Αναρωτήσου λοιπόν το πιο απλό, έχτισαν έστω το παραμικρό οι μη Ρώσοι σε αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς Ουκρανία, ή μήπως τα πάντα όλα, πολεοδόμηση, υποδομές, βιομηχανία, μνημεία τα έχτισαν όλα Ρώσοι αυτοκράτορες και η ΕΣΣΔ; Εξαιρούμενης πάντα της δυτικής Ουκρανίας.Esperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:56Ένα δίκιο το έχεις, αλλά δεν μπορώ να μου προσβάλουν την νοημοσύνη μουNewModelArmy έγραψε: 01 Απρ 2025, 11:09Esperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 07:08
Όλα αυτά είναι καθαρή αμόλυντη μογγολορωσική νεοναζιστική προπαγάνδα.
Χρειάζεται μόνο λίγο καθαρή σκέψη για να την ξεδιαλύνουμε.
Σαφώς και θα υπάρχουν Ουκρανοί πολίτες με μογγολορωσική συνείδηση στις επαρχίες κοντά στην μογγολορωσία.
Οι πολιτισμένοι Ουκρανοί, που γνώριζαν καλύτερα από εμάς με τι ακριβώς βαρβαρικό νεοναζιστικό εχθρό έχουν να κάνουν,
σε καμία των περιπτώσεων δεν θα παρενοχλούσαν τις μειονότητες αυτές διότι έτσι θα έδιναν αφορμές στον νεοναζί Πούτιν (Poo-tin)
και την νεοναζιστική μπανανία χώρα του για να επέμβει, θα υπονόμευαν την ειρήνη.
Αυτός που ως προβοκάτορας θα επιθυμούσε μια προβοκάτσια, παρενόχληση των μειονοτήτων, θα ήταν ο ίσιος ο μογγολορώσος ηγέτης,
γνωστή ναζιστική πρακτική. Όταν επιτέθηκαν στην Πολωνία, είχαν ντυθεί γερμανοί ναζί με πολωνικές στολές/όπλα και επιτέθηκαν
και δολοφόνησαν τα δικά τους γερμανικά φυλάκια πριστάνοντας τους Πολωνούς, άκου τι σκέφτηκαν οι βάρβαροι.
Μετά κατηγόρησαν τους Πολωνούς για την επίθεση και εισέβαλαν.
Αυτές τις προβοκάτσιες κάνουν και στην Ουκρανία.
Επαναλαμβάνω, οι ίδιοι οι Ουκρανοί, θα φρόντιζαν, όχι να ενοχλούν, αλλά να παρέχουν στις μειονότητες, επιπλέον δικαιώματα.
83% πηρε το ΝΑΙ στο δημοψηφισμα για την Ουκρανικη ανεξαρτησια το 1991 στην περιφερεια του Ντονμπας
https://en.wikipedia.org/wiki/1991_Ukra ... referendum
Ουτε καν χρειαζεται να απαντας στα τερατα και τις πιπες περι ενος υποτιθεμενου Ουκρανικου πληθυσμου ακομα και στα συνορα με τη Ρωσια που ειναι πλειοψηφια και λαχταρουσε την επανενωση με την "πατριδα".Τερατωδης ρωσοψεκ προπαγανδα βγαλμενη απο την κιλοτα της Ζαχαροβα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Γιατί ήταν άσχετο;Esperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:34Ρε φίλε, τι σχέση έχει ένα δημοψήφισμα που έγινε επί ημερών ΕΣΣΔ και το ερώτημα ήταν άσχετο ;
Και τα 2 δημοψηφίσματα είναι για ανεξαρτησία από το υφιστάμενο καθεστώς.
Το ότι δεν σου αρέσει το ένα επειδή βολεύει τον poo-tin, θα πει ότι κρίνεις με βάση τι αρέσει σε σένα και όχι τι ζητάει ο κόσμος.
Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Να πεις, ναι, εμένα δεν μου αρέσει ο poo-tin για αυτό δεν μου αρέσει και το τάδε δημοψήφισμα.
