφωση, ούτε φυσικά κτήρια. Έχει συμβεί πολλές φορές, υπάρχουν και βίντεο.Δε μιλάμε ούτε για στρατιωτικούς στόχους ούτε αποθήκευσης ούτε τίποτα, βόμβες σε πολυκατοικίες με διαμερίσματα
που σκοτώνουν άμαχους.
Οι σταθμοί των τρένων είναι νόμιμος στόχος.Βόμβες σε σταθμούς τραίνων που περίμενε λαός και γυναικόπαιδα, σχολεία νοσοκομεία.
Τα σχολεία ΦΥΣΙΚΑ δε λειτουργούν, αλλά έχουν μετατραπεί σε χώρους συγκέντρωσης προσωπικού των Ουκρανών (οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέβαζαν φωτογραφίες), τα νοσοκομεία χρησιμοποιούνται για περίθαλψη τραυματιών του εχθρού. Όλα νόμιμοι στόχοι.
Υπάρχουν βίντεο φίλε, με τους πυραύλους αναχαίτησης των Ουκρανών να καρφώνονται σε κτήρια. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο με τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν τα σχολεία για χώρους συγκέντρωσης προσωπικου.από τα δεδομένα που σου παρουσιάζουν οι προβοκάτορες, ότι λένε, τα ανάποδα ισχύουν ...
Εσείς που είσαστε υπέρ της Δύσης, ο μόνος λόγος που ενοχλείστε είναι οτι το κάνουν οι Ρώσοι. Όταν ο Εβραίος σκοτώνει πραγματικά αμάχους, δε λέτε τίποτα (αν δε χαίρονται μερικοί). Επομένως δεν υπάρχει νόημα στη συζήτηση. Τα έβαλε η Δύση με την Αρκούδα και νίκησε η Αρκούδα, τελείωσε, πάει, αποδεχτείτε την ήττα και πάτε παρακάτω. Ή μάλλον, ν' αρχίσουν οι καπιταλιστές να βάζουν το χέρι στη τσέπη, όπως τη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΎμνοςEsperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:43Ανοικτά μέτωπα μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα συγκρίσιμα.nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 08:09Αυτή τη στιγμή εκτός από την Ουκρανία υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στη Γάζα και στη Συρία και τα δύο με άμεση εξόντωση αμάχων.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 05:44
Εδώ προκύπτει πως 40 χρόνια ΝΑΤΟ είναι ένα ΠαρασκευοΣααβατοΚύριακο του μογγολορώσου Πούτιν (Poo-tin)
και της νεοναζιστικής μογγολορωσίας. Αν δεν είσαι δικηγόρος του (Poo-tin) τότε καταδίκασέ τον, μη μας λες άλλα.
Τα μίντια ρίχνουν βόμβες σε άμαχους ή τα μογγολορωσικά κανόνια;
Και μία ερώτηση κρίσης.
Αν τα μίντια μοιράζουν σανό που το τρώνε κάποιοι, π.χ. εγώ,
πως είσαι βέβαιως πως εσύ έχεις εξαιρεθεί από το μάσημα και κατάπωση;
Αν δεν είχες φανατιστεί θα έβλεπες τι αντιμετώπιση έχει το πρώτο και τι έχει το δεύτερο.
Π.χ. Στην Γάζα, δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος είναι επιτιθέμενος, ποιος αμυνόμενος, ποιος παίρνει πρώτος τα όπλα
και ποιος είναι ο επιτελικός στόχος της κάθε πλευράς. Οι Λωριδογαζαίοι θέλουν να αφανίσουν ολόκληρο το Ισραήλ,
ούτε ειρήνη θέλουν ούτε συνθήκες ούτε τίποτα, να τους εξολοθρεύσουν εντελώς και αδιάλλακτα.
Οι Ουκρανοί όμως δεν θέλουν να αφανίσουν την μογγολορωσία ούτε πήραν πρώτοι τα όπλα.
Τους μεν Λωριδογαζαίους, δεν μπορώ να τους δω με συμπάθεια, τους δε Ισραηλίτες, έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν
να ζήσουν. Αν πρέπει να επιλέξω κάποια πλευρά, η λογική μου μου λέει είναι οι Ισραήλ. Είναι ο ισχυρότερος και στον
πόλεμο μπορεί να αδικήσει ή να υπερβάλει εις βάρος του αδύναμου, οκαυ, αλλά από όσο φαίνεται, δεν το κάνει σε
μεγάλο βαθμό.
Αν είχαν οι Ρώσοι σε μια λωρίδα δυο εκατομμύρια άοπλους Ουκρανούς, με την βαρβαρότητα και το τυφλό μίσος
που τους διέπει, και το κάζο ρεζίλι που έχουν υποστεί όλα αυτα τα χρόνια, κάνα 2-3000 ουκρανοί θα επιζούσαν μόνο.
Στην Λωριδογάζα, τα θύματα λένε είναι περίπου 60χιλ και οι 30 χιλ είναι χαμασίτες. Μια χαρά.
Στην Συρία, (και στο αφγανιστάν παλαιότερα) δεν είδα κανένα πατριώτη να αντιστέκεται σοβαρά ενάντια στον εισβολέα
όπως αντιστάθηκαν οι Ουκρανοί στον βάρβαρο νεοναζιστικό στρατό. Αυτά είναι διαφορές και δεν έχουν σχέση με ΜΜΕ και σανό.
