!!! DEVELOPMENT MODE !!!
13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: 13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο
Σιγά το δύσκολο, ας δώσουν τα αναδρομικά σε δόσεις. Τι είναι μερικά δις μπροστά στην ψήφο των δημοσίων υπαλλήλων;
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Πόσοι το βλέπουν έτσι και πόσοι σαν επιφάνεια, είμαι γιατρός, σπουδαίος; Και βέβαια υπάρχουν ειδικότητες που βγάζουν πολλά λεφτά και μαύρα, περιλαμβάνεται κι αυτό στο "όνειρο να προσφέρουν στον συνάνθρωπο".ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 09:04όχι φίλε μου δεν είναι "βλαχιά" Είναι προσφορά προς τον συνάνθρωπο και είναι μια επιστήμη που έχει μέλλον. Τωρα θα μου πεις τι μέλλον με 700 ευρώsharp έγραψε: 28 Σεπ 2024, 23:15Βλαχιά.kongrosian έγραψε: 28 Σεπ 2024, 22:56
αυτό που λες πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ξεχωριστό νήμα.
στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται πανικός. πριν λίγες μέρες ήμουν, στα χειρουργεία της καρδιολογικής.
ΑΛΛΑ ρε φίλε, γιατροί και νοσοκομειακοί γενικότερα, γιατί επέλεξαν κάποια στιγμή να σπουδάσουν και να κάνουν μια τόσο απαιτητική δουλειά, σε ένα τόσο χάλια περιβάλλον, όπου παίζονται ζωές, που μπαίνω μέσα και με πιάνει ψυχοπλάκωμα; οι περισσότεροι δεν βρέθηκαν εκεί από ανάγκη, αλλά από επιλογή.
οι άνθρωποι είναι τρελοί. είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια.
α
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πιο πιθανό είναι να γίνω εγώ Υπουργός Παιδείας 
Μισθοί: Το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα – Τι δείχνει ανάλυση του ΚΕΠΕ
Το αρνητικό μισθολογικό χάσμα του δημόσιου έναντι του ιδιωτικού τομέα οφείλεται στο ουσιαστικό πάγωμα αμοιβών στον δημόσιο τομέα κατά τα τελευταία 10 έτη, σύμφωνα με το ΚΕΠΕ.
https://www.ot.gr/2025/03/19/forologia/ ... grafimata/
Ότι θα έβγαζαν τους ΔΥ με μισθολογικό χάσμα έναντι των ΙΥ δεν το περίμενα,ναι,πράγματι έγιναν περικοπές σε δώρα και έπεσαν οι μισθοί,αλλά όχι να μας πουν ότι υπάρχει και μισθολογικό χάσμα επειδή κάποιοι ΙΥ παίρνουν 13ο και 14ο,άντε μαμηθειτε καριολια.

Το αρνητικό μισθολογικό χάσμα του δημόσιου έναντι του ιδιωτικού τομέα οφείλεται στο ουσιαστικό πάγωμα αμοιβών στον δημόσιο τομέα κατά τα τελευταία 10 έτη, σύμφωνα με το ΚΕΠΕ.
https://www.ot.gr/2025/03/19/forologia/ ... grafimata/
Ότι θα έβγαζαν τους ΔΥ με μισθολογικό χάσμα έναντι των ΙΥ δεν το περίμενα,ναι,πράγματι έγιναν περικοπές σε δώρα και έπεσαν οι μισθοί,αλλά όχι να μας πουν ότι υπάρχει και μισθολογικό χάσμα επειδή κάποιοι ΙΥ παίρνουν 13ο και 14ο,άντε μαμηθειτε καριολια.
IΥ αν βάλεις και τα μαύρα είναι πάνω.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 102 Απαντήσεις