Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:01λίγα πράγματα ακόμα και το κινητό μου το βράδυ μου θυμίζει οτι θέλει αλλαγή, αλλά ωραία είναι.
Κατά τ' άλλα ωραίο το βίδεο.
Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:01λίγα πράγματα ακόμα και το κινητό μου το βράδυ μου θυμίζει οτι θέλει αλλαγή, αλλά ωραία είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:43 Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?
η δική μας εδω στο πχώρουμ;
Ναι.
Υπάρχει κενό νόμου για το τι είναι το όχημά σου.enaon έγραψε: 14 Δεκ 2018, 01:18Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:43 Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?
ποιό μηχανάκι;![]()
είμαι πάνω στην μαγική ρόδα απο το μέλλον, δεν μου μιλάει κανένα όργανο της τάξης, φοβούνται μην βγάλω το μπεβατρον ή απλά δεν με βλέπουν, δεν είμαι σίγουρος.![]()
Υπάρχουν ήδη.Μηχανικός έγραψε: 14 Δεκ 2018, 23:25Υπάρχει κενό νόμου για το τι είναι το όχημά σου.enaon έγραψε: 14 Δεκ 2018, 01:18Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:43 Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?
ποιό μηχανάκι;![]()
είμαι πάνω στην μαγική ρόδα απο το μέλλον, δεν μου μιλάει κανένα όργανο της τάξης, φοβούνται μην βγάλω το μπεβατρον ή απλά δεν με βλέπουν, δεν είμαι σίγουρος.![]()
Σίγουρα κάποια στιγμή θα μπουν όρια στην ισχύ και την μέγιστη ταχύτητα που θα επιτρέπεται να έχει για να κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο μαζί με τους πεζούς.
δεν νομίζω να υπάρχει κενό, ειναι στην κατηγορία μέχρι 45km/h και μέχρι 4ΚW, αλλά υπάρχει θέμα οπτικής πραγματικότητας, είναι πολυ φιλικό στο μάτι, το έχω βάλει σε ασανσέρ, σε σουπερμάρκετ, μέχρι και στο νοσοκομείο στα επείγοντα το πήρα μαζί, μέσα στο ασθενοφόρο, απλά δεν θα το σταματάει κανείς μέχρι να καταλάβουν τι είναι. Θα βγάλω κανένα βιντεακι αν τύχει να πετύχω αστυνομία αυτές τις ημέρες, περνάω ανάμεσα στα μηχανάκια τους για να μπω ανάποδα στον δρόμο να συνεχίσω και απλά δεν υπάρχω.Μηχανικός έγραψε: 14 Δεκ 2018, 23:25 Υπάρχει κενό νόμου για το τι είναι το όχημά σου.
Σίγουρα κάποια στιγμή θα μπουν όρια στην ισχύ και την μέγιστη ταχύτητα που θα επιτρέπεται να έχει για να κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο μαζί με τους πεζούς.
Να κάνει και για μεγαλόσωμους;
φξδΜηχανικός έγραψε: 15 Δεκ 2018, 16:02Να κάνει και για μεγαλόσωμους;
Γιατί η κοπέλα είναι 1,55 1.487 και 45 43.245 κιλά.
Καλά ρε, εσύ και έχεις τέτοιο μονότροχο πράγμα?enaon έγραψε: 14 Δεκ 2018, 01:18Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:43 Καλά ρε, με το μηχανάκι εκεί επιτρέπεται?
ποιό μηχανάκι;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.