Το ότι υπάρχουν εγκλήματα πολέμου αλλού στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογούμε ένα ακόμα στην γειτονιά μας.
Το ότι τα ΜΜΕ εστιάζουν επιλεκτικά σε συγκρούσεις που θέλουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα,
προσάρτησε εδάφη της και διαπράττει καθημερινά εγκλήματα πολέμου.
Κατάλαβες ?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Esperos
Όλα αυτά που περιγράφεις, είναι άκυρα και συνήθεις δικαιολογίες με έντονη γκεμπελική έμπνευση και άφθονο ναζιστικό άρωμα.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 21:24Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:40Δε μιλάμε ούτε για στρατιωτικούς στόχους ούτε αποθήκευσης ούτε τίποτα, βόμβες σε πολυκατοικίες με διαμερίσματαKauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 19:31
Χώροι συγκέντρωσης προσωπικού, χώροι αποθήκευσης υλικού, εργαστήρια κατασκευής ντρόουν/επισκευών για άρματα, και χίλια δυο άλλα.
Λίγο παρατήρηση θέλει...Αντιαεροπορικοί πύραυλοι των Ουκρανών. Οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι προδρομούν το στόχο κατά πολύ, χωρίς να υπολογίζουν εδαφική διαμόρφωση, ούτε φυσικά κτήρια. Έχει συμβεί πολλές φορές, υπάρχουν και βίντεο.Δε μιλάμε ούτε για στρατιωτικούς στόχους ούτε αποθήκευσης ούτε τίποτα, βόμβες σε πολυκατοικίες με διαμερίσματα
που σκοτώνουν άμαχους.
Οι σταθμοί των τρένων είναι νόμιμος στόχος.Βόμβες σε σταθμούς τραίνων που περίμενε λαός και γυναικόπαιδα, σχολεία νοσοκομεία.
Τα σχολεία ΦΥΣΙΚΑ δε λειτουργούν, αλλά έχουν μετατραπεί σε χώρους συγκέντρωσης προσωπικού των Ουκρανών (οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέβαζαν φωτογραφίες), τα νοσοκομεία χρησιμοποιούνται για περίθαλψη τραυματιών του εχθρού. Όλα νόμιμοι στόχοι.
Υπάρχουν βίντεο φίλε, με τους πυραύλους αναχαίτησης των Ουκρανών να καρφώνονται σε κτήρια. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο με τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν τα σχολεία για χώρους συγκέντρωσης προσωπικου.από τα δεδομένα που σου παρουσιάζουν οι προβοκάτορες, ότι λένε, τα ανάποδα ισχύουν ...
Εσείς που είσαστε υπέρ της Δύσης, ο μόνος λόγος που ενοχλείστε είναι οτι το κάνουν οι Ρώσοι. Όταν ο Εβραίος σκοτώνει πραγματικά αμάχους, δε λέτε τίποτα (αν δε χαίρονται μερικοί). Επομένως δεν υπάρχει νόημα στη συζήτηση. Τα έβαλε η Δύση με την Αρκούδα και νίκησε η Αρκούδα, τελείωσε, πάει, αποδεχτείτε την ήττα και πάτε παρακάτω. Ή μάλλον, ν' αρχίσουν οι καπιταλιστές να βάζουν το χέρι στη τσέπη, όπως τη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.
Είτε αναχαιτίζουν οι Ουκρανοί και τα συντρίμμια πέφτουν, είτε οι σταθμοί σχολεία νοσοκομεία είναι "νόμιμοι στόχοι",
είτε τα όσα περιγράφεις, σκοτώνουν ανεξέλεγκτα σε περιοχές όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι ρωσόφωνοι
(και ρωσικής συνείδησης όπως λέτε) πληθυσμοί.
Πέστε του ρωσομόγγολου ότι προστατεύει πιο πολύ απ το κανονικό, δεν κάνει.
Ξεκληρίζει ρωσόφωνες (και ρωσικής συνείδησης όπως λέτε) οικογένειες.
Ρωσόφωνες (και ρωσικής συνείδησης όπως λέτε) οικογένειες που κάνετε κοτζαμ ειδική επιχείρηση για να προστατεύσετε,
ξαφνικά είναι και νόμιμοι στόχοι και τρώνε μπόμπες στο κεφάλι νόμιμα.
Κάτι δεν έχετε υπολογίσει καλά.
Θα κρατήσω το κομμάτι αυτό, όπου παραδέχεσαι ουσιαστικά ότι η γνώση σου και η κρίση σου εξαρτάταται από το τι έχεις δει στα σαιτς και στα ΜΜΕ που παρακολουθείς.Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 21:17Βρέφη που να τα σκοτώνουν ισραηλινοί, δεν έχω δει. Αλλά δεν έχει σημασία, μπορεί να έχεις δει εσύ.nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 20:23
Όχι δεν κατάλαβες εσύ μάλλον.
Βανδαλισμούς όπως αυτούς που είδαμε από τους Λωριδογαζαίους εκεί με την σφαγμένη κοπέλα στην καρότσα
του ντάτσουν, ή ομήρους βρέφη μηνών, τέτοιο από Ισραήλ, δεν έχω δει.
Αυτό είναι και το ζήτημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1959 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-