!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Crimson_2

Re: Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:39
Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:34
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:28

τοσο απλο λες ηταν; Ενα απογευμα υποθεση; Νομιζω δεν εχεις καταλαβει καλα, θα δουμε.

μηδενικές θα τις βγαζαμε, 20 μερες πρίν μου ελεγες να παρω χαπια που λεω για τον κυριακο, τωρα το συζητάμε.
Αλοιφη στον πωπο σου σου έλεγα να βάλεις, γιατί έχεις περάσει ενα ανθυγιεινό μέρος του χρόνου καθιστός πάνω από το πληκτρολόγιο γράφοντας περί Τεμπών και το καθισιό επιβαρύνει τις αιμορροΐδες. Δεν άλλαξε κάτι, όπως βλέπεις το νέο σπιν βγήκε, μικρή συγκέντρωση ξυλολίου, παράμετροι στο cfd κλπ.

Πολεμάς σκιές
Μικρή συγκέντρωση ξυλολιου λέει ο άλλος,από δείγματα που πήραν ένα μήνα μετά κι ενώ είχαν γίνει και πόσες αλλοιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο

Για αυτό κάποια στιγμή στο λεξικό την λέξη βλάκας πρέπει να την αντικαταστήσουν με την λέξη ν.δημοκρατης
Καταλαβαίνεις τι γράφω και ότι κάνω καταγραφή του σπιν που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα και μετέφερε ο Ότο και όχι ότι το υποστηρίζω, ή μπα;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

σωστα, εσυ καταλαβαίνεις οτι τετοια σπιν απο ανόητους πονηρους ανθρώπους με θρασος, μας εφεραν εδώ; Λες να μην εχει παρακατω, τωρα που διαβαζεις τον οττο;

λες να ειναι ολα υπόθεση ενος καλου σπίν πλέον;
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:41
Αλοιφη στον πωπο σου σου έλεγα να βάλεις, γιατί έχεις περάσει ενα ανθυγιεινό μέρος του χρόνου καθιστός πάνω από το πληκτρολόγιο γράφοντας περί Τεμπών και το καθισιό επιβαρύνει τις αιμορροΐδες. Δεν άλλαξε κάτι, όπως βλέπεις το νέο σπιν βγήκε, μικρή συγκέντρωση ξυλολίου, παράμετροι στο cfd κλπ.

Πολεμάς σκιές
Μικρή συγκέντρωση ξυλολιου λέει ο άλλος,από δείγματα που πήραν ένα μήνα μετά κι ενώ είχαν γίνει και πόσες αλλοιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο

Για αυτό κάποια στιγμή στο λεξικό την λέξη βλάκας πρέπει να την αντικαταστήσουν με την λέξη ν.δημοκρατης
Καταλαβαίνεις τι γράφω και ότι κάνω καταγραφή του σπιν που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα και μετέφερε ο Ότο και όχι ότι το υποστηρίζω, ή μπα;
Δεν ξέρω τι είναι ο καθένας εδώ μέσα,εγώ γράφω ότι όποιος ν.δημοκρατης υποστηρίζει το παραπάνω με το ξυλολιο απλά είναι βλάκας
Και ακριβώς αυτό είναι συγκάλυψη
Όπως συγκάλυψη είναι το ότι οι εργασίες αμέσως μετά την δολοφονία έγιναν από υπηρεσιακό λάθος και όχι από εντολές
Αυτό το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη,για να το ξέρεις πρέπει να έχουν γίνει ανακρίσεις, ή να ήσουν αυτόπτης μάρτυρας, ή να έχουν ανοίξει οι τηλεφωνικές συνομιλίες
Πάνε να περάσουν ανικανότητα και όχι συγκάλυψη
Μυαλό δεν βάζουν τα καθίκια,είναι για πολύ γαμησι
Νετο Γκουερινο

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:44 σωστα, εσυ καταλαβαίνεις οτι τετοια σπιν απο ανόητους πονηρους ανθρώπους με θρασος, μας εφεραν εδώ; Λες να μην εχει παρακατω, τωρα που διαβαζεις τον οττο;

Τι άλλο γράφει αυτό το σπιν;
Υπηρεσιακό λάθος και τέτοια;
Δώσε ένα λινκ
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν το διαβασα βρε, απλα ειδα οτι κατι ανεβασε, ξερω και οτι αλλος ειναι λιγο στόκος, καταλαβα τι εννοει. Οττο ειναι, πιπα θα ειναι.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:44 σωστα, εσυ καταλαβαίνεις οτι τετοια σπιν απο ανόητους πονηρους ανθρώπους με θρασος, μας εφεραν εδώ; Λες να μην εχει παρακατω, τωρα που διαβαζεις τον οττο;
Τα σπιν δεν είναι από ανόητους, και τα καλά σπιν ούτε απευθύνονται σε ανόητους. Καλά μιλάγαμε, τώρα άρχισες πάλι να είσαι συναισθηματικός και μ έχασες. Εν κατακλείδι σου λέω ότι σίγουρα μπορούμε να πάμε παρακάτω οικονομικά, και όσο υπάρχει αυτός ο μπαμπούλας στην κάλπη, ποσώς ενδιαφέρεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ για θέματα αιδούς και η πλειοψηφία ψηφοφόρων γενικά για θέματα κοινωνικά όπως το δυστύχημα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει όπως είπες, σ αυτό συμφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν παω συναισθηματικα, κατι αλλο ειναι, ισως δεν το νιωθεις, ίσως κανω λαθος, θα δουμε. Απλα λεω οτι ο οττο δεν ανεβασε σπιν, ανέβασε κατι ανόητο απο καποιον που εχει θρασος. Νομιζω ειναι πολυ κακή ιδέα, αλλα νομιζω δεν μπορουν να κανουν αλλιως, ετσι δουλευουν αυτα τα πραγματα. Θα δουμε.
Νετο Γκουερινο

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:49 δεν το διαβασα βρε, απλα ειδα οτι κατι ανεβασε, ξερω και οτι αλλος ειναι λιγο στόκος, καταλαβα τι εννοει. Οττο ειναι, πιπα θα ειναι.
Μπορούσες να γράψεις Όττο σκέτο,καταλαβα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:28

τοσο απλο λες ηταν; Ενα απογευμα υποθεση; Νομιζω δεν εχεις καταλαβει καλα, θα δουμε.

μηδενικές θα τις βγαζαμε, 20 μερες πρίν μου ελεγες να παρω χαπια που λεω για τον κυριακο, τωρα το συζητάμε.

Πολεμάς σκιές
Μικρή συγκέντρωση ξυλολιου λέει ο άλλος,από δείγματα που πήραν ένα μήνα μετά κι ενώ είχαν γίνει και πόσες αλλοιώσεις στον χώρο

Μμμμμ....

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Το έβαλες το CFD υπόθετο ή όχι ακόμα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

:lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 05:36 διαβασε την εκθεση στ, ξερουν το καύσιμο, υδρογονάνθρακες λενε. Αν τωρα θες να σου πουνε αν ηταν βενζίνη 100 οκτανιων, απλή ή ΒΤΧ, οκ, δεν εχει σημασία. Και προφανώς ενα χρόνο δεν το συζητάμε, εγω παίζω γιατι δεν μπορω να σε πείσω με το ζόρι, ο γγ κάνει τον χαζό, εσυ ελπίζεις να λεω μαλακίες.
Δεν είναι θέμα του αν θα με πείσεις ή όχι. Ξέρεις ότι λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά υπόψη αυτά που γράφεις. Απλώς δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις χημείας ώστε να μπορούσα να ξέρω κι εγώ από την αρχή αν έστεκε ή όχι αυτό που έλεγαν για έλαια σιλικόνης. Και γι αυτό δεν κατηγόρησα τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα, γνωρίζοντας το τι και πως. Καταλαβαίνω ότι εσύ που είχες τις γνώσεις πιστεύεις πως αποκλείεται να μην ρώτησε κάποιον που γνωρίζει ώστε να του πει πως αυτά με τα λάδια των μετασχηματιστών είναι ανοησίες. Είναι μια λογικότατη σκέψη. Εγώ πάλι βλέπω ένα κράτος ανίκανο σε πολλά επίπεδα και δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει αδαείς συμβούλους. Τουλάχιστον στην περίπτωση του ανακριτή με τα videos συμφωνήσαμε ότι δεν είχαν κάποιον να συμβουλέψει σε τεχνικά θέμα καταλλήλως.
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 05:36 μένει να μας πει ο Κυριάκος γιατι έλεγε ψέματα. Δεν μας ενδιαφέρει αν το εκανε απο δόλο, ας βγει να πει οτι ελεγα ψεματα γιατι ειμαι αυθεντικά ηλίθιος και νόμιζα οτι είσαστε ολοι τούβλα, δεν πίστεψα οτι θα καταλάβετε πως λεω πίπες. Ας το εξηγήσει όπως νομίζει.
είναι σίγουρο πως θα δεν μπορέσει να αποφύγει μια τέτοια ερώτηση στην επόμενη συνέντευξη που θα δώσει. Εκτιμώ ότι θα πει αυτά τα στοιχεία μου έδωσαν, αυτά σας είπα και δεν θα γίνουμε σοφότεροι. Θα δούμε.
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 05:36 θυμασαι που μου ελεγες οτι το θεμα δεν ειναι σημαντικό και δεν θα ασχοληθεί κανείς με την σιλικόνη; Ετσι νόμιζε και εκείνος μάλλον. 4 πανεπιστήμια θα του δώσουν παράσημο στο τέλος.
Όχι, δεν το θυμάμαι. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι έχει καταλάβει και η αντιπολίτευση τη σημασία αυτής της δήλωσης. Μοιάζει να δίνουν περισσότερη βαρύτητα σε άλλα ζητήματα. Τέλος πάντων εδώ που έφτασε το πράγμα οφείλονται εξηγήσεις. Ακόμα και η απουσία πειστικών εξηγήσεων κάτι θα σημάνει.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν το λεω υποτιμητικά το εσυ ελπίζεις να λεω μαλακίες, ουτε για μενα ουτε για εσενα η κάποιον που παρακολούθησε τις κουβέντες, και εγω έτσι θα έκανα νομίζω, και εσύ νομιζω στην θέση μου θα εκανες το ιδιο. Δεν μπορεις να πεισεις καποιον, μόνο να τον παρακαλέσεις να δειξει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
ST48410

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 09:46
ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 05:23

Τελικά αυτό που λέγαμε τόσους μήνες στο Γιάννη στο νήμα που φαγωθήκαμε με το πρώτο πόρισμα, μοιάζει δυστυχώς να επιβεβαιώνεται. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην συλλογή στοιχείων και τώρα ίσως δεν μάθουμε ποτέ τι ακριβώς συνέβη. Οπότε κάθε μεριά θα έχει ένα διαφορετικό σενάριο να πουλήσει στους κομματικά προσκείμενους κι όλοι θα είναι κατά κάποιο τρόπο ευχαριστημένοι με το αφήγημα που θα υποστηρίξει το δικό τους κόμμα.
Σταθη
Ο Λακαφωσης διοριστηκε στις 3 Μαρτιου απο τον Ψαροπουλο
Γνωριζεις γιατι δεν πηγε στις 4 Μαρτιου να παρει δειγματα απο τον χωρο;

Παμε παρακατω
Τα σεναρια βγαινουν λογο της ψεκιας που δερνει τον κοσμο
Μην τα δικαιολογουμε πιστευοντας οτι ανειχε γινει διαχειριση αεροπορικου τυπου οτι δεν θα υπηαρχαν σεναρια
Παραδειγμα τα ακτινιδια που ηταν κωικη λεξη για το ξυλολιο
Δεν έχω παρακολουθήσει το Λακαφώση και δεν με νοιάζει ο κάθε Λακαφώσης. Υποθέτω ότι τότε αναζητούσαν ακόμα τι έγινε με τον σταθμάρχη παρά με την πυρόμπαλα. Ας τον ελέγξουν αυτοί που τον προσέλαβαν και τον πληρώνουν. Θέλω να δουλεύει το κράτος στοιχειωδώς σωστά.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία (το λέει πλέον και αυτό το πόρισμα από την πλέον επίσημη υπηρεσία) η διαχείριση στο πεδίο δεν ήταν η ενδεικνυόμενη. Απλά και λογικά το υποπτευόμασταν τότε όταν βλέπαμε τεράστια καθυστέρηση στην συλλογή στοιχείων. Τώρα επιβεβαιώθηκε αυτό χωρίς καμία αμφιβολία.

Συμφωνώ ότι διακινήθηκαν πολλές θεωρίας συνωμοσίας και έγινε και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης. Αν δε με απατά η μνήμη μου, μάλλον δεν υποστήριξα κάποια από αυτές τις θεωρίες. Επίσης δεν σου λέω ότι δεν θα προέκυπταν σενάρια αν είχαν γίνει όλα όπως πρέπει. Πάλι κάποιοι κάτι θα έβρισκαν να πουν. Αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Το κύριο είναι ότι το κράτος δείχνει πως σε κάτι τόσο σοβαρό, δεν ήταν έτοιμο να ανταποκριθεί με την απαιτούμενη επάρκεια. Εδώ σε αυτό περιμένω καιρό τώρα να συμφωνήσουμε. Δεν έχει σημασία αν ψηφίζεις το χ ή το ψ. Άσε λοιπόν τα άλλα. Ας συμφωνήσουμε για αρχή σε αυτό. Περίμενες πως κάποιες υπηρεσίες θα έχουν κάνει συλλογή στοιχείων γιατί φαντάζομαι κι εσύ υπέθετες ότι δεν είναι δυνατό σε κάτι τόσο σοβαρό να στείλαμε ειδικούς με τόση καθυστέρηση. Ε, δεν προέκυψε από πουθενά ότι έγινε συλλογή αρμοδίως, όπως έπρεπε, όταν έπρεπε.

Και δεν έχω ιδέα αν από τότε μέχρι σήμερα έχει βελτιωθεί δραστικά η κατάσταση ώστε να έχουμε ασφαλέστερους σιδηροδρόμους.
Απομακρύνθηκαν σταθμάρχες μεγάλης ηλικίας ή ανεπαρκούς κατάρτισης;
Στελεχώθηκαν με επιπλέον προσωπικό κάποιες υπηρεσίες που είχαν ελλείψεις;
Λειτουργεί η τηλεδιοίκηση με τέτοιο τρόπου που ακόμα κι αν ξαναέχουμε αλληλουχίες ανθρώπινων λαθών να υπάρχει σύστημα που να αποτρέψει σύγκρουση;
Αν ρωτήσουμε σήμερα τον αρμόδιο υπουργό μπορεί να μας διαβεβαιώσει για τη ασφάλεια των μετακινήσεων με λιγότερο επιπόλαιο τρόπο από ό,τι το έκανε τότε ο Καραμανλής;
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:38 δεν το λεω υποτιμητικά το εσυ ελπίζεις να λεω μαλακίες, ουτε για μενα ουτε για εσενα η κάποιον που παρακολούθησε τις κουβέντες, και εγω έτσι θα έκανα νομίζω, και εσύ νομιζω στην θέση μου θα εκανες το ιδιο. Δεν μπορεις να πεισεις καποιον, μόνο να τον παρακαλέσεις να δειξει ενδιαφέρον.
Καταλαβαίνω. Θα το γράψω λίγο διαφορετικά. Θα επιθυμούσα να είχες άδικο και να ήταν το κράτος λίγο πιο σοβαρό από όσο τελικά φάνηκε να είναι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”