!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

dna replication έγραψε: 02 Απρ 2025, 01:26 Sony Thang
@nxt888
The most dangerous nation on Earth is not Iran. Not North Korea. Not Russia. Not China.
It’s the one with 5,000 nukes and no conscience.
The one that views morality as a tactical liability.
The one that threatens annihilation, then calls itself a force for order.

Εικόνα
Μωρή πούστρα, περιμένουμε να μας φέρεις το εδάφιο της συμφωνίας της Βουδαπέστης
Spoiler
dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2025, 22:15
Esperos έγραψε: 31 Μαρ 2025, 20:39
dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2025, 17:52

και με επιπλέον όρο, που συστηματικά αποσιωπητε,
να μην ασκήσουν καμία πίεση οικονομική η πολιτική για να αλλάξει το καθεστως ουδετεροτητας της χώρας
Δεν υπήρχε τέτοια ρήτρα "πουστράκο" φιλαράκο μου, μας έχεις πρήξει με την ανακύκλωση της κάθε παπαριάς
και νομίζεις ότι ασχολούμαστε ή ότι δεν ξέρουμε γράμματα, να διαβάζουμε...
ουστ μωρή πούστρα στο κρεβάτι σου στα τέσσερα, να περιμένεις τον επόμενο και μη μιλάς.

Υπήρχε δέσμευση να μην πιέσουν οικονομικά ή πολιτικά ώστε να επηρεάζουν την πολιτική της Ουκρανία, κάτι που
έκανε διαρκώς και αδιαλείπτως η μπανανία μογγολορωσία των νεοναζί μπάσταρδων τελειωμένων με τις μογγολοπηδηγμένες
μογγολογλεντισμένες μανάδες.
Φυσικά αν ένας λαός, ο Ουκρανικός στην προκειμένη, επιθυμεί να ενταχθεί στην ΕΕ ή σε κάποιο άλλο συνασπισμό,
αυτό δεν αφορά της εγγυήτριες δυνάμεις.

φφφτούσου ρε πούστη γαμάρισα τα μάτια και δάκτυλα να διαβάζω τις παπαριές σου και να απαντάω σαρακοστή...
Ουστ χαμούρη....
ενα μεμοραντουμ της Βουδαπέστης που θρηνειτε ότι παραβιάστηκε, φαίνεται δεν το έχεις διαβάσει

Τις υπόλοιπες μαγκιες από κομπλεξικο τύπο με γκέι άβαταρ που νηστεύει από κρέας δεν τις δίνω σημασία
Spoiler
Για φέρτο να το διαβάσουμε μωρή πούστρα, φέρτο
Κλανιά ο Πούτιν (Poo-tin) ρίχνει και μας την φέρνεις να την δούμε, ότι νεοναζιστική μογγολορωσική παλαβομάρα
κυκλοφορεί, την κάνεις κοπι πειστ ανάρτηση, για δε φέρνεις και το μνημόνιο της Βουδαπέστης;

Χαμούρα βοθρόλυμα
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 0#p3931597
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Esperos

[user]Iced Earth [/user],[user]Kauldron[/user],[user]Pillars[/user],[user]Καραμελίτσα[/user],[user]The Rebel[/user],[user]dna replication[/user],[user]AOC[/user],[user]zteo[/user]
Περιμένουμε μια εξήγηση από τους οπαδούς λάτρες Πούτιν (Poo-tin) και λοιπές συνομοταξίες.
Γιατί ο Πούτιν (Poo-tin) βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα τους άμαχους σε περιοχές με μπλε χρώμα που
είναι κατά μεγάλο ποσοστό ρωσόφωνοι και μάλιστα ρωσικής συνείδησης;
Ρωσικής συνείδησης, σύμφωνα με τους δικούς σας ισχυρισμούς και ανακυκωμένες προπαγάνδες πάντα.
Γιατί έχει ισοπεδώσει πόλεις χωριά εργοστάσια και έχει γεμίσει τα χωράφια τους με νάρκες;
Τι είδους επιχείρηση διάσωσης από τους κακούς "ουκροναζί" είναι αυτή;
Εικόνα

Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για τους Ρωσικής συνείδησης πολίτες που ζουν σε ουκρανική επικράτεια, θα έπρεπε να τους μοιράζει
συντάξεις, επιδόματα, άτοκα δάνεια (όπως ελλάντα σε βορειοηπειρώτες επί Χότζα), βιβλία σε σχολεία και άλλα τέτοια πολλά.
Όχι να βομβαρδίζει και να σκοτώνει 100 άμαχους τυχαία, οι 90 εξ αυτών, ρωσικής συνείδησης, ώστε να πετύχει τον κακό
Ουκρανό οπαδό του μπαντέρα ανάμεσά τους;

Τι είναι; Ποντίκια; ε;

Έτσι θα σας καθαρίσει και σας αύριο μεθαύριο, όλα τα τρολάκια έχουν κακό τέλος.

Υγ
Και γιατί τους κλέβουν πλυντήρια και κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια τους ?
https://twitter.com/i/status/1901295238129369365
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 05:44
nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2025, 20:36 Δεν είμαι ο δικηγόρος του Πουτιν και ούτε με ενδιαφέρει να τον υπερασπιστώ. Ίσως είναι όντως ένας μικρός Χίτλερ.
Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που τον κατηγορούν είναι χειρότεροι. Δεν μπορείς να αγνοήσεις πως οι σύμμαχοι εχουν εισβάλλει σε πολλαπλασιες χώρες και έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους αμάχους, γιατί φυσικά τους αγαπούσαν.
Για εξήγησε μου εσύ γιατί οι ΗΠΑ, Ισραήλ Βρετανία βομβαρδίζουν άμαχους εδώ και 80 χρόνια για να τους σώσουν από τους κουμουνιστες, από τους δικτάτορες κτλ
Οχι;
Απλά τρως το σανο από τα μίντια.
Συρία, Κόσοβο, Λιβύη, Γιουγκοσλαβια, Γαζα, Αφγανισταν, Ιρακ, πρόσφατες περιπτώσεις
Εδώ προκύπτει πως 40 χρόνια ΝΑΤΟ είναι ένα ΠαρασκευοΣααβατοΚύριακο του μογγολορώσου Πούτιν (Poo-tin)
και της νεοναζιστικής μογγολορωσίας. Αν δεν είσαι δικηγόρος του (Poo-tin) τότε καταδίκασέ τον, μη μας λες άλλα.
Τα μίντια ρίχνουν βόμβες σε άμαχους ή τα μογγολορωσικά κανόνια;

Και μία ερώτηση κρίσης.
Αν τα μίντια μοιράζουν σανό που το τρώνε κάποιοι, π.χ. εγώ,
πως είσαι βέβαιως πως εσύ έχεις εξαιρεθεί από το μάσημα και κατάπωση;
Αυτή τη στιγμή εκτός από την Ουκρανία υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στη Γάζα και στη Συρία και τα δύο με άμεση εξόντωση αμάχων.
Αν δεν είχες φανατιστεί θα έβλεπες τι αντιμετώπιση έχει το πρώτο και τι έχει το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 08:09
nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2025, 20:36 Δεν είμαι ο δικηγόρος του Πουτιν και ούτε με ενδιαφέρει να τον υπερασπιστώ. Ίσως είναι όντως ένας μικρός Χίτλερ.
Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που τον κατηγορούν είναι χειρότεροι. Δεν μπορείς να αγνοήσεις πως οι σύμμαχοι εχουν εισβάλλει σε πολλαπλασιες χώρες και έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους αμάχους, γιατί φυσικά τους αγαπούσαν.
Για εξήγησε μου εσύ γιατί οι ΗΠΑ, Ισραήλ Βρετανία βομβαρδίζουν άμαχους εδώ και 80 χρόνια για να τους σώσουν από τους κουμουνιστες, από τους δικτάτορες κτλ
Οχι;
Συρία, Κόσοβο, Λιβύη, Γιουγκοσλαβια, Γαζα, Αφγανισταν, Ιρακ, πρόσφατες περιπτώσεις
Εδώ προκύπτει πως 40 χρόνια ΝΑΤΟ είναι ένα ΠαρασκευοΣααβατοΚύριακο του μογγολορώσου Πούτιν (Poo-tin)
και της νεοναζιστικής μογγολορωσίας. Αν δεν είσαι δικηγόρος του (Poo-tin) τότε καταδίκασέ τον, μη μας λες άλλα.

