!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ozempic

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Ozempic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Οι Ρωσοψεκ και το Κρεμλινο τα εβαλαν με το πιο επιτυχημενο φαρμακευτικο σκευασμα που παραγεται στην ΕΕ.Ποιος να το περιμενε.Τα ιδια γραφουν και οι ΜAGA στο μπουρδελο του ΝοτιοΑφρικανου

Καντε μονο καμια δικη σας μουφα απομιμηση σαν το Σπουτνικ μπας και χασει κανα κιλο η εκπροσωπος τυπου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Δηλαδή αυτό είναι κάποιο οργανωμένο σχέδιο των Ρωσοψέκ και των MAGA του συγκεκριμένου που λες (δεν καταλαβα κι ολας)

Εγώ που τα έλεγα προχθές δηλαδή για το θέμα με την θεια μου που τα βιώνει στην Αμερική, δεν σημαίνει τίποτα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

SeaHawk έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:31 Kαλυτερα αλλαξε τιτλο μην φας καμια μηνυση απο την εταιρεια που διακινει το Ozempic και ψαχνεσαι :003:
Δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο οτι ευθυνεται το Ozempic για οτι υποστηριζει οτι επαθε ο συγκεκριμενος
:smt005:
Ο τίτλος γράφει ozempic. Τι θες να αλλάξει;
Αμέσως να πετάξεις την ψεκια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 26 Μαρ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ο τιτλος σε συνδυασμο με το op ομως;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

SeaHawk έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:01 Ο τιτλος σε συνδυασμο με το op ομως;
Θα υπάρχει πηγή
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ο Ακτινίδιος σας προετοιμάζει μωρε...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Δηλαδή υπάρχουν τύποι που δεν έκαναν το μπολι για τον Κοβιντ (γιατί they did their research) αλλά πίνουν χάπια οζεμπικ για να αδυνατίσουν;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κοιτάσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοιτάσματα »

Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως επιβιώνει το 99 τοις εκατό των ανθρώπων με τόσο χαμηλό IQ. Δηλαδή πιστεύουν ότι ένα εμβόλιο ή χάπι που τους κάνει να χάσουν κιλά δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία; Το ίδιο ισχύει και για τους διαβητικούς type 2. Η ινσουλίνη δεν θεραπεύει αλλά επιδεινώνει την υγεία σου.

Μόνο η διατροφή και η γυμναστική θεραπεύουν και όχι τα χημικά παρασκευασματα των φαρμακοβιομηχανίων.

Μιλάμε βλέπω τα ζώα γύρω μου. Τρώνε σουβλάκια, πιτσες, πίνουν, καπνίζουν, δεν γυμνάζονται και ξαφνικά πεφτουν σαν τα κοτοπουλα στα 40,50,60.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Beria έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:15 Δηλαδή υπάρχουν τύποι που δεν έκαναν το μπολι για τον Κοβιντ (γιατί they did their research) αλλά πίνουν χάπια οζεμπικ για να αδυνατίσουν;
Οχι οι ιδιοι που καναν το μπολι ειναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Imperium

GoBack έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:19
Beria έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:15 Δηλαδή υπάρχουν τύποι που δεν έκαναν το μπολι για τον Κοβιντ (γιατί they did their research) αλλά πίνουν χάπια οζεμπικ για να αδυνατίσουν;
Fact.

Αφου το βλέπεις οτι κι εδώ μέσα προωθούν την ψυχαγωγική χρήση του σαν έγκυρη ιατρική.

Και για την κεταμίνη να τους ρωτήσεις τα ίδια θα σου πουν.

Απλά τον Μπέρια τον τσούζει λίγο, βλέποντας το...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Imperium έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:32
GoBack έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:19
Fact.

Αφου το βλέπεις οτι κι εδώ μέσα προωθούν την ψυχαγωγική χρήση του σαν έγκυρη ιατρική.

Και για την κεταμίνη να τους ρωτήσεις τα ίδια θα σου πουν.

Απλά τον Μπέρια τον τσούζει λίγο, βλέποντας το...
Εγώ νομίζω ότι πέρασε από τα ίδια στάδια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Ο λόγος που έγινε στόχος αυτό το φάρμακο και όχι κάποιο άλλο είναι άσχετος με την ιατρική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Είναι λόγω του ρόλου του Χριστιανισμού, το εύκολο είναι αμαρτία κλπ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Imperium

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:39 Εγώ νομίζω ότι πέρασε από τα ίδια στάδια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Ο λόγος που έγινε στόχος αυτό το φάρμακο και όχι κάποιο άλλο είναι άσχετος με την ιατρική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Είναι λόγω του ρόλου του Χριστιανισμού, το εύκολο είναι αμαρτία κλπ.
Μπορεί να είναι και λόγω του Παγανισμού, το εύκολο είναι μαλακία.

Γιά αλλους βέβαια, εύκολο να 'ναι και όποιον πάρει ο χάρος.

Θα τα δούμε σε κανα-δυο χρονάκια που θα αρχίσουν οι μηνύσεις, μα δεν ξέραμε, μα δεν μας είχαν πει...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Imperium έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:39 Εγώ νομίζω ότι πέρασε από τα ίδια στάδια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Ο λόγος που έγινε στόχος αυτό το φάρμακο και όχι κάποιο άλλο είναι άσχετος με την ιατρική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Είναι λόγω του ρόλου του Χριστιανισμού, το εύκολο είναι αμαρτία κλπ.
Μπορεί να είναι και λόγω του Παγανισμού, το εύκολο είναι μαλακία.

Γιά αλλους βέβαια, εύκολο να 'ναι και όποιον πάρει ο χάρος.

Θα τα δούμε σε κανα-δυο χρονάκια που θα αρχίσουν οι μηνύσεις, μα δεν ξέραμε, μα δεν μας είχαν πει...
Με μια ερώτηση στο ΑΙ μπορείς να βρεις τις πιθανές παρενέργειες. Από και πέρα το τι κάνει καθέ ενήλικος με το δικηγόρο του δεν μας αφορά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Αφού ξεπερασαμε τον σκόπελο με την υπόθεση της κακιάς δυτικής ιατρικης, να πούμε τώρα επί του θέματος ότι χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα το ozempic, το θέμα φανταζομαι είναι και για ποιον λόγο χρησιμοποιείται. Εάν κάποιος είναι εξαιρετικά παχύσαρκος και δεν μπορεί με άλλους πιο συμβατικούς τρόπους να χάσει βάρος, αυτό εγκυμονεί πιθανότατα πολύ περισσότερους κινδύνους για την υγεία του από τις οποίες παρενέργειες. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν έχει κρυφτει κάτι, είναι θέμα προσωπικής επιλογής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”