Δεν είναι αντικειμενικό και να λέμε ναι στο Κόσοβο, ή στο Μαυροβούνιο ή στην Ουκρανία το 91 τα δημοψηφίσματα είναι καλά, αλλά το 2023 στην Ουκρανία δεν είναι.
- Καραμελίτσα
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ένα δημοψήφισμα που γίνεται εντός ΕΣΣΔ και βγάζει τα γνωστά αποτελέσματα 99% υπέρ του αρχηγού,nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:52Γιατί ήταν άσχετο;
Το ότι δεν σου αρέσει το ένα επειδή βολεύει τον poo-tin, θα πει ότι κρίνεις με βάση τι αρέσει σε σένα και όχι τι ζητάει ο κόσμος.
Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Να πεις, ναι, εμένα δεν μου αρέσει ο poo-tin για αυτό δεν μου αρέσει και το τάδε δημοψήφισμα.
Δεν είναι αντικειμενικό και να λέμε ναι στο Κόσοβο, ή στο Μαυροβούνιο ή στην Ουκρανία το 91 τα δημοψηφίσματα είναι καλά, αλλά το 2023 στην Ουκρανία δεν είναι.
φυσικά και δεν τα δεχόμαστε ως γνήσιο που αποτυπώνει την λαική ετυμηγορία, πόσο μάλλον όταν και το ερώτημα είναι άσχετο.
Στην συνέχεια οι Ουκρανοί παραχώρησαν στην Κριμαία ειδικό καθεστώς.
Γενικά για δημοψηφίσματα και αυτοδιαθέσεις λαών, περισσότερα εδώ που με βρίσκουν σύμφωνο.
[youtube]https://youtu.be/4TkosSgQcBA[/youtube]
Εγώ θέλω να μου εξηγήσεις, πως είναι δυνατόν τα κίνητρα του Πούτιν (Poo-tin) είναι
να βοηθήσει την απελευθέρωση των ρωσώφωνων επαρχιών και για αυτό βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα
αδιαφορώντας αν τα θύματα είναι ρωσικών πεποιθήσεων, ισοπεδώνει ολόκληρες περιοχές, σκοτώνει \
εκτός από άμαχους, και πολλούς δικούς του μογγολορώσους... πως είναι δυνατόν να σας πείθει αυτό
το νεοναζιστικό κάθαρμα για τις αγαθές προθέσεις του;
Αν είχε 90% λαική υποστήριξη από λουγκανσκς ντονμπας κλπ, το πρώτο που θα έκανε να μην τους σκοτώνει...
Αυτά να μου εξηγήσετε
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Τον Γιαχωβά τι τον ανεβάζεις το εσύ με το ομοφυλόφιλο της αρχαιότητας ψευδώνυμο;
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
Καλά, τώρα τι θέλεις; να πάμε να δούμε ποιοι έχτιζαν;Pillars έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:49 Αναρωτήσου λοιπόν το πιο απλό, έχτισαν έστω το παραμικρό οι μη Ρώσοι σε αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς Ουκρανία, ή μήπως τα πάντα όλα, πολεοδόμηση, υποδομές, βιομηχανία, μνημεία τα έχτισαν όλα Ρώσοι αυτοκράτορες και η ΕΣΣΔ; Εξαιρούμενης πάντα της δυτικής Ουκρανίας.
Δηλαδή, μόνο οι ρώσοι είναι οι προκομένοι και οι άλλοι άχρηστοι;
Τους μογγολορώσους και τις ρωσομογγόλες, τους έχουμε δει σε τι είναι καλοί.
Για ελιές και για φράουλες, εντελώς άχρηστοι.
Μπεκρήδες του κερατά και παλιοτεμπέληδες είναι.
Για ναυτικοί, πίνουν και καπνίζουν πάνω απ τα μπαρούτια και έτσι βουλιάξανε το Μοσκβα...
Το είχαν βάλει σημάδι οι Ουκρανοί και αυτό εξαϋλώθηκε μόνο του από "ατύχημα".
τι ψάχνεις να βρεις τώρα.