Και μία ερώτηση κρίσης.
Αυτή τη στιγμή εκτός από την Ουκρανία υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στη Γάζα και στη Συρία και τα δύο με άμεση εξόντωση αμάχων.
Αν δεν είχες φανατιστεί θα έβλεπες τι αντιμετώπιση έχει το πρώτο και τι έχει το δεύτερο.
Με αυτη την λογικη και εσυ αν δεν ειχες φανατιστει θα εβλεπες οτι υπαρχουν καμια εικοσαρια πολεμοι και συκρουσεις αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 06:05 [user]Iced Earth [/user],[user]Kauldron[/user],[user]Pillars[/user],[user]Καραμελίτσα[/user],[user]The Rebel[/user],[user]dna replication[/user],[user]AOC[/user],[user]zteo[/user]
Περιμένουμε μια εξήγηση από τους οπαδούς λάτρες Πούτιν (Poo-tin) και λοιπές συνομοταξίες.
Γιατί ο Πούτιν (Poo-tin) βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα τους άμαχους σε περιοχές με μπλε χρώμα που
Ρωσικής συνείδησης, σύμφωνα με τους δικούς σας ισχυρισμούς και ανακυκωμένες προπαγάνδες πάντα.
Γιατί έχει ισοπεδώσει πόλεις χωριά εργοστάσια και έχει γεμίσει τα χωράφια τους με νάρκες;
Εικόνα

Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για τους Ρωσικής συνείδησης πολίτες που ζουν σε ουκρανική επικράτεια, θα έπρεπε να τους μοιράζει
συντάξεις, επιδόματα, άτοκα δάνεια (όπως ελλάντα σε βορειοηπειρώτες επί Χότζα), βιβλία σε σχολεία και άλλα τέτοια πολλά.
Όχι να βομβαρδίζει και να σκοτώνει 100 άμαχους τυχαία, οι 90 εξ αυτών, ρωσικής συνείδησης, ώστε να πετύχει τον κακό

Τι είναι; Ποντίκια; ε;

Υγ
Τύπε δεν ξέρω τι τα κάνουν τα πλυντήρια και τα τσιπάκια οι φερόμενοι ως Ρώσοι, εγώ ξέρω ότι οι μη ρώσοι φιλοξενούνταν σε 100% Ρωσικά εδάφη, σου απέδειξα ότι όλα τα μνημεία είναι Ρώσικα, αντί να είναι ευγνώμονες στους Ρώσους που κατέχουν τα πατρικά τους εδάφη κάποιοι αποφάσισαν να αναστήσουν την σατανιστική μογγολο-χαζαρία και την είδαν απορωσοποιητές, οπότε ας εισπράξουν τα δέοντα, σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Το Κόκκινο Λίμαν έτοιμο να επιστρέψει στην μαμά Ρωσία!

Σύμφωνα με Δυτικές πηγές.

https://twitter.com/GeromanAT/status/19 ... 8757779527
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εμπόλεμη ζώνη είναι. Πώς θέλεις να αποκολληθούν οι ουκρανικές δυνάμεις απ' τις θέσεις τους?
Αν ο εχθρός έχει ταμπουρωθεί σ' ένα σχολείο, εννοείται πως θα βομβαρδίσεις το σχολείο.

