Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΕΠΑ εδώ και μερικές δεκαετίες.
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου βλαξ, δυστυχώς. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε βρίσω πίσω, δεν υπάρχει λόγος νομίζω πλέον, ότι καταλαβαίνεις.
μην βαζεις στοιχημα για το τι εισαι ... τελος παντων η αποψη σου δεν ενδιαφερει κανενα
Έλα ο άνθρωπος πιστεύει ότι για την οικονομική μετανάστευση απο το Πακιστάν φταίει η....εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Άντε βγάλε άκρη...
ο τυπος ειναι τοξικος και ψαχνεται για καυγα ...εγω δεν αφηνω αναπαντητη καμια βρισια ...
Έλα ο άνθρωπος πιστεύει ότι για την οικονομική μετανάστευση απο το Πακιστάν φταίει η....εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Άντε βγάλε άκρη...
Ενω εσυ που πιστευεις οτι φταιει η woke αριστερα εισαι καλυτερος
Ποιος πιέζει για να μοιράζονται επιδόματα στους λαθρομετανάστες που έρχονται;
Ο Πακιστανος διαβασε στο internet οτι δινετε επιδομα στην Ελλαδα και αποφασισε να κανει 5000 χιλιομετρα διαδρομη. Σε ευχαριστω που αποδεικνυεις οτι εχω δικιο
Στύξ έγραψε: 22 Μαρ 2025, 01:36
Αφού οι Αμερικανοί δε μας δίνουν AGM-158 ,ας βασιστούμε στους Ισραηλινούς που μας δίνουν υποσυλλογές Spice και "μεταμορφώνουν" Μκ-84 σε όπλα ακριβείας.
τους πακιστανους της γειτονιας σου το Ισραηλ τους εφερε μπετοβλακα ...?
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου βλαξ, δυστυχώς. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε βρίσω πίσω, δεν υπάρχει λόγος νομίζω πλέον, ότι καταλαβαίνεις.
μην βαζεις στοιχημα για το τι εισαι ... τελος παντων η αποψη σου δεν ενδιαφερει κανενα
nostromos έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:53
το Ισραηλ , η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι τα μονα φυσικα αναχωματα απεναντι σε ενα ωκεανο ισλαμισμου ...
Το Ισραήλ (μαζί με τις ΕΠΑ) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γεμίσει ο τόπος (για την Ελλάδα μας ενδιαφέρει σε πρώτο και κύριο χρόνο)με μαυριδερούς, αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάποιος είναι τέρμα στόκος.
"Γελοίο υποκείμενο, δωσίλογος εγκληματίας, ένας πουθενάς της πολιτικής, ένα υποχείριο των Εβραίων, ένας γεωσκώληκας..." .