Ρε αρχιψεύταρε Χατζιαβάτη...πόσο βλάκας είσαι;seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:10Και αν σου δείξω φωτογραφία του ΠΤΥΧΙΟΥ θα παραδεχθείς ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης?Λοξίας έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:06Ναι εγώ!
Όταν συνεχίζεις να λες πως έχεις πτυχίο εργοδηγού και πως έχεις άδεια για να βγάζεις στατικά μέχρι 180 τ.μ., τότε εγώ λέω πως αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα και στο έχουμε αποδείξει πάνω από 20 φορές...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Επομένως λες ψέματα. Και πως λέγεται αυτός που λέει ψέματα; Άει γειά σου...ΨΕΥΤΗΣ λέγεται.
Αν σου παρουσιάσω τον πίνακα που έλεγε όταν πήρα το πτυχίο ότι έχω δικαίωμα στατικών τότε θα παραδεχθείς ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης?
Για να δούμε τελικά ποιος είναι ο ψεύτης εσύ ή εγώ.
Απάντησε αν έχεις αρχίδια.Spoiler
Το ίδιο και το ίδιο 50 χρόνων διάταγμα ποστάρεις ξανά και ξανά. Και ξανά και ξανά στο κουρελιάζουν διότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για εσένα.
Ζωντόβολο! Που νομίζεις ότι ξεχνάμε και εσύ, ο αρχιβλάκας, θα μας κοροϊδέψει με απανωτά ψέματα.
Ρε ζώον, αυτό...

...γιατί το βάζεις ρε βλακόμετρο; Έχει καμιά σχέση με την ειδικότητά σου;
Είσαι Αρχιτέκτονας; Είσαι Τοπογράφος Μηχανικός; ΟΧΙ! Επομένως ποστάρεις μαλακίες για να θολώσεις τα νερά...
Και αυτό...

..το έχεις διαβάσει καλά; Δεν έχει καμία σχέση με εσένα, ρε παπάρα.
Ποτέ δεν ήσουν σε γραφείο πολιτικού μηχανικού μέχρι το 1962 και φυσικά, ποτέ δεν έκανες επανεγγραφή μέχρι το 1975.
Οπότε, ΔΕΝ ισχύει για εσένα. Παλιό πτυχίο μπορεί να έχεις, αλλά ΔΕΝ ισχύει. Και όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, δεν το είχες ενεργοποιήσει ποτέ!
Και, επί πλέον, το παλιό σου πτυχίο έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΔΕΝ υπάρχει ειδικότητα "Εργοδηγός Δομικών Έργων"!
Είναι σαν να μας λες ότι έχεις πτυχίο και ειδικότητα "εισπράκτορα λεωφορείων".
Η τελευταία φορά που στα ξανάγραψα και ξεφτιλίστηκες άλλη μια φορά... είναι σε αυτό το ποστ
Συνεπώς ΝΑΙ! ΔΕΝ έχεις πτυχίο, διότι ποτέ δεν το ενεργοποίησες, ποτέ δεν σου δόθηκαν τα δικαιώματα όσων έκαναν επανεγγραφή μέχρι το 1975 και αυτό το πτυχίο έχει καταργηθεί οπότε ΔΕΝ έχεις δικαίωμα στατικής μελέτης.
Αλλά είσαι μεγάλος ψευταράς ή πάσχεις από γεροντική άνοια...Χατζιαβάτη.
Φύσα τώρα το τρομπόνι...
Κα άμα σε κάνα τρίμηνο το ξεχάσεις και μας ξαναπείς για πτυχία και δικαιώματα στατικής μελέτης, θα σου ξαναχώσω το τρομπόνι...