Άλλωστε, όπως έδειξε το παράδειγμα της Μαριούπολης, όλα αυτά ξαναφτιάχνονται.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:01

Και μία ερώτηση κρίσης.
Με αυτη την λογικη και εσυ αν δεν ειχες φανατιστει θα εβλεπες οτι υπαρχουν καμια εικοσαρια πολεμοι και συκρουσεις αυτη τη στιγμη.
Βέβαια εγώ λέω άλλο εσύ λες άλλο ως φανατικός βέβαια
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

nyxtovios έγραψε: 02 Απρ 2025, 15:22
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:01
Βέβαια εγώ λέω άλλο εσύ λες άλλο ως φανατικός βέβαια
Το ιδιο πραγμα λεμε. Οτι τα μιντια δε καλυπτουν ή αντιμετωπιζουν ολα τα γεγονοτα ισαξια. Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Οχι;

Και μία ερώτηση κρίσης.
Ανοικτά μέτωπα μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα συγκρίσιμα.
Π.χ. Στην Γάζα, δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος είναι επιτιθέμενος, ποιος αμυνόμενος, ποιος παίρνει πρώτος τα όπλα
και ποιος είναι ο επιτελικός στόχος της κάθε πλευράς. Οι Λωριδογαζαίοι θέλουν να αφανίσουν ολόκληρο το Ισραήλ,
ούτε ειρήνη θέλουν ούτε συνθήκες ούτε τίποτα, να τους εξολοθρεύσουν εντελώς και αδιάλλακτα.
Οι Ουκρανοί όμως δεν θέλουν να αφανίσουν την μογγολορωσία ούτε πήραν πρώτοι τα όπλα.

Τους μεν Λωριδογαζαίους, δεν μπορώ να τους δω με συμπάθεια, τους δε Ισραηλίτες, έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν
να ζήσουν. Αν πρέπει να επιλέξω κάποια πλευρά, η λογική μου μου λέει είναι οι Ισραήλ. Είναι ο ισχυρότερος και στον
πόλεμο μπορεί να αδικήσει ή να υπερβάλει εις βάρος του αδύναμου, οκαυ, αλλά από όσο φαίνεται, δεν το κάνει σε
μεγάλο βαθμό.
Αν είχαν οι Ρώσοι σε μια λωρίδα δυο εκατομμύρια άοπλους Ουκρανούς, με την βαρβαρότητα και το τυφλό μίσος
που τους διέπει, και το κάζο ρεζίλι που έχουν υποστεί όλα αυτα τα χρόνια, κάνα 2-3000 ουκρανοί θα επιζούσαν μόνο.
Στην Λωριδογάζα, τα θύματα λένε είναι περίπου 60χιλ και οι 30 χιλ είναι χαμασίτες. Μια χαρά.

Στην Συρία, (και στο αφγανιστάν παλαιότερα) δεν είδα κανένα πατριώτη να αντιστέκεται σοβαρά ενάντια στον εισβολέα
όπως αντιστάθηκαν οι Ουκρανοί στον βάρβαρο νεοναζιστικό στρατό. Αυτά είναι διαφορές και δεν έχουν σχέση με ΜΜΕ και σανό.

Το ότι υπάρχουν εγκλήματα πολέμου αλλού στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογούμε ένα ακόμα στην γειτονιά μας.
Το ότι τα ΜΜΕ εστιάζουν επιλεκτικά σε συγκρούσεις που θέλουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα,
προσάρτησε εδάφη της και διαπράττει καθημερινά εγκλήματα πολέμου.

Κατάλαβες ?
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:43

Και μία ερώτηση κρίσης.
Ανοικτά μέτωπα μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα συγκρίσιμα.
Π.χ. Στην Γάζα, δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος είναι επιτιθέμενος, ποιος αμυνόμενος, ποιος παίρνει πρώτος τα όπλα
και ποιος είναι ο επιτελικός στόχος της κάθε πλευράς. Οι Λωριδογαζαίοι θέλουν να αφανίσουν ολόκληρο το Ισραήλ,
ούτε ειρήνη θέλουν ούτε συνθήκες ούτε τίποτα, να τους εξολοθρεύσουν εντελώς και αδιάλλακτα.
Οι Ουκρανοί όμως δεν θέλουν να αφανίσουν την μογγολορωσία ούτε πήραν πρώτοι τα όπλα.

