!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Aitwlos

Re: Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Στύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:26
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 15:33
Στύξ έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:59

Kάποτε, προ 30 χρόνων, στην 110 Π.Μ υπήρχαν παρκαρισμένα και διάσπαρτα άχρηστα για σκραπ F-102, F-5 και F-104. Μετά με τον δορυφόρο Turksat και άλλα μέσα ,το κόλπο δε θα έπιανε πλέον.
Αγαπητέ μου, η άμυνα της χώρας βασίζεται στην ασάφεια των αριθμών. Τί νομίζεις; Ότι τα τρένα χαλάνε, τα λεωφορεία χαλάνε, αλλά τα αεροσκάφη, τα πλοία και τα οχήματα του στρατού είναι σε άψογη κατάσταση; Το πιο δύσκολο challenge του αντιπάλου είναι να βρει τί δουλεύει...
Ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουνε πολύ καλά -εν έτει 2024-τι διαθεσιμότητες , διασπορές και υποστηρίξεις υπάρχουν και παντού.
Βγες στην σύνταξη
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Aitwlos έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 15:33

Αγαπητέ μου, η άμυνα της χώρας βασίζεται στην ασάφεια των αριθμών. Τί νομίζεις; Ότι τα τρένα χαλάνε, τα λεωφορεία χαλάνε, αλλά τα αεροσκάφη, τα πλοία και τα οχήματα του στρατού είναι σε άψογη κατάσταση; Το πιο δύσκολο challenge του αντιπάλου είναι να βρει τί δουλεύει...
Ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουνε πολύ καλά -εν έτει 2024-τι διαθεσιμότητες , διασπορές και υποστηρίξεις υπάρχουν και παντού.
Βγες στην σύνταξη
Ε βγάλε μου μια τιμητική ρε που φαγώθηκες. :smt047 Σε βάζω "βύσμα" και θέλω κι αναδρομικά. :lol:
Aitwlos

Στύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:36

Βγες στην σύνταξη
Ε βγάλε μου μια τιμητική ρε που φαγώθηκες. :smt047 Σε βάζω "βύσμα" και θέλω κι αναδρομικά. :lol:

Δυστυχώς ο χάρος έρχεται. Θα σε τιμήσουν ομως
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Aitwlos έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:55

Βγες στην σύνταξη

Μπου ρε χαμένε, ο Στύγιος δεν πεθαίνει ,είναι ιδέα.
Aitwlos

Στύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:57
Aitwlos έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:55

Μπου ρε χαμένε, ο Στύγιος δεν πεθαίνει ,είναι ιδέα.
Αυτό συνδέεται με τις θεολογικές σου σπουδές που μας κοπανουσες παλιά;. Και ο Ιησούς ιδέα είναι και δεν πέθανε. Μήπως να το γυρίσεις στα πονεμενα σου γόνατα και στα παιδιά που έχεις;

Υ.Γ δεν ήξερα ότι όντως ήσουν τόσο μικρος
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

16|02|2025
ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ: ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

Εικόνα

Ιδιαίτερη σημασία δίδει η Αλβανία στην απόφαση της ελληνικής Κυβερνήσεως να καταργήσει διάφορα στρατόπεδα της χώρας.

Μάλιστα επιχειρεί το τελευταίο καιρό να ενσπείρει δαιμόνια στην παραμεθόριο περιοχή, θέλοντας τάχα να καταδείξει την ενόχληση του ελληνικού πληθυσμού χωριών που ευρίσκονται πλησίον των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωσις των Φιλιατών στον νομό Θεσπρωτίας, όπου ο φιλοκυβερνητικός τηλεοπτικός σταθμός της Αλβανίας Top Channel επιχείρησε με ύποπτο σκοπό να καλύψει δήθεν κινητοποιήσεις κατοίκων του χωριού που δεν συμφωνούν με την απόφαση του Υπουργείου Αμύνης.

Προκειμένου δε να δώσουν και ένα αλβανικό στοιχείο στις «κινητοποιήσεις» των Ελλήνων, το τηλεοπτικό κανάλι, ισχυρίσθηκε ότι η απόφασις για την κατάργηση του στρατοπέδου, 25 χλμ από τα σύνορα, ελήφθη μετά την ρίψη φυλλαδίων περί «Τσαμουριάς».

Σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο, Αλβανοί δημοσιογράφοι, παρουσίασαν από τους Φιλιάτες ρεπορτάζ ότι η ελληνική αστυνομία δεν τους αφήνει ελεύθερους να καταγράψουν τις αντιδράσεις των κατοίκων, ότι οι ελληνικές Αρχές φοβούνται τους «Τσάμηδες» και άλλα ευφάνταστα σενάρια.

Το αλβανικό κανάλι, αναφέρει ότι οι κάτοικοι των παραμεθορίων χωριών διαμαρτύρονται ότι το κλείσιμο της μονάδος τους αφήνει εκτεθειμένους και ότι λόγω των φυλλαδίων περί «Τσαμουριάς» τίθεται ζήτημα εθνικής ασφαλείας.

Το Top Channel σημειώνει ότι τα φυλλάδια περιείχαν απειλές κατά των Ελλήνων από οργάνωση που φέρει το όνομα «Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς».

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν επέτρεψε στο συνεργείο μας να πάρει συνεντεύξεις από τους κατοίκους, ενώ οι τοπικές Αρχές μας είπαν να ξαναπάμε, αφού πρώτα πάρουμε άδεια από το ελληνικό ΥΠΕΞ, όπως προβλέπει ο ελληνικός νόμος για τις παραμεθόριες περιοχές», δήλωσαν οι Αλβανοί. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κάτοικοι των χωριών της Θεσπρωτίας σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης στην Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9d%ce%99/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”