Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Παρενοχλησε η συνάθροιση της 28ης κρίσιμες λειτουργίες της πόλης? Και είχε γνωστοποιηθεί στην Αστυνομία η οποία δεν προχώρησε στην απαγόρευση κρίνοντας ότι δεν επηρεάζει κάτι από όλα αυτά.
Αλλάζεις πάλι την κουβέντα και μπαίνεις σε περιπτωσιολογία. Ενώ πριν μου μιλούσες για το Σύνταγμα και τους νόμους, μόλις σου απέδειξα ότι αυτό που λες είναι λάθος, τώρα φέρνεις ως παράδειγμα τη διαδήλωση για τα Τέμπη. Ακόμα κι αν είχε δοθεί άδεια από την αστυνομία, από τη στιγμή που συνοδεύτηκε από βία, θα έπρεπε να έχουν γίνει συλλήψεις.
Και το δεύτερο δεν είναι άσχετο. Είναι μια δημόσια συνάθροιση ίδιου μεγέθους που παραλύει το κέντρο της Αθήνας για ώρες. Εκεί γιατί είσαι οκ? Τα ασθενοφόρα που θα περάσουν εκεί?
ΠΟΤΕ δεν είπα ότι είμαι εντάξει με αυτό. Το αντίθετο, μάλιστα. Είμαι ξεκάθαρα και κατηγορηματικά αντίθετος στις πορείες, τις συναθροίσεις και τις διαδηλώσεις. Θεωρώ ότι αποτελούν ένδειξη μιας κοινωνίας γεμάτης υποκριτών χαμηλού επιπέδου, που δεν έχει μάθει να κάνει ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο με επιχειρήματα. Αντί γι' αυτό, καταλήγουν να φωνάζουν, να ουρλιάζουν και να διαμαρτύρονται με ιαχές και κραυγές, επειδή –πολλοί από αυτούς– δεν ξέρουν άλλο τρόπο.
Τελικά δεν απάντησες στην αρχική ερώτηση. Δε ξέρω που πήγαινε το ασθενοφόρο, αλλά πιστεύεις ότι καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω της παράνομης παρακώλυσης των συγκοινωνιών?
Όχι. Έχω ήδη ψηφίσει ότι έκανε τον ίδιο χρόνο. Μη σου πω και λιγότερο έχοντας ανοιχτό δρόμο χωρίς κίνηση και φανάρια.
Και την περιπτωσιολογια δεν την ξεκίνησα εγώ. Ο ΟΡ την έθεσε. Οπότε μην εγκαλεις εμένα για περιπτωσιολογια.
Όσο για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις διαφωνείς. Γιατί όμως για αυτές δεν έχει ειπωθεί τίποτα αλλά συζητάμε μόνο για συγκεντρώσεις τύπου Τεμπών και λοιπές αντικυβερνητικές?
Και στο φινάλε αν η Αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχει κίνδυνος δημόσιας ασφάλειας είτε λόγω εκτροπων είτε λόγω παράλυσης της δημόσιας ζωής μπορεί να απαγορεύσει τη συνάθροιση. Όπως το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν.
Αλλά δεν το έκανε ούτε στα Τέμπη, ούτε για το Μακεδονικό ούτε για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που είναι ίδιου μεγέθους συναθροίσεις και παράγουν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που έθεσε ο ΟΡ.
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί?
Δεν έχω κάτι να αναρωτηθώ — ξέρω πολύ καλά το "γιατί", αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Εμείς που φωνάζουμε για την παραβατικότητα των πορειών, πήραμε 0,8%.
Η ερώτηση, όμως, παραμένει:
Πιστεύεις ότι καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω της παράνομης παρακώλυσης των συγκοινωνιών;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Τελικά δεν απάντησες στην αρχική ερώτηση. Δε ξέρω που πήγαινε το ασθενοφόρο, αλλά πιστεύεις ότι καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω της παράνομης παρακώλυσης των συγκοινωνιών?
Όχι. Έχω ήδη ψηφίσει ότι έκανε τον ίδιο χρόνο. Μη σου πω και λιγότερο έχοντας ανοιχτό δρόμο χωρίς κίνηση και φανάρια.
Και την περιπτωσιολογια δεν την ξεκίνησα εγώ. Ο ΟΡ την έθεσε. Οπότε μην εγκαλεις εμένα για περιπτωσιολογια.
Όσο για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις διαφωνείς. Γιατί όμως για αυτές δεν έχει ειπωθεί τίποτα αλλά συζητάμε μόνο για συγκεντρώσεις τύπου Τεμπών και λοιπές αντικυβερνητικές?
Και στο φινάλε αν η Αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχει κίνδυνος δημόσιας ασφάλειας είτε λόγω εκτροπων είτε λόγω παράλυσης της δημόσιας ζωής μπορεί να απαγορεύσει τη συνάθροιση. Όπως το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν.
Αλλά δεν το έκανε ούτε στα Τέμπη, ούτε για το Μακεδονικό ούτε για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που είναι ίδιου μεγέθους συναθροίσεις και παράγουν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που έθεσε ο ΟΡ.
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί?
Δεν έχω κάτι να αναρωτηθώ — ξέρω πολύ καλά το "γιατί", αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Εμείς που φωνάζουμε για την παραβατικότητα των πορειών, πήραμε 0,8%.
Πιστεύεις ότι καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω της παράνομης παρακώλυσης των συγκοινωνιών;
Ξαναδιάβασε έχω απαντήσει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί?
Ε, τότε με συγχωρείς, αλλά είσαι παρανοϊκός. Σας αξίζει ο Κούλης φίλε μου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Και σας το 0.8%
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και σας το 0.8%
Kαι τα αποτελέσματα τα βλέπουμε
E αν ποτε γινετε κυβερνηση σε 2 μηνες παλι στο 0.4% με τις πολιτικες που λετε οτι θα εφαρμοσετε.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πείς με αυτή τη χαζομάρα ? Ούτε η Νίκη δε λέει τέτοια πράγματα..
Aπο την στιγμη που ειχαμε επεισοδια το συλλαλητηριο εχει θεματα νομιμοτητος και επιβολης κυρωσεων στους διοργανωτες
Αλλα αυτα ειναι τυπικα ουδεποτε εχουν εφαρμοστει στην Ελλαδα οποτε δεν με απασχολουν και ιδιαιτερα
Aitwlos έγραψε: 24 Μαρ 2025, 20:32
Οδός ευτυχιδου. Χτυπήθηκε κοριτσάκι από μηχανάκι πριν κάνα μισαωρο. Ο Ευαγγελισμός είναι δίπλα. Λογικά έχει διαδήλωση
Διαβασες πουθενα οτι οι διαδηλωσεις ειναι ο μοναδικος λογος καθυστερησης των ασθενοφορων;
Διαβασες πουθενα οτι οι διαδηλωσεις ειναι ο βασικος λογος που καθυστερουν τα ασθενοφορα;
Διαβασες πουθενα οτι αν απαγορευτουν οι διαδηλωσεις τα ασθενοφορα δεν θα καθυστερουν;