Τους μεν Λωριδογαζαίους, δεν μπορώ να τους δω με συμπάθεια, τους δε Ισραηλίτες, έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν
να ζήσουν. Αν πρέπει να επιλέξω κάποια πλευρά, η λογική μου μου λέει είναι οι Ισραήλ. Είναι ο ισχυρότερος και στον
πόλεμο μπορεί να αδικήσει ή να υπερβάλει εις βάρος του αδύναμου, οκαυ, αλλά από όσο φαίνεται, δεν το κάνει σε
μεγάλο βαθμό.
Αν είχαν οι Ρώσοι σε μια λωρίδα δυο εκατομμύρια άοπλους Ουκρανούς, με την βαρβαρότητα και το τυφλό μίσος
που τους διέπει, και το κάζο ρεζίλι που έχουν υποστεί όλα αυτα τα χρόνια, κάνα 2-3000 ουκρανοί θα επιζούσαν μόνο.
Στην Λωριδογάζα, τα θύματα λένε είναι περίπου 60χιλ και οι 30 χιλ είναι χαμασίτες. Μια χαρά.

Στην Συρία, (και στο αφγανιστάν παλαιότερα) δεν είδα κανένα πατριώτη να αντιστέκεται σοβαρά ενάντια στον εισβολέα
όπως αντιστάθηκαν οι Ουκρανοί στον βάρβαρο νεοναζιστικό στρατό. Αυτά είναι διαφορές και δεν έχουν σχέση με ΜΜΕ και σανό.

Το ότι υπάρχουν εγκλήματα πολέμου αλλού στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογούμε ένα ακόμα στην γειτονιά μας.
Το ότι τα ΜΜΕ εστιάζουν επιλεκτικά σε συγκρούσεις που θέλουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα,
προσάρτησε εδάφη της και διαπράττει καθημερινά εγκλήματα πολέμου.

Κατάλαβες ?
Μαλακίες γράφεις.

Σιωνιστής είμαι, αλλά το κράτος του Ισραήλ δεν δημιουργήθηκε αναίμακτα και συνεχίζει να επεκτείνεται με χρήση ωμής στρατιωτικής βίας. Έτσι θέλει το Ταλμούδ, έτσι θα γίνει. Είναι Θεάρεστο έργο.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Άβαταρ μέλους
Esperos

Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:17
Εμπόλεμη ζώνη είναι. Πώς θέλεις να αποκολληθούν οι ουκρανικές δυνάμεις απ' τις θέσεις τους?
Αν ο εχθρός έχει ταμπουρωθεί σ' ένα σχολείο, εννοείται πως θα βομβαρδίσεις το σχολείο.

Άλλωστε, όπως έδειξε το παράδειγμα της Μαριούπολης, όλα αυτά ξαναφτιάχνονται.
Δεν αναφέρομαι στην ζώνη εμπλοκής, ένοπλοι από δω ένοπλοι και από κει.
Μιλάω για βομβαρδισμούς σε πόλεις χωριά με άμαχους, 100 - 200 και 500 χιλιόμετρα απόσταση απ το μέτωπο.

Αφού, όπως εσείς λέτε, είναι η πλειοψηφία ρωσόφωνοι και με ρωσική συνείδηση, πως βομβαρδίζεις έτσι τους δικούς σου;
Σα να πάνε οι ελληνικές ταξιαρχίες στην Κύπρο, να κάνουν απόβαση στα τουρκοκυπριακά και να ρίχνουν και βόμβες στη
Λεμεσό, την Λευκωσία, στην Πάφο... περίεργα πράγματα.

Πολύ καλύτερα θα περνούσαν οι Ουκρανοί με τους οπαδούς του μπαντέρα στη γειτονιά τους χωρίς να βομβαρδίζει
το μογγολορώσικο βαρβαρικό υποκείμενο Πούτιν (Poo-tin) , που τον έχετε και για ίνδαλμα.

Αυτό θέλω να μου εξηγήσετε.

Στην Μαριούπολη, ποιοι ζουν εκεί; Οι ίδιοι που ζούσαν και πριν; Οι ρωσόφωνοι ρωσικής συνείδησης;
Τώρα δηλαδή τους ξαναέχτισαν τα γκρεμισμένα και είναι μια χαρά όπως πρώτα και καλύτερα;
Να ερθούν και δω άμα είναι τόσο καλοί μάστορες.

Ρε συ, μη μας δουλεύετε, δεν κάνει.

Ο άλλος ο ζόμπι λέει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αυτό βρήκε να μου πει...
είστε ηλίθιοι λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 02 Απρ 2025, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Iced Earth έγραψε: 02 Απρ 2025, 18:49 Μαλακίες γράφεις.

Σιωνιστής είμαι, αλλά το κράτος του Ισραήλ δεν δημιουργήθηκε αναίμακτα και συνεχίζει να επεκτείνεται με χρήση ωμής στρατιωτικής βίας. Έτσι θέλει το Ταλμούδ, έτσι θα γίνει. Είναι Θεάρεστο έργο.

Καλά
Εσύ να μας εξηγήσεις το άλλο που σε ρώτησα και άσε με να γράφω μαλακίες.
Γιατί ο Πούτιν (Poo-tin) βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα και όποιον πάρει ο χάρος,
περιοχές που όπως ισχυρίζεστε, και λένε και τα αποτελέσματα των εκλογών,
αποτελούνται στην πειοψηφία τους από ρωσοφωνους αλλά και ρωσικής συνείδησης
πλυθυσμούς; Αφού δηλώνεις και σιωνιστής, για εξήγα μας.
Χρόνια έχω να συναντήσω Σιωνιστή.
Spoiler
Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06
Esperos έγραψε: 02 Απρ 2025, 06:05 [user]Iced Earth [/user],[user]Kauldron[/user],[user]Pillars[/user],[user]Καραμελίτσα[/user],[user]The Rebel[/user],[user]dna replication[/user],[user]AOC[/user],[user]zteo[/user]
Εικόνα

Τι είναι; Ποντίκια; ε;

Υγ
Τύπε δεν ξέρω τι τα κάνουν τα πλυντήρια και τα τσιπάκια οι φερόμενοι ως Ρώσοι, εγώ ξέρω ότι οι μη ρώσοι φιλοξενούνταν σε 100% Ρωσικά εδάφη, σου απέδειξα ότι όλα τα μνημεία είναι Ρώσικα, αντί να είναι ευγνώμονες στους Ρώσους που κατέχουν τα πατρικά τους εδάφη κάποιοι αποφάσισαν να αναστήσουν την σατανιστική μογγολο-χαζαρία και την είδαν απορωσοποιητές, οπότε ας εισπράξουν τα δέοντα, σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06 Τύπε δεν ξέρω τι τα κάνουν τα πλυντήρια και τα τσιπάκια οι φερόμενοι ως Ρώσοι, εγώ ξέρω ότι οι μη ρώσοι φιλοξενούνταν σε 100% Ρωσικά εδάφη, σου απέδειξα ότι όλα τα μνημεία είναι Ρώσικα, αντί να είναι ευγνώμονες στους Ρώσους που κατέχουν τα πατρικά τους εδάφη κάποιοι αποφάσισαν να αναστήσουν την σατανιστική μογγολο-χαζαρία και την είδαν απορωσοποιητές, οπότε ας εισπράξουν τα δέοντα, σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06 δεν ξέρω τι τα κάνουν τα πλυντήρια και τα τσιπάκια
Εμ, πως; όλα πρέπει να τα ξέρεις, λίγο από όλα.
Pillars έγραψε: 02 Απρ 2025, 12:06 σε ότι αφορά τους άμαχους μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Ε, άμα είναι να καεί ο χλωρός ρωσόφωνος και ρωσικής συνείδησης ουκρανός πολίτης,
επειδή εκεί τριγυρνάνε και τα ξερά, οι ουκρανόφωνοι, τι να πω, καλύτερα θα περνούσε ο εωσόφωνος
με τους οπαδούς του μπαντέρα στη γειτονιά που είναι και πιο ξηγημένα παιδιά.

Τι να σου πω...
Σε είχα καταλάβει ότι είσαι στόκος ...
Μήπως είσαι και σε κανένα φάσμα, εκεί πως τα λένε οι γιατροί;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”