Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2025, 21:15
Esperos έγραψε: 31 Μαρ 2025, 20:52
Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2025, 20:46
Γαμήσι ασάλιωτο στη Νέα Τάξη και σε όποιον πούσταρδο (πούστη και μπάσταρδο) τη στηρίζει.
Δήμευση περιουσίας και καταναγκαστικά έργα σε όλα τα καπιταλιστικά μουνιά.
Ζωγραφίζεις τον Πούτιν (Poo-tin) και την συμμορία του, όσοι τέλος πάντως δε παραπάτησαν από σκάλα
ή δεν ζαλίστηκαν στο μπαλκόνι και να μετρήσουν τους ορόφους... μπράβο.
Μου αρέσει που κοπανιέστε για την "νέα τάξη", ούτε ξέρετε τι είναι αυτό,
κουφάλες άπλυτοι μογγολορώσοι που βρωμούσε το στόμα τους από νηστικομάρα, δεν είχαν να φάνε
τώρα πήραν εξουσία και κολυμπάνε στα δισεκατομμύρια, εκεί δεν σας ενοχλεί, τα διαμερίσματα του
κούλη και του χατζιδάκι σας πιάνει ένα ντελίριο.
Ουστ προβκάτορες της βλακείας ...
Ούστ εσύ ρε πούστ.
Στην Ελλάδα ζούμε, τα διαμερίσματα του ανεπάγγελτου υπουργού εργασίας και του σκατόψυχου αφεντικού του μας ενδιαφέρουν.
Ναι, οκαυ, στην Ελλάδα ζούμε αλλά εσύ μας προπαγανδίζεις τις αρετές της μογγολορωσικής εκδοχής του ναζισμού,
λατρεύεις Πούτιν (Poo-tin) ο κατεξοχήν αγράμματος άεργος κατασκοπάκος της γκαγκεμπε, με ψείρες, άπλυτος μύριζε ανθρωπίλα,
το στόμα του βρόμαγε, ο γραφειοκράτης της σοβιετίας δηλαδή το τίποτα του τίποτα, πήρε εξουσία, έγινε ζάμπλουτος,
είναι κάπως αντιφατικό να σε ενοχλεί ο Μητσοτάκης ο Χατζιδάκις και οι περιουσίες τους αλλά να λατρεύεις Πούτιν (Poo-tin).
Και κακώς λέμε μόνο για αυτά τα δύο ασπόνδυλα, ο πρωτομάστορας είναι η άλλη η καρικατούρα ο Παπαδημούλης όπως επεσήμανε
άλλος φίλος.
Η σε ενοχλεί να πλουτίζουν οι πολιτικοί όλοι, ή σου αρέσει, διάλεξε μωρή πούστρα
Ουστ πουστ
Υγ
Σε έχω παρατηρήσει και αλλού, μόλις αρχίσουμε να σχολιάζουμε τις περιουσίες των ρωσομόγγολων πουτιν (Poo-tin)
εκεί, δε σχολιάζεις, στρίβεις, σε σου κάθεται ...
Τελικά είστε οπαδοί του φθόνου και αυτό είναι το μναδικό σας κίνητρο.
Ουστ πουστ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.