!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ksk έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:26
Πασιφάη έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:12 Οκ, ακόμη ένα παραληρηματικό επεισόδιο από τους πχορουμικούς εκδικητές.
Δέξου βοήθεια. Εσύ δημιούργησες όλη αυτή την φάση.

Beria αν θες, το κοινοποιείς και στους υπόλοιπους συντονιστές. Είτε θα κάνετε κάτι με δαύτηνα, είτε όντως αυτή τη φορά θα γίνει μόλογο. Θα τρώει αγωγές με τη σέσουλα. ΔΕΝ θα της χαριστώ αυτή τη φορά.
Βρε αγαπημενη, ένα φόρουμ είναι...μη χαλνιεσαι.
Άκουσε κάτι κορίτσι μου. Άλλο πράγμα είναι να βριζόμαστε εκατέρωθεν και άλλο το να διατρανώνουμε σε καθημερινή βάση οτι ''ξέρουμε ποιά είσαι και σε παίζουμε'' ή οτι άλλο υποννοεί , στο χαλαρό. Εγώ το λοιπόν, επίτρεψέ μου να μην γνωρίζω τι μυαλό κουβαλάει μια τυχαία που έχω μιλήσει δυο φορές στη ζωή μου. Χέστηκα που θα το ρισκάρω. Ο Βούδας να κατέβει κάτω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Πασιφάη έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:23 Nαι, ας το αναλάβει ο Beria και ο βάτραχος και ο Ούτις και ο Σπύρος και η Γκερ και όποιος άλλος θεσμικός φρουρός των κανόνων του πχόρουμ δεν δέχεται τέτοιες θρασύτατες παρεμβάσεις, δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα μπάστε βρωμόγατα και αλέστε τους θεζμούς...

:e045: :e045: :e045:
Εσύ θα φας αγωγή. Όχι το φόρουμ. Μιας και δεν μαζεύεσαι. Εγώ προειδοποίησα, τελευταία φορα. Για να εξηγούμαστε.
Σοβαρά τώρα ,έστω ότι πας σε ένα δικηγόρο και του λες ότι θέλω να κάνω μια αγωγή σε μιά που γράφει κάπου ως Γαλή και με βρίζει εμένα που γράφω ως Πασιφάη ,μαζί με κάτι άλλους. Οτι τι περιμένεις απ' αυτό;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

εχει καταντήσει άπειρα κουραστικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:29 Ρε πηγαίνετε μια βόλτα
Αναπνεύστε καθαρό αέρα
Πάρτε τον άλλο/αλλη από το χέρι
Πείτε ερωτολογα
Κάντε γυμναστική
Μιλήστε σε καποιον

Και ξεσκοτιστε μου
Βλέπεις οτι ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο και η κατάσταση ξεφεύγει συνέχεια
Οπότε, κάτι όντως πρέπει να γίνει νομίζω

Η Πάσι έχει μεγάλο δίκιο με το τελευταίο της ποστ (δεν είμαστε φίλες για την ώρα, τσακωθήκαμε πριν λίγο και λαιβ για τα θρησκευτικά, οπότε μην πει κανείς οτι παίρνω το μέρος της ιδιοτελώς :003: )
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

GoBzi έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:23
mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:10
GoBzi έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:02

:smt018

Εκτός και εάν δουλεύεις στο πάροχο.
Πριν 15 χρόνια ίσως. Πλέον με τις δυναμικές ,τα VPN ,το 5G ,starlink κλπ μόνο με εισαγγελική εντολή και αρκετή δυσκολία μπορεί να βρει κάτι και ο πάροχος. Αν ήταν εύκολο θα τσακίζαμε την πειρατεία στα συνδρομητικά σε λίγες μέρες.
Λόγο δουλειάς έχω τεσταρει δύο ελληνικούς ISP. Άστο, ξέρω τι γραφω. :lol:
Τυχαίνει να είμαι στέλεχος του ομίλου ΟΤΕ από το 2004. Πόρους για τέτοιες διερευνήσεις ,μόνο με εισαγγελική εντολή πχ για συνομιλίες από κινητά σε περιοχή που έγινε φόνος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:29 Ρε πηγαίνετε μια βόλτα
Αναπνεύστε καθαρό αέρα
Πάρτε τον άλλο/αλλη από το χέρι
Πείτε ερωτολογα
Κάντε γυμναστική
Μιλήστε σε καποιον

Και ξεσκοτιστε μου
Στη νομική και θεσμική τερμινέιτορ της κατωμαγούλας πεσ' τα αυτά, όχι σε μένα. :lol:

Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου για βόλτα και γυμναστική. Για τα υπόλοιπα, ξέρεις και ξέρω ότι δεν χρειαζόμαστε συμβουλές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:35
mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:10

Πριν 15 χρόνια ίσως. Πλέον με τις δυναμικές ,τα VPN ,το 5G ,starlink κλπ μόνο με εισαγγελική εντολή και αρκετή δυσκολία μπορεί να βρει κάτι και ο πάροχος. Αν ήταν εύκολο θα τσακίζαμε την πειρατεία στα συνδρομητικά σε λίγες μέρες.
Τυχαίνει να είμαι στέλεχος του ομίλου ΟΤΕ από το 2004. Πόρους για τέτοιες διερευνήσεις ,μόνο με εισαγγελική εντολή πχ για συνομιλίες από κινητά σε περιοχή που έγινε φόνος.
Αν περασει η Μενδωνη απο εκει ριξε ενα συρμα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:35 εχει καταντήσει άπειρα κουραστικό.
Α ναι;

Θα το υποστείς κι αυτό.

Γιατί δεν πιάνονται μόνον ως κουραστικά όσα ταράζουν τη νιρβάνα του καθενός περιφερειακού, που τα παίρνει μόνον όταν θίγουν τα οικεία του.

Άντε καλό απόγευμα στους κουρασμένους. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:34
Πασιφάη έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:23 Nαι, ας το αναλάβει ο Beria και ο βάτραχος και ο Ούτις και ο Σπύρος και η Γκερ και όποιος άλλος θεσμικός φρουρός των κανόνων του πχόρουμ δεν δέχεται τέτοιες θρασύτατες παρεμβάσεις, δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα μπάστε βρωμόγατα και αλέστε τους θεζμούς...

:e045: :e045: :e045:
Εσύ θα φας αγωγή. Όχι το φόρουμ. Μιας και δεν μαζεύεσαι. Εγώ προειδοποίησα, τελευταία φορα. Για να εξηγούμαστε.
Σοβαρά τώρα ,έστω ότι πας σε ένα δικηγόρο και του λες ότι θέλω να κάνω μια αγωγή σε μιά που γράφει κάπου ως Γαλή και με βρίζει εμένα που γράφω ως Πασιφάη ,μαζί με κάτι άλλους. Οτι τι περιμένεις απ' αυτό;
Σοβαρά τώρα; Εσύ νομίζεις πως ένας δικηγορος θα μπει στο τριπάκι να ασχοληθεί με νικνέιμς; Ηρεμα ρωτάω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Saturn

Εγώ είχα γράψει στην Γαλή κάποιες σελίδες πίσω δυο ποστάκια. Που αφορούσαν την ιδια. Απευθυνόμουν με αυτά που έγραφα στην ίδια. Και τα εννοούσα με όλη την ειλικρίνεια.

Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Και είναι άσχημη η συμπεριφορά της απέναντι σε όλο σχεδόν το φόρουμ

Εγώ καταλαβαίνω οτι μπορεί να υπάρχουν πράγματα που να την απασχολούν (δεν ειρωνεύομαι όπως και δεν δικαιολογώ με αυτό του λέω την γενικότερη συμπεριφορά της)

Θα πρότεινα να ειπωθούν πλεον τα πράγματα ξεκάθαρα. Χωρίς υπόνοιες, χωρίς σουξουμου, χωρίς τίποτα.
Νέτα σκέτα.

Και για να μην βάλω άλλους σε δύσκολη θέση ή δεν ξέρω γω τί, ας ξεκινήσει από εμένα: γιατί ας πούμε γράφει ό,τι γράφει με υπονοούμενα και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κτλ και με κυνηγάει από νήμα σε νήμα και από ποστ σε ποστ κι ενώ της έχω πει οτι την έχω στο ιγκνόρ. Εγώ κάτι μπορεί να έχω βάλει με το νου μου αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι και σωστό.

Για να ξεκινήσει από κάπου να λήγει το πανηγύρι δηλαδή

Εκτός άμα όλο αυτό γίνεται γιατί κατα βάθος το γουστάρουμε να γίνεται (για χ,ψ λόγους) ή για να συντηρείται κάποια ίντριγκα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:24 το να μην της μιλατε οσοι δε μπορειτε αλλο μαζι της δεν παιζει ?
Όχι, δεν παίζει.

Όλοι όσοι προσπαθήσαμε, αργά ή γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν το λαμβάνει το μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:40
mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:35

Αν περασει η Μενδωνη απο εκει ριξε ενα συρμα
Ακαπ μπαινεις;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Allah έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:46
Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:24 το να μην της μιλατε οσοι δε μπορειτε αλλο μαζι της δεν παιζει ?
Όχι, δεν παίζει.

Όλοι όσοι προσπαθήσαμε, αργά ή γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν το λαμβάνει το μήνυμα.
Αυτό!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Allah έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:46
Όχι, δεν παίζει.

Εγω βλεπω μονιμως να μανουριαζεται με εναν πχ . και να πεφτουν καπακι 3-4 ( συγκεκριμενοι ) μετα να της λεν διαφορα και το αστειο ειναι να κλαψουριζουν αυτοι οι 3-4 στο τελος (καλη ωρα ) .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”