!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαβολική σύμπτωση: Ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είναι ΓΚΡΟΥΠΙ της Ντόρας Μπακογιάννη
-
Νετο Γκουερινο
Re: Διαβολική σύμπτωση: Ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είναι ΓΚΡΟΥΠΙ της Ντόρας Μπακογιάννη
Τέλος πάντων μαλακιζομαστε τώρα
Αυτό είναι ξεκάθαρα υπόθεση της δικαιοσύνης
Τρόποι υπάρχουν,από κει ευελπιστώ να μάθουμε
Άκου λέει αφήνει να εννοηθεί, δηλαδή αν και εφόσον που έλεγε ο Παπαφλέσσας όταν έγινε υπουργός, δηλαδή ξύσε ταρχιδια σου
Αυτό είναι ξεκάθαρα υπόθεση της δικαιοσύνης
Τρόποι υπάρχουν,από κει ευελπιστώ να μάθουμε
Άκου λέει αφήνει να εννοηθεί, δηλαδή αν και εφόσον που έλεγε ο Παπαφλέσσας όταν έγινε υπουργός, δηλαδή ξύσε ταρχιδια σου
Re: Διαβολική σύμπτωση: Ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είναι ΓΚΡΟΥΠΙ της Ντόρας Μπακογιάννη
καλα, εγω θελω να μην ακουω πίπες, τα αλλα που λες μου μοιαζουν πιπες με σαλτες. Αν δεν διαβασεις το πόρισμα, δεν καταλαβαινω πώς γινεται να σε ενδιαφέρει να βγαλουν ακρη οι γονεις κλπ. Δεν με αφορά κιολας.marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:37Εγώ δεν περιμένω κανένα πόρισμα να πει την αλήθεια σε όλες τις τις πλευρές. Ειδικά από μια διορισμένη επιτροπή. Το να χαλάς φαιά ουσία και χρονο για να ασχοληθείς με το επίκαιρο υποζήτημα του υποζητήματος μόνο και μόνο για να σταθείς όρθιος στην επίκαιρη πολιτική αντιπαράθεση,enaon έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:30η ιδέαν ειναι να σταματήσουμε να ακουμε πίπες. Αν ειναι να ακουμε του βελόπουλου που ειναι και αδιάβαστος, δεν κανουμε δουλειά. Γενικά οποιος μιλάει για το πορισμα πλέον, δειχνει πόσο τον νοιαζει το θεμα απο το πόσο αδιάβαστος ειναι.marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:27 Δεν λέει καπνιστικά είδη. Τα χώνει στους νεοδημοκράτες. Αυτό είναι εξορισμού καλό. Γιατί να διαβάσεις το πόρισμα; Τι σου προσφέρει; Σοβαρά το ρωτάω.
χάνεις από την στρατηγική σου.
Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και χρειάζομαι τεχνικές λεπτομέρειες για να το αποδείξω - βασικά δεν υπάρχει και λόγος να το αποδείξω. Σε ποιους. Στους ψηφοφόρους μπας και ξεστραβωθούν και ψηφίσουν σύσσωμοι Πασόκ ή σύριζα;
Αυτό θα γίνει τυχαία αν κάτσει ο παλμός την κατάλληλη περίοδο που θα έχουμε εκλογές. Άλλωστε και τα σκουπίδια της ΝΔ με την εντύπωση και μόνο δεν δουλεύουν;
-
Νετο Γκουερινο
Λέει για έλαια σιλικόνης;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:39 ρίχνει βρωμόξυλο ο κυριάκος αυτή τη στιγμή στη βουλή. πού το συζητάμε;
Λέει ότι όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι ψεκ και για τα μπάζα;
Αν όχι σταρχιδια τι λέει ο βλάκας
- Λίνο Βεντούρα
Δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Είναι στρατευμένη και οπαδός με στόχο να μπαχαλεψει ώστε να βγουν από πάνω οι μεσσίες τηςenaon έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:41καλα, εγω θελω να μην ακουω πίπες, τα αλλα που λες μου μοιαζουν πιπες με σαλτες. Αν δεν διαβασεις το πόρισμα, δεν καταλαβαινω πώς γινεται να σε ενδιαφέρει να βγαλουν ακρη οι γονεις κλπ. Δεν με αφορά κιολας.marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:37Εγώ δεν περιμένω κανένα πόρισμα να πει την αλήθεια σε όλες τις τις πλευρές. Ειδικά από μια διορισμένη επιτροπή. Το να χαλάς φαιά ουσία και χρονο για να ασχοληθείς με το επίκαιρο υποζήτημα του υποζητήματος μόνο και μόνο για να σταθείς όρθιος στην επίκαιρη πολιτική αντιπαράθεση,enaon έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:30
η ιδέαν ειναι να σταματήσουμε να ακουμε πίπες. Αν ειναι να ακουμε του βελόπουλου που ειναι και αδιάβαστος, δεν κανουμε δουλειά. Γενικά οποιος μιλάει για το πορισμα πλέον, δειχνει πόσο τον νοιαζει το θεμα απο το πόσο αδιάβαστος ειναι.
Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και χρειάζομαι τεχνικές λεπτομέρειες για να το αποδείξω - βασικά δεν υπάρχει και λόγος να το αποδείξω. Σε ποιους. Στους ψηφοφόρους μπας και ξεστραβωθούν και ψηφίσουν σύσσωμοι Πασόκ ή σύριζα;
Αυτό θα γίνει τυχαία αν κάτσει ο παλμός την κατάλληλη περίοδο που θα έχουμε εκλογές. Άλλωστε και τα σκουπίδια της ΝΔ με την εντύπωση και μόνο δεν δουλεύουν;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τον λιγουρεύεσαι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:39 ρίχνει βρωμόξυλο ο κυριάκος αυτή τη στιγμή στη βουλή. πού το συζητάμε;
Ποιά ειναι επι της ουσίας η διαφωνία σας
Στο αν ο τρόπος που διατυπώθηκαν κάποια πράγματα στο πόρισμα δίνει πάτημα για επικοινωνιακό παιχνίδι?
ΥΓ: έναον, δε θα με ξαναπεις χαζή, εντάξει?
Στο αν ο τρόπος που διατυπώθηκαν κάποια πράγματα στο πόρισμα δίνει πάτημα για επικοινωνιακό παιχνίδι?
ΥΓ: έναον, δε θα με ξαναπεις χαζή, εντάξει?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν υπάρχει κεντρική εντολήΝετο Γκουερινο έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:07 Και στο φινάλε το ποιος έδωσε εντολή για μπάζωμα είναι υπό διερεύνηση από την δικαιοσύνη
Αυτή και μόνο αυτή μπορεί να κρίνει αν υπάρχει δόλος και ποιος έδινε τις εντολές
Κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει άποψη
από μόνα τους ήρθαν τα φορτηγά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το να θέλεις να μην ακούς ό,τι λες, αυτό κι αν είναι Ό,τι λες. Δεν είσαι ούτε εξεταστική, ούτε στην υπηρεσία των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους. Μία ανώνυμη αντιπαράθεση κάνεις με άτομα που είτε έχουν στοιχεία είτε δεν έχουν θα τραμπουκίσουν τη συζήτηση και τους συνομιλητές τους. Το να προβάλεις την καθαρότητα των επιχειρημάτων και την γνησιότητα των στοιχείων αλλά και την ασφαλή χρήση τους, το βρίσκω ψώνισμα. Για κάποιους λόγους δικούς σου θέτεις αυτούς τους όρους πιθανό ν για να ασκηθείς σε ένα επίπεδο αντιπαράθεσης που επιθυμείς. Σεβαστό. Είναι το παιχνίδι σου. Ο καθένας όμως έχει το δικό του.enaon έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:41καλα, εγω θελω να μην ακουω πίπες, τα αλλα που λες μου μοιαζουν πιπες με σαλτες. Αν δεν διαβασεις το πόρισμα, δεν καταλαβαινω πώς γινεται να σε ενδιαφέρει να βγαλουν ακρη οι γονεις κλπ. Δεν με αφορά κιολας.marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:37Εγώ δεν περιμένω κανένα πόρισμα να πει την αλήθεια σε όλες τις τις πλευρές. Ειδικά από μια διορισμένη επιτροπή. Το να χαλάς φαιά ουσία και χρονο για να ασχοληθείς με το επίκαιρο υποζήτημα του υποζητήματος μόνο και μόνο για να σταθείς όρθιος στην επίκαιρη πολιτική αντιπαράθεση,enaon έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:30
η ιδέαν ειναι να σταματήσουμε να ακουμε πίπες. Αν ειναι να ακουμε του βελόπουλου που ειναι και αδιάβαστος, δεν κανουμε δουλειά. Γενικά οποιος μιλάει για το πορισμα πλέον, δειχνει πόσο τον νοιαζει το θεμα απο το πόσο αδιάβαστος ειναι.
Το απόσπασα που αναφέρεις μου δείχνει ξεκάθαρα ότι επιχειρούν τα άτομα που έγραψαν το πόρισμα, να απομακρύνουν την κοινή γνώμη από την καχυποψία για το μπάζωμα και τις αιτίες του. Κι αυτό για ποιον άλλον λόγο να γίνει, αν όχι για να βγουν λάδι στην κυβέρνηση.
Έκαναν μπάζωμα γιατί ήθελαν κάτι να κρύψουν. Τέλος.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
αλλίμονο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εσύ γιατί μου κολλάς?
Στον εναον μιλάω, εσένα δεν σου έδωσα δικαίωμα να με πεις χαζή!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
καλά, συγγνώμηνSaturn έγραψε: 05 Μαρ 2025, 12:57Εσύ γιατί μου κολλάς?
Στον εναον μιλάω, εσένα δεν σου έδωσα δικαίωμα να με πεις χαζή!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όχι, γιατί θα αρχίσω τις τσιρίδες ....
Και τί θέλατε δηλαδή, να είναι ακοινώνητος και να μην έχει φίλους?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-