Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι Ρωσοψεκ και το Κρεμλινο τα εβαλαν με το πιο επιτυχημενο φαρμακευτικο σκευασμα που παραγεται στην ΕΕ.Ποιος να το περιμενε.Τα ιδια γραφουν και οι ΜAGA στο μπουρδελο του ΝοτιοΑφρικανου
Καντε μονο καμια δικη σας μουφα απομιμηση σαν το Σπουτνικ μπας και χασει κανα κιλο η εκπροσωπος τυπου
SeaHawk έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:31
Kαλυτερα αλλαξε τιτλο μην φας καμια μηνυση απο την εταιρεια που διακινει το Ozempic και ψαχνεσαι
Δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο οτι ευθυνεται το Ozempic για οτι υποστηριζει οτι επαθε ο συγκεκριμενος
Ο τίτλος γράφει ozempic. Τι θες να αλλάξει;
Αμέσως να πετάξεις την ψεκια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 26 Μαρ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως επιβιώνει το 99 τοις εκατό των ανθρώπων με τόσο χαμηλό IQ. Δηλαδή πιστεύουν ότι ένα εμβόλιο ή χάπι που τους κάνει να χάσουν κιλά δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία; Το ίδιο ισχύει και για τους διαβητικούς type 2. Η ινσουλίνη δεν θεραπεύει αλλά επιδεινώνει την υγεία σου.
Μόνο η διατροφή και η γυμναστική θεραπεύουν και όχι τα χημικά παρασκευασματα των φαρμακοβιομηχανίων.
Μιλάμε βλέπω τα ζώα γύρω μου. Τρώνε σουβλάκια, πιτσες, πίνουν, καπνίζουν, δεν γυμνάζονται και ξαφνικά πεφτουν σαν τα κοτοπουλα στα 40,50,60.
Beria έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:15
Δηλαδή υπάρχουν τύποι που δεν έκαναν το μπολι για τον Κοβιντ (γιατί they did their research) αλλά πίνουν χάπια οζεμπικ για να αδυνατίσουν;
Οχι οι ιδιοι που καναν το μπολι ειναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδή υπάρχουν τύποι που δεν έκαναν το μπολι για τον Κοβιντ (γιατί they did their research) αλλά πίνουν χάπια οζεμπικ για να αδυνατίσουν;
Fact.
Αφου το βλέπεις οτι κι εδώ μέσα προωθούν την ψυχαγωγική χρήση του σαν έγκυρη ιατρική.
Και για την κεταμίνη να τους ρωτήσεις τα ίδια θα σου πουν.
Fact.
Αφου το βλέπεις οτι κι εδώ μέσα προωθούν την ψυχαγωγική χρήση του σαν έγκυρη ιατρική.
Και για την κεταμίνη να τους ρωτήσεις τα ίδια θα σου πουν.
Απλά τον Μπέρια τον τσούζει λίγο, βλέποντας το...
Εγώ νομίζω ότι πέρασε από τα ίδια στάδια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Ο λόγος που έγινε στόχος αυτό το φάρμακο και όχι κάποιο άλλο είναι άσχετος με την ιατρική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Είναι λόγω του ρόλου του Χριστιανισμού, το εύκολο είναι αμαρτία κλπ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:39
Εγώ νομίζω ότι πέρασε από τα ίδια στάδια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Ο λόγος που έγινε στόχος αυτό το φάρμακο και όχι κάποιο άλλο είναι άσχετος με την ιατρική μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Είναι λόγω του ρόλου του Χριστιανισμού, το εύκολο είναι αμαρτία κλπ.
Μπορεί να είναι και λόγω του Παγανισμού, το εύκολο είναι μαλακία.
Γιά αλλους βέβαια, εύκολο να 'ναι και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα τα δούμε σε κανα-δυο χρονάκια που θα αρχίσουν οι μηνύσεις, μα δεν ξέραμε, μα δεν μας είχαν πει...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 23:39
Μπορεί να είναι και λόγω του Παγανισμού, το εύκολο είναι μαλακία.
Γιά αλλους βέβαια, εύκολο να 'ναι και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα τα δούμε σε κανα-δυο χρονάκια που θα αρχίσουν οι μηνύσεις, μα δεν ξέραμε, μα δεν μας είχαν πει...
Με μια ερώτηση στο ΑΙ μπορείς να βρεις τις πιθανές παρενέργειες. Από και πέρα το τι κάνει καθέ ενήλικος με το δικηγόρο του δεν μας αφορά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Αφού ξεπερασαμε τον σκόπελο με την υπόθεση της κακιάς δυτικής ιατρικης, να πούμε τώρα επί του θέματος ότι χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα το ozempic, το θέμα φανταζομαι είναι και για ποιον λόγο χρησιμοποιείται. Εάν κάποιος είναι εξαιρετικά παχύσαρκος και δεν μπορεί με άλλους πιο συμβατικούς τρόπους να χάσει βάρος, αυτό εγκυμονεί πιθανότατα πολύ περισσότερους κινδύνους για την υγεία του από τις οποίες παρενέργειες. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν έχει κρυφτει κάτι, είναι θέμα προσωπικής επιλογής.