Είστε ζαβλακωμένοι, και αυτά που με ρωτάς, ο προβληματισμός σου, παραπέμπει σε χρόνιες
εγκεφαλικές κακώσεις από το πολύ πιοτό , πτώσεις τραυματισμοί και σαν τον αδελφό του άδονι τον χαζό είσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 01 Απρ 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Εξήγησε μου εσύ γιατί ο Πούτιν (Poo-tin) βομβαρδίζει πληθυσμούς ρωσόφωνους με 90% ρωσική συνείδησηIced Earth έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:26 Τον Γιαχωβά τι τον ανεβάζεις το εσύ με το ομοφυλόφιλο της αρχαιότητας ψευδώνυμο;
που έχουν κάνει και τόσα δημοψηφίσματα με 95% υπερ να ενωθούν με ρωσία, γιατί τους βομβαρδίζει; ε;
Τι βαρβαρικός μογγολικός τρόπος είναι αυτός για να εξοντώσει το 10% ?
Ηλίθιοι είναι ;
Και σεις ηλίθιοι είστε που τα θεωρείτε όλα αυτά φυσιολογικά και κανονικότητα;
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Όταν θα τελειώσει ο πόλεμος και θα δούμε ποιές περιοχές θα παραμείνουν στα ορφανά του Μπαντέρα, θα δούμε ποιοί προτιμήσουν τις νέες ρωσικές περιοχές. Πολλοί "Ουκρανοί" που είναι σε Ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται να επιστρέψουν.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
Ναι αλλά δεν μου απαντάς, τι είδους επιχείρηση διάσωσης είναι αυτή που βομβαρδίζει και σκοτώνειIced Earth έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:35 Όταν θα τελειώσει ο πόλεμος και θα δούμε ποιές περιοχές θα παραμείνουν στα ορφανά του Μπαντέρα, θα δούμε ποιοί προτιμήσουν τις νέες ρωσικές περιοχές. Πολλοί "Ουκρανοί" που είναι σε Ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται να επιστρέψουν.
εκείνους που θέλει να σώσει, τους έχει ισοπεδώσει τα χωριά, έχει γεμίσει τον κόσμο εκεί με νάρκες,
μαζί έχει σκοτώσει και τόσα εκατομμύρια ρωσομογγολάκια στρατιωτάκια...
Όταν θα τελειώσει ο πόλεμος, ο Πούτιν (Poo-tin) θα έχει εξολοθρεύσει πολλά εκατομμύρια
ρωσόφωνους με ρωσική (ρωσομογγολική) συνείδηση, σύμφωνα και με τα δημοψηφίσματα.
Θα ξανακάνει δημοψηφίσματα και θα παίρνει πάλι 95% ...
Ας πάμε μια βόλτα από το tripadvisorEsperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:29Καλά, τώρα τι θέλεις; να πάμε να δούμε ποιοι έχτιζαν;Pillars έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:49 Αναρωτήσου λοιπόν το πιο απλό, έχτισαν έστω το παραμικρό οι μη Ρώσοι σε αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς Ουκρανία, ή μήπως τα πάντα όλα, πολεοδόμηση, υποδομές, βιομηχανία, μνημεία τα έχτισαν όλα Ρώσοι αυτοκράτορες και η ΕΣΣΔ; Εξαιρούμενης πάντα της δυτικής Ουκρανίας.
Για ναυτικοί, πίνουν και καπνίζουν πάνω απ τα μπαρούτια και έτσι βουλιάξανε το Μοσκβα...
Είστε ζαβλακωμένοι, και αυτά που με ρωτάς, ο προβληματισμός σου, παραπέμπει σε χρόνιες
εγκεφαλικές κακώσεις από το πολύ πιοτό , πτώσεις τραυματισμοί και σαν τον αδελφό του άδονι τον χαζό είσαι
Things to Do in Kyiv
https://www.tripadvisor.com/Attractions ... -Kyiv.html
Top Attractions in Kyiv

1. Μονή των Σπηλαίων - 1050
Οίκος Ρουρικιδών - Γιαροσλάβ Α΄ Βλαντιμιρόβιτς ο Σοφός
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE ... E%BF%CF%85
2. Άγαλμα Μητέρας Πατρίδας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B1%CF%82
Σοβιετικοί μετά τον ΒΠΠ
Αρχιτέκτονας: Βίκτορ Γιελιζάροφ (γεννημένος 1911 Pashkovo Ρωσίας)
Εκπαίδευση: Moscow Architectural Institute (State Academy)
Τον Αύγουστο του 2023, εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της απορωσοποίησης της Ουκρανίας, το εθνόσημο της Σοβιετικής Ένωσης στην ασπίδα αντικαταστάθηκε με το ουκρανικό εθνόσημο.., οι κάφροι που υποστηρίζεις
3. Saint Sophia Cathedral
11th century Designed to rival Hagia Sophia in Constantinople
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... F%8C%CF%82
4. Khreshchatyk Λεωφόρος-Κτίρια-Πλατείες
Οίκος του Σ.Χ.Γκόττορπ - Αλέξανδρος Β΄ Τσάρος της Ρωσίας
Its current design emerged in 1837 when it was planned as Kyiv's principal street by architects that included the city architect, Ludvik Stanzani [uk].[6] From 1868 banks started to be located on Khreshchatyk. The Kyiv Stock Exchange was built in 1869. The thoroughfare became one of the most famous in the Russian Empire.[7] The new City Hall [uk] was built on the street in 1874–1876. Other notable buildings constructed during this period were the Merchants' Hall, the concert hall, the Central Post Office, and the Club for Polish Noblemen. During the 1880s, its wooden-built restaurants and taverns were being replaced by stone-built multi-storey houses and shops. The street, with its departmental stores and hotels, was called "the only real street in Kiev," and, along with the city’s larger churches, became its central modern attraction for visitors.[5]
5. Andriivskyi Descent
Saint Andrew's Church 1747-1754
Οίκος των Ρομάνοφ - Ελισάβετ Αυτοκράτειρα της Ρωσίας
6. St. Michael's Golden-Domed Monastery 1108–1113
Οίκος Ρουρικιδών - Σβιατοπόλκ Β΄ του Κιέβου
Το κατέστρεψαν βέβαια οι Σοβιετικοί αλλά το ξαναάνοιξαν οι Ουκρανοί το 1999 ως αντίγραφο του αρχαίου.
Ρε συ στα τοπ 6 του tipadvisor και τα 6 είναι από Ρώσους, βαρέθηκα να προχωρήσω παρακάτω στη λίστα ...
Το Κίεβο είναι Ρωσία είναι το συμπέρασμα....
Πεστο οτι εισαι Τουρκομανιατης, τωρα εξηγειται η Μαλακια που σε δερνει..ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2025, 18:13γω κραταω απ'τη Μανη
![]()
Οταν ομως σου λενε η ΗΠΑ ειναι εγγυητρια, εσυ λες "αυτα ειναι ιστορια"![]()
Δεν είμαι ο δικηγόρος του Πουτιν και ούτε με ενδιαφέρει να τον υπερασπιστώ. Ίσως είναι όντως ένας μικρός Χίτλερ.Esperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:23Ένα δημοψήφισμα που γίνεται εντός ΕΣΣΔ και βγάζει τα γνωστά αποτελέσματα 99% υπέρ του αρχηγού,nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:52Γιατί ήταν άσχετο;Esperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:34
Ρε φίλε, τι σχέση έχει ένα δημοψήφισμα που έγινε επί ημερών ΕΣΣΔ και το ερώτημα ήταν άσχετο ;
φυσικά και δεν τα δεχόμαστε ως γνήσιο που αποτυπώνει την λαική ετυμηγορία, πόσο μάλλον όταν και το ερώτημα είναι άσχετο.
Στην συνέχεια οι Ουκρανοί παραχώρησαν στην Κριμαία ειδικό καθεστώς.
Γενικά για δημοψηφίσματα και αυτοδιαθέσεις λαών, περισσότερα εδώ που με βρίσκουν σύμφωνο.
[youtube]https://youtu.be/4TkosSgQcBA[/youtube]
Εγώ θέλω να μου εξηγήσεις, πως είναι δυνατόν τα κίνητρα του Πούτιν (Poo-tin) είναι
να βοηθήσει την απελευθέρωση των ρωσώφωνων επαρχιών και για αυτό βομβαρδίζει ανεξέλεγκτα
αδιαφορώντας αν τα θύματα είναι ρωσικών πεποιθήσεων, ισοπεδώνει ολόκληρες περιοχές, σκοτώνει \
εκτός από άμαχους, και πολλούς δικούς του μογγολορώσους... πως είναι δυνατόν να σας πείθει αυτό
το νεοναζιστικό κάθαρμα για τις αγαθές προθέσεις του;
Αν είχε 90% λαική υποστήριξη από λουγκανσκς ντονμπας κλπ, το πρώτο που θα έκανε να μην τους σκοτώνει...
Αυτά να μου εξηγήσετε
Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που τον κατηγορούν είναι χειρότεροι. Δεν μπορείς να αγνοήσεις πως οι σύμμαχοι εχουν εισβάλλει σε πολλαπλασιες χώρες και έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους αμάχους, γιατί φυσικά τους αγαπούσαν.
Για εξήγησε μου εσύ γιατί οι ΗΠΑ, Ισραήλ Βρετανία βομβαρδίζουν άμαχους εδώ και 80 χρόνια για να τους σώσουν από τους κουμουνιστες, από τους δικτάτορες κτλ
Οχι;
Απλά τρως το σανο από τα μίντια.
Συρία, Κόσοβο, Λιβύη, Γιουγκοσλαβια, Γαζα, Αφγανισταν, Ιρακ, πρόσφατες περιπτώσεις
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Sony Thang
@nxt888
The most dangerous nation on Earth is not Iran. Not North Korea. Not Russia. Not China.
It’s the one with 5,000 nukes and no conscience.
The one that views morality as a tactical liability.
The one that threatens annihilation, then calls itself a force for order.

@nxt888
The most dangerous nation on Earth is not Iran. Not North Korea. Not Russia. Not China.
It’s the one with 5,000 nukes and no conscience.
The one that views morality as a tactical liability.
The one that threatens annihilation, then calls itself a force for order.
- Esperos
Φιλαράκο, όλα αυτά που γράφεις είναι άσχετα.Pillars έγραψε: 01 Απρ 2025, 18:51Ας πάμε μια βόλτα από το tripadvisorEsperos έγραψε: 01 Απρ 2025, 17:29Καλά, τώρα τι θέλεις; να πάμε να δούμε ποιοι έχτιζαν;Pillars έγραψε: 01 Απρ 2025, 15:49 Αναρωτήσου λοιπόν το πιο απλό, έχτισαν έστω το παραμικρό οι μη Ρώσοι σε αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς Ουκρανία, ή μήπως τα πάντα όλα, πολεοδόμηση, υποδομές, βιομηχανία, μνημεία τα έχτισαν όλα Ρώσοι αυτοκράτορες και η ΕΣΣΔ; Εξαιρούμενης πάντα της δυτικής Ουκρανίας.
Things to Do in Kyiv
https://www.tripadvisor.com/Attractions ... -Kyiv.html
Top Attractions in Kyiv
1. Μονή των Σπηλαίων - 1050
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE ... E%BF%CF%85
2. Άγαλμα Μητέρας Πατρίδας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B1%CF%82
Σοβιετικοί μετά τον ΒΠΠ
Αρχιτέκτονας: Βίκτορ Γιελιζάροφ (γεννημένος 1911 Pashkovo Ρωσίας)
Εκπαίδευση: Moscow Architectural Institute (State Academy)
Τον Αύγουστο του 2023, εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της απορωσοποίησης της Ουκρανίας, το εθνόσημο της Σοβιετικής Ένωσης στην ασπίδα αντικαταστάθηκε με το ουκρανικό εθνόσημο.., οι κάφροι που υποστηρίζεις
3. Saint Sophia Cathedral
11th century Designed to rival Hagia Sophia in Constantinople
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... F%8C%CF%82
4. Khreshchatyk Λεωφόρος-Κτίρια-Πλατείες
Οίκος του Σ.Χ.Γκόττορπ - Αλέξανδρος Β΄ Τσάρος της Ρωσίας
Its current design emerged in 1837 when it was planned as Kyiv's principal street by architects that included the city architect, Ludvik Stanzani [uk].[6] From 1868 banks started to be located on Khreshchatyk. The Kyiv Stock Exchange was built in 1869. The thoroughfare became one of the most famous in the Russian Empire.[7] The new City Hall [uk] was built on the street in 1874–1876. Other notable buildings constructed during this period were the Merchants' Hall, the concert hall, the Central Post Office, and the Club for Polish Noblemen. During the 1880s, its wooden-built restaurants and taverns were being replaced by stone-built multi-storey houses and shops. The street, with its departmental stores and hotels, was called "the only real street in Kiev," and, along with the city’s larger churches, became its central modern attraction for visitors.[5]
5. Andriivskyi Descent
Saint Andrew's Church 1747-1754
Οίκος των Ρομάνοφ - Ελισάβετ Αυτοκράτειρα της Ρωσίας
6. St. Michael's Golden-Domed Monastery 1108–1113
Οίκος Ρουρικιδών - Σβιατοπόλκ Β΄ του Κιέβου
Το κατέστρεψαν βέβαια οι Σοβιετικοί αλλά το ξαναάνοιξαν οι Ουκρανοί το 1999 ως αντίγραφο του αρχαίου.
Ρε συ στα τοπ 6 του tipadvisor και τα 6 είναι από Ρώσους, βαρέθηκα να προχωρήσω παρακάτω στη λίστα ...![]()
Το Κίεβο είναι Ρωσία είναι το συμπέρασμα....![]()
Η Ρωσία ρωσομογγολία, έχει υπογράψει την συνθήκη της Βουδαπέστης όπου όχι μόνο αναγνωρίζει
τα σύνορα και την εδαφική επικράτεια της Ουκρανίας αλλά γίνεται και η εγγυήτρια δύναμη για την ακεραιότητά της.
- Esperos
Εδώ προκύπτει πως 40 χρόνια ΝΑΤΟ είναι ένα ΠαρασκευοΣααβατοΚύριακο του μογγολορώσου Πούτιν (Poo-tin)nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2025, 20:36 Δεν είμαι ο δικηγόρος του Πουτιν και ούτε με ενδιαφέρει να τον υπερασπιστώ. Ίσως είναι όντως ένας μικρός Χίτλερ.
Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που τον κατηγορούν είναι χειρότεροι. Δεν μπορείς να αγνοήσεις πως οι σύμμαχοι εχουν εισβάλλει σε πολλαπλασιες χώρες και έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους αμάχους, γιατί φυσικά τους αγαπούσαν.
Για εξήγησε μου εσύ γιατί οι ΗΠΑ, Ισραήλ Βρετανία βομβαρδίζουν άμαχους εδώ και 80 χρόνια για να τους σώσουν από τους κουμουνιστες, από τους δικτάτορες κτλ
Οχι;
Απλά τρως το σανο από τα μίντια.
Συρία, Κόσοβο, Λιβύη, Γιουγκοσλαβια, Γαζα, Αφγανισταν, Ιρακ, πρόσφατες περιπτώσεις
και της νεοναζιστικής μογγολορωσίας. Αν δεν είσαι δικηγόρος του (Poo-tin) τότε καταδίκασέ τον, μη μας λες άλλα.
Τα μίντια ρίχνουν βόμβες σε άμαχους ή τα μογγολορωσικά κανόνια;
Και μία ερώτηση κρίσης.
Αν τα μίντια μοιράζουν σανό που το τρώνε κάποιοι, π.χ. εγώ,
πως είσαι βέβαιως πως εσύ έχεις εξαιρεθεί από το μάσημα και κατάπωση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1959 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις