!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Based Πετρος Κωστοπουλος κατα woke ατζεντας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Based Πετρος Κωστοπουλος κατα woke ατζεντας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:12
southern έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:09 εγω εκανα μια ερωτηση γιατι προφανως δεν πιστευει στην υπαρξη 2 φυλων
Έκανες μια ερώτηση για να ειρωνευτείς τους λοατκι. Μπράβο δεξιοί, να τα βάζετε με μειονότητες, μετανάστες, ρομα, λοατκι.

Θα τα βάλετε με την εξουσία ? Άντε καλέ, σιγά μην τρέχετε τώρα, βάρα εκεί κανένα τρανς άτομο.
ειμαι κατα της βιας. αφηνω την αντιμετωπιση των απειθαρχων κοινωνικων ομαδων στα ΜΑΤ.
τα φυλα ειναι 2 συμφωνα με τη βιολογια. το ειπε και ο πρωθυπουργος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

southern έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:15
Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:12
southern έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:09 εγω εκανα μια ερωτηση γιατι προφανως δεν πιστευει στην υπαρξη 2 φυλων
Έκανες μια ερώτηση για να ειρωνευτείς τους λοατκι. Μπράβο δεξιοί, να τα βάζετε με μειονότητες, μετανάστες, ρομα, λοατκι.

Θα τα βάλετε με την εξουσία ? Άντε καλέ, σιγά μην τρέχετε τώρα, βάρα εκεί κανένα τρανς άτομο.
ειμαι κατα της βιας. αφηνω την αντιμετωπιση των απειθαρχων κοινωνικων ομαδων στα ΜΑΤ.
τα φυλα ειναι 2 συμφωνα με τη βιολογια. το ειπε και ο πρωθυπουργος
Ε αφού το είπε ο πθ που είναι και γενετιστής κάτι θα ξέρει :102:
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

southern έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:10
Aitwlos έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:03

Την είδε γαμήκουλας και το μικρό τριανταφυλλένιο της εσπερίας. Αυτά είναι. :lol:
Καλά σε σχέση με τον shouthern μέχρι και εγώ καλύτερος ειμαι
οι κοινωνικες συνθηκες ποτε θα ωριμασουν για την επανασταση συντρολε;
Κάποτε. Εσύ συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τα ναυάγια που στηρίζεις κατά καιρούς <<σκεπτικα@>>
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Aitwlos έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:37
Aitwlos έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:05

Καλά σε σχέση με τον shouthern μέχρι και εγώ καλύτερος ειμαι
Κάποτε. Εσύ συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τα ναυάγια που στηρίζεις κατά καιρούς <<σκεπτικα@>>
της αγιας πουτσας ανημερα θα γινει η επανασταση συντρολε. το ΚΚΕ μας διασκεδαζει με τις ρεαλιστικες πολιτικες προτασεις του :lol:
απευθυνεται σε ΓΙΔΙΑ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

southern έγραψε: 23 Φεβ 2025, 08:09
Aitwlos έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:37
της αγιας πουτσας ανημερα θα γινει η επανασταση συντρολε. το ΚΚΕ μας διασκεδαζει με τις ρεαλιστικες πολιτικες προτασεις του :lol:
απευθυνεται σε ΓΙΔΙΑ

Έτσι. Ευτυχώς βγήκες εσύ ο κομμουνιστομαχος συντρολε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”