ε τώρα το γαμάς το conceptΊακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:23Η συμπεριφορά της γυναίκας μου με έχει φτάσει στο αμήν, το σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο, ενδιαφερόμενες υπάρχουν.
Ψαχνω να βρω κάποια ευκατάστατη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραλληλες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Otto Weininger
Re: Παραλληλες σχέσεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν εννοούσα ότι σε απατάει, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:44Οχι δε με απατάει η γυναίκα μου απλά είναι πολύ γκρινιάρα και ψυχρή μαζί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:26Υποθέτω ότι και η γυναίκα σου το ίδιο κάνει.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:23
Η συμπεριφορά της γυναίκας μου με έχει φτάσει στο αμήν, το σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο, ενδιαφερόμενες υπάρχουν.
Καλή τύχη με τους ενδιαφερόμενους/ες και στους δύο.![]()
Κοιμόμαστε σε χωριστά δωμάτια
Κατά τα άλλα, τα χωριστά δωμάτια ενίοτε είναι και μια άλλη έκφραση του προσωπικού χώρου, που χρειάζονται όλοι.
Αυτό δεν κάτι απαραίτητα κακό.
Το να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον, δεν είναι πάντα εχέγγυο καλής σχέσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενδιαφέρουσα γνώμη από γυναίκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 16:04Δεν εννοούσα ότι σε απατάει, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Κατά τα άλλα, τα χωριστά δωμάτια ενίοτε είναι και μια άλλη έκφραση του προσωπικού χώρου, που χρειάζονται όλοι.
Αυτό δεν κάτι απαραίτητα κακό.![]()
Το να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον, δεν είναι πάντα εχέγγυο καλής σχέσης.
κανε μια επανεκκινηση ... αν θυμαμαι καλα ειχες καποια οιονομικα θεματα τελευταια ... αυτα επηρεαζουν πολυΊακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:44Οχι δε με απατάει η γυναίκα μου απλά είναι πολύ γκρινιάρα και ψυχρή μαζί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:26Υποθέτω ότι και η γυναίκα σου το ίδιο κάνει.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:23
Η συμπεριφορά της γυναίκας μου με έχει φτάσει στο αμήν, το σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο, ενδιαφερόμενες υπάρχουν.
Καλή τύχη με τους ενδιαφερόμενους/ες και στους δύο.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Για μουσική το ξεκινησα.
Αφήνω και αυτό
- Cecily Anne
Εγώ δεν έχω καταλάβει πώς είσαι σίγουρος ότι δεν τρως κέρατο…
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και ένας από τους λόγους, που ποτέ δεν τρελλάθηκα με τις συμβιώσεις εκτός γάμου, αν δεν παίζει οικονομικό θέμα. Το έχω πει και σε παλιότερα και άσχετα με πολιτικοθρησκευτικά θέματα αυτό.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 16:12Ενδιαφέρουσα γνώμη από γυναίκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 16:04Δεν εννοούσα ότι σε απατάει, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.Ίακχος έγραψε: 12 Μαρ 2025, 15:44
Οχι δε με απατάει η γυναίκα μου απλά είναι πολύ γκρινιάρα και ψυχρή μαζί μου.
Αυτό δεν κάτι απαραίτητα